Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
PAOKevolution έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:46 Όταν δεν αφήνετε tips στον Καφενέ, θα έχετε εμπάργκο.
Δ.Σ. Καφενείου.

Εξαιρούνται οι λάτρεις του Nescafe frappe.
Να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη θέλω και να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα των διαχειριστών για τη μεγάλη τους προσπάθεια "τη νύχτα της μεγάλης φυγής". Μπράβο σε όλα τα παιδιά που είτε υπό το βάρος των συμμετεχόντων είτε από κοινή απόφαση άφησαν τους συμφορουμίτες να βγάλουμε την αποψάρα μας σε κοινή θέα, ώστε να εκτονωθεί ο ψυχισμός μας. Προσωπικά, ευχαριστώ πολύ.
Για το τόπικ των μεταγρφών να δώσω μια ψήφο στην ιδέα, αν είναι τεχνικά δυνατό, να δικαιούται κάθε μέλος περιορισμένο αριθμό ποσταρισμάτων στο τόπικ ανά ημέρα.
Για το τόπικ των μεταγρφών να δώσω μια ψήφο στην ιδέα, αν είναι τεχνικά δυνατό, να δικαιούται κάθε μέλος περιορισμένο αριθμό ποσταρισμάτων στο τόπικ ανά ημέρα.
- ΑποστόληςΑ
Γιατί κλειδώσατε τις Μεταφραφές;
Είναι σαν μας κόψατε το οξυγόνο.
ΕΛΕΟΣ!
Και κάποιοι να παρέκκλιναν δεν μπορεί να την πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι.
Είναι σαν μας κόψατε το οξυγόνο.
ΕΛΕΟΣ!
Και κάποιοι να παρέκκλιναν δεν μπορεί να την πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι.
- kataramenos5
Απο μία άλλη αποψη καλα κανανε.Εχει καταντησει αρρωστια.
Πιειτε μια παγωμενη μπυρα,βγειτε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε
Ουτως η αλλως οταν βγει καποιο νεο θα το μαθετε.
Τι θ αλλαξει αν το μαθετε μια μερα νωριτερα?
Πιειτε μια παγωμενη μπυρα,βγειτε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε
Ουτως η αλλως οταν βγει καποιο νεο θα το μαθετε.
Τι θ αλλαξει αν το μαθετε μια μερα νωριτερα?
- ΑποστόληςΑ
Εσύ δεν δικαιούσαι να ομιλείς!
Μας έριξες μια βόμβα που τελικά ήταν χωρίς πυροκροτητή!
Μας έριξες μια βόμβα που τελικά ήταν χωρίς πυροκροτητή!
Το φόρουμ περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Προσωπικά, δεν γράφω τόσο συχνά, παρά μόνο ανά περιόδους. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τα τρολς της μιας μέρας που εξυπηρετούν ατζέντες ή είναι πρώην λογαριασμοί που έχουν αποχωρήσει/μπαναριστεί από νέα μέλη που μπαίνουν και γράφονται στο φόρουμ από τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν την τελευταία περίοδο και έχουν αγνή πρόθεση να μπλεχτούν, να συζητήσουν, να εκφράσουν προβληματισμούς, να πουν γνώμες. Ορισμένες περιπτώσεις νομίζω είναι προφανείς, αλλά όχι όλες. Απ' όποια μπάντα και αν τοποθετούνται.
Είναι δύσκολο το έργο των διαχειριστών και των συντονιστών, αν θέλουν ένα φόρουμ ισότιμο, δημοκρατικό και ειλικρινές, πάντα απ' την σκοπιά υπεράσπισης των συμφερόντων του συλλόγου.
Ελπίζω σε μια τίμια και ψύχραιμη διαχείριση, όσο και αν διαφωνώ με απόψεις και πρακτικές ορισμένων.
Σύνθετοι καιροί, αυξημένες ευθύνες.
Είναι δύσκολο το έργο των διαχειριστών και των συντονιστών, αν θέλουν ένα φόρουμ ισότιμο, δημοκρατικό και ειλικρινές, πάντα απ' την σκοπιά υπεράσπισης των συμφερόντων του συλλόγου.
Ελπίζω σε μια τίμια και ψύχραιμη διαχείριση, όσο και αν διαφωνώ με απόψεις και πρακτικές ορισμένων.
Σύνθετοι καιροί, αυξημένες ευθύνες.
- kataramenos5
Δε συζηταμε για μεταγραφες εδω Αποστολε αλλα...οτι ακουσα ειπα.
Να σου πω καλυτερα μην ερθει.Προσαγωγους εκανε επεμβαση.
over and out
Να σου πω καλυτερα μην ερθει.Προσαγωγους εκανε επεμβαση.
over and out
Απορρίφθηκε δημοσίευση: "Ιβάν Σαββίδης VII"
Λόγος: Το αναφερόμενο μήνυμα προσβάλλει την ομάδα του ΠΑΟΚ ή κάποιο μέλος του φόρουμ..
Τα περισσοτερα που γραφονται εδω μεσα ειναι προσβλητικα, τι ακριβως ειχε το δικο μου μηνυμα ?
Παντως τοσο προσβλητικο δεν ηταν
Λόγος: Το αναφερόμενο μήνυμα προσβάλλει την ομάδα του ΠΑΟΚ ή κάποιο μέλος του φόρουμ..
Τα περισσοτερα που γραφονται εδω μεσα ειναι προσβλητικα, τι ακριβως ειχε το δικο μου μηνυμα ?
Παντως τοσο προσβλητικο δεν ηταν
Ποσο δύσκολο θα ήταν απο εδώ και πέρα να γίνονται τα μπαν βαση ip και να μπλοκάρεται η εισοδος με vpn? Αυτό θα ηταν αλλη μια πραγματική και ουσιαστική αναβάθμιση του φόρουμ. Δεν θα υπήρχε και τόση καχυποψία προς τα νεότερα μέλη θεωρώ.
Παιδιά κάτι έχει παρεξηγηθεί: Το Paokmania ηταν και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μια αγνή οπαδική προσπάθεια ερασιτεχνική και τη συντηρούμε στο βαθμό που είναι εφικτό
Δεν είμαστε ούτε wizards ούτε άπλες ούτε καταρτισμένοι
IP δεν γίνεται να μπλοκάρεις γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που δίνονται Ip σε περισσότερο κόσμο από τους παρόχους και ετσι δεν είσαι βέβαιος οτι μπανάρεις με ασφάλεια
Vpn δεν ξέρω τι παίζει
Συνεχή επιτήρηση έχουμε, κάνουμε το μαξιμουμ
Αμα γράφονται σελίδες επί σελίδων συνεχώς, ΒΕΒΑΙΩΣ κάποια ποστ διαφεύγουν ή δεν πέφτουν τιμωρίες που θα έπρεπε
Δεν είμαστε ούτε wizards ούτε άπλες ούτε καταρτισμένοι
IP δεν γίνεται να μπλοκάρεις γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που δίνονται Ip σε περισσότερο κόσμο από τους παρόχους και ετσι δεν είσαι βέβαιος οτι μπανάρεις με ασφάλεια
Vpn δεν ξέρω τι παίζει
Συνεχή επιτήρηση έχουμε, κάνουμε το μαξιμουμ
Αμα γράφονται σελίδες επί σελίδων συνεχώς, ΒΕΒΑΙΩΣ κάποια ποστ διαφεύγουν ή δεν πέφτουν τιμωρίες που θα έπρεπε
Ξερω οτι οι μοδς τρωτε απιστευτο παιδεμα τελευταια αλλα θα γινει τιποτα με τον γνωστο οχλο στο θεμα των εξελιξεων; Εστω μια προειδοποιηση. Εκτος αν πρεπει να γραφουν και οι υπολοιποι για ξεφτιλικια,τσιπες και να βγαλουμε ΠΑΟΚομετρα να μετρηθουμε.
Αν θεωρηθω λαθος παρακαλω να μου διαγραφει ο λογαριασμος γιατι τετοια στοχοποιηση την θεωρω παιδικη και δεν αντεχεται.
Αν θεωρηθω λαθος παρακαλω να μου διαγραφει ο λογαριασμος γιατι τετοια στοχοποιηση την θεωρω παιδικη και δεν αντεχεται.
-
Σε καταλαβαινω. Η πιο σιγουρη λυση ειναι να απεχεις οπως έκανες απ'το '18 μεχρι περσι το σεπτεμβρη. Τετοια καταπιεση δεν αντέχεται.