Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
billagorn

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από billagorn »

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
Τι είναι αυτό που έκανε τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του αντιπαθή στα κέντρα του ποκ?
Μα φυσικά ότι είναι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ.
Πριν γίνει επαγγελματικό το ποδόσφαιρο (δεκαετία 70), ο ΠΑΟΚ γ@μουσε κι εδερνε. Ποιο ήταν το αντίδοτο? Σφαγές επί σφαγών, ένα μόλις πρωτάθλημα και δύο κύπελλα σε μια δεκαετία που ο ΠΑΟΚ έπαιζε (τηρουμένων των αναλογιών) ένα ποδόσφαιρο εφάμιλλο του Άγιαξ η της Μπαρτσελόνα της δεκαετίας του 70.
Μετά τον επαγγελματισμό του ποδοσφαίρου (1979), όλα έγιναν πιο απλά. Πώς θα σταματήσει ο ενοχλητικός απρόβλεπτος? Μα φυσικά με την έλλειψη χρημάτων.
Γι'αυτό και δε σ άφησαν τις λίγες έστω χρονιές που είχες προοπτική να διεκδικήσεις κάτι (πχ με Μπάγεβιτς, με Άγγελο προπονητή η με Ζαγοράκη το 2010).
Μετά όμως ήρθε ο Σαββίδης, ένας επιχειρηματίας εξίσου απρόβλεπτος για τα δεδομένα της δυτικοεξαρτουμενης μπανανίας μας. Ήρθε λοιπόν κι έδεσε το γλυκό. Για αυτό έχουν λυσσαξει να γίνει όλο αυτό. Πάρτε το χαμπάρι, λόγω της ιδιαιτερότητας της μπανανίας μας, ΔΕΝ μπορεί να λειτουργήσει το πράγμα όπως το φαντάζεστε ορισμένοι, με δυτικοεξαρτωμενους επενδυτές. Όπως είπε και ένας αδερφός πιο πάνω, θα γίνει ότι και με Μυτιληναίο Κοντομηνά.
Μόνο με Σαββίδη (η αλλον πρόεδρο που δημιουργήθηκε έξω από τον δυτικό επιχειρηματικό κόσμο) μπορεί να δει ο ΠΑΟΚ χαιρι.
Πολύ απλά γιατί είναι στο dna του να είναι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ, ο ΠΑΟΚ, καλώς η κακώς είναι υποχρεωμένος να ξεφεύγει από την πεπατημένη και την καθεστηκυία βρωμοκατασταση.
Μην πέφτετε λοιπόν σε παγίδες και ψευτοδιλημματα. Κατά τη γνώμη μου είναι τυράκι για να πέσουμε σε φάκα και να ξαναγίνουμε ο συμπαθητικός τέταρτος.
These users thanked the author billagorn for the post (total 2):
Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τράβα ρε που θα πεις πουλο στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ

Στο aye κάτι πάει αυτό.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
Apil44, Unpsofable78, astral
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Φίλε Aye, πάντα ευσπρόδεκτη η κριτική και στον Ιβάν, αλλά ο τρόπος έκφρασης μετράει. Έκανα μια μικρή αλλαγή στο μήνυμά σου, χωρίς όμως να αλλάξω το νόημά του.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Θυμίζουν τακτικές ομάδας αλήθειας και ελληνοκομματικου ξεκατινιασματος αυτά που διαβάζουμε στα σοσιαλ , τα σαητ και δυστυχώς από μερικούς τύπου Αye εδώ μέσα.

Αηδιαστική κατάσταση. Μεγάλος καημός να φύγει ο Ιβάν , να χάσει το λιμάνι (ή ότι άλλο λιγουρευεται η τοπική παρασιτική ολιγαρχία) και ο ΠΑΟΚ στα π@π@ρια τους.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
burbu, paok apo epilogi
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

bane1980 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:12 Μήπως φίλε @ΑΜΠΑΛΑΕΑ είσαι υπεραισιόδοξος να περιμένεις από ένα Ποντιακό κεφάλι και προσωπικότητα και άτομο με την ιδιοσυγκρασία του Ιβάν, να αλλάξει τρόπο σκέψης και λειτουργίας?
Ειδικά μετά από 13 χρόνια?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το έκανε μέχρι τώρα, και θα το κάνει το 14ο χρόνο?
Επειδή θα γράφουμε εμείς στα σοσιαλ?
Σε δύο ώρες άλλαξε την απόφαση
για τον Ντελια επειδή υπήρχαν
πολλές αντιδράσεις στα σοσιαλ όπως λες.
Όταν όμως εδώ και 13 χρόνια η αντίθετη άποψη και η κριτική καταδικάζεται και
το 90% των οπαδών λέει ναι
σε ότι κανει γιατί φοβάται μην
ξαναγυρίσουμε στην εποχή του Γουμένου η γιατί απλά παπαγαλιζει
η απλά γιατί δεν πιστεύει ότι
μπορεί να αλλάξει, ο Ιβάν θα επαναπαυεται και θα συνεχίζει τα ίδια.

Το ξαναγράψα. Αν δεν κλάψει το
μωρό δεν τρώει.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
OurWayorTheHighway
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

bane1980 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:12 Μήπως φίλε @ΑΜΠΑΛΑΕΑ είσαι υπεραισιόδοξος να περιμένεις από ένα Ποντιακό κεφάλι και προσωπικότητα και άτομο με την ιδιοσυγκρασία του Ιβάν, να αλλάξει τρόπο σκέψης και λειτουργίας?
Ειδικά μετά από 13 χρόνια?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το έκανε μέχρι τώρα, και θα το κάνει το 14ο χρόνο?
Επειδή θα γράφουμε εμείς στα σοσιαλ?
Συνολικά πρέπει να κρίνουμε τον Ιβάν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση πετύχαμε μαζί πράγματα που ούτε στον ύπνο μας δεν θα βλέπαμε και αιφνιδιασαμε το ποκ....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Taseos έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12 Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και των τζακιών της για να δω έναν άνθρωπο άσχετο με το ελληνικό πανηγυρακι να επιβεβαιώνει αυτό που ήξερα. Ότι ελεύθερος ΠΑΟΚ είναι ανίκητος. Και αυτό το έκανε ο σαββιδης. Ούτε ο τελης ούτε ο Πάνος ούτε ο Αντώνης. Μέχρι να δω κάποιον άλλον να κάνει όσα αυτός ο περίεργος έλληνας από την τσαλκα, λυπάμαι αλλά δε θα πάρω
Ακριβως αυτό πιστεύω και εγώ ειδικά εμείς οι παλιοί ζήσαμε πράγματα και θαύματα.... Τι να προσαψω σε αυτόν τον άνθρωπος που με τα λάθη τις αδυναμίες του ΜΑΣ ΈΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΌ ΔΥΝΑΤΌ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΑΙΦΜΙΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΚ
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Aye4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:44
arrwstos έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:48 Ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πήρε την ΠΑΕ για να μπορεί να έχει το λιμάνι και τις λοιπές επενδύσεις αφενός και να μην ανοίγει ρουθούνι σε αυτές αφετέρου.

Ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , θα πάρει την ΠΑΕ για τους ίδιους ακριβώς λόγους, μόνο που αντί για το λιμάνι μπορεί να είναι η Χ επένδυση ή γεωπολιτικό παιχνίδι.

Όπως αντίστοιχα κάνει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης κάθε ΠΑΕ σε χώρες που το οικονομικό αλισβερίσι λειτουργεί και με τέτοιους όρους.

Το γνωρίζουμε αυτό. Και τα μικρά παιδιά το αντιλαμβάνονται, όσον αφορά τον επαγγελματικό αθλητισμό στις βαλκανικές και συν αυτώ χώρες (αν και κατά τη γνώμη μου δεν περιορίζεται εκεί).

Κάποιος το παραβλέπει και συνεχίζει να ασχολείται , σε άλλον αρέσει και βρίσκει ζωή μέσα από αυτό, άλλος θεωρεί ότι τώρα που άνοιξαν οι δουλειές στο χωριό του θα τσιμπήσει κι αυτός κάνα μεζέ, άλλος τσιμπάει έτσι κι αλλιώς μεζέ, άλλος είναι αρρωστάκι, χαλιέται αλλά δεν μπορεί να το κόψει και άλλος κόβει παραπέρα.

Το ζήτημα όμως δεν είναι εκεί. Το ζήτημα είναι η εξόφαλμη κοροϊδία. Γιατί δεν είναι παρά αστείο, αν όχι θλιβερό, ό,τι συμβαίνει το τελευταίο χρονικά διάστημα. Ο ΠΑΟΚτσης είναι μπερδεμένος. Στρατεύτηκε ως επί το πλείστον πίσω από έναν επιχειρηματία και νόμιζε ότι αυτός θα σώσει την αρρώστια του σαν τον ιππότη καβάλα στο άσπρο άλογο (ελικόπτερο). Και τώρα σου λέει τι γίνεται; Πόσα θα βγάλει από τις πωλήσεις; Πόσα θα βγάλει απ' το λιμάνι και το κάθε λιμάνι; Πόσα θα βάλει στο λιμάνι και πόσα στον σύλλογο;

Η απάντηση είναι πως θα βάλει όσα λιγότερα μπορεί στο λιμάνι και αντίστοιχα όσα λιγότερα μπορεί στον σύλλογο, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του τόσο από το λιμάνι όσο και από τον σύλλογο.

Η διαφορά είναι ότι ο σύλλογος δεν είναι τόσο εν δυνάμει κερδοφόρος όσο το λιμάνι (και άλλες επιχειρήσεις) , αλλά το όχημα για να έχει τις τελευταίες. Και θα συντηρήσει αυτό το όχημα όσο χρειάζεται για να τον πηγαίνει από το λιμάνι στο Καρράς και τούμπαλιν. Αν στο μεταξύ προκύψει και κέρδος από το όχημα, από καμιά ταρίφα στο παρεμπιπτόντως, έχει καλώς.

Αυτό θα έκανε ο καθένας επιχειρηματίας, αυτό θα κάνει και Μυστακίδης.

Στο μεταξύ, ας μην κοροϊδεύουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Λίγο κράτει.

Στην τελική, ας ακριβοπληρώσει λίγο τα ναύλα για το όχημα, δεν θα πάθει κάτι.
Συνυπογράφω. Ο ΠΑΟΚ είναι το όχημα για επενδύσεις στην Ελλάδα. Ο Σαββίδης δεν μπορεί να κάνει άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Τον έχουν κομμένο. Θα του πάρουν και το λιμάνι αργά ή σύντομα. Συνεπώς να φύγει μια ώρα αρχυτερα από τον ΠΑΟΚ διότι μαζί του δεν έχει χαίρι.

Rexaris: Φίλε Aye, πάντα ευσπρόδεκτη η κριτική και στον Ιβάν, αλλά ο τρόπος έκφρασης μετράει. Άλλαξα την επίμαχη φράση, αφήνοντας όμως το νόημά της ακέραιο.
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι με τέτοια μυαλά δεν έχει χαΐρι ο ΠΑΟΚ;
These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
astral, burbu
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Ο καθένας μας μπορεί να κάνει κριτική στον Ιβάν, στον Λουτσεσκου, στον Ντελια...κ στο Θεό τον ίδιο
Αλλά το να μπαίνει ο κάθε τελευταίος εδω μέσα κ να γράφει τον πουλο έχει διαφορά...τέτοιες εκφράσεις στο σπιτάκι του
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Ο καθένας μας μπορεί να κάνει κριτική στον Ιβάν, στον Λουτσεσκου, στον Ντελια...κ στο Θεό τον ίδιο
Αλλά το να μπαίνει ο κάθε τελευταίος εδω μέσα κ να γράφει τον πουλο έχει διαφορά...τέτοιες εκφράσεις στο σπιτάκι του
These users thanked the author paok_athens_g4 for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Σε λίγες σειρές θα πώ την άποψη μου ,γιατί οι σφυγμοί πρέπει να πέσουν και αναζητείται ηρεμία και να μην μαλώνουμε μεταξύ μας.
Ο μέσος Παοκτσής βλέπει τον Ιβάν ως ευεργέτη του ΠΑΟΚ.
Ο μέσος Παοκτσής δεν θέλει άλλον πλην του Ιβάν, και τον έχει στηρίξει έμπρακτα εκτιμώντας την προσφορά του, και καταλαβαίνει τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν,τον θέλει όμως καβλωμένο όποως μέχρι το 2019.
Ο μέσος Παοκτσής εξέλαβε την (παρ"όλιγον)πώληση Κωνσταντέλια ως τρύπημα και προδοσία,και σε χρόνο dt ο Ιβάν έγινε στα μάτια του εχθρός και ανεπιθύμητος.
Ο μέσος Παοκτσής ηρέμησε που δεν πουλήθηκε ο Κωνσταντέλιας, αλλά μια παγωμάρα από όλη την φάση του έχει μείνει.Πιστεύω θα περάσει λίγος καιρός για να ακουστεί ξανά στο γήπεδο το όνομα του Ιβάν.
Ο μέσος Παοκτσής περιμένει να προχωρήσει το γήπεδο και να μπορεί η ομάδα να είναι το ίδιο δυνατή με τους κάτω.
These users thanked the author alp920 for the post:
paok_athens_g4
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

eorptol1 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:04
Taseos έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12 Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και των τζακιών της για να δω έναν άνθρωπο άσχετο με το ελληνικό πανηγυρακι να επιβεβαιώνει αυτό που ήξερα. Ότι ελεύθερος ΠΑΟΚ είναι ανίκητος. Και αυτό το έκανε ο σαββιδης. Ούτε ο τελης ούτε ο Πάνος ούτε ο Αντώνης. Μέχρι να δω κάποιον άλλον να κάνει όσα αυτός ο περίεργος έλληνας από την τσαλκα, λυπάμαι αλλά δε θα πάρω
Ακριβως αυτό πιστεύω και εγώ ειδικά εμείς οι παλιοί ζήσαμε πράγματα και θαύματα.... Τι να προσαψω σε αυτόν τον άνθρωπος που με τα λάθη τις αδυναμίες του ΜΑΣ ΈΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΌ ΔΥΝΑΤΌ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΑΙΦΜΙΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΚ
Αυτο ακριβως εγραψα. Και γω εζησα Χαρη Σαββιδη, Βουλινο, Μπατατουδη, Γουμενο, κλπ.
Δε γινεται ομως συνεχεια να ζουμε με το φοβο. Για αυτο κανουμε κριτικη στον Ιβαν.
Και αποδειχτηκε οτι μπορει να αλλαξει (Ντελιας).
Το οτι ειναι καλος προεδρος το ξερουν και το
αναγνωριζουν ολοι. Οπως και το οτι εχει λεφτα και το οτι εχει βαλει λεφτα.
Σε αυτο που υστερει ειναι ο τροπος που διαχειριζεται
την ομαδα, η ελλειψη σταθερου πλανου, ο τροπος που αποφασιζει, οι συνεργατες του και ο τροπος που τους επιλεγει.
Ξερουμε που μπορουμε να φτασουμε με τον Ιβαν για αυτο κανουμε σκληρη κριτικη.
Και ο αγιος ομως φοβερα θελει, γιατι αλλιως επαναπαυεται και λεει "αυτοι δε μιλανε, αρα ολα καλα....."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”