7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Equalizer »

perestroik4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:18 Φαίνεται καποιοι ακομα προσπαθουν να το πουλησουν.
Κι εδω μέσα η αλήθεια είναι...

Η αρλουμπα της δεκαετίας

Ποιοι επιχειρούν εδώ μέσα τι;
These users thanked the author Equalizer for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:18
Panx Romana έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:13
ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:06 Τσεκάρει τις αντιδράσεις κάποιων αφελών ΠΑΟΚτσήδων.
Θέλεις να μας εξηγήσεις ποιοί ακριβώς είναι οι αφελείς και ποιοί όχι;
Για την οικονομία της συζητησης
Όλοι όσοι πιστεύουν τέτοια δημοσιεύματα, όταν ο Πρόεδρος ακύρωσε, με κίνδυνο την αξιοπιστία του, την μεταγραφή, πριν λίγες ημέρες.
Η ερώτηση μου είναι πολύ απλή
Τι όφελος έχει το sdna συμφερόντων Ιβάν Σαββίδης να σηκώσει τέτοιο άρθρο
Δεν υπονοω τπτ άλλο πέρα ότι είναι πολύ Μλκς και αναρωτιέμαι αν δίνουν λόγο στον Σαββίδη
Τα άλλα περί αφελων είναι να ΧΑ με να λέγαμε
Χωρίς παρεξήγηση
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

Equalizer έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:24
perestroik4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:18 Φαίνεται καποιοι ακομα προσπαθουν να το πουλησουν.

Η αρλουμπα της δεκαετίας

Να περάσουν κλίμα θετικό προς τη πώληση, εμένα περίμενες αλήθεια;
Και θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους, δε με ξέρεις δε σε ξέρω
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

nunies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:19 Η πρόταση ανανέωσης στον Ντελια έχει γίνει.
Αυτά τα περί "προσπάθειας" πώλησης δεν έχουν καμία βάση πλέον
Επαναλαμβάνω...η πρόταση έχει γίνει
Έλα Νούνιες, στην αρχή κράζατε τον Τοσκιτσή οτι επέμενε οτι θα πουληθεί, μετά λέγατε οτι θα του γίνει αναπροσαρμογή κλπ κλπ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Ο παίκτης πήγε στο αεροδρόμιο και έγινε το έλα να δείς κατά της ΠΑΕ και Ιβάν ωστε να δοθεί άκυρο.

Τώρα πάλι τα ίδια. Αμφισβητούμε οτι πάλι πάνε να τον πουλήσουν και οτι θα τον ανανεώσουν. Σήμερα κιόλας έπρεπε να ανανεωθεί με βασιλικό συμβόλαιο, όπως έγινε με Αντρίγια. Μπορεί να γίνει και το εύχομαι. Αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εφησυχασμός όταν μέσα στην ΠΑΕ υπάρχουν δυνάμεις που για λόγους που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, προσπαθούν να πουλήσουν το τελευταίο και το μεγαλύτερο περιουσιακό κομμάτι του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Πρέπει να αρχίσουμε παίρνουμε βαρέα-ανθυγιεινά με όσα διαβάζουμε εδώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 2):
Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Magpies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:29
nunies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:19 Η πρόταση ανανέωσης στον Ντελια έχει γίνει.
Έλα Νούνιες, στην αρχή κράζατε τον Τοσκιτσή οτι επέμενε οτι θα πουληθεί, μετά λέγατε οτι θα του γίνει αναπροσαρμογή κλπ κλπ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Ο παίκτης πήγε στο αεροδρόμιο και έγινε το έλα να δείς κατά της ΠΑΕ και Ιβάν ωστε να δοθεί άκυρο.

Τώρα πάλι τα ίδια. Αμφισβητούμε οτι πάλι πάνε να τον πουλήσουν και οτι θα τον ανανεώσουν. Σήμερα κιόλας έπρεπε να ανανεωθεί με βασιλικό συμβόλαιο, όπως έγινε με Αντρίγια. Μπορεί να γίνει και το εύχομαι. Αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εφησυχασμός όταν μέσα στην ΠΑΕ υπάρχουν δυνάμεις που για λόγους που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, προσπαθούν να πουλήσουν το τελευταίο και το μεγαλύτερο περιουσιακό κομμάτι του συλλόγου.
Εννοείς να τον βάλουν να υπογράψει με το ζόρι;
Ξαναλέω...η πρόταση έχει γίνει.
Είναι καθαρά απόφαση του πλέον
These users thanked the author nunies4 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Δε νομίζω κανένας στην ΠΑΕ να προσπαθεί να τον πουλήσει, τώρα...αλλά στην Στουτγκάρδη έχουν την σύμφωνη γνώμη μας για τη μεταγραφή εγγράφως σε μέιλ και κάλλιστα μπορούν να τον διεκδικήσουν δικαστικά και ότι άλλο, αποζημιώσεις
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Panx Romana έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:05 Πρώτο θέμα αυτή την στιγμή στο sdna η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Στουτγκάρδης ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ένα μέσο της επιρροής του Ιβάν Σαββίδη ανεβάζει τέτοιο άρθρο ανυπόγραφο κιόλας μια μέρα μετά που ο κουβεντιδης είπε ότι το θέμα είναι λήξαν
Μπορει να γινει δευτερη 'επιδειξη δυναμης" με την ανανεωση...Παντως τελικα ο Ντελιας θελει να φυγει ή οχι?? Γτ ολα τα αρθρα απο τ εξωτερικο αναφερουν οτι πιεζει να φυγει...Βεβαια αυτο δν αναιρει οτι η παε μαλακιστηκε με τν απραδεκτη αργοπορια της για να προλαβω κανενα εξυπνο σχολιο παλι..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

nunies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:35
Magpies4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:29

Εννοείς να τον βάλουν να υπογράψει με το ζόρι;
Ξαναλέω...η πρόταση έχει γίνει.
Είναι καθαρά απόφαση του πλέον
Κοίταξε, η πρόταση έχει σίγουρα γίνει. Άρα είμαστε στην διαπραγμάτευση. Η πρόταση θα πρέπει να ικανοποιεί τον Ντέλια και την πλευρά του για να μήν μπούμε σε νέα Κωνσταντελιάδα. Δώστου ένα μπόνους υπογραφής, ή τέλος πάντων κάτι που να μήν ανοίγει κερκόπορτα για την όποια Στουτγκάρδη να τον δελεάσει. Δείξτου οτι δεν θέλεις να τον πουλήσεις.

Έλα στην θέση του παιδιού αυτού και σκέψου οτι για 13 μήνες δεν σε ανανεώνουν και οτι σε στέλνουν να πάς στην Στουτγκάρδη για ιατρικά, ενώ εσύ θα έμενες στον ΠΑΟΚ με μιά καλη πρόταση. Τώρα λοιπόν θα ήθελες να δείς μιά κίνηση απ την ΠΑΕ οτι σε θέλουν. Αυτό λέω.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
MagdiTolba
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

perestroik4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:26
Equalizer έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:24

Η αρλουμπα της δεκαετίας

Να περάσουν κλίμα θετικό προς τη πώληση, εμένα περίμενες αλήθεια;
Και θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους, δε με ξέρεις δε σε ξέρω
Ποιος περνάει κλίμα θετικό προς την πώληση; Μας δουλεύεις; Ποιος θέλει να φύγει ο Ντέλιας; Μη δημιουργειτε κλίμα χωρίς λόγο
These users thanked the author aivas19 for the post:
Unpsofable78
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:54 Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πουληθεί φέτος. Μόλις ανεβάσουν την προσφορά σε 20+2, τον δώσαμε. Και δεν νομίζω ότι θα τσιγκουνευτούν το 1 επιπλέον, έστω και μπροστά θα δώσουν 20 και όχι 18.
Πρώτοι το μαθαίνετε από εμένα.
Η συνέχεια θα είναι οδυνηρή για τον Ιβάν: Πώληση ΟΛΘ. Η αρχή του τέλους.
Πρώτοι το μαθαίνετε από εμένα.
Σενάρια
1. Έχουν χακάρει τον λογαριασμό του ΑΑ
2. Ήταν πιωμένος.
3. Τρολαρει (το πιθανότερο)
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Να το γράψω μία ακόμη φορά. Οοοοολλοι αυτοί της Στουτγκάρδης μαζί με αυτούς που τρύπωσαν τώρα τελευταία ένα πράγμα θα πάρουν σίγουρα. Τα αρ@@@@@ α μου. Α και Μπαν να φάω ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:38
Panx Romana έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:05 Πρώτο θέμα αυτή την στιγμή στο sdna η δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Στουτγκάρδης ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ένα μέσο της επιρροής του Ιβάν Σαββίδη ανεβάζει τέτοιο άρθρο ανυπόγραφο κιόλας μια μέρα μετά που ο κουβεντιδης είπε ότι το θέμα είναι λήξαν
Μπορει να γινει δευτερη 'επιδειξη δυναμης" με την ανανεωση...Παντως τελικα ο Ντελιας θελει να φυγει ή οχι?? Γτ ολα τα αρθρα απο τ εξωτερικο αναφερουν οτι πιεζει να φυγει...Βεβαια αυτο δν αναιρει οτι η παε μαλακιστηκε με τν απραδεκτη αργοπορια της για να προλαβω κανενα εξυπνο σχολιο παλι..
Τα άρθρα από το εξωτερικό μας έλεγαν και για υπογραφές και mail κι ότι μπορεί η Στουτγκάρδη να τον πάρει. Ξεκολλήσετε με τα θέλει να φύγει, ακόμα και να έφτασε να θέλει η ΠΑΕ τον έσπρωξε με τη μη ανανέωση
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τι λέτε ρε παιδιά; Έχει τετοιο email στα χέρια της η Στουτγκαρδη; Οχι ρε πούστη μου το χάσαμε το παλικάρι.
Σας παρακαλώ σοβαρευτείτε.
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εβγαλε αρθρο το σπορτ24 οτι εγινε η συναντηση και η προταση της παε καιναυριο τα λενε ξανα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”