Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από black death »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:29 Μαλακια επρεπε να ξεκινησω γαμιεται ο θρυλος κ ο Πειραιας κ μετα να γραψω για να μη θεωρηθω τρολ..σορυ δε θα ξανα γινει..Ξανα λεω τπτ δν καταλαβες..παμε αλλη μια..ο γαυρος λοιπον πηγε κ εκλεισε εναν παιχταρα (γνωμη μου μ αυτα που εχω δει) με.8 μυρια...Κ εμεις σαν ΠΑΟΚ ειχαμε εσοδα απο Τζιμα Κοταρσκι αλλα τζιφος..παζαρευουμε τν κρααλ και τν μειτε..το.προβλημα που πρεπει να εστιασεις ειναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..κ ναι τν γαυρο θα κοιταξω γτ αυτος ειναι ο αντιπαλος μου..
Υπαρχει θρεντ για τέτοια θεματα, μην κανεις τον χαζο.
Κι αυτα για τα παζαρεματα σχετικά είναι. Τον ιβανουσετς ουτε τον πηρε χαμπαρι κανεις μέχρι να κλεισει.
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

Παντως οσο ενοχλητικοι γινονται οι piezei_gia_na_fugei, skroutz_apo_rostov και τα σχετικα αλλο τοσο ειναι κ ο ορυμαγδος απο ποστ απο αρκετα ατομα σε καθε τι που λενε. Αρκετες φορες ακομα και σε αλλους, αρκει να φερνει λιγο αυτο που λενε σε συγκεκριμενες τασεις :mrgreen:

Κανα στοιχειο εχει να ριξει κανεις για παικτη η το αφηνουμε για σημερα;
MakisXanthi

Δημοσίευση από MakisXanthi »

Οποιος σεντερ φορ και να ερθει αλλη ομαδα τελειως αν φυγει ο ντελιας
These users thanked the author MakisXanthi for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

omerta76 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:09 Βέβαια αν δεν πιάσει, αυτοί που σήμερα υποστηρίζουν την μέτρια αυτή επιλογή, θα πιάνουν στο στόμα τους τον Λουτσέσκου και το ποδόσφαιρο που παίζει και δεν ευνοεί τους επιθετικούς. Στο στοίχημα έχει δίπλα το ΔΠ
Δηλαδή όταν λες υποστηρίζουν εννοείς ότι υπάρχουν άλλες επιλογές και κάποιοι λένε "Όχι θέλουμε Κεντίρα"; Όχι, οπότε αυτό που λες δε βασίζεται πουθενά
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Patron έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:29 Αν υπήρχε συσπείρωση ο Κεντιρα θα είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα κατ' επιταγή όλων των αρμόδιων της ομάδος, αλλά ας οψεται.
Αν όντως θέλαμε Κεντίρα/Τσεντίρα δεν θα τον είχαμε πάρει; Νομίζω κάτι άλλο περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

omerta76 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:30
Eagle1980 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:27
miketoumba88 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:23 Και τον Ντελια να πουλησει παλι πανω απο 4 θα του φαινονται πολλα για αγορα παικτη ...εν τω μεταξυ 3-4 για αγορες εχει δωσει και ο Αρης που δεν εχει κανει μιση πωληση με διψηφιο ...βρες το λαθος ...
Μπλα μπλα μπλα ο ΙΒΑΝ δεν έχει και έχει ο Τέλης μπεεε :nairepaok:
Βασικά σου λέει ότι ο Ιβάν δεν δίνει και δεν μίλησε για Τέλη αλλά εσύ έχεις ...αλλεργία
Ναι μάλλον θα έχω αλεργία και δεν την ήξερα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:32
omerta76 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:21 Το να μας πρήζουν κάποιοι άλλοι εδώ τα α.... για να μας αποδείξουν το αντίθετο, είναι καλό;

Το να μας πρήζουν τα π.... για τον μισθό που έπαιρνε στην Ιταλία, είναι καλό;

Ασε μας ρε φίλε, μία χαρά κάθεσαι και διαβάζεις τα πάντα εδώ για να την πεις σε όλους
Αδερφέ με όλο τον σεβασμό και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, το αντίθετο συμβαίνει από αυτά που περιγράφεις. Οσοι πήγαν να υπερασπιστουν την επιλογή Κεντιρα χλευαστηκαν και κάποιοι έφαγαν και προσωπικές επιθέσεις.

Όσο για τον μισθό του, νομίζω το ξεκίνησαν όσοι έκραζαν, οταν βγήκε ιταλικό ρεπορτάζ που αποκάλυπτε και καλά την πρόταση του ΠΑΟΚ, χρησιμοποιώντας τα γνωστά σαιτς όπως το capology.

Γενικά τα υποτιμητικά σχόλια για τον Κεντιρα είναι υπερπολλαπλασια από τα θετικά. Τα θετικά δεν τον εκθειαζουν καν. Αντίθετα τα υποτιμητικά είναι ισοπεδωτικα, απόλυτα και επαναλαμβανομενα.

Το κακό δεν είναι να κριτικαρουμε αρνητικά έναν υποψήφιο μεταγραφικό στόχο. Το κακό είναι να είμαστε απόλυτοι και να επαναλαμβανομαστε.
Έτσι που το παρουσιάζεις, έχεις ένα δίκιο.

Για μένα βέβαια είναι ο Μαροκινός Τσιλούλης με μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Αλλά να τον βρίσω όταν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ΠΟΤΕ!

Και φυσικά δεν μου φταίει ο παίχτης αλλά αυτοί που δεν μπορούν να βρουν μία καλύτερη επιλογή και να πληρώσουν για αυτήν αν αξίζει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

omerta76 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:21 Το να μας πρήζουν κάποιοι άλλοι εδώ τα α.... για να μας αποδείξουν το αντίθετο, είναι καλό;

Ασε μας ρε φίλε, μία χαρά κάθεσαι και διαβάζεις τα πάντα εδώ για να την πεις σε όλους
Άλλος επρηξε μπάλες για τα 300κ του Τσεντίρα
Άβαταρ μέλους
omerta76

Eagle1980 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:36
omerta76 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:30
Eagle1980 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:27

Μπλα μπλα μπλα ο ΙΒΑΝ δεν έχει και έχει ο Τέλης μπεεε :nairepaok:
Βασικά σου λέει ότι ο Ιβάν δεν δίνει και δεν μίλησε για Τέλη αλλά εσύ έχεις ...αλλεργία
Ναι μάλλον θα έχω αλεργία και δεν την ήξερα :mrgreen:
Ε δεν έχεις αφήσει και topic για να την πεις στον οποιοδήποτε, σχεδόν εργολαβία το έχεις πάρει :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Υπάρχει κάτι που δεν έχει ειπωθεί για τον παίκτη;
Νομίζω όλες οι πλευρές έχουν πει εκτεταμένα την άποψη τους. Σε κάθε περίπτωση θα δούμε τι θα γίνει.
Δεν νομίζετε ότι πρέπει κάπου εδώ να τελειώσει όλη αυτή η ατέρμονη αντιπαράθεση;
Άβαταρ μέλους
omerta76

aivas19 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:37

Άλλος επρηξε μπάλες για τα 300κ του Τσεντίρα
Ποιος;;;;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

black death έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:34
Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:29 Μαλακια επρεπε να ξεκινησω γαμιεται ο θρυλος κ ο Πειραιας κ μετα να γραψω για να μη θεωρηθω τρολ..σορυ δε θα ξανα γινει..Ξανα λεω τπτ δν καταλαβες..παμε αλλη μια..ο γαυρος λοιπον πηγε κ εκλεισε εναν παιχταρα (γνωμη μου μ αυτα που εχω δει) με.8 μυρια...Κ εμεις σαν ΠΑΟΚ ειχαμε εσοδα απο Τζιμα Κοταρσκι αλλα τζιφος..παζαρευουμε τν κρααλ και τν μειτε..το.προβλημα που πρεπει να εστιασεις ειναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..κ ναι τν γαυρο θα κοιταξω γτ αυτος ειναι ο αντιπαλος μου..
Υπαρχει θρεντ για τέτοια θεματα, μην κανεις τον χαζο.
Κι αυτα για τα παζαρεματα σχετικά είναι. Τον ιβανουσετς ουτε τον πηρε χαμπαρι κανεις μέχρι να κλεισει.
Κανενα χαζο δν κανω...ειναι τοπικ μεταγραφων!!!Τεσπα τελειωνει εδω απο μεριας μου..προχωραμε..Ο ιβανουσετς δανεικος δεν ηρθε?? Στα λογια μου ερχεσαι για τη νοοτροπια...εμεις με τα λεφτα του Κοταρσκι κ του Τζιμα πηραμε δανεικο τν Ιβανουσετς (επισης παιχταρας) κ ο αλλος ο αμεσος ανταγωνιστης μου πηρε 8 με αγορα..αυτο εμενα με πειραζει κ δε νομιζω οτι πρεπει να απολογηθω...θα γουσταρα να εσκαγα 4-5 για τν Κροατη κ να ειναι δικος μου..εκτος αν θεωρει καποιος οτι ο ΠΑΟΚ το καλοκαιρι του 26 θα σκασει τη ρητρα...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

βρήκα το τραγούδι της ΠΑΕ στο βίντεο παρουσίασης του Κεντιρα :mrgreen:

These users thanked the author embuji for the post:
pagotatzis
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Να μιλώ βρε ομερτά για υποτιθέμενους επενδυτές οταν ο ΙΒΑΝ έβαλε βάζει και θα βάζει τα καλά του εκατομύρια !!!
Υ.Γ. Μην ξεχνάτε και τις οικογένεις που ταιζει στην Βόρειο Ελλάδα Ο ΙΒΑΝ !!! Οταν μιλάτε απαξιωτικά λέω αυτο μόνο..
These users thanked the author Eagle1980 for the post (total 4):
Dimitris_L4, omerta76, Unpsofable78, margas
black death

Δημοσίευση από black death »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:39 Κανενα χαζο δν κανω...ειναι τοπικ μεταγραφων!!!Τεσπα τελειωνει εδω απο μεριας μου..προχωραμε..Ο ιβανουσετς δανεικος δεν ηρθε?? Στα λογια μου ερχεσαι για τη νοοτροπια...εμεις με τα λεφτα του Κοταρσκι κ του Τζιμα πηραμε δανεικο τν Ιβανουσετς (επισης παιχταρας) κ ο αλλος ο αμεσος ανταγωνιστης μου πηρε 8 με αγορα..αυτο εμενα με πειραζει κ δε νομιζω οτι πρεπει να απολογηθω...θα γουσταρα να εσκαγα 4-5 για τν Κροατη κ να ειναι δικος μου..εκτος αν θεωρει καποιος οτι ο ΠΑΟΚ το καλοκαιρι του 26 θα σκασει τη ρητρα...
Ναι, υπαρχει η πιθανοτητα να παιξει μπαλα και να τον παρεις και πιο φτηνα απ'οτι πηραν κάποιον στρεφετσα.
Προς το παρόν τον εχεις να παιζει για εσενα σε μια γραμμη που ησουνα ηδη αρκετα γεματος. Ο γαυρος περσι ειχε 1 ποιοτικο εξτρεμ στην ουσια. Και εφυγε και ο κωστουλας που πηρε παιχνίδια εκει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”