..icue έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:31 Να κανω μια ερωτηση; Το οτι τα νεα μελη επρεπε να κανουν εναν αριθμο αναρτησεων πριν οι αναρτησεις τους εμφανιζονται κατευθειαν εχει καταργηθει; Και αν ναι ειναι τεχνικο θεμα ή αποφαση;
Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Έχει επανέλθει το όριο μετά την αγνή οπαδική επίθεση που δεχόμαστε το τελευταιο διάστημα
Για τα άβαταρ θα έχουμε σύντομα νέα
Για τα άβαταρ θα έχουμε σύντομα νέα
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- Χωρικός, icue, st4this, paokkerkir
-
Γι'αυτο φτιαχνει προτάσεις με τα username και εμφανιζεται στα likes. Ιδιοφυια!! 

- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- to_tefteri_tis_Marias, paokkerkir
ρευστό από Ροστόβ νιετ
Γαμάτο

Γαμάτο

- These users thanked the author Patron for the post:
- to_tefteri_tis_Marias
αυτο ειναι γνωστο χρονια τωρα ειναι οι γνωστοι αγνωστοι με ιδια παντα μεθοδολογιαHayate έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:53Η συντριπτική πλειοψηφία των νέων χρηστών ή και κάποιων παλιών με λίγες δημοσιεύσεις μιλάει απαξιωτικά για την ομάδα,τον Ιβάν,το σχεδιασμό όπως επίσης και πολλές φορές αποθεώνει τις κινήσεις και την εμφάνιση των άλλων ομάδων ..Azrael έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 08:31 Διαφορετικες απόψεις είναι υγιές να υπαρχουν,κατευθυνομενες οχι.
Και είναι πολυ εμφανές σε κάποιους νέους χρήστες.
Ναι όντως είναι εμφανές και καθόλου τυχαίο...
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- to_tefteri_tis_Marias
-
- Σασταλεγάκιας 2025

@Equalizer
ΠΡΟΣΚΥΝΩ

- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- Equalizer
Με όλο το σεβασμό στην ομάδα διαχειριστών θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο το οποίο πιθανώς βρει μια ας πούμε ανταπόκριση κ από αλλά μέλη της κοινότητάς μας.
Κατά την ταπεινή μου άποψη από το καλοκαίρι του 2021 με αποκορύφωμα το φετινό το φόρουμ έχει σταθερά μετατραπεί σε σαββιδομανια.
Αναμφισβήτητα ο Ιβάν είναι ο πρώτος μας πραγματικά ισχυρός παράγοντας που μας άλλαξε στάτους. Στα επιμέρους μπορεί να έχουμε διαφωνίες, αλλά αυτή είναι η γενική συνισταμένη.
Επίσης κατανοώ απόλυτα ότι ένα ποσοστό του λαού μας (μεγάλο ή μικρό δεν είμαι σε θέση να προσδιορίσω) τον έχει αναγάγει σε θεότητα λόγω συγκεκριμένων καταβολών, προσλαμβανουσων, κοσμοθεωριών κλπ.
Αλλά κάπου να κρατάμε κ κάποιο μπαλανς κατά τη ταπεινή μου γνώμη γιατί ο λαός μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κοινωνικό, πολιτιστικό, πολιτικό, μορφωτικό και το φόρουμ καλό θα ήταν να συμπεριλαμβάνει και να αντικατοπτρίζει στο μέτρο του δυνατού βέβαια όλη αυτή τη διαφορετικότητα.
Δεν έχω απαίτηση συγκεκριμένης απάντησης, περισσότερο το γράφω υποθέτοντας ότι υπάρχουν κάποιοι συνοπαδοι που σκέφτονται κάτι παρόμοιο.
Κατά την ταπεινή μου άποψη από το καλοκαίρι του 2021 με αποκορύφωμα το φετινό το φόρουμ έχει σταθερά μετατραπεί σε σαββιδομανια.
Αναμφισβήτητα ο Ιβάν είναι ο πρώτος μας πραγματικά ισχυρός παράγοντας που μας άλλαξε στάτους. Στα επιμέρους μπορεί να έχουμε διαφωνίες, αλλά αυτή είναι η γενική συνισταμένη.
Επίσης κατανοώ απόλυτα ότι ένα ποσοστό του λαού μας (μεγάλο ή μικρό δεν είμαι σε θέση να προσδιορίσω) τον έχει αναγάγει σε θεότητα λόγω συγκεκριμένων καταβολών, προσλαμβανουσων, κοσμοθεωριών κλπ.
Αλλά κάπου να κρατάμε κ κάποιο μπαλανς κατά τη ταπεινή μου γνώμη γιατί ο λαός μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κοινωνικό, πολιτιστικό, πολιτικό, μορφωτικό και το φόρουμ καλό θα ήταν να συμπεριλαμβάνει και να αντικατοπτρίζει στο μέτρο του δυνατού βέβαια όλη αυτή τη διαφορετικότητα.
Δεν έχω απαίτηση συγκεκριμένης απάντησης, περισσότερο το γράφω υποθέτοντας ότι υπάρχουν κάποιοι συνοπαδοι που σκέφτονται κάτι παρόμοιο.
Τα ίδια έλεγαν κάποιοι και για Ζαγοράκη, μετά για Βρύζα, μετά για Σαββίδη φίλε
Σέβομαι την κριτική και την οπτική σου, αλλά καλω άπαντες να διαβάζουν καλά αυτά που λέμε και στηρίζουμε προτού βάλουν ταμπέλα.
Καθαρά πάντα για τον ΠΑΟΚ μιλάμε για κανέναν Σαββίδη
Σέβομαι την κριτική και την οπτική σου, αλλά καλω άπαντες να διαβάζουν καλά αυτά που λέμε και στηρίζουμε προτού βάλουν ταμπέλα.
Καθαρά πάντα για τον ΠΑΟΚ μιλάμε για κανέναν Σαββίδη
Συμφωνω μαζί σου.Patron έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:28 Με όλο το σεβασμό στην ομάδα διαχειριστών θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο το οποίο πιθανώς βρει μια ας πούμε ανταπόκριση κ από αλλά μέλη της κοινότητάς μας.
Είναι φανερή μια προτίμηση προς την πλευρά του Σαββίδη. Όπως φανερή είναι και μια ελευθερία στα γραφόμενα αυτών που τον υποστηρίζουν.
Οι υπόλοιποι αντιμετωπιζονται κάπως ιδιαίτερα θα έλεγα.
Σε ένα υπαρκτό υποθετικό σενάριο που ο Μυστακιδης γίνει ενεργό μέλος στην ομάδα, πόσο ωραίο θα είναι να υπάρχουν τόσο υποτιμητικά σχόλια γιαυτον εδώ μέσα ?
Όσο ωραίο είναι τα υποτιμητικά σχόλια για τον Σαββίδη.
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο. Γιατί να μην υπάρχει μια θετική άποψη για τον πρόεδρο της ομάδας μας που έκανε και πρόσφερε τόσα, πάρα τα εμφανή ελαττώματα;; Πρόεδρος της ομάδας είναι. Λογικό οι οπαδοί μιας ομάδας να είναι θετικά διακείμενοι προς τους ανθρώπους της ομάδας τους.
Δείξτε κάποιον που τον έκανε θεό, θεό όμως και αυτές τις υπερβολές που γράφετε παραπάνω.
Αλλά βρε μήπως πολλοί λόγω των δικών τους καταβολών, κασμοθεωριων κλπ δυσκολεύονται να πούνε μια καλή κουβέντα παραπάνω κι έχουν μια αλλεργία με τον Σαββίδη;;
Ξέρω πχ πολλούς που ως ΝΔ , δεν μπορούν να καταπιουν κάποια πράγματα, δεν μπορούν να δουν κάτι χωρίς γαλάζια απόχρωση τουλάχιστον, αλλά δεν έχουν και τα α...δια να το πουν ευθέως. Πες θεμιτό κι αυτό, οκ. Αλλά να τα λέμε όλα.
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο. Γιατί να μην υπάρχει μια θετική άποψη για τον πρόεδρο της ομάδας μας που έκανε και πρόσφερε τόσα, πάρα τα εμφανή ελαττώματα;; Πρόεδρος της ομάδας είναι. Λογικό οι οπαδοί μιας ομάδας να είναι θετικά διακείμενοι προς τους ανθρώπους της ομάδας τους.
Δείξτε κάποιον που τον έκανε θεό, θεό όμως και αυτές τις υπερβολές που γράφετε παραπάνω.
Αλλά βρε μήπως πολλοί λόγω των δικών τους καταβολών, κασμοθεωριων κλπ δυσκολεύονται να πούνε μια καλή κουβέντα παραπάνω κι έχουν μια αλλεργία με τον Σαββίδη;;
Ξέρω πχ πολλούς που ως ΝΔ , δεν μπορούν να καταπιουν κάποια πράγματα, δεν μπορούν να δουν κάτι χωρίς γαλάζια απόχρωση τουλάχιστον, αλλά δεν έχουν και τα α...δια να το πουν ευθέως. Πες θεμιτό κι αυτό, οκ. Αλλά να τα λέμε όλα.
- These users thanked the author trouman for the post (total 7):
- paok apo epilogi, navigator11, trelopaoki89, lkosmid, Parolos, theo-drama, Montrealiotis
- AmirAzmiMegahed
Προσπαθω να αλλάξω το avatar μου και δεν τα καταφέρνω, μου βγάζει ως μόνη επιλογή να επιλέξω από μια σειρά συγκεκριμένων εικόνων. Υπάρχει τρόπος;
Και όμως ακούγονται εδώ πάρα πολλά κατά Σαββίδη τα συκοφαντικά η προσβλητικά κόβονται τι να κάνουμε, και δεν έχουμε έναν αποτυχημένο αλλά επιτυχημένο πάρα πολύ με τα λάθη του αλλά επιτυχημένος πρόεδρο, αυτό ενοχλεί τους haters όχι τους απλά αποστασιοποιημενουςPatron έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:28 Με όλο το σεβασμό στην ομάδα διαχειριστών θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο το οποίο πιθανώς βρει μια ας πούμε ανταπόκριση κ από αλλά μέλη της κοινότητάς μας.