Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
leftosss4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από leftosss4 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:34 Είπες για άσχημα και νόμιζα ότι έκλεισε!
Μάλλον θεωρεί ότι έχει θέση στο ρόστερ της Napoli. Περιμένει την ευκαιρία του.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

επιμένω πως χρειαζόμαστε:

έναν κεντρικό αμυντικό + 2 πιτσιρικάδες, για τα ρεπό των Μιχαηλίδη-Κεντζιόρα (ο Λοβρέν δεν μπορεί να υπολογίζεται)
έναν κεντρικό μέσο, μηχανάκι με πνευμόνια, για τα ρεπό του Καμαρά
δύο κεντρικούς επιθετικούς + 1 πιτσιρικάς (ο Τσάλοφ δεν μπορεί να υπολογιστεί ως επιθετικός): ο ένας εκ των δύο κεντρικών επιθετικών, ο βασικός ας τον ονομάσουμε, οφείλει να είναι πάνω από 1,85.

Η ομάδα, πέραν της θέσης του τερματά που δυστυχώς δεν θα έχουμε την σταθερότητα του Κοτάρσκι, δείχνει σε όλες τις θέσεις (πέραν της επίθεσης) πως έχει πολύ υψηλό επίπεδο.
Αυτές οι 4 προσθήκες (αμυντικός+μέσος+2 επιθετικοί), θα λύσουν τα χέρια του προπονητή, ώστε να αποφεύγει τις αλχημίες σε περιπτώσεις τραυματισμών, καρτών ή κόπωσης.

4 παίχτες ρε φίλε.
Φέρ'τους τους γαμημένους να τελειώνουμε.
4 γαμωπαίχτες, ούτε 10, ούτε 100.
4 γαμωπάιχτες.
Φέρ'τους.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αχ Παναγια μου ας μην μας προτιμησει τελικα ο Μαροκινος κανονιερης... :roll: :roll:
icue

Δημοσίευση από icue »

Ναι απλα μην μας προτιμησει τελικα ο Μπραντον.
These users thanked the author icue for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εγώ πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να φέρουν τον Τόμας.
Εκεί γύρω στις 26 Αυγούστου θα πουν "κάναμε τις προσπάθειες μας, προσφέραμε πολλά ...γκουχ γκουχ λεφτά, και οι παίχτες δεν θέλαν να έρθουν Ελλάδα.Τι να κάνουμε, να μείνουμε χωρίς φορ;Πάρε Μπράντον ξανά"!
These users thanked the author omerta76 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Σαββίδης σε Λουτσέσκου: “Διάλεξε ποιον σέντερ φορ, θέλεις από τη λίστα”!

απο την λιστα ειμαι σιγουρος οτι οι μισοι δεν θελουν να ερθουν και οι αλλοι μισοι θελουν πολλα χρηματα...
αρα να χαμε να λεγαμε

Μπραντον μλκ ελα να υπογραψεις, δεν υπαρχει καλυτερος απο σενα σ ολη την γη :lol: :lol:
These users thanked the author Athens for the post:
soigol
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΚΙνησεις σαν του Τσολακ, του Τσαλοφ κτλ ακομα κι αν δεν επιασαν, δειχνουν μια λογικη και ενα σχεδιασμο, και οποτε δεν τις κατακρινω.
Το ιδιο και κινησεις στυλ Πριγιο ή Ντεσποντοφ. Απο το ιδιο ραφι ειναι, και δειχνουν και το ταβανι της ομαδας μας.

Αλλα κινησεις στυλ Κεντιρα (που δεν βλεπεις τιποτα), Μπακαγιοκο κτλ δεν δειχνουν λογικη.
Δειχνουν ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Ολοι καταλαβαινουμε τι εγινε.

Ειχαμε φτιαξει μια λιστα με Λαριν, Μοπαι, Ακπομ κ σια και καπου στο τελος ηταν και ο Κεντιρα.
Φαγαμε ( προς το παρον) ακυρο απο τους πρωτους και τωρα μας επιασε αγχος και παμε να κλεισουμε τον τελευταιο.

Εγω κυριοι δεν καταλαβαινω τη λογικη, βγαινω στην αγορα για αυτοκινητο, περναω απο Mercedes,BMW,Toyota και καταληγω να παρω Yugo.
Ειτε εχεις ας πουμε 30-40 και παιρνεις κατι αντιστοιχο ( θα βρεις), ειτε δεν τα εχεις και παιρνεις κατι των 15.
Εφοσον ξερω οτι εχω 15, που παω; Ασε που προσωπικα, αν ειναι να παρω κανενα χρεπι και να κινδυνευω, καλυτερα να μην το παρω. Πιο πολλα λεφτα θα μου βγει με τα σερβις τελικα...
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 8):
embuji, Blackgr4, soigol, Logistis, Nikodiai, kritikos44, Magpies4, thanos-xanthi
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

leftosss4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:40
Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:34 Είπες για άσχημα και νόμιζα ότι έκλεισε!
Μάλλον θεωρεί ότι έχει θέση στο ρόστερ της Napoli. Περιμένει την ευκαιρία του.
:lol: :lol: :lol: :lol:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κυνηγάμε τον χ ψ Cheddira με την μηδαμινή καριέρα και στατιστικά στα ποσά που ακούγονται (2,5-3 για αγορά και 1,5 συμβόλαιο) και να μην πάμε στην απόλυτα safe επιλογή του Akpom που θα έχεις και τον προπονητή χαρούμενο,θα ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις, γνωρίζει το ιδιαίτερο ποδόσφαιρο του Lucescu και δεν θα καπελωσει ούτε Chalov και πολύ περισσότερο Μύθου. Το πρόβλημα είναι τα δύο παραπάνω εκατομμύρια που θα ζητήσει ο Ajax;
These users thanked the author boogeyman77 for the post:
Magpies4
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Αφού δοκιμάσαμε από τα μεγάλα πρωτάθληματα όλα τα πιθανά και απίθανα σεντερ φορ και φαγαμε άκυρο απ όλα. Γιατί δεν ξανά κοιτάμε τις αγορές ίσως για πιο νεαρούς η από κατώτερα πρωτάθληματα?
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Luigi Vampa έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 06:42 Παρακμαζουσα εθνική που βγήκε 4η στο τελευταίο παγκοσμιο κυπελλο;
Σόρρυ γράψε λάθος. Μπέρδεψα το Μαρόκο με την Αλγερία.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Και ο Ακπομ γουστάρει ΠΑΟΚ, δεν είναι σνομπ σαν τον καθε απίθανο.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

boogeyman77 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:04 Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κυνηγάμε τον χ ψ Cheddira με την μηδαμινή καριέρα και στατιστικά στα ποσά που ακούγονται (2,5-3 για αγορά και 1,5 συμβόλαιο) και να μην πάμε στην απόλυτα safe επιλογή του Akpom που θα έχεις και τον προπονητή χαρούμενο,θα ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις, γνωρίζει το ιδιαίτερο ποδόσφαιρο του Lucescu και δεν θα καπελωσει ούτε Chalov και πολύ περισσότερο Μύθου. Το πρόβλημα είναι τα δύο παραπάνω εκατομμύρια που θα ζητήσει ο Ajax;
Προφανως, εχουμε ταβανι τα 3εκ και 1,5 συμβολαιο και δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγουμε απο αυτο.
Επισης, προφανως ο Αγιαξ θα ψαξει για πωληση, και φοβομαστε οτι αν περιμενουμε, μπορει στο τελος να φαμε το μπιφτεκι
embuji

Δημοσίευση από embuji »

xrisitsapa έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:53 ΚΙνησεις σαν του Τσολακ, του Τσαλοφ κτλ ακομα κι αν δεν επιασαν, δειχνουν μια λογικη και ενα σχεδιασμο, και οποτε δεν τις κατακρινω.
Το ιδιο και κινησεις στυλ Πριγιο ή Ντεσποντοφ. Απο το ιδιο ραφι ειναι, και δειχνουν και το ταβανι της ομαδας μας.

Αλλα κινησεις στυλ Κεντιρα (που δεν βλεπεις τιποτα), Μπακαγιοκο κτλ δεν δειχνουν λογικη.
Δειχνουν ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Ολοι καταλαβαινουμε τι εγινε.

Ειχαμε φτιαξει μια λιστα με Λαριν, Μοπαι, Ακπομ κ σια και καπου στο τελος ηταν και ο Κεντιρα.
Φαγαμε ( προς το παρον) ακυρο απο τους πρωτους και τωρα μας επιασε αγχος και παμε να κλεισουμε τον τελευταιο.

Εγω κυριοι δεν καταλαβαινω τη λογικη, βγαινω στην αγορα για αυτοκινητο, περναω απο Mercedes,BMW,Toyota και καταληγω να παρω Yugo.
Ειτε εχεις ας πουμε 30-40 και παιρνεις κατι αντιστοιχο ( θα βρεις), ειτε δεν τα εχεις και παιρνεις κατι των 15.
Εφοσον ξερω οτι εχω 15, που παω; Ασε που προσωπικα, αν ειναι να παρω κανενα χρεπι και να κινδυνευω, καλυτερα να μην το παρω. Πιο πολλα λεφτα θα μου βγει με τα σερβις τελικα...
3 βλεπω να ειναι οι πιθανοτητες. Α) το σκαουτινγκ τιμ ειναι ανικανο να βρει καλους στραικερ Β) Η ΠΑΕ ειναι ανικανη να πληρωσει για να φερει τους καλους στραϊκερ. Γ) και τα 2.

Νομιζω οτι παμε προς το Β.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Εντωνεταξυ ο λαριν σε 22χιλ λεπτά 110 γκολ , ο μοπαι σε 24χιλ λεπτά 106 γκολ και κέντρα σε 18χιλ λεπτά 70 γκολ, και το βγάζετε άχρηστο, χαλαρώστε λίγο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”