Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Κόλκας τι ρεπορτάζ έδωσε;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Εγώ τον Μαντί? Σε καμία περίπτωση, μόνο για Βιτίνια :lol:
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
theo G4, Shadow, Ettien26
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:56
Kabamaru11 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:49 Ισχυουν αυτα που λες για τα χαρακτηριστικα κ τα διδυμα.Αλλα ειμαστε σε εντελως θεωρητικο επιπεδο,εχει συμβολαιο μεχρι το 28 και τον ειχαν αγορασει με 10εκ,δεν δινω 10% πιθανοτητες να ειναι αυτος ο εκλεκτος.
Κοίτα την πληροφορία την μετέφερε ο οne and only @Napoli4 οπότε σίγουρα έχει βάση :pano:

Φαντάζομαι αν έρθει θα είναι δανεικός πάντως, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Για να δούμε τι θα δούμε..
Σωστό. Πάντα έχει σημασία ποιός λέει τι...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Παίζει να έχουν πάρει κανένα viber message από ΠΑΕ, στο να γράφουν και να λένε για Κεντρικά και να δουλεύουν άλλες περιπτώσεις;
Αλλιώς γίνεται να είναι τόσο αφελείς;
These users thanked the author paoki19 for the post:
Dimitris_L4
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Shadow έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:04
Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:00 Για όσους δεν έχουν εικόνα του Γκλεν Καμαρά, πρόκειται για έναν χαφ του οποίου το βασικό προσόν είναι η ικανότητα να σπάει την πίεση του αντιπάλου και να προωθεί το παιχνίδι με απλότητα και ασφάλεια. Μπορεί να υποδεχτεί την μπάλα σε δύσκολες-επικίνδυνες ζώνες, να αλλάξει κατεύθυνση με μια απλή προσποίηση και να απελευθερώσει το παιχνίδι με μια σωστή πάσα.

Κρατά το τέμπο της ομάδας, παίζει με υψηλά ποσοστά ευστοχίας (κυρίως σε κοντινές πάσες), και είναι εξαιρετικός στην αναχαίτιση επιθέσεων στο αμυντικό τρανζίσιον. Ήταν καθοριστικός (για εμένα ο καθοριστικότερος) στην πορεία της Ρέιντζερς μέχρι τον τελικό του Europa League το 2022, όπου ηττήθηκαν από την Άιντραχτ στα πέναλτι.

Το ιδιαίτερο με τον Καμαρά είναι ότι, σε αντίθεση με το «αρχέτυπο» των 6αριών αυτού του στυλ, που συχνά είναι στατικοί, εκπροσωπεί μια πιο μοντέρνα και mobile εκδοχή. Παίζει με ταχύτητα σκέψης, έχει καλά πρώτα μέτρα, και κινείται συνεχώς για να δίνει λύσεις.

Δεν είναι παίκτης που πατάει περιοχή, το πεδίο δράσης του είναι πιο deep, κοντά στους στόπερ. Για αυτό και ως δίδυμο με τον Μαντί Καμαρά του δίνει την ελευθερία να παίζει πιο ψηλά, χωρίς να διαταράσσεται η ισορροπία της ομάδας. Ενώ και με τον Μεϊτέ, απέναντι σε χαμηλά μπλοκ του ελληνικού πρωταθλήματος, το δίδυμο αυτό μπορεί να προσφέρει απόλυτο έλεγχο κατοχή και ρυθμού (κάτι στο οποίο υποφέραμε πέρσι όσο το δίδυμο ήταν Μαντί - Οζντόεφ)
Σε ενδεχόμενη απόκτηση Γκλεν Καμαρά, θα πουλούσες Μαντύ για Κραλ ή Chotard μετά τα προκριματικά (κουβέντα να γίνεται)?
Ανετα
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
Polichni1926
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Μηπως εχουμε γινει λιγο spoiled? μας αγορασε, μας εσβησε τα χρεη, μας αναβαθμισε 100%, πηραμε τιτλους, ανεδειξε παιδια απο τα σπλαχνα μας που ηταν ακομα πιο δυσκολο να το πιστεψουμε απο το να παρουμε τιτλο (κατ εμε).

Πρεπει ντε και καλα να σκορπαει καποιος μυρια οταν τα εσοδα δεν ειναι στο ισοζυγιο ++ ?

Εν ολιγοις, μια ξεκαθαρη κουβεντα οτι κυριοι ετσι θελουμε να προχωρησουμε πλεον και οχι να σκορπαμε χρημα απο δω κι εκει.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

geobila έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:23 Μηπως εχουμε γινει λιγο spoiled? μας αγορασε, μας εσβησε τα χρεη, μας αναβαθμισε 100%, πηραμε τιτλους, ανεδειξε παιδια απο τα σπλαχνα μας που ηταν ακομα πιο δυσκολο να το πιστεψουμε απο το να παρουμε τιτλο (κατ εμε).

Πρεπει ντε και καλα να σκορπαει καποιος μυρια οταν τα εσοδα δεν ειναι στο ισοζυγιο ++ ?

Εν ολιγοις, μια ξεκαθαρη κουβεντα οτι κυριοι ετσι θελουμε να προχωρησουμε πλεον και οχι να σκορπαμε χρημα απο δω κι εκει.

Ούτε spoiled είμαστε ούτε greedy ουτε τίποτα. Αυτος ανεβάζει το πήχη ( όπως και τωρα με τις δηλώσεις του) οποτε δεν είναι παράλογο να έχει κάποιες απαιτήσεις ο κόσμος ώστε να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι που έχει θέσει ο ίδιος άλλωστε.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 4):
Polichni1926, gogos2003, margas, soigol
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Οτι πιο ποδοσφαιρικό έχει κάνει εντωμεταξύ στην θητεία του είναι αυτό…
Να θυμίσω πως ξεκίνησε παίρνοντας ότι παλαίμαχο από την εθνική Ελλάδος έπαιζε εκείνο τον καιρό
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

@Shadow

Για να απαντήσω και πιο σοβαρά, καταρχάς δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σπάσει το δίδυμο Μεϊτέ-Μαντί το οποίο θεωρώ match made in heaven (τουλάχιστον στο μυαλό μου και από τα πολύ μικρά δείγματα που πήραμε στα πλέι-οφ όταν βρήκε φόρμα και ο Σου), είναι ένα δίδυμο που θέλω πολύ να δω από πέρσι το καλοκαίρι και θα με χαλάσει με τα ήξεις, αφήξεις να μην δούμε εν τέλει ποτέ.

Τώρα ως προς τις εναλλακτικές που προτείνεις, σε περίπτωση άφιξης του Γκλεν και πώλησης του Μαντί, θεωρώ ότι ο Κραλ υπό αυτές τις συνθήκες θα είναι προβληματικό φιτ γιατί και οι τρεις (Μεϊτέ, Γκλεν Καμαρά, Κραλ) έχουν πιο deep ρόλους και δεν πατάνε έως και καθόλου περιοχή οπότε τα ζευγάρια μεταξύ τους δεν θα είναι το ίδιο versatile όσο με τον Μαντί στην εξίσωση, θα κληθεί ο Οζντόεφ να βγάλει πολλές φορές τα κάστανα από την φωτιά σε συγκεκριμένες συνθήκες αγώνα.

Για τον Chotard δεν έχω τόσο εικόνα, όταν γραφόταν είδα ότι κάποια παιδιά έγραψαν θετικά σχόλια, τον έριξα μια γρήγορη ματιά δεν με ενθουσίασε. Πήγα να γράψω και Γάλλος Τσιγγάρας αλλά επειδή τον είδα επιδερμικά μαζεύτηκα μην τον αδικήσω. Αν όντως προκύψει και ενδιαφερθούμε θα τον δω παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τρομερή περίπτωση ο Glen.
Πρέπει να τρύπωσε κάποιος στο μυαλό του Ρουμάνου και να έβγαλε τον χαφ των ονείρων του (μετά τον Μεϊτέ βεβαίως βεβαίως).
Μακάρι να ισχύει.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 6):
thios4, Σουριναμέζος, theo G4, SCIFO, margas, DikefalosNisiotis
black death

Δημοσίευση από black death »

Δεν ξερω γιατι το συζητατε αυτο ενω εχουμε εναν προπονητη που έχει αλλεργία στις αλλαγες παιχτών που τους ξερει και τους εκτιμαει. Δηλαδη και το βιτινια να φερω, που λεει ο λογος, αν είναι να παιζει 30λεπτα μεχρι το νοεμβρη να μου λείπει.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:41 @Shadow

Για να απαντήσω και πιο σοβαρά, καταρχάς δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σπάσει το δίδυμο Μεϊτέ-Μαντί το οποίο θεωρώ match made in heaven (τουλάχιστον στο μυαλό μου και από τα πολύ μικρά δείγματα που πήραμε στα πλέι-οφ όταν βρήκε φόρμα και ο Σου), είναι ένα δίδυμο που θέλω πολύ να δω από πέρσι το καλοκαίρι και θα με χαλάσει με τα ήξεις, αφήξεις να μην δούμε εν τέλει ποτέ.

Τώρα ως προς τις εναλλακτικές που προτείνεις, σε περίπτωση άφιξης του Γκλεν και πώλησης του Μαντί, θεωρώ ότι ο Κραλ υπό αυτές τις συνθήκες θα είναι προβληματικό φιτ γιατί και οι τρεις (Μεϊτέ, Γκλεν Καμαρά, Κραλ) έχουν πιο deep ρόλους και δεν πατάνε έως και καθόλου περιοχή οπότε τα ζευγάρια μεταξύ τους δεν θα είναι το ίδιο versatile όσο με τον Μαντί στην εξίσωση, θα κληθεί ο Οζντόεφ να βγάλει πολλές φορές τα κάστανα από την φωτιά σε συγκεκριμένες συνθήκες αγώνα.

Για τον Chotard δεν έχω τόσο εικόνα, όταν γραφόταν είδα ότι κάποια παιδιά έγραψαν θετικά σχόλια, τον έριξα μια γρήγορη ματιά δεν με ενθουσίασε. Πήγα να γράψω και Γάλλος Τσιγγάρας αλλά επειδή τον είδα επιδερμικά μαζεύτηκα μην τον αδικήσω. Αν όντως προκύψει και ενδιαφερθούμε θα τον δω παραπάνω.
Φίλε μου Σουριναμέζε με όλο τον σεβασμό ο Κραλ δεν έχει καμία σχέση με τον Μέιτε ούτε με τον Γκλεν. Δεν ξέρω αν τον έχεις παρακολουθήσει σε παιχνίδι, αλλά βάλε τυχαία να δεις ένα περσινό του παιχνίδι και ύστερα πες μου αν έχουν σχέση.
Από την άλλη ευτυχώς δεν έγραψες κάτι για τον Σοτάρντ, παίκτη που με το ασύλληπτο κέντρο της εθνικής Γαλλίας έχει καταγράψει συμμετοχές.
Ο τύπος είναι ο χαφ που τα κάνει όλα. Και μάλλον και η καλύτερη περίπτωση χαφ που θα μπορούσαμε να έχουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Θα συμφωνήσω με Σουριναμέζο.

Glen, Meite, Kral και Chotard παρότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά έχουν ένα συγκεκριμένο κοινό στοιχείο που είναι ξεκάθαρο.

Δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το παιχνίδι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Κάτι που ο Καμαρά έχει και με το παραπάνω.

Αν φύγει ο Καμαρά (πράγμα που απεύχομαι) θα πρέπει μετά να βρούμε άλλο χαφ στο ίδιο στυλ πράγμα που και δύσκολο είναι και κοστίζει.

Το ιδεατό σενάριο είναι να διατηρηθεί η 3άδα που έχουμε (μην υποτιμάτε το σκυλί του πολέμου που λέγετε Οζντόεφ) και να ρθει ένας ακόμα υψηλού επιπέδου μοντέρνος αμυντικός μέσος που να ταιριάζει στο σύστημα της ομάδας.

Με βάση το τελευταίο κριτήριο, το τι δηλαδή ταιριάζει στο Λουτσέσκουμπολ, η σειρά για μένα θα ήταν: Glen>Chotard>Kral.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 5):
theo G4, PAOKevolution, Azrael, Σουριναμέζος, SCIFO
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

black death έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:53 Δεν ξερω γιατι το συζητατε αυτο ενω εχουμε εναν προπονητη που έχει αλλεργία στις αλλαγες παιχτών που τους ξερει και τους εκτιμαει. Δηλαδη και το βιτινια να φερω, που λεει ο λογος, αν είναι να παιζει 30λεπτα μεχρι το νοεμβρη να μου λείπει.
Οι τρεις και αυτός που θα έρθει είναι εν δυνάμει βασικοί, 30λεπτα θα παίρνει ο 5ος. Αυτά για αλλαγή Μάντι με Κρααλ δε γίνονται, δεν υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο να πουλήσουμε 7-8 και να δώσουμε τα 5-6 για αντικαταστάτη. Μια χαρά είναι ο Μάντι και φέτος με Μεϊτέ θα είναι ακόμα καλύτερος
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Για τον Γκλεν Καμαρά που γράφετε προφανώς θα εννοείτε ως δανεικός, έτσι ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”