Τον ξετρυπωσατε, τέτοια πονηριά και σχεδιο δεν παίζει να έχει άνθρωπος στον κόσμο,να πάρει μια ομάδα να τα σκάσει να την ξεχρεωσει να τα σκάσει να φέρει τίτλους κι όλα αυτά για να πάρει επιχειρήσεις στην Ελλάδα,δρόμο Ιβάν άσε την ομάδα σε Μπατατούδηδες και γουμενουςAye4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:44Συνυπογράφω. Ο ΠΑΟΚ είναι το όχημα για επενδύσεις στην Ελλάδα. Ο Σαββίδης δεν μπορεί να κάνει άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Τον έχουν κομμένο. Θα του πάρουν και το λιμάνι αργά ή σύντομα. Συνεπώς τον πούλο μια ώρα αρχυτερα από τον ΠΑΟΚ διότι μαζί του δεν έχει χαίρι.arrwstos έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:48 Ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πήρε την ΠΑΕ για να μπορεί να έχει το λιμάνι και τις λοιπές επενδύσεις αφενός και να μην ανοίγει ρουθούνι σε αυτές αφετέρου.
Ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , θα πάρει την ΠΑΕ για τους ίδιους ακριβώς λόγους, μόνο που αντί για το λιμάνι μπορεί να είναι η Χ επένδυση ή γεωπολιτικό παιχνίδι.
Όπως αντίστοιχα κάνει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης κάθε ΠΑΕ σε χώρες που το οικονομικό αλισβερίσι λειτουργεί και με τέτοιους όρους.
Το γνωρίζουμε αυτό. Και τα μικρά παιδιά το αντιλαμβάνονται, όσον αφορά τον επαγγελματικό αθλητισμό στις βαλκανικές και συν αυτώ χώρες (αν και κατά τη γνώμη μου δεν περιορίζεται εκεί).
Κάποιος το παραβλέπει και συνεχίζει να ασχολείται , σε άλλον αρέσει και βρίσκει ζωή μέσα από αυτό, άλλος θεωρεί ότι τώρα που άνοιξαν οι δουλειές στο χωριό του θα τσιμπήσει κι αυτός κάνα μεζέ, άλλος τσιμπάει έτσι κι αλλιώς μεζέ, άλλος είναι αρρωστάκι, χαλιέται αλλά δεν μπορεί να το κόψει και άλλος κόβει παραπέρα.
Το ζήτημα όμως δεν είναι εκεί. Το ζήτημα είναι η εξόφαλμη κοροϊδία. Γιατί δεν είναι παρά αστείο, αν όχι θλιβερό, ό,τι συμβαίνει το τελευταίο χρονικά διάστημα. Ο ΠΑΟΚτσης είναι μπερδεμένος. Στρατεύτηκε ως επί το πλείστον πίσω από έναν επιχειρηματία και νόμιζε ότι αυτός θα σώσει την αρρώστια του σαν τον ιππότη καβάλα στο άσπρο άλογο (ελικόπτερο). Και τώρα σου λέει τι γίνεται; Πόσα θα βγάλει από τις πωλήσεις; Πόσα θα βγάλει απ' το λιμάνι και το κάθε λιμάνι; Πόσα θα βάλει στο λιμάνι και πόσα στον σύλλογο;
Η απάντηση είναι πως θα βάλει όσα λιγότερα μπορεί στο λιμάνι και αντίστοιχα όσα λιγότερα μπορεί στον σύλλογο, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του τόσο από το λιμάνι όσο και από τον σύλλογο.
Η διαφορά είναι ότι ο σύλλογος δεν είναι τόσο εν δυνάμει κερδοφόρος όσο το λιμάνι (και άλλες επιχειρήσεις) , αλλά το όχημα για να έχει τις τελευταίες. Και θα συντηρήσει αυτό το όχημα όσο χρειάζεται για να τον πηγαίνει από το λιμάνι στο Καρράς και τούμπαλιν. Αν στο μεταξύ προκύψει και κέρδος από το όχημα, από καμιά ταρίφα στο παρεμπιπτόντως, έχει καλώς.
Αυτό θα έκανε ο καθένας επιχειρηματίας, αυτό θα κάνει και Μυστακίδης.
Στο μεταξύ, ας μην κοροϊδεύουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Λίγο κράτει.
Στην τελική, ας ακριβοπληρώσει λίγο τα ναύλα για το όχημα, δεν θα πάθει κάτι.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
-
Να πω κάτι, με το ρίσκο να με πείτε Σαββιδικο..προσωπικά δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη σε έναν άνθρωπο που έσωσε κυριολεκτικά την ομάδα την τελευταία στιγμή και θα είχαμε κόντρες με τον Ηρακλή στην Β και την Γ. Φυσικά και δεν μεγάλωσε με την αφίσα του Κούδα, φυσικά και αποδέχτηκε την πρόσκληση σαμαρά το 2013 να αγοράσει την Σεκαπ, που θα κατέληγε στους Τούρκους. Ευτυχώς δηλαδή πρόλαβε και την πήρε όπου μαζί πήρε πακέτο και τον ΠΑΟΚ. Εννοείται είναι επιχειρηματίας και βλέπει το συμφέρον του. Εννοείται και είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ, όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και στην ΚΑΕ και στον ερασιτέχνη και σε όποιον του ζήτησε βοήθεια. Το γήπεδο σαφώς και όλοι το θέλουμε και ξαφνικά μας έπιασε ο πόνος να γίνει χθες. Και ως δια μαγείας σκάει ο Μυστακίδης, ως μάννα εξ ουρανού να σου το δώσει. Όσοι διχάζονται, ας το ξανασκεφτούν καλύτερα που θα παίζαμε και ας αναλογιστούν πως θα ένιωθαν στη αντίθετη περίπτωση αν τους γυρνούσε την πλάτη ενας λαός που τον στήριξε. Για εμένα είναι ύβρις να μηδενίζουμε τον ιβαν επειδή στη παρούσα στιγμή φαίνεται ότι δεν έχει το χρήμα. Η ταμπέλα που θα μας κολληθεί ως καιροσκόπων δεν απέχει και πολύ.. εγώ ως iceman έμαθα να σέβομαι και να στηρίζω αυτόν που με κρατάει στην ζωή και μου έδωσε αμέτρητες χαρές ώστε να φουσκώνω με περηφάνια. Εγώ θα κάνω υπομονή και θα πιστέψω τον άνθρωπο που μας άλλαξε status, έτσι ώστε να μπορώ να κοιτάω το άθλιο ποκ στα μάτια.
- These users thanked the author _The_Iceman_ for the post (total 5):
- burbu, Ιάσονας, trouman, theo-drama, ΚΩΣΤΑΣ2019
Ωπα ας μην ειμαστε προφητες. Το αγνωστο ειναι αγνωστο, δεν ξερεις αν θα γινει αυτο ή θα δυναμωσει η ομαδα. Για αυτο πρεπει να επικοινωνησει το πλανο τουCylon-4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:18 Αυτο ειναι το μεγαλυτερο δωρο που εκανε ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ.
Τον εκανε ελευθερο και αδεσμευτο.
Αν επικρατησει ο Τελης, ισως μας γλυκανουν για 1-2 χρονια, αλλα μετα θα γινει οτι με τον Μυτιληναιο και την γρια και το σκουληκι με τον Κοντομηνα.
-
από Λάθος?σκάκι? ξεγυμνώθηκαν όλοι εδώ και ένα μήνα.Ή αν θέλεις βγήκαν οι ψείρες στο γιακά.Στο χέρι σου είναι να μην εμφανιστούν ξανά.
Εγώ δεν αμφισβητώ τι έκανε ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ. Όλα όσα έκανε είναι γεγονότα. Και τίτλους είδαμε και μπάλα είδαμε, ως έναν βαθμό. Και σίγουρα δεν παλεύουμε με τις γριές στη Β και στη Γ.
Σαφώς και έφτιαξε μια επιχείρηση (ΠΑΕ), η οποία δεν είναι ιδιαιτέρως προβληματική και με λίγα μερεμέτια ο επόμενος την παίρνει και συνεχίζει (καταβάλλοντας στον νυν ιδιοκτήτη το κατάλληλο αντίτιμο).
Αυτά είναι αντικειμενικά.
Εγώ ερμηνεύω το γιατί τα έκανε, και ως που μπορεί να φτάσει ευεργεσία ενός πλούσιου ανθρώπου σε έναν μη κερδοφόρο οργανισμό (αν κάποιος βλέπει ευγενή κίνητρα σε μια ιδιοκτησία ΠΑΕ, όπως μερικοί που γράφουν στο φόρουμ). Ή ως που μπορεί να φτάσει η αντισταθμιστική χασούρα από έναν μη κερδοφόρο οργανισμό (γι' αυτούς που δεν πιστεύουν σε ευγενή κίνητρα πλουσίων).
Ή τέλος, ως που μπορεί να φτάσει η επένδυση σε έναν οργανισμό που αποδίδει το κέρδος που αποδίδει (αν τελικά κάποιος ισχυριστεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι κερδοφόρα).
Εγώ πιστεύω όχι μακριά.
Και απλώς θέλω να πάρει ο σύλλογος ΠΑΟΚ όσα περισσότερα μπορεί από αυτό το αλισβερίσι, σε ανθρώπινο και ακίνητο κεφάλαιο, ώστε να μακροημερεύσει, ανεξαρτήτως ιδιοκτητών και κοινωνικοπολιτικού γίγνεσθαι.
Θέλω να πω, εγώ ΠΑΟΚ ήμουν και με Μπατατούδη, Γούμενο και πρωτοδικείο, όπως ΠΑΟΚ είμαι και με Σαββίδη, ΠΑΟΚ και με Μυστακίδη, ΠΑΟΚ και με Ελένη Φουρέιρα, ΠΑΟΚ στον καπιταλισμό , ΠΑΟΚ στο κομμουνισμό, ΠΑΟΚ και στην πρωτόγονη τροφοσυλλεκτική κοινωνία που θα προκύψει μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο.
Σαφώς και έφτιαξε μια επιχείρηση (ΠΑΕ), η οποία δεν είναι ιδιαιτέρως προβληματική και με λίγα μερεμέτια ο επόμενος την παίρνει και συνεχίζει (καταβάλλοντας στον νυν ιδιοκτήτη το κατάλληλο αντίτιμο).
Αυτά είναι αντικειμενικά.
Εγώ ερμηνεύω το γιατί τα έκανε, και ως που μπορεί να φτάσει ευεργεσία ενός πλούσιου ανθρώπου σε έναν μη κερδοφόρο οργανισμό (αν κάποιος βλέπει ευγενή κίνητρα σε μια ιδιοκτησία ΠΑΕ, όπως μερικοί που γράφουν στο φόρουμ). Ή ως που μπορεί να φτάσει η αντισταθμιστική χασούρα από έναν μη κερδοφόρο οργανισμό (γι' αυτούς που δεν πιστεύουν σε ευγενή κίνητρα πλουσίων).
Ή τέλος, ως που μπορεί να φτάσει η επένδυση σε έναν οργανισμό που αποδίδει το κέρδος που αποδίδει (αν τελικά κάποιος ισχυριστεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι κερδοφόρα).
Εγώ πιστεύω όχι μακριά.
Και απλώς θέλω να πάρει ο σύλλογος ΠΑΟΚ όσα περισσότερα μπορεί από αυτό το αλισβερίσι, σε ανθρώπινο και ακίνητο κεφάλαιο, ώστε να μακροημερεύσει, ανεξαρτήτως ιδιοκτητών και κοινωνικοπολιτικού γίγνεσθαι.
Θέλω να πω, εγώ ΠΑΟΚ ήμουν και με Μπατατούδη, Γούμενο και πρωτοδικείο, όπως ΠΑΟΚ είμαι και με Σαββίδη, ΠΑΟΚ και με Μυστακίδη, ΠΑΟΚ και με Ελένη Φουρέιρα, ΠΑΟΚ στον καπιταλισμό , ΠΑΟΚ στο κομμουνισμό, ΠΑΟΚ και στην πρωτόγονη τροφοσυλλεκτική κοινωνία που θα προκύψει μετά από έναν πυρηνικό πόλεμο.
Τότε λάθος το ερμηνεύεις, δηλαδή μας λες ότι το λιμάνι και τα υπόλοιπα ήταν ανοιχτά για "δημοπρασία" πριν πάρει ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ και αμέσως εκεί στο παγωμένο Ροστόφ,του ήρθε η ιδέα, και σκέφτεται ας πάρω τον ΠΑΟΚ για να πάρω το λιμάνι κτλ, τραγική ερμηνεία έως επικίνδυνη.
Κι επειδή το ερμηνεύεις έτσι εσύ, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας και μας το παρουσιάζεις σαν δεδομένο ότι αυτό είχε σκοπό ο Σαββίδης.
Οι επιχειρήσεις που λες, προέκυψαν στην πορεία
Κι επειδή το ερμηνεύεις έτσι εσύ, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας και μας το παρουσιάζεις σαν δεδομένο ότι αυτό είχε σκοπό ο Σαββίδης.
Οι επιχειρήσεις που λες, προέκυψαν στην πορεία
Έγινε φιλαράκι καλή συνέχεια. Τεράστια η προσφορά σου στη συζήτηση.burbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:34 Δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το που τον πήρε και που τον έφτασε
Μπορείτε να συνεχίσετε να μαλώνετε
και να χωρίζεστε σε Σαββιδικους
και μη και σε αν θέλει να βαλει λεφτά
η αν μπορει να βάλει λεφτα,
χωρίς όμως να έχουμε στοιχεία.
Για εμένα όπως έχω πει στοιχεία
και αποδείξεις στη ζωή μου,
είναι τα γεγονότα και οι επαναλήψεις.
Ποσες φορές και πότε ο Σαββίδης στα 13 χρόνια
έκανε τις μεταγραφές που έπρεπε όταν έπρεπε;
Πόσες φορές και πότε ο Σαββίδης στα 13 χρόνια
κράτησε τους προπονητές που άξιζαν;
Πόσες φορές και πότε στα 13 χρόνια ο Σαββίδης
κράτησε τους Τεχνικούς Διευθυντές που ήταν πετυχημένοι;
Πόσες φορές ο Σαββίδης στα 13 χρόνια άκουσε
ανθρώπους αποδεδειγμένα άσχετους και ανίκανους;
Πόσες φορές και πότε ο Σαββίδης είχε πλανο-
σχεδιο-διαχειριση για την ΠΑΕ και το τήρησε;
Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας ο Σαββίδης; ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑΙ
Είναι επιτυχημένος διαχειριστικά και διοικητικά
ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ; ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΧΙ.
Διαχρονικά λοιπόν το θέμα δεν είναι, αν θέλει να βάλει λεφτα
η αν μπορει.
Είναι ΑΝ ΘΕΛΕΙ να βάλει μυαλό και να αλλάξει πλεύση.
Αν θέλει να βάλει τους ικανούς να δουλέψουν όπως ξέρουν.
Αν θέλει να σταματήσει να αποφασίζει αυτός για όλα.
Αν θέλει να σταματήσει να έχει γύρω του αυλοκόλακες.
Αν θέλει να σταματήσει να είναι ακριβός στα πιτουρα και φθηνός στο αλεύρι.
Αν ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 161 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.
Και ο μόνος τρόπος να αλλάξει μυαλό ο Σαββίδης είναι
η σκληρή κριτική στα κακώς κείμενα από όλους,
όπως αποδείχτηκε περίτρανα στην περίπτωση ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑ,
που απέδωσε καρπούς σε λίγες ώρες.
η αν μπορει.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- soigol, Metagrafakias
Εχει το ολιγαρχικό, δεν αλλάζει!
Δημιουργεί μία ομάδα έμπιστων, που μπορεί τα αποτελέσματα που φέρνουν να μην είναι αυτά που πρέπει, αλλά για να τους αλλάξει... μόνο αν φύγουν οι ίδιοι.
Δημιουργεί μία ομάδα έμπιστων, που μπορεί τα αποτελέσματα που φέρνουν να μην είναι αυτά που πρέπει, αλλά για να τους αλλάξει... μόνο αν φύγουν οι ίδιοι.
Όλοι και όλα αλλάζουν αν πιεστούν....soigol έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:23 Εχει το ολιγαρχικό, δεν αλλάζει!
+1926ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:53 Μπορείτε να συνεχίσετε να μαλώνετε
η αν μπορει.
Μήπως φίλε @ΑΜΠΑΛΑΕΑ είσαι υπεραισιόδοξος να περιμένεις από ένα Ποντιακό κεφάλι και προσωπικότητα και άτομο με την ιδιοσυγκρασία του Ιβάν, να αλλάξει τρόπο σκέψης και λειτουργίας?
Ειδικά μετά από 13 χρόνια?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το έκανε μέχρι τώρα, και θα το κάνει το 14ο χρόνο?
Επειδή θα γράφουμε εμείς στα σοσιαλ?
Ειδικά μετά από 13 χρόνια?
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το έκανε μέχρι τώρα, και θα το κάνει το 14ο χρόνο?
Επειδή θα γράφουμε εμείς στα σοσιαλ?