MagdiTolba έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:48 Kelechi Iheanacho κύριοι.
Πηγή chatgpt με ερώτηση: φορ της προκοπής για ΠΑΟΚ

Εμένα μου έβγαλε Παυλίδη και φραν Ναβάρο
MagdiTolba έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:48 Kelechi Iheanacho κύριοι.
Πηγή chatgpt με ερώτηση: φορ της προκοπής για ΠΑΟΚ
Στο Μαρόκο οι Γαλλόφωνοι τον λένε Σεντι(γ)ά.bane1980 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:53Την ίδια στιγμή η λιστα:Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:15 Η έγκυρη σφήνα γράφει.
Ο Σαββίδης είπε στον Λουτσεσκου διάλεξε οποίο φορ θες από την λίστα και εμείς θα τον πάρουμε.
Βαθμός παπατζας 1926/100
1.Κεντίρα
2.Σεντίρα
3.Χεντίρα
4.Ο Μαροκινός της Νάπολι
![]()
![]()
Κάτι πιο οικονομικό μπορείτε κύριε chatgpt?burbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:54MagdiTolba έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:48 Kelechi Iheanacho κύριοι.
Πηγή chatgpt με ερώτηση: φορ της προκοπής για ΠΑΟΚ![]()
![]()
![]()
Εμένα μου έβγαλε Παυλίδη και φραν Ναβάρο
Ας πούμε στην λίστα υπάρχει και ο Λαριν και τον ζητήσει ο Λουτσι πως θα τον φέρουν όταν ο μάνατζερ του βλεπει κλήση από Ελλάδα και κλείνει το τηλέφωνο?icue έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02 Καλα αυτο της σφινας ειναι stand up comedy. Δηλαδη εχουμε την λιστα που ετσι και αλλιως ειχαμε και ειπε ο προεδρος τον προπονητη να διαλεξει οποιον θελει απο την λιστα. Σε αντιθεση με αλλες ομαδες οπου στην λιστα που δινουν στους προπονητες διαλεγει ο Πολ το χταποδι ή ειναι σταυρωμενη η λιστα μεσα σε φακελο.
O Λάριν πλησιάζει Βαλένθια κιολαςPsagmenos4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:05Ας πούμε στην λίστα υπάρχει και ο Λαριν και τον ζητήσει ο Λουτσι πως θα τον φέρουν όταν ο μάνατζερ του βλεπει κλήση από Ελλάδα και κλείνει το τηλέφωνο?icue έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02 Καλα αυτο της σφινας ειναι stand up comedy. Δηλαδη εχουμε την λιστα που ετσι και αλλιως ειχαμε και ειπε ο προεδρος τον προπονητη να διαλεξει οποιον θελει απο την λιστα. Σε αντιθεση με αλλες ομαδες οπου στην λιστα που δινουν στους προπονητες διαλεγει ο Πολ το χταποδι ή ειναι σταυρωμενη η λιστα μεσα σε φακελο.
Από την άλλη όμως διαβάζουμε...JohnDag έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:51 Εγώ πάλι με Άκπομ θα ήμουνα φουλ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο και περισσότερο ικανοποιημένος θα ήταν και ο Ραζβάν.
Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.
Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.