Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.
Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.
Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο Glen είναι ακριβώς το στυλ χαφ που λατρεύει ο Ραζβάν και προσωπικά είμαι σίγουρος ότι τον προτιμάει σε σχέση με τον Κρααλ.
Υπόψιν, δεν λέω ότι είναι καλύτερος παίκτης. Λέω ότι ταιριάζει περισσότερο στα θέλω του Λουτσέσκου aka balance.
Χαφ που έχει καλό κράτημα μπάλας, καθορίζει το τέμπο, έχει καλό positioning και χτίζει με ασφάλεια το αρχικό build up. Το λες και "υγρό" όνειρο για τον Ραζβάν.
Οι εραστές της ταχυδύναμης βέβαια θα απογοητευτούν αλλά το θέμα είναι τι θέλει ο προπονητής.
Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.
Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο Glen είναι ακριβώς το στυλ χαφ που λατρεύει ο Ραζβάν και προσωπικά είμαι σίγουρος ότι τον προτιμάει σε σχέση με τον Κρααλ.
Υπόψιν, δεν λέω ότι είναι καλύτερος παίκτης. Λέω ότι ταιριάζει περισσότερο στα θέλω του Λουτσέσκου aka balance.
Χαφ που έχει καλό κράτημα μπάλας, καθορίζει το τέμπο, έχει καλό positioning και χτίζει με ασφάλεια το αρχικό build up. Το λες και "υγρό" όνειρο για τον Ραζβάν.
Οι εραστές της ταχυδύναμης βέβαια θα απογοητευτούν αλλά το θέμα είναι τι θέλει ο προπονητής.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
- margas, Σουριναμέζος, DikefalosNisiotis, Rexaris
-
Μια κίνηση όπως εκείνη του Μάρκος Αντόνιο αλλά λίγο πιο ψαγμένη, δηλαδή να μην είναι τραυματιας και να ταιριάζει στα θέλω μας χρειαζόμαστε για 5ο χαφ ή αλλιώς Τσοπούρογλου.Refused1337 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:13ναι ας ειναι και τέτοια επιλογη λαχείου, η ο τσοπούρογλου, η κάποιος φερελπης που θα τον αφήσει μια "μεγαλη" ακαδημία/ομαδα γιατι δεν μπορει να τον αξιοποιείσει τύπου σορετιρε, αλλα πρέπει να υπάρξει παίχτης 5ος.thanos-xanthi έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:10 για 5ο χαφ μπορεί να περιμένουμε και τις καραμπόλες τέλος Αυγούστου
να δούμε και τι θα ξεφορτώσουν οι μεγαλύτερες ομάδες, μήπως πάνε για μικρότερης ηλικίας που δε θα βρει χώρο στην ομάδα του (τύπου λαχείο)
Μου αρέσει ο Φιλανδός, από το λίγο που τον έχω δει. Νομίζω θα είναι αρκετά καλή προσθήκη, αν έρθει.
Αλλά πώς προέκυψε;
Αλλά πώς προέκυψε;
- PAOKevolution
Δε θεωρώ πως θα ρισκάρουμε με μέτριους παίκτες. Θα πάνε για 3 παίκτες (αμυντικός, χαφ, φορ) καλούς. Δε ξέρω κάτι, αλίμονο. Αυτό πιστεύω απλά.
Πάντως @sourmenetes αλεπουδιάρη, λες λες και τίποτα δε λες. Ξεροσταλιάζουμε.
Πάντως @sourmenetes αλεπουδιάρη, λες λες και τίποτα δε λες. Ξεροσταλιάζουμε.
-
εγω απορω που δεν δοκιμαστηκε ο ιβανουσετς στο εξτρεμ και επαιξε μονο 10makispaspartou έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:19 Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς δε δοκιμάστηκε Σορετίρε στο 8 και Χατσίδης στο 9.
Βέβαια ο Λουτσέσκου είναι λίγο απόλυτος σε αυτά και όταν βάζει κάτι στο μυαλό του δεν αλλάζει.
Για αυτόν προφανώς και ο Σορετίρε είναι αριστερό εξτρέμ και ο Χατσίδης δεξί εξτρέμ.
Ο Μπαλντέ είναι 10, ο Ιβάνουσετς 10 και ο Μύθου 9.
Και τέλος.
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 3):
- margas, gogos2003, Nikos 74
-
Ο Καμαρα μια χαρα ταχυδυναμικος μου φαινεται.
O Κραλ ομως νομιζω οτι ειναι πιο μπαλατος και γενικα δειχνει πιο πολυδιαστατος, πιο συγχρονος.
O Κραλ ομως νομιζω οτι ειναι πιο μπαλατος και γενικα δειχνει πιο πολυδιαστατος, πιο συγχρονος.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- giaxxo
-
Δεν ειναι. Ουτε πιο γρηγορος είναι βασικα. Αλλα ειναι τα πλεονεκτηματα του .
-
o kamara μου θυμιζει σε στυλακι τον καντε δεν θεωρω οτι ειναι αργος ισα ισα φαινεται να εχει πολυ καλα πρωτα βηματα και πολυ καλο ελεγχο της μπαλαςxrisitsapa έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:31 Ο Καμαρα μια χαρα ταχυδυναμικος μου φαινεται.
- Kabamaru11
JohnDag έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:21 Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.
Για ακομα νια φορα,γραφεις με την σωστη κατ εμε οπτικη,και εμενα μου αρεσει ο Κραλ παραπανω κ τον θεωρω ανωτερο απο το παλιο πουλεν μου Γκλεν.Αλλα ο Γκλεν ειναι αυτο που λειπει απο τον Λουτσε.
Προσωπικα θα γουσταρα να εχω εναν Σκαρταδο να τους παω ολους ΠΚΕ

- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- vasgias
-
Φαντάζομαι ότι αθλητικά και όντας ένα μήνα πίσω δεν τον θεώρησε έτοιμο για αυτή τη θέση. Επίσης θεωρεί ότι στο 10 θα του δώσει περισσότερα πράγματα γιατί είναι παίκτης που κινείται στα μεσοδιαστήματα. Τέλος υπάρχει κι ο Τάισον.Polichni1926 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:29εγω απορω που δεν δοκιμαστηκε ο ιβανουσετς στο εξτρεμ και επαιξε μονο 10makispaspartou έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:19 Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς δε δοκιμάστηκε Σορετίρε στο 8 και Χατσίδης στο 9.
Βέβαια ο Λουτσέσκου είναι λίγο απόλυτος σε αυτά και όταν βάζει κάτι στο μυαλό του δεν αλλάζει.
Για αυτόν προφανώς και ο Σορετίρε είναι αριστερό εξτρέμ και ο Χατσίδης δεξί εξτρέμ.
Και τέλος.
-
Ίσως ο λουτσεσκου σκέφτεται να βάλει στο 10 τον ιβανουσετς και λόγω τελειωματων αλλά και να μετατοπίσει των κωνσταντελια αριστερά για να δημιουργήσει χώρους με την ικανότητα στο ένα εναντίον ενός
-
απλα δεν θεωρω οτι ο ταισον θα μπορεσει να ανταποκριθει σε ολα τα ματς που ερχονται ,ειναι πολλα και εστω και τωρα που ο ντεσποντοφ ειναι τραυματιας θεωρω πως θα ηταν καλυτερη λυση απο πελκα στα εξτρεμ ο ιβανουσετς αλλα ολα αυτα προφανως στο δικο μου μυαλο, αναφερω ντεσποντοφ για αριστερα γιατι πιο πολυ εκει δοκιμαστηκε στην προετοιμασιαmakispaspartou έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:38Φαντάζομαι ότι αθλητικά και όντας ένα μήνα πίσω δεν τον θεώρησε έτοιμο για αυτή τη θέση. Επίσης θεωρεί ότι στο 10 θα του δώσει περισσότερα πράγματα γιατί είναι παίκτης που κινείται στα μεσοδιαστήματα. Τέλος υπάρχει κι ο Τάισον.Polichni1926 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:29εγω απορω που δεν δοκιμαστηκε ο ιβανουσετς στο εξτρεμ και επαιξε μονο 10makispaspartou έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:19 Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς δε δοκιμάστηκε Σορετίρε στο 8 και Χατσίδης στο 9.
Και τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polichni1926 την Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τον αγαπάμε τον πελκινιο αλλά σαν εξτρέμ προσφέρει όσα και ο Λημνιός
- These users thanked the author Ragnar1926 for the post (total 3):
- Polichni1926, margas, gogos2003
Ασχέτως αν η οπτική είναι σωστή ή λάθος, είναι όλα πολύ καλύτερα όταν κάνουμε ποδοσφαιρικές συζητήσεις. Αν δίναμε περισσότερο βάρος σε αυτό και λιγότερο στο να τρωγόμαστε μεταξύ μας το φόρουμ θα ήταν πολύ καλύτερο. Σαν γενική παρατήρηση αυτό.Kabamaru11 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:36JohnDag έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:21 Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.
Για ακομα νια φορα,γραφεις με την σωστη κατ εμε οπτικη,και εμενα μου αρεσει ο Κραλ παραπανω κ τον θεωρω ανωτερο απο το παλιο πουλεν μου Γκλεν.Αλλα ο Γκλεν ειναι αυτο που λειπει απο τον Λουτσε.
Προσωπικα θα γουσταρα να εχω εναν Σκαρταδο να τους παω ολους ΠΚΕ![]()
Για να το πάω ένα βήμα παραπέρα το θέμα των χαφ, ένα άλλο συν για τον Γκλεν είναι ότι κατά την άποψη μου κάνει καλύτερα δίδυμα με τους υπάρχοντες σε σχέση με τον Κράαλ.
Ειδικά με Μειτέ κουμπώνει εξαιρετικά, ενώ το Μειτέ-Κράαλ σου δίνει 2 παίκτες με αρκετά κοινά στοιχεία.
Η δε 3άδα Γκλεν-Μειτέ-Καμαρά σε δύσκολα ματς της Ευρώπης και σε ντέρμπι θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό plan b.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
- Polichni1926, Kabamaru11, Logistis, M o r b i u S