Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Χωρίς να ξερω τίποτα πιστευω οτι ο χαφ που λένε ειναι ο bentalep εχει 100% μούτρα ΠΑΟΚ
- These users thanked the author Dimitrisk4 for the post (total 5):
- Magpies4, loukas karadimos, DikefalosNisiotis, prist64, theo G4
Εβαλα στο γκουγκλ το όνομά του και ΠΑΟΚ και το ΑΙ μου έβγαλε:Dimitrisk4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:55 Χωρίς να ξερω τίποτα πιστευω οτι ο χαφ που λένε ειναι ο bentalep εχει 100% μούτρα ΠΑΟΚ
Nabil Bentaleb is a professional football player who currently plays for PAOK, a Greek Super League club. He is an Algerian international and plays as a defensive midfielder
-
Ο παίχτης περυσι είχε καρδιακό πρόβλημα, ρίσκο να τον πάρουμε. Βέβαια πάρα το καρδιακό πρόβλημα επανήλθε και πέρυσι έπαιξε προς το τέλος της σεζόν.Magpies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:04Εβαλα στο γκουγκλ το όνομά του και ΠΑΟΚ και το ΑΙ μου έβγαλε:Dimitrisk4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:55 Χωρίς να ξερω τίποτα πιστευω οτι ο χαφ που λένε ειναι ο bentalep εχει 100% μούτρα ΠΑΟΚ
Nabil Bentaleb is a professional football player who currently plays for PAOK, a Greek Super League club. He is an Algerian international and plays as a defensive midfielder
- ΑποστόληςΑ
Πρόβλημα στην καρδιά = φθηνός.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- soigol
Οντας αισιοδόξος απο τη φύση μου ελπίζω να μην έκλεισαν την πόρτα με τη Γιουνιόν και να φέρουν τον Κρααλ.Στόπερ δεν ακούγεται και ο καιρός περνάει.
aivas19 θα μείνω με την απορία για το πόσο καλύτερος θα ηταν σε εμάς ο Μαξίμοβιτς,ομως σιγουρα ο Καμαρά φετο έκανε την παραγωγική του χρονιά αλλα οχι καλή αμυντικα.Τα γκόλ έσωσαν την κατάσταση.

aivas19 θα μείνω με την απορία για το πόσο καλύτερος θα ηταν σε εμάς ο Μαξίμοβιτς,ομως σιγουρα ο Καμαρά φετο έκανε την παραγωγική του χρονιά αλλα οχι καλή αμυντικα.Τα γκόλ έσωσαν την κατάσταση.

Όχι νέος είναι να κυνηγήσει τα όνειρα τουleftosss4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:44 Ίσως πρέπει να συμβιβαστεί γιατί δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του γράφουν οι Ιταλοί για τον Μαροκινό killer.
Σφίξαμε
-
- loukas karadimos
Δεν υπάρχει νάπολιμανια να πάμε να το κάνουμε τανα μπας και ο πρόεδρος τον κρατήσει για να χαρεί ο κόσμος της
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- soigol
Έχεις δίκιο και μόνο μία εξήγηση υπάρχει. Το πρόβλημα δεν είναι η ρευστότητα (ή να το πώ πιό σωστά, η ρευστότητα είναι δευτερεύον). Η μόνη λογική εξήγηση είναι οτι ο Ιβάν έχει συγκεκριμένο μπάτζετ για τον ΠΑΟΚ, και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα μιάς χρονιάς. Άρα έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές με ῾᾽κόφτες᾽᾽ στους ανθρώπους του που κινούν τις μεταγραφές.paokovios1974 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:14Από την άλλη όμως διαβάζουμε...JohnDag έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:51 Εγώ πάλι με Άκπομ θα ήμουνα φουλ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο και περισσότερο ικανοποιημένος θα ήταν και ο Ραζβάν.
Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.
Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.
(ΟΛΘ: Επένδυση «μαμούθ» με επέκταση στην προβλήτα 6 και 4.000 θέσεις εργασίας εκατοντάδες εκατομμύρια πέφτουν στο λιμάνι για την αναβάθμιση.)
Πηγή:ΕΘΝΟΣ.gr
Έλα και πες μου τώρα για ανοίγματα και οικονομικές δυσκολίες και παζαρεματα για 5 και 10 χιλιάδες ευρώ,κάπου δεν κολλάει η όλη φάση..
Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει.
Δεν μπορεί από τη μια να ισχυρίζεται ο μεγαλομέτοχος ότι έχει τον ΠΑΟΚ στην καρδιά του και ότι αν πεθάνει θέλει να θάψουν την καρδιά του στην Τούμπα και να παζαρευουμε παίκτες σαν τον σεντιρα η κέντιρα ή Γιόζεφ Στάλιν η όπως στο διάολο τον λένε για βασικό σέντερ φορ.
Τρέλα σε πιάνει
Τώρα, πιστεύω όμως οτι υπάρχει και μιά άλλη παράμετρος. Ρώτησα πρίν λίγες μέρες αν ο Ιβάν ζεί σε μιά γυάλα και πληροφορείται τα πάντα από συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν του λένε τί ακριβώς συμβαίνει στο αγωνιστικό. Τί πιο τρανό παράδειγμα η ιστορία με Ντέλια. Αν κάποιος τον είχε συμβουλεύσει για τις συνέπειες της πώλησης, για την μή ανανέωση του παίκτη για 1 χρόνο, για το ότι το παιδί θέλει ΠΑΟΚ κλπ, υπήρχε περίπτωση να τον πουλήσει; Άρα κάποιοι του λένε την μισή αλήθεια (και πολύ λέω).
Για τις μεταγραφές. Πόσοι εδώ μέσα πιστεύουν οτι ο Ιβάν ξέρει οτι επείγει να πάρουμε φορ με Χ χαρακτηριστικά, ή χάφ, ή στόπερ. Ο,τι ξέρει του το μεταφέρουν κάποιοι σύμβουλοί του. Πιστεύει κανείς αν κάποιος του πει οτι πρέπει να γίνει υπέρβαση για φόρ, ο Ιβάν δεν θα την κάνει;
Εγώ θα ήθελα επανεργοποίηση Γιώργη αλλά όχι να λειτουργεί σαν σκάουτιν, να λειτουργεί σαν αντιπρόεδρος και άμεσος σύμβουλος του Ιβάν ώστε να μήν εκτίθεται.
Η θα μπορουσε λεω εγω ο αδαης, να ειχε φτιαξει τοσα χρονια μια οργανωμενη ΠΑΕ που θα δουλευε σωστα και δεν θα χρειαζοτανε να συζηταμε κατι τετοιο. Κατι το οποιο δεν εκανε. Και δε προκειται να κανει.
- Aureliano Buendia
Μ' αυτά και μ' εκείνα, η πολυτέλεια του χρόνου που είχαμε λόγω καλού εισιτηρίου έχει έως έναν βαθμό εξανεμιστεί.
Φυσικά, ενόψει των δύο αγώνων με τους Αυστριακούς, δεν έχουμε κάποια ενδεκάδα με κραυγαλέο κενό.
Από την άλλη, είναι επιτακτικό ότι δεν ψάχνουμε για συμπληρωματικές λύσεις ή για το κάτι παραπάνω που λέμε.
Ψάχνουμε για παίκτες που θα αποτελέσουν ουσιώδη γρανάζια της μηχανής, και πολύ φοβάμαι για το αν θα αποκτηθούν και οι τρεις που πρέπει να αποκτηθούν, αλλά και για το αν θα είναι στο επίπεδο που πρέπει.
Από τους χαφ που απέκτησαν άλλες ομάδες, τον Σέρβο του Άρη δεν θα τον ήθελα με τίποτα (όχι ένα ακόμη βαρύ σκαρί, θέλουμε κάτι άλλο), τον Τσιριβέγια του Παναθηναϊκού, όταν είχε ακουστεί για εμάς δεν είχα ενθουσιαστεί καθόλου, τον Μαρίν της ΑΕΚ τον καλοέβλεπα ως λύση είναι η αλήθεια.
Ελπίζω στον επόμενο γύρο να έχουμε προσθήκες που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν.
Φυσικά, ενόψει των δύο αγώνων με τους Αυστριακούς, δεν έχουμε κάποια ενδεκάδα με κραυγαλέο κενό.
Από την άλλη, είναι επιτακτικό ότι δεν ψάχνουμε για συμπληρωματικές λύσεις ή για το κάτι παραπάνω που λέμε.
Ψάχνουμε για παίκτες που θα αποτελέσουν ουσιώδη γρανάζια της μηχανής, και πολύ φοβάμαι για το αν θα αποκτηθούν και οι τρεις που πρέπει να αποκτηθούν, αλλά και για το αν θα είναι στο επίπεδο που πρέπει.
Από τους χαφ που απέκτησαν άλλες ομάδες, τον Σέρβο του Άρη δεν θα τον ήθελα με τίποτα (όχι ένα ακόμη βαρύ σκαρί, θέλουμε κάτι άλλο), τον Τσιριβέγια του Παναθηναϊκού, όταν είχε ακουστεί για εμάς δεν είχα ενθουσιαστεί καθόλου, τον Μαρίν της ΑΕΚ τον καλοέβλεπα ως λύση είναι η αλήθεια.
Ελπίζω στον επόμενο γύρο να έχουμε προσθήκες που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Skoufos_tou_Lucescu
Αδερφέ μάλλον ο Ιβάν μετά το περσινό μάνατζερ με Γκόμεζ,Μπακαγιοκο κλπ. κατάλαβε το λάθος και τους είπε να καθίσουν την ακρη. Χιλιες φορές να γίνονται οι μεταγραφές από ποδοσφαιρανθρωπους οπως ο Σερα, ο Τσικνας ή ο Βιερινια κι ας κάνουν και λάθος κάποιες φορες. Αν έχει άμεση επαφή θα έχει λόγο και στις μεταγραφές, θα έρθει η ώρα του αφού είναι η συνέχεια του Ιβάν αλλά καλύτερα όχι τωραMagpies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:43Έχεις δίκιο και μόνο μία εξήγηση υπάρχει. Το πρόβλημα δεν είναι η ρευστότητα (ή να το πώ πιό σωστά, η ρευστότητα είναι δευτερεύον). Η μόνη λογική εξήγηση είναι οτι ο Ιβάν έχει συγκεκριμένο μπάτζετ για τον ΠΑΟΚ, και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα μιάς χρονιάς. Άρα έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές με ῾᾽κόφτες᾽᾽ στους ανθρώπους του που κινούν τις μεταγραφές.paokovios1974 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:14Από την άλλη όμως διαβάζουμε...JohnDag έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:51 Εγώ πάλι με Άκπομ θα ήμουνα φουλ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο και περισσότερο ικανοποιημένος θα ήταν και ο Ραζβάν.
Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.
Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.
(ΟΛΘ: Επένδυση «μαμούθ» με επέκταση στην προβλήτα 6 και 4.000 θέσεις εργασίας εκατοντάδες εκατομμύρια πέφτουν στο λιμάνι για την αναβάθμιση.)
Πηγή:ΕΘΝΟΣ.gr
Έλα και πες μου τώρα για ανοίγματα και οικονομικές δυσκολίες και παζαρεματα για 5 και 10 χιλιάδες ευρώ,κάπου δεν κολλάει η όλη φάση..
Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει.
Δεν μπορεί από τη μια να ισχυρίζεται ο μεγαλομέτοχος ότι έχει τον ΠΑΟΚ στην καρδιά του και ότι αν πεθάνει θέλει να θάψουν την καρδιά του στην Τούμπα και να παζαρευουμε παίκτες σαν τον σεντιρα η κέντιρα ή Γιόζεφ Στάλιν η όπως στο διάολο τον λένε για βασικό σέντερ φορ.
Τρέλα σε πιάνει
Τώρα, πιστεύω όμως οτι υπάρχει και μιά άλλη παράμετρος. Ρώτησα πρίν λίγες μέρες αν ο Ιβάν ζεί σε μιά γυάλα και πληροφορείται τα πάντα από συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν του λένε τί ακριβώς συμβαίνει στο αγωνιστικό. Τί πιο τρανό παράδειγμα η ιστορία με Ντέλια. Αν κάποιος τον είχε συμβουλεύσει για τις συνέπειες της πώλησης, για την μή ανανέωση του παίκτη για 1 χρόνο, για το ότι το παιδί θέλει ΠΑΟΚ κλπ, υπήρχε περίπτωση να τον πουλήσει; Άρα κάποιοι του λένε την μισή αλήθεια (και πολύ λέω).
Για τις μεταγραφές. Πόσοι εδώ μέσα πιστεύουν οτι ο Ιβάν ξέρει οτι επείγει να πάρουμε φορ με Χ χαρακτηριστικά, ή χάφ, ή στόπερ. Ο,τι ξέρει του το μεταφέρουν κάποιοι σύμβουλοί του. Πιστεύει κανείς αν κάποιος του πει οτι πρέπει να γίνει υπέρβαση για φόρ, ο Ιβάν δεν θα την κάνει;
Εγώ θα ήθελα επανεργοποίηση Γιώργη αλλά όχι να λειτουργεί σαν σκάουτιν, να λειτουργεί σαν αντιπρόεδρος και άμεσος σύμβουλος του Ιβάν ώστε να μήν εκτίθεται.
-
στερεψαν οι φημες , ζεστη καυσωνας μεταγραφικος κανονικα. Συντομα μεσα στις επομενες 3 μερες ερχονται ανακοινωσεις .
Κυριοι , μην υποτιματε τον κεντιρα για εναν λογο:
ο τυπος ξεκινησε απο τεταρτη εθνικη και εφτασε να παιζει καμπιονατο και λα λιγκα εστω και ελαχιστα . δεν εχει σημασια . κατι σημαινει αυτο εγω δεν ξερω κανενα παιδι απο τα τοπικα στα 23 να παιζει στον ΠΑΟΚ . η ο τυπος εχει τρομερη θεληση η οντως ειναι καλος παικτης γιατι απλα δεν εξηγειται αλλιως να εχει φτασει να τον χτυπαει η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα. Ειναι αξιος οπως και να χει κυνηγησε το ονειρο του και τα καταφερε ο μαγκας απο κατι κολομαδες εκει στα ξερα της κατω ιταλιας , να τον ζηταει εστω και δανεικο η εσπανιολ να εχει παιξει με αξιπρεπεια στην φροσινονε οκ respect . Δεν ειναι ο σαματα που επαιζε στο βελγιο και ο τισουνταλι αλλα εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας γιαυτο απο μενα ειναι ΝΑΙ!! ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΚΕΝΤΙΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΑΚΙ ! Αν και πηρε το αυτι οτι αλλος ειναι ο εκλεκτος .....
Κυριοι , μην υποτιματε τον κεντιρα για εναν λογο:
ο τυπος ξεκινησε απο τεταρτη εθνικη και εφτασε να παιζει καμπιονατο και λα λιγκα εστω και ελαχιστα . δεν εχει σημασια . κατι σημαινει αυτο εγω δεν ξερω κανενα παιδι απο τα τοπικα στα 23 να παιζει στον ΠΑΟΚ . η ο τυπος εχει τρομερη θεληση η οντως ειναι καλος παικτης γιατι απλα δεν εξηγειται αλλιως να εχει φτασει να τον χτυπαει η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα. Ειναι αξιος οπως και να χει κυνηγησε το ονειρο του και τα καταφερε ο μαγκας απο κατι κολομαδες εκει στα ξερα της κατω ιταλιας , να τον ζηταει εστω και δανεικο η εσπανιολ να εχει παιξει με αξιπρεπεια στην φροσινονε οκ respect . Δεν ειναι ο σαματα που επαιζε στο βελγιο και ο τισουνταλι αλλα εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας γιαυτο απο μενα ειναι ΝΑΙ!! ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΚΕΝΤΙΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΑΚΙ ! Αν και πηρε το αυτι οτι αλλος ειναι ο εκλεκτος .....
- These users thanked the author tsaousila1234 for the post (total 3):
- DikefalosNisiotis, Σουριναμέζος, Χωρικός
- cristiano4
Είναι η ώρα να γράψει κάτι ο.πατερ η ο Ολλανδός να πάρουμε μπροστά πολύ νεκρα σήμερα
- These users thanked the author cristiano4 for the post:
- DikefalosNisiotis