Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από tolis14 »

Aye4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:43
tolis14 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:37
gika έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:53 Τόλη πιο πιθανό είναι να είναι τόσο ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης που να έχει κάνει μία ψευτοπροταση για να ενεργοποιήσει τον Ιβάν, παρά το να βάλει 250-300 εκατομμύρια για την αγορά της ΠΑΕ και την κατασκευή γηπέδου για να καθίσει να κάνει πίπες η ομάδα του στον βλακάκο της ΑΕΚ. Δεν γίνονται αυτά. Κανένας δεν πετάει αυτά τα λεφτά χωρίς να βγάλει και λίγο καύλα από αυτό.

Και μιας και μιλάμε για σενάρια: Αυτό που θα πάρει το σύστημα είναι ότι θα φύγει το κακό σπυρί από τον κώλο τους, και θα πάρουν τον έλεγχο λιμανιού και καναλιών. Αυτό που θα πάρει ο Μυστακίδης είναι ανταποδοτικά οφέλη: από το Καυτατζόγλειο ανακαινισμένο και γυαλισμένο μέχρι πακέτα δεκάδων εκατομμυρίων για το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο, και ποιος ξέρει τι άλλες δουλειές θα κερδίσει από πίσω. Και ο ΠΑΟΚ, γιατί ο ΠΑΟΚ μας νοιάζει, θα έχει το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα μέσα στο κέντρο της πόλης, έναν πλούσιο επενδυτή και για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία του δεν θα έχει την κυβέρνηση να του βάζει τρικλοποδιές.
Με την προυπόθεση να εκδιωχθεί ο Σαββίδης όλα αυτά σωστά; Ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει, πολύ σωστά. Ο ΠΑΟΚ όμως πρεσβεύει τέτοιες συναλλαγές και πρακτικές; μήπως θα γίνουμε σαν τους από κάτω με τέτοιους συμβιβασμούς και κινήσεις; λέω εγώ
Κανένας συμβιβασμός. Τοποθέτηση στη συστη πλευρά, είναι αυτό που λέει ο Gika. Η φωνή της λογικής αυτό λέει. Ο Σαββίδης ότι είχε να προσφέρει το πρόσφερε και με το παραπάνω. Δεν μπορεί άλλο ή δεν θέλει. Πρόβλημα του. Για εμάς προέχει ο ΠΑΟΚ.
Φίλε μου διάβασα κάποια σχόλια που έχεις γράψει και είναι στην καλύτερη θλιβερά. Θα με συγχωρέσεις λοιπόν που ενώ δεν το έχω κάνει με κανέναν άλλο, θα σε κάνω ignore. Καλή συνέχεια και μ αυτο το πλευρό να κοιμάσαι
These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
Unpsofable78, ΚΩΣΤΑΣ2019, Maedhros4, Apil44, dikomou01
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Δεν γίνεται να θες να αγοράσεις ένα μαγαζί από κάποιον που τον σνομπάρεις σε βαθμό που δεν καταδέχεσαι να του μιλήσεις.
Βάζοντας τρίτους και λυτούς και δεμένους κλπ.
Δεν είναι τρόπος ΠΑΟΚ αυτός.
Ανοίγεις τα χαρτιά σου, λες τι έχεις σκοπό να κάνεις με το μαγαζί, επικοινωνείς την πρόταση σου ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ και ανάλογα βλέπεις το κλίμα που δημιουργείται και προχωράς ή αναδιπλώνεσαι.
Το γεγονός ότι πολλοί υποστηρίζουν την κίνηση Μυστακίδη χωρίς να ξέρουμε καν τι σκοπό έχει δείχνει ότι η πλευρά Σαββίδη έχει ορκισμένους εχθρούς στις τάξεις των οπαδών που απλά δεν γουστάρουν την φάτσα τουυ ή κάτι τέτοιο.
Το έργο του Σαββίδη όλα αυτά τα χρόνια στην ΠΑΕ δεν δικαιολογεί να βγαίνει κάαοιος και να μιλάει για "μπούλους" και "στο καλό" και άλλα τέτοια.
Αν υπάρχει η πεποίθηση και η σιγουριά ότι ένας νέος επενδυτής μπορεί να τα κάνει καλύτερα από τον Σαββίδη επειδή τα πάει καλύτερα με την πρεσβεία, να πω και εγώ ότι ο Σαββίδης τα πάει καλύτερα με την Εκκλησία. Και η μια υπάρχει 50-60 χρόνια ενώ η άλλη υπάρχει 2000 χρόνια.
Ανοιχτά χαρτιά κύριοι. Είμαι αυτός και θέλω αυτό, δίνω αυτά , κάνω αυτά κλπ.
Με στρατούς από τρολ και μπροστινούς μελανοδοχεία δεν γίνεται.
Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό.
Αυτά τα κάνανε οι γριές με τον Θεοδωρίδη και τώρα δεν υπάρχουν σε κανένα χάρτη
These users thanked the author zissos for the post (total 11):
Unpsofable78, ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19, Ιάσονας, Montrealiotis, Apil44, astral, eorptol1, Iznogoud4, Kostasnyk and one more user
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:51
aivas19 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:08
beyes4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:03 Καποιοι συνεχιζετε και αναφερεστε στον Μυστακιδη σαν να ειναι φυτευτος αυτοφορακιας της νδουλας που παιρνει εντολες από το συστημα.Σταματηστε να βιάζετε την λογική.Αυτοι που παριστανουν τους πολιτικους,τούς εχει για να του δενουν τα κορδονια.
Μπρο οτι και να ισχυει αυτος δεν επικοινωνει τιποτα. Οσο δεν βγαινει να μιλησει ή να δημοσιευθει τι συμφωνηθηκε με Κατσαρη αυτο θα γινεται. Υπαρχουν τροποι να πιεσεις και να παρεις και τον κοσμο μαζι σου, ε αυτος δεν το εκανε. Ας μην εβγαζε ανακοινωσουλα η ΝΔουλα μετα ρη δηλωση του
Επιμένεις να διασπείρεις εν γνώση σου fake news.
Καμιά ανακοίνωση δεν έβγαλε η νουδούλα.
Ανώνυμη κυβερνητική διαρροή επικαλούνταν το δημοσίευμα.

Που μπορεί να τη διοχέτευσε ο οποιοσδήποτε, επειδή το ΠΟΚ δεν επιθυμεί την εμπλοκή Μυστακίδη γενικά με τον ΠΑΟΚ ή το γήπεδό του.
Οκ ξεπλυνε το οσο θες μπρο, βλεπω σε ενοχλει γιατι σου χαλαει το αφηγημα. Εσυ πες οτι δεν εβγαλε.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
Unpsofable78, Apil44, DamoN, eorptol1, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγώ ξέρω ότι το όπεν "γλείφει" όλη μέρα τα π@π@ρια του κούλη και νουδούλας και ότι έχει φουλ φιλοκυβερνητική ατζέντα. Βγες εσύ και πες ότι δεν είναι έτσι.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Μάλλον δεν βλέπεις OPEN
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
eorptol1, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:42 Εγώ ξέρω ότι το όπεν "γλείφει" όλη μέρα τα π@π@ρια του κούλη και νουδούλας και ότι έχει φουλ φιλοκυβερνητική ατζέντα. Βγες εσύ και πες ότι δεν είναι έτσι.
Ναι και; Παλι την κασετα εβαλες;
Δε βλεπω οπεν φιλε, εμπιστευομαι τη γνωμη σου
These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, DamoN, Montrealiotis, Apil44, Unpsofable78
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:42 Εγώ ξέρω ότι το όπεν "γλείφει" όλη μέρα τα π@π@ρια του κούλη και νουδούλας και ότι έχει φουλ φιλοκυβερνητική ατζέντα. Βγες εσύ και πες ότι δεν είναι έτσι.
Δεν είναι ετσι
These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
nkoss, Apil44, eorptol1, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Parolos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:51 Καλά μιλάμε πλέον για λογύδρια νεο-εκδυτικισμού.

Πόσο πιο χαμηλά..
Και να πεις ότι ζούμε σε καμία δυτικού τύπου δημοκρατία του 21ου αιώνα...

Εδώ έχουμε κάτι κομματοθρεμενους ραγιάδες (σε διάφορα μηντια) που τους χαλάει η ολιγαρχία (λολ) και η σοβιετική νοοτροπία γιατί μεγάλωσαν με γαλλικά πιάνο και Άνταμ Σμίθ.
These users thanked the author astral for the post (total 6):
DamoN, Parolos, eorptol1, Unpsofable78, paok apo epilogi, navigator11
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Παρε το ελικοπτερο και πηγαινε να κλεισεις την υποθεση Ντελια σημερα και ας παιζουμε με φορ Μπραντο, Μυθου, Τσαλοφ. Και διωξε τον μαλακα στην ΠΑΕ που σου ειπε οτι ο κοσμος δεν θα πει τιποτα. Αντε εχουν γινει τσαταλια τα νευρα μας με τον κλαυτερο ελληνα παιχτη.
These users thanked the author cartman for the post:
omerta76
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ότι ναναι μόνο τον χαριτατο να δεις δεν βλέπεις φίλε οπεν και κάνεις φανταστικά σενάρια
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Unpsofable78, ΚΩΣΤΑΣ2019
icue

Δημοσίευση από icue »

Ενταξει ισως για καποιους αν δεν βριζουν σαν τον Χιο να ειναι κυβερνητικοι.
These users thanked the author icue for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Όλοι μας είμαστε λίγο-πολύ διχασμένοι. Ο Ιβάν είναι τα 5 και στο χέρι, ο Τέλης τα δέκα και καρτέρι.
These users thanked the author Rexaris for the post:
Maedhros4
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Τα 10 κ καρτέρι δεν βλέπω όμως, ούτε καν την φωνή κ όψη του.
These users thanked the author theo-drama for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Πάμε όλοι Μαζί !!! Την προσευχή μας !!! Μεγάλε ΙΒΑΝ σε υμνούμεν !!! σε ευχαριστούμεν !!! σε επικροτούμε !!! για την Βοήθεια σου στον ταλαιπωρημένο Π.Α.Ο.Κ. μας απο τα λαμόγια που τρώγαν απο τις σάρκες του. :nairepaok:
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
Patron
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

Ενταξει παιδια το ΟΠΕΝ ειναι αντικυβερνητικο και κανει αντιπολιτευση

Φανταζομαι το ΜΕΓΚΑ εδω και κανα χρονο θεωρειτε οτι εχει παρει τα οπλα στο βουνο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”