Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πάντως ο prist έκανε like στο ποστ που εκανα για bentaleb δεν ξερω αν σημαινει κάτι αυτο
Dimitrisk4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:26 Πάντως ο prist έκανε like στο ποστ που εκανα για bentaleb δεν ξερω αν σημαινει κάτι αυτο
-
Να κάνω δυο υποθέσεις για το μπατζετ .Πρώτη υποθεση.Ο Ιβάν δεν πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές αξίζουν να παίρνουν πολλά λεφτά . Δεύτερη υπόθεση να έχει μελετήσει μακροχρόνια με ποια ελάχιστα πόσα μπορεί να πρωταγωνιστεί μια ομάδα στην Ελλάδα ώστε να μακροημέρευση ,να μην κινδυνεύει να χρεοκοπήσει .Έχει καταφέρει να παίζεται το παιχνίδι με ίσους όρους και σου λέει ότι με συγκεκριμένο μπάτζετ μπορώ να κάνω πρωταθλητισμό . Οι οποίες αστοχίες σε μεταγραφές έχουν να κάνουν με την κακή σχέση με μάνατζερ και ότι δεν ξέρει από ποδόσφαιρο ,έχει και πολύ κακη προϊστορία με την Ροστόφ .Ευτυχώς με εμάς είναι πιο ώριμος . Κάνα παίκτη θα πάρουμε? Φέτος μέχρι τώρα φαίνεται ότι έχουμε κινηθεί σωστά . Έμεινε 1,5 μήνας να δούμε πως θα κλείσουμε τις μεταγραφές .Magpies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:43Έχεις δίκιο και μόνο μία εξήγηση υπάρχει. Το πρόβλημα δεν είναι η ρευστότητα (ή να το πώ πιό σωστά, η ρευστότητα είναι δευτερεύον). Η μόνη λογική εξήγηση είναι οτι ο Ιβάν έχει συγκεκριμένο μπάτζετ για τον ΠΑΟΚ, και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα μιάς χρονιάς. Άρα έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές με ῾᾽κόφτες᾽᾽ στους ανθρώπους του που κινούν τις μεταγραφές.paokovios1974 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:14Από την άλλη όμως διαβάζουμε...JohnDag έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:51 Εγώ πάλι με Άκπομ θα ήμουνα φουλ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο και περισσότερο ικανοποιημένος θα ήταν και ο Ραζβάν.
Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.
Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.
(ΟΛΘ: Επένδυση «μαμούθ» με επέκταση στην προβλήτα 6 και 4.000 θέσεις εργασίας εκατοντάδες εκατομμύρια πέφτουν στο λιμάνι για την αναβάθμιση.)
Πηγή:ΕΘΝΟΣ.gr
Έλα και πες μου τώρα για ανοίγματα και οικονομικές δυσκολίες και παζαρεματα για 5 και 10 χιλιάδες ευρώ,κάπου δεν κολλάει η όλη φάση..
Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει.
Δεν μπορεί από τη μια να ισχυρίζεται ο μεγαλομέτοχος ότι έχει τον ΠΑΟΚ στην καρδιά του και ότι αν πεθάνει θέλει να θάψουν την καρδιά του στην Τούμπα και να παζαρευουμε παίκτες σαν τον σεντιρα η κέντιρα ή Γιόζεφ Στάλιν η όπως στο διάολο τον λένε για βασικό σέντερ φορ.
Τρέλα σε πιάνει
Τώρα, πιστεύω όμως οτι υπάρχει και μιά άλλη παράμετρος. Ρώτησα πρίν λίγες μέρες αν ο Ιβάν ζεί σε μιά γυάλα και πληροφορείται τα πάντα από συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν του λένε τί ακριβώς συμβαίνει στο αγωνιστικό. Τί πιο τρανό παράδειγμα η ιστορία με Ντέλια. Αν κάποιος τον είχε συμβουλεύσει για τις συνέπειες της πώλησης, για την μή ανανέωση του παίκτη για 1 χρόνο, για το ότι το παιδί θέλει ΠΑΟΚ κλπ, υπήρχε περίπτωση να τον πουλήσει; Άρα κάποιοι του λένε την μισή αλήθεια (και πολύ λέω).
Για τις μεταγραφές. Πόσοι εδώ μέσα πιστεύουν οτι ο Ιβάν ξέρει οτι επείγει να πάρουμε φορ με Χ χαρακτηριστικά, ή χάφ, ή στόπερ. Ο,τι ξέρει του το μεταφέρουν κάποιοι σύμβουλοί του. Πιστεύει κανείς αν κάποιος του πει οτι πρέπει να γίνει υπέρβαση για φόρ, ο Ιβάν δεν θα την κάνει;
Εγώ θα ήθελα επανεργοποίηση Γιώργη αλλά όχι να λειτουργεί σαν σκάουτιν, να λειτουργεί σαν αντιπρόεδρος και άμεσος σύμβουλος του Ιβάν ώστε να μήν εκτίθεται.
- These users thanked the author panpangr77 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Αυτος ειναι που εχει θεμα στην καρδια; Ειναι καθαρος να παιξει μπαλα; Μην εχουμε κανενα περιεργο. Πρωτα για τον ιδιο και μετα για την ομαδα.Dimitrisk4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:26 Πάντως ο prist έκανε like στο ποστ που εκανα για bentaleb δεν ξερω αν σημαινει κάτι αυτο
- ΑποστόληςΑ
Δεν μας νοιάζει αν έχει πρόβλημα στην καρδιά. Στα πόδια να μην έχει...
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- DamoN, dim72
- Skoufos_tou_Lucescu
Δε νομίζω ο οποιοσδήποτε να ρισκαρε να παίξει αν δεν τον διαβεβαίωναν 100% οι γιατροί ότι μπορεί και δεν κινδυνεύει, πόσω μάλλον 30 χρόνων παίκτης που έχει κάνει καβαντζα κάτι εκατομμύρια
-
Περυσι έπαιξε προς το τέλος της σεζόν και έβγαλε ακόμα και 90λεπτο ενώ τώρα στα φιλικά παίζει κανονικάembuji έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:01Αυτος ειναι που εχει θεμα στην καρδια; Ειναι καθαρος να παιξει μπαλα; Μην εχουμε κανενα περιεργο. Πρωτα για τον ιδιο και μετα για την ομαδα.Dimitrisk4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:26 Πάντως ο prist έκανε like στο ποστ που εκανα για bentaleb δεν ξερω αν σημαινει κάτι αυτο
- Unpsofable78
Nabil Bentaleb vs PSG
Αν ο παίκτης είναι υγιής νομίζω είναι με διαφορά ότι πιο ποιοτικό σε χαφ στην superleague
Αν ο παίκτης είναι υγιής νομίζω είναι με διαφορά ότι πιο ποιοτικό σε χαφ στην superleague
Δε διαφωνω απλα και ο Μαξιμοβιτς κανει ελαχιστες επαφες με τη μπαλα οποτε δε βολευει γενικα αυτο που παιζει ο Λουτσεgiaxxo έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:29 Οντας αισιοδόξος απο τη φύση μου ελπίζω να μην έκλεισαν την πόρτα με τη Γιουνιόν και να φέρουν τον Κρααλ.Στόπερ δεν ακούγεται και ο καιρός περνάει.
aivas19 θα μείνω με την απορία για το πόσο καλύτερος θα ηταν σε εμάς ο Μαξίμοβιτς,ομως σιγουρα ο Καμαρά φετο έκανε την παραγωγική του χρονιά αλλα οχι καλή αμυντικα.Τα γκόλ έσωσαν την κατάσταση.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άστο αδερφέ …. Μειτε - μαντυ - μπενταλεμπ ….Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:32 Nabil Bentaleb vs PSG
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- Unpsofable78, DikefalosNisiotis
Παναγια μου τι χαφUnpsofable78 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:32 Nabil Bentaleb vs PSG
Νταξει ειναι γνωστος παικτης με γεματο βιογραφικο
Αν δεν ειχε θεμα δε θα ερχοταν να ερθει κατα δω.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- Unpsofable78, DikefalosNisiotis, giaxxo
Nabil Bentaleb is currently playing professional football for Lille, despite suffering a cardiac arrest in June 2024. He returned to competitive play in February 2025, scoring a goal in his first game back, just minutes after being substituted on. Following the incident, he was fitted with a defibrillator and initially faced doubts about his ability to continue his career. However, he was cleared to play by the French Football Federation after a medical assessment and has since made a successful return to the sport, demonstrating his determination and resilience.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
- Unpsofable78, Iznogoud4, Magpies4, DikefalosNisiotis, Jim_Chatz
- Unpsofable78
Είχε παθει καρδιακή ανακοπή τον Ιούνιο του 24.
Του έχει τοποθετηθεί αυτόματος απινιδωτης από τότε. Αν και υπήρξαν αμφιβολίες για την επιστροφή του, η Γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου του έδωσε το οκ κατόπιν ιατρικής αξιολόγησης.
Από τον Φεβρουάριο επέστρεψε στην ενεργό δράση λοιπόν και μάλιστα επιτυχημένα.
Καλώς να ορίσει θα πω εγώ, αν όντως είναι ο εκλεκτός.
Του έχει τοποθετηθεί αυτόματος απινιδωτης από τότε. Αν και υπήρξαν αμφιβολίες για την επιστροφή του, η Γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου του έδωσε το οκ κατόπιν ιατρικής αξιολόγησης.
Από τον Φεβρουάριο επέστρεψε στην ενεργό δράση λοιπόν και μάλιστα επιτυχημένα.
Καλώς να ορίσει θα πω εγώ, αν όντως είναι ο εκλεκτός.
Νταξ ομάδα Ροκυ. Καρδιακοί, αθλητές μετά τα 27 με τον Κεντιρα χα χα. Γερός να ναι πλάκα θα κάνει τον θυμάμαι Τοτεναμ Σάλκε κτλ Φοβερή πάσα δε του πέρνεις τη μπάλα με τίποτα. Πιο πολύ 6αρι είναι πάντως.
- Unpsofable78
Συμφωνώ. Με Μειτε στην ίδια ενδεκάδα μόνο σε Ευρωπαϊκά δύσκολα ματς ή ντέρμπι εκτός.
Αν έρθει, είναι υγιής και φορμαριστει βλέπω τον Μειτε αλλαγή του. Εκπληκτικό κράτημα μπάλας, τρομερή 30αρα και πολύ καλός κόφτης.
Αν έρθει, είναι υγιής και φορμαριστει βλέπω τον Μειτε αλλαγή του. Εκπληκτικό κράτημα μπάλας, τρομερή 30αρα και πολύ καλός κόφτης.