Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Panx Romana »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:21 https://paoktoday.gr/world/greece-today ... qp6QSR9s6g

Επένδυση Ιβάν 190εκ. στο λιμάνι γράφουν οι Τοσκιτσιδες
Διαβάζω τώρα το άρθρο αυτό βλέπω και στο sdna ίδιο άρθρο και σκέφτομαι
Εγώ τώρα πρέπει να χαρώ να αισθανθώ υπερηφανος; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω δηλαδή;Μόνο με πρίζες μου βαζει
Πάνε ρε ρίξε ένα ταληρο σε κάθε θέση φέρε τρεις παίκτες που να με κάνουν να την ακούσω και μετά θα σου πω αν βγάλω μιρλα και μιζέρια ξανά.
Εγώ την δουλειά μου την έκανα πήρα το διαρκείας μου ξανά ( ανεξαρτήτως μεταγραφών γηπέδου κλπ ) Ε κάνε και συ την δικιά σου ,καμιά μομφή σε όσους για δικούς τους λόγους δεν έχουν πάρει εισιτήριο διαρκείας για να μην παρεξηγηθω έτσι;
These users thanked the author Panx Romana for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τώρα αυτό για τον ΟΛΘ, πρέπει για κάποιο λόγο να πανηγυρισουμε?
Οκ, συμβατική υποχρέωση και άλλες εταιρίες, ενδεχομένως και άλλες πηγές χρηματοδότησης αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα λεπτομερούς ενημέρωσης για αυτό.
Μετά θα ασχολούμαστε με το "για το λιμάνι έχει.να βάλει 190μ, για ένα χαφ δεν δίνει ούτε 5μ".
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σαββίδη το μεγαλύτερο ελλατωμα σου είναι ότι δεν είσαι θεσσαλονικευς.... :roll:
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Jean Valjean, abc_o_ karpouzas, Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@bane1980 οχι ρε αδερφέ δεν πρέπει ούτε καλούμαστε να πανηγυρίσουμε

Αλλα αν μη τι άλλο, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, είναι μια απάντηση σε όσους λένε οτι είναι μπατίρης. Και για οποιονδήποτε έχει έστω ένα ψήγμα καλής προαίρεσης μέσα του, αποτελεί και μια ΕΝΔΕΙΞΗ οτι ΙΣΩΣ αξίζει να μην μιλάει για... "ανημποριά παρουσίασης κεφαλαίων" και... προαπαιτούμενες παρουσιάσεις εγγυητικών "μόνο από εκεί που εμπιστευόμαστε"

Ρε τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε τι γίνεται;

Τα γήπεδα από μόνα τους είναι επιχειρηματικό και πολιτικό ναρκοπέδιο. Τα λιμάνια, πέντε φορές παραπάνω.

Ε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια
These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Parolos, theo-drama, Montrealiotis, abc_o_ karpouzas, Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το ίδιο πράγμα λεμε.
Προφανώς και είναι γελοίο να λέμε ότι ο Σαββίδης δεν έχει λεφτά, μπατίρης, φαλιρισε κλπ.
Απλά το να έρχεται στον μέσο ΠΑΟΚτση η είδηση
190 μύρια για το λιμάνι ο Σαββίδης
Και από δίπλα
Ακριβός ο Κραλ, ζήτησαν 5μ οι Βερολινεζοι
Δεν κάνει καλό σε κανέναν.

Είχα πει από μέσα Ιουνίου ότι η υπόθεση είναι lose lose για το Σαββίδη.
Είτε θα τον κάνουν στην άκρη, είτε θα πρέπει να σκάσει χοντρά πακέτα για να αντιμετωπίσει την επικοινωνιακη λαίλαπα. Με αυταρκειες κλπ ΔΕΝ βγαίνει άλλο.
Φέτος πρέπει να πέσει χρήμα.

Η περιρρεουσα άποψη θα λέει ότι τα σκάει για το λιμάνι και όχι για τον ΠΑΟΚ. Και θα επαυξάνει με το "70μ πωλησεις: το οποίο είναι όντως αγκάθι.

Και το έχω πει από το χειμώνα. Ότι το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι θα δείξει πολλά.

Προφανώς έχει και προφανώς δεν.ειναι τόσο απλοϊκό το θέμα επένδυσης στον ΠΑΟΚ εν συγκρίσει με συμβατικά υποχρεωτική επένδυση στον ΟΛΘ. Αλλά η κοινή γνώμη ούτε γνωρίζει ούτε θα κάνει αναλύσεις περί χρηματοοικονομικης και λογιστικής.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 4):
OurWayorTheHighway, Nikodiai, trelopaoki89, soigol
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

bane1980 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:57 Το ίδιο πράγμα λεμε.
Προφανώς και είναι γελοίο να λέμε ότι ο Σαββίδης δεν έχει λεφτά, μπατίρης, φαλιρισε κλπ.
Απλά το να έρχεται στον μέσο ΠΑΟΚτση η είδηση
190 μύρια για το λιμάνι ο Σαββίδης
Και από δίπλα
Ακριβός ο Κραλ, ζήτησαν 5μ οι Βερολινεζοι
Δεν κάνει καλό σε κανέναν.

Είχα πει από μέσα Ιουνίου ότι η υπόθεση είναι lose lose για το Σαββίδη.
Είτε θα τον κάνουν στην άκρη, είτε θα πρέπει να σκάσει χοντρά πακέτα για να αντιμετωπίσει την επικοινωνιακη λαίλαπα. Με αυταρκειες κλπ ΔΕΝ βγαίνει άλλο.
Φέτος πρέπει να πέσει χρήμα.

Η περιρρεουσα άποψη θα λέει ότι τα σκάει για το λιμάνι και όχι για τον ΠΑΟΚ. Και θα επαυξάνει με το "70μ πωλησεις: το οποίο είναι όντως αγκάθι.

Και το έχω πει από το χειμώνα. Ότι το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι θα δείξει πολλά.

Προφανώς έχει και προφανώς δεν.ειναι τόσο απλοϊκό το θέμα επένδυσης στον ΠΑΟΚ εν συγκρίσει με συμβατικά υποχρεωτική επένδυση στον ΟΛΘ. Αλλά η κοινή γνώμη ούτε γνωρίζει ούτε θα κάνει αναλύσεις περί χρηματοοικονομικης και λογιστικής.
Καθε μερα γραφεται εδω μεσα οτι φαλιρισε
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Και τι με νοιάζει εμένα πόσα θα επενδύσει ο Ιβάν στο λιμάνι; Το μόνο που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων και ρευστότητας. Στον ΠΑΟΚ όμως 5 χρόνια ακούμε για ffp, πολέμους και αυτάρκεια.

Υ.Γ. Την επόμενη φορά που θα μιλήσει ο Κουβεντίδης, τα λεφτά που έβαλε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ, θα αυγατίσουν και άλλο: ήδη από την αρχή του καλοκαιριού, τα 180 έγιναν 200...πώς έγινε αυτό;;;
These users thanked the author omerta76 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Οταν έχεις 190εκ για την επέκταση του προβλήτα αλλα δεν έχεις 10 για την μεταγραφική περίοδο του ΠΑΟΚ, αυτό πως λέγεται ακριβώς ?
These users thanked the author VfB v2 for the post:
Nikodiai
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

VfB v2 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:29 Οταν έχεις 190εκ για την επέκταση του προβλήτα αλλα δεν έχεις 10 για την μεταγραφική περίοδο του ΠΑΟΚ, αυτό πως λέγεται ακριβώς ?
Λέγεται κάπως αλλά μετά πάμε για ...ban
These users thanked the author omerta76 for the post:
Nikodiai
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

VfB v2 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:29 Οταν έχεις 190εκ για την επέκταση του προβλήτα αλλα δεν έχεις 10 για την μεταγραφική περίοδο του ΠΑΟΚ, αυτό πως λέγεται ακριβώς ?
Δεν υπάρχει αυτό το έχεις 190 εκ για προβλήτα. Το έργο το κάνει ο ολθ όχι ο Σαββιδης
These users thanked the author Taseos for the post:
Unpsofable78
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Taseos έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:33
Δεν υπάρχει αυτό το έχεις 190 εκ για προβλήτα. Το έργο το κάνει ο ολθ όχι ο Σαββιδης
Το αρθρο γραφει ξεκαθαρα για επενδυση του Ιβαν
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Τεσπα δεν ξερω εγω παντως δεν καταλαβαινω πως συναδουν ολα αυτα με το γεγονος οτι προχτες επαιξε στην κυριολεξια το κεφαλι του για 18 εκατομμυρια
These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
soigol
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Γενικα δεν βγαινει νοημα ρε παιδες, απο τη μια τα μεσα που ειναι πιο κοντα στον ιβαν μας λενε για δυσκολια μεταφορας κεφαλαιων στην Ελλαδα και αρα στον ΠΑΟΚ κο για αυτο πουλαμε συνεχως και δεν αγοραζουμε

Απτην αλλη βγαινουν πανηγυρικα αρθρα για τεράστιες επενδυσεις σε αλλες επιχειρήσεις

Απτη μια εβγαινε κοινη κατευθυνση προς το να γινουμε ασπιδα στον Ιβαν με τις «δεδομενες δυσκολιες που υπαρχουν αυτη τη στιγμη» (δεν ειναι δικα μου λογια) απτην αλλη δεν γινεται να προβληματιζοαστε για την χρηματοδοτηση του γηπεδικού διοτι πως τολμαμε να αμφισβητήσουμε οταν γινονται τεραστιες επενδυσεις αλλου

Το μονο σιγουρο προβλημα στην όλη κατάσταση λοιπον ειναι οτι δεν γνωριζουμε που βρισκεται η κατασταση και δεν εχουμε καταληξει συλλογικα στο αν δεν θελει η αν δεν μπορεί εγω θα ακουσω ακομα και αυτους που θα πουν τιποτα απο τα δυο δεν συμβαινει και ολα στην ομαδα βαινουν κανονικα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Λέει ο Κουβεντίδης σήμερα στη συνέντευξη κάποια πράγματα.

Ότι η ΠΑΕ, η ΠΑΕ επαναλαμβάνω, με απόφαση Ιβάν Σαββίδη προφανώς, ξόδεψε κάποια χρήματα για μελέτες κλπ κλπ για το γήπεδο και αναμένεται να ξοδέψει και κάποια άλλα χρήματα για άδεια και άλλες μελέτες, σε ένα ποσό της τάξεως 33 εκατομμυρια ευρώ μέχρι τώρα συν άλλα 6 έως 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σύνολο 43 εκατομμύρια ευρώ αυτά κοστολογούνται, πριν ξεκινήσει καν το γήπεδο.

Αυτά τα νούμερα, θα ήθελα να μου απαντήσει ο @joshua (ή οποιοσδήποτε άλλος που γνωρίζει) αν είναι φυσιολογικά ή αν σε εμένα μόνο ακούγονται υπερβολικά μεγάλα.

Εγώ όμως, δεν είμαι ούτε πολιτικός μηχανικός, ούτε ασχολούμαι με τον κατασκευαστικό κλάδο.

Οπότε μπορεί να έχω εσφαλμένη εντύπωση.

Παρακαλώ για τις γνώσεις σας / τα φώτα σας.
Στη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη η ΠΑΕ πέρα από την πρόταση της κατέθεσε και φάκελο με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα. Μελέτες, αρχιτεκτονικές μελέτες, τοπογραφικά, master plan, προεδρικό διάταγμα που δεν έγινε μόνο του, κάποιος δούλεψε για να γίνει η διαδικασία αυτή. Για να εξασφαλιστούν όλα αυτά, η διαδικασία κράτησε 1,5-2 χρόνια και στοίχισε 33 εκατομμύρια ευρώ.

Θα πρέπει να πούμε ότι για να φτάσουμε στην έκδοση της οικοδομικής άδειας, σε 12 μήνες, εφόσον υπογράφει η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη, όπως ελπίζουμε, θα πρέπει να ξοδευτεί ένα ποσό από 6 μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ ακόμη. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια προεργασία που έχει κοστίσει και χρόνο και χρήματα”.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πού να ωριμάσουν και οι μελέτες.
These users thanked the author Mīngus for the post:
Nikodiai
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”