Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- AmirAzmiMegahed
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το βλέπω ξανά και ξανά που γράφουν κάποιοι οτι υπάρχει κόσμος που τα βλέπει όλα καλά και δικαιολογεί τα πάντα. Όχι, δεν υπάρχει αυτό. Δεν υπάρχει κανείς που θεωρεί οτι όλα είναι καλά, ή αν υπάρχει είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και ζουν στην κοσμάρα τους. Αυτό που δε μπορούν πολύ να καταλάβουν είναι οτι δε γίνεται να μη γίνονται και λάθος επιλογές, όπως και πολλές φορές και οι σωστές επιλογές μπορεί και να μη βγουν. Εγώ ο λόγος για τον οποίο επιχειρημετολογώ για τον Χ Cheddira ειναι γιατί θεωρώ οτι η εσωστρέφεια μονο κακό μπορει να κάνει στην ομάδα. Δεν έχω πραγματικά καμιά γκαΐλα για τον Σαββίδη, ίσα ίσα που γενικά έχω πολλές ενστάσεις ως προς την προσωπικότητα του, αλλά δε μπορώ παρά να αναγνωρίσω οτι με τα στραβά και τα λάθη του, έχει φέρει τον ΠΑΟΚ στην πιο πετυχημένη περίοδο της ιστορίας του.
- These users thanked the author AmirAzmiMegahed for the post (total 4):
- Σουριναμέζος, Hayate, DikefalosNisiotis, Unpsofable78
Η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε η ειδηση οτι παει να χαλασει του Ζοαο Φελιξ στην Μπενφικα γιατι μπορει να παει Αραβια. Πολυ φιλοδοξος και αυτος τι να σου πω, αν και ασχετο με την κουβεντα.WeWillRockYou έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:34 Στα σημερινά νέα:
- από Ιταλία βγαίνει πως ο Cheddira προτιμάει να παραμείνει εκεί, παρά τη συμφωνία Νάπολι-ΠΑΟΚ
- ο Wieteska θα συνεχίσει την καριέρα του στην Kocaelispor στην Τουρκία
- και το όνομα του Κωνσταντέλια είναι στην short list της Μπενφίκα
WeWillRockYou έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:34 Στα σημερινά νέα:
- από Ιταλία βγαίνει πως ο Cheddira προτιμάει να παραμείνει εκεί, παρά τη συμφωνία Νάπολι-ΠΑΟΚ
Καλύτερα να μην πατήσει το πόδι του
-
- Επικοινωνία:
Τον παίκτη δεν τον ξέρω. Όταν όμως αναζήτησα τα highlights της καριέρας του,ξέρεις εκείνα που είναι με μεγάλη δόση παπατζας πασπαλισμενα και κάνουν τον απλό παίκτη να μοιάζει top class, τρόμαξα!zissos έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22 Εγώ δεν τον ξέρω τον Cheddira, Διαβάζω ότι ανήκει στην Νάπολι, υπήρξε διεθνής με το Μαρόκο κλπ. Δεν θα πω ότι με ψήνει ή όχι γιατί δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν έχω την εντύπωση όμως ότι πρόκειται για κάποιον που είναι με 67% αναπηρία και δικαιούται επίδομα από την πρόνοια όπως θεωρούν πολλοί συνοπαδοί εδώ μέσα. Μάλλον για επαγγελματία αθλητή πρόκειται που δεν βρίσκει χρόνο συμμετονής στην Νάπολι, που επίσης δεν μου λέει και πολλά. Δεν ξέρω πόσοι παίχτες από το Ελληνικό πρωτάθλημα θα βρίσκανε χρόνο συμμετοχής στην Νάπολι. Μπορεί να υπάρχουν 5-6.
Εκφράσεις όπως τραγικό- απελπισία- λευκή πετσέτα κλπ δεν βρίσκω λόγο να χρησιμοποιούνται για κάτι τέτοιο. Τραγικό ήταν αυτό που συνέβη στα Τέμπη και όχι το ότι βλέπει η ομάδα κάποιον που δεν μας αρέσει.
Τουλάχιστον έχει κανένας άποψη γιατί δεν μας αρέσει? Κανονική άποψη, όχι τρανσερμαρκτ και σοφασκορ. Να μας πει ρε παιδί μου ότι ο παίχτης π.χ. είναι αργός- άμπαλος - κοντός- επιρρεπής σε τραυματισμούς ή κάτι τέτοιο.
Κάποιος που να έχει παρακολουθήσει τον παίχτη, να έχει δει 2-3 αγώνες
Ο Ρασιτς γιατί είναι πρώην ποδοσφαιριστής που τα τελευταία 6 χρόνια πάει από δανεισμό σε δανεισμό.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:54Kαλα αυτό ισχύει σε ελάχιστες περιπτωσεις.Δηλαδή ο Ράσιτς κι ο Πέρεθ πως ήρθαν στη γειτονιά, τους απήγαγε ο Παλέτας ή θαμπώθηκαν απ' το πρότζεκτ των ατιτλων?nunies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:41Μια χαρά ήταν η παραβολή. Αυτό που το δικό μας το μυαλό δεν μπορεί να αντιληφθεί είναι ότι για πολλούς παίκτες προηγμένων πρωταθλημάτων, το μέτριο γκομενάκι είμαστε εμείςblack death έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:15 Πως το είχε πει ενας φιλος... την παραβολή με το μπαρ και το μετριο γκομενάκι.
Τελικα τρως άκυρο κι απ'το μετριο, και φευγεις και με υφος χιλίων καρδιναλιων!![]()
Ναι τέτοιοι μέτριοι μια χαρά έρχονται σε μέτριους
Άμα υπήρχε youtube όταν έπαιζε ο Νόλης ή ο Κυπαρρίσης θα φτιάχνανε βιντεάκια που θα νόμιζες ότ πρόκειται για τον Μπενζεμά ή τον Μπίρχοφ, για αυτό λέω αν τον έχει παρακολουθήσει κάνείς.boogeyman77 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:04Τον παίκτη δεν τον ξέρω. Όταν όμως αναζήτησα τα highlights της καριέρας του,ξέρεις εκείνα που είναι με μεγάλη δόση παπατζας πασπαλισμενα και κάνουν τον απλό παίκτη να μοιάζει top class, τρόμαξα!zissos έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22 Εγώ δεν τον ξέρω τον Cheddira, Διαβάζω ότι ανήκει στην Νάπολι, υπήρξε διεθνής με το Μαρόκο κλπ. Δεν θα πω ότι με ψήνει ή όχι γιατί δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν έχω την εντύπωση όμως ότι πρόκειται για κάποιον που είναι με 67% αναπηρία και δικαιούται επίδομα από την πρόνοια όπως θεωρούν πολλοί συνοπαδοί εδώ μέσα. Μάλλον για επαγγελματία αθλητή πρόκειται που δεν βρίσκει χρόνο συμμετονής στην Νάπολι, που επίσης δεν μου λέει και πολλά. Δεν ξέρω πόσοι παίχτες από το Ελληνικό πρωτάθλημα θα βρίσκανε χρόνο συμμετοχής στην Νάπολι. Μπορεί να υπάρχουν 5-6.
Εκφράσεις όπως τραγικό- απελπισία- λευκή πετσέτα κλπ δεν βρίσκω λόγο να χρησιμοποιούνται για κάτι τέτοιο. Τραγικό ήταν αυτό που συνέβη στα Τέμπη και όχι το ότι βλέπει η ομάδα κάποιον που δεν μας αρέσει.
Τουλάχιστον έχει κανένας άποψη γιατί δεν μας αρέσει? Κανονική άποψη, όχι τρανσερμαρκτ και σοφασκορ. Να μας πει ρε παιδί μου ότι ο παίχτης π.χ. είναι αργός- άμπαλος - κοντός- επιρρεπής σε τραυματισμούς ή κάτι τέτοιο.
Κάποιος που να έχει παρακολουθήσει τον παίχτη, να έχει δει 2-3 αγώνες
- Skoufos_tou_Lucescu
Δηλαδή αυτος με 37 συμμετοχές περυσι και γεμάτες σεζόν σε Ισπανια και Πορτογαλία στα 27 είναι μέτριος και πρώην ποδοσφαιριστής ενώ ο 27 χρόνος Σεντιρα που ασχολούμαστε τι είναι?nunies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:18Ο Ρασιτς γιατί είναι πρώην ποδοσφαιριστής που τα τελευταία 6 χρόνια πάει από δανεισμό σε δανεισμό.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:54Kαλα αυτό ισχύει σε ελάχιστες περιπτωσεις.Δηλαδή ο Ράσιτς κι ο Πέρεθ πως ήρθαν στη γειτονιά, τους απήγαγε ο Παλέτας ή θαμπώθηκαν απ' το πρότζεκτ των ατιτλων?nunies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:41
Μια χαρά ήταν η παραβολή. Αυτό που το δικό μας το μυαλό δεν μπορεί να αντιληφθεί είναι ότι για πολλούς παίκτες προηγμένων πρωταθλημάτων, το μέτριο γκομενάκι είμαστε εμείς
Για ποιο λόγο παλεύουν κάποιοι να πείσουν εδώ και μέρες ότι έρχεται ο παικταράς; Περισσότερο εκνευριστικό και από τον Σεντιρα σαν επιλογή.Φτανει, αν κούρασε η γκρίνια τα παράπονα σε αυτούς που επικοινωνουσαν για υπερβασεις και πιο σίγουρες λύσεις.
Τα υπόλοιπα γήπεδο.
Τα υπόλοιπα γήπεδο.
Μπορείς σε παρακαλώ να με κατευθύνεις στις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ που μιλούσαν για υπερβάσεις και πιο σίγουρες λύσρις; Τις έχασα αυτέςNikodiai έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:37 Για ποιο λόγο παλεύουν κάποιοι να πείσουν εδώ και μέρες ότι έρχεται ο παικταράς; Περισσότερο εκνευριστικό και από τον Σεντιρα σαν επιλογή.Φτανει, αν κούρασε η γκρίνια τα παράπονα σε αυτούς που επικοινωνουσαν για υπερβασεις και πιο σίγουρες λύσεις.
Τα υπόλοιπα γήπεδο.
Αποκλείεται να υπάρχουν σκαουτερς και ειδικοί που αξιολογούν έναν παίκτη με βάση τις ανάγκες τις ομάδας και πως μπορεί αυτός να κουμπώσει σε αυτές και όχι με βάση το spreadsheet που αναφέρει τους αριθμούς του;Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:27Δηλαδή αυτος με 37 συμμετοχές περυσι και γεμάτες σεζόν σε Ισπανια και Πορτογαλία στα 27 είναι μέτριος και πρώην ποδοσφαιριστής ενώ ο 27 χρόνος Σεντιρα που ασχολούμαστε τι είναι?nunies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:18Ο Ρασιτς γιατί είναι πρώην ποδοσφαιριστής που τα τελευταία 6 χρόνια πάει από δανεισμό σε δανεισμό.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:54
Kαλα αυτό ισχύει σε ελάχιστες περιπτωσεις.Δηλαδή ο Ράσιτς κι ο Πέρεθ πως ήρθαν στη γειτονιά, τους απήγαγε ο Παλέτας ή θαμπώθηκαν απ' το πρότζεκτ των ατιτλων?
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- Unpsofable78, giaxxo
- Skoufos_tou_Lucescu
tolis14 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:42Μπορείς σε παρακαλώ να με κατευθύνεις στις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ που μιλούσαν για υπερβάσεις και πιο σίγουρες λύσρις; Τις έχασα αυτέςNikodiai έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:37 Για ποιο λόγο παλεύουν κάποιοι να πείσουν εδώ και μέρες ότι έρχεται ο παικταράς; Περισσότερο εκνευριστικό και από τον Σεντιρα σαν επιλογή.Φτανει, αν κούρασε η γκρίνια τα παράπονα σε αυτούς που επικοινωνουσαν για υπερβασεις και πιο σίγουρες λύσεις.
Τα υπόλοιπα γήπεδο.

Θα τις βρεις μαζί μ' αυτές που έλεγαν ότι έκαναν προτάσεις σε παιχταραδες αλλά δεν έρχονται Ελλάδα, που το κάνατε σημαία.
- These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post (total 2):
- thios4, soigol
Γιατί μήπως μπορεί να σε κατευθύνει σε ποστ που λένε ότι έρχεται παικταρας;
Όλοι όσοι είναι συγκαταβατικοι στην απόκτηση του το κάνουν γιατί λένε ότι λογικά κάτι θα βλέπουν παραπάνω αυτοί που είναι στην ομάδα και έχουν όλα τα στοιχεία.
Κανείς δεν προσπαθεί να παρουσιάσει ότι έρχεται η τεράστια φορακλα
Όλοι όσοι είναι συγκαταβατικοι στην απόκτηση του το κάνουν γιατί λένε ότι λογικά κάτι θα βλέπουν παραπάνω αυτοί που είναι στην ομάδα και έχουν όλα τα στοιχεία.
Κανείς δεν προσπαθεί να παρουσιάσει ότι έρχεται η τεράστια φορακλα
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
- tolis14, AmirAzmiMegahed, Unpsofable78, giaxxo
-
Τωρα ερχεται το ποστ που λέει οτι το πρόβλημα δεν ειναι ο κεντιρα, ειναι οτι βγηκαν πληροφορίες οτι παμε για φορακλα και καταληξαμε στον κεντιρα.
Ωραια ταινια το groundhog day.
Ωραια ταινια το groundhog day.
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- dionisisbasi, Unpsofable78
Ναι αλλά τελικά πρέπει να αποφασίσουμε. Τους πιστεύουμε τελικά τους ΑΡΔ ή όχι. Γιατί απ ότι βλέπω, κάνουμε ευαγγέλιο τα λεγόμενα τους όταν μας συμφέρει και τους φτύνουμε όταν όχιSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:48tolis14 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:42Μπορείς σε παρακαλώ να με κατευθύνεις στις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ που μιλούσαν για υπερβάσεις και πιο σίγουρες λύσρις; Τις έχασα αυτέςNikodiai έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:37 Για ποιο λόγο παλεύουν κάποιοι να πείσουν εδώ και μέρες ότι έρχεται ο παικταράς; Περισσότερο εκνευριστικό και από τον Σεντιρα σαν επιλογή.Φτανει, αν κούρασε η γκρίνια τα παράπονα σε αυτούς που επικοινωνουσαν για υπερβασεις και πιο σίγουρες λύσεις.
Τα υπόλοιπα γήπεδο.![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τις βρεις μαζί μ' αυτές που έλεγαν ότι έκαναν προτάσεις σε παιχταραδες αλλά δεν έρχονται Ελλάδα, που το κάνατε σημαία.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- Unpsofable78, giaxxo