perestroik4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:18 Φαίνεται καποιοι ακομα προσπαθουν να το πουλησουν.
Κι εδω μέσα η αλήθεια είναι...
Η αρλουμπα της δεκαετίας
Ποιοι επιχειρούν εδώ μέσα τι;
perestroik4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:18 Φαίνεται καποιοι ακομα προσπαθουν να το πουλησουν.
Η ερώτηση μου είναι πολύ απλήΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:18Όλοι όσοι πιστεύουν τέτοια δημοσιεύματα, όταν ο Πρόεδρος ακύρωσε, με κίνδυνο την αξιοπιστία του, την μεταγραφή, πριν λίγες ημέρες.Panx Romana έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:13Θέλεις να μας εξηγήσεις ποιοί ακριβώς είναι οι αφελείς και ποιοί όχι;
Για την οικονομία της συζητησης
Να περάσουν κλίμα θετικό προς τη πώληση, εμένα περίμενες αλήθεια;Equalizer έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:24perestroik4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:18 Φαίνεται καποιοι ακομα προσπαθουν να το πουλησουν.
Η αρλουμπα της δεκαετίας
Έλα Νούνιες, στην αρχή κράζατε τον Τοσκιτσή οτι επέμενε οτι θα πουληθεί, μετά λέγατε οτι θα του γίνει αναπροσαρμογή κλπ κλπ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Ο παίκτης πήγε στο αεροδρόμιο και έγινε το έλα να δείς κατά της ΠΑΕ και Ιβάν ωστε να δοθεί άκυρο.nunies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:19 Η πρόταση ανανέωσης στον Ντελια έχει γίνει.
Αυτά τα περί "προσπάθειας" πώλησης δεν έχουν καμία βάση πλέον
Επαναλαμβάνω...η πρόταση έχει γίνει
Εννοείς να τον βάλουν να υπογράψει με το ζόρι;Magpies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:29Έλα Νούνιες, στην αρχή κράζατε τον Τοσκιτσή οτι επέμενε οτι θα πουληθεί, μετά λέγατε οτι θα του γίνει αναπροσαρμογή κλπ κλπ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Ο παίκτης πήγε στο αεροδρόμιο και έγινε το έλα να δείς κατά της ΠΑΕ και Ιβάν ωστε να δοθεί άκυρο.nunies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:19 Η πρόταση ανανέωσης στον Ντελια έχει γίνει.
Τώρα πάλι τα ίδια. Αμφισβητούμε οτι πάλι πάνε να τον πουλήσουν και οτι θα τον ανανεώσουν. Σήμερα κιόλας έπρεπε να ανανεωθεί με βασιλικό συμβόλαιο, όπως έγινε με Αντρίγια. Μπορεί να γίνει και το εύχομαι. Αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εφησυχασμός όταν μέσα στην ΠΑΕ υπάρχουν δυνάμεις που για λόγους που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, προσπαθούν να πουλήσουν το τελευταίο και το μεγαλύτερο περιουσιακό κομμάτι του συλλόγου.
Μπορει να γινει δευτερη 'επιδειξη δυναμης" με την ανανεωση...Παντως τελικα ο Ντελιας θελει να φυγει ή οχι?? Γτ ολα τα αρθρα απο τ εξωτερικο αναφερουν οτι πιεζει να φυγει...Βεβαια αυτο δν αναιρει οτι η παε μαλακιστηκε με τν απραδεκτη αργοπορια της για να προλαβω κανενα εξυπνο σχολιο παλι..Panx Romana έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:05 Πρώτο θέμα αυτή την στιγμή στο sdna η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Στουτγκάρδης ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ένα μέσο της επιρροής του Ιβάν Σαββίδη ανεβάζει τέτοιο άρθρο ανυπόγραφο κιόλας μια μέρα μετά που ο κουβεντιδης είπε ότι το θέμα είναι λήξαν
Κοίταξε, η πρόταση έχει σίγουρα γίνει. Άρα είμαστε στην διαπραγμάτευση. Η πρόταση θα πρέπει να ικανοποιεί τον Ντέλια και την πλευρά του για να μήν μπούμε σε νέα Κωνσταντελιάδα. Δώστου ένα μπόνους υπογραφής, ή τέλος πάντων κάτι που να μήν ανοίγει κερκόπορτα για την όποια Στουτγκάρδη να τον δελεάσει. Δείξτου οτι δεν θέλεις να τον πουλήσεις.nunies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:35Εννοείς να τον βάλουν να υπογράψει με το ζόρι;Magpies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:29Έλα Νούνιες, στην αρχή κράζατε τον Τοσκιτσή οτι επέμενε οτι θα πουληθεί, μετά λέγατε οτι θα του γίνει αναπροσαρμογή κλπ κλπ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Ο παίκτης πήγε στο αεροδρόμιο και έγινε το έλα να δείς κατά της ΠΑΕ και Ιβάν ωστε να δοθεί άκυρο.nunies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:19 Η πρόταση ανανέωσης στον Ντελια έχει γίνει.
Τώρα πάλι τα ίδια. Αμφισβητούμε οτι πάλι πάνε να τον πουλήσουν και οτι θα τον ανανεώσουν. Σήμερα κιόλας έπρεπε να ανανεωθεί με βασιλικό συμβόλαιο, όπως έγινε με Αντρίγια. Μπορεί να γίνει και το εύχομαι. Αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εφησυχασμός όταν μέσα στην ΠΑΕ υπάρχουν δυνάμεις που για λόγους που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, προσπαθούν να πουλήσουν το τελευταίο και το μεγαλύτερο περιουσιακό κομμάτι του συλλόγου.
Ξαναλέω...η πρόταση έχει γίνει.
Είναι καθαρά απόφαση του πλέον
Ποιος περνάει κλίμα θετικό προς την πώληση; Μας δουλεύεις; Ποιος θέλει να φύγει ο Ντέλιας; Μη δημιουργειτε κλίμα χωρίς λόγοperestroik4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:26Να περάσουν κλίμα θετικό προς τη πώληση, εμένα περίμενες αλήθεια;Equalizer έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:24perestroik4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:18 Φαίνεται καποιοι ακομα προσπαθουν να το πουλησουν.
Η αρλουμπα της δεκαετίας
Και θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους, δε με ξέρεις δε σε ξέρω
ΣενάριαΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:54 Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πουληθεί φέτος. Μόλις ανεβάσουν την προσφορά σε 20+2, τον δώσαμε. Και δεν νομίζω ότι θα τσιγκουνευτούν το 1 επιπλέον, έστω και μπροστά θα δώσουν 20 και όχι 18.
Πρώτοι το μαθαίνετε από εμένα.
Η συνέχεια θα είναι οδυνηρή για τον Ιβάν: Πώληση ΟΛΘ. Η αρχή του τέλους.
Πρώτοι το μαθαίνετε από εμένα.
Τα άρθρα από το εξωτερικό μας έλεγαν και για υπογραφές και mail κι ότι μπορεί η Στουτγκάρδη να τον πάρει. Ξεκολλήσετε με τα θέλει να φύγει, ακόμα και να έφτασε να θέλει η ΠΑΕ τον έσπρωξε με τη μη ανανέωσηDimitris_L4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:38Μπορει να γινει δευτερη 'επιδειξη δυναμης" με την ανανεωση...Παντως τελικα ο Ντελιας θελει να φυγει ή οχι?? Γτ ολα τα αρθρα απο τ εξωτερικο αναφερουν οτι πιεζει να φυγει...Βεβαια αυτο δν αναιρει οτι η παε μαλακιστηκε με τν απραδεκτη αργοπορια της για να προλαβω κανενα εξυπνο σχολιο παλι..Panx Romana έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:05 Πρώτο θέμα αυτή την στιγμή στο sdna η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Στουτγκάρδης ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ένα μέσο της επιρροής του Ιβάν Σαββίδη ανεβάζει τέτοιο άρθρο ανυπόγραφο κιόλας μια μέρα μετά που ο κουβεντιδης είπε ότι το θέμα είναι λήξαν