Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ακπομ κεφάλια ,απόκρουση ,Μπεταλεμπ σκοράρει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

navigator11 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:16
Blackgr4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:39 Ερώτηση γιατί θα σκάσω.
Για χάρη της κουβέντας ας δεχθούμε πως ο Πριγιο ήταν άχρηστος και με άθλιο βιογραφικό, αλλα στον ΠΑΟΚ έκανε παπάδες.
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις θυμάστε; 5; 10; 50;
Ε υπάρχουν καμία 200 που ήρθαν με άθλιο βιογραφικό ή / και κατακορυφη πτωση στη καριερα τους και το επιβεβαίωσαν εδώ.
Έστω μια φορά, έστω τη σεζον των 100 ετών, έστω τη σεζόν που ξεκίνησε τρομερά δύσκολα απο πολλές πλευρές, έστω τη σεζον που είχες ρεκόρ εσόδων απο πωλήσεις, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ;
Μην παίρνεις 11 τέτοιους. Έναν γιατί να μην πάρεις;
Αυτό λένε οι περισσότεροι. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Το να αιτιολογεί κάποιος την επιλογή Σεντίρα επειδή λέει και ο Πριγιο ηταν άγνωστος, δεν έχει κανένα νόημα και καμιά βάση.
Δηλαδή προς ενίσχυση της συγκεκριμένης λογικής για υψηλές ή υψηλότερες, αν θες, αξιώσεις για φορ, την οποία λογική δεν έχω καμία διάθεση να κατακρίνω ή να αντιστρατευθώ, πειράζει σε κάτι να επισημαίνονται πράγματα, όπως αυτά που έγραψε πιο πάνω ο Σουριναμέζος; Θα φανεί, ξέρω γω, ακόμα πιο τυχοδιώκτης ή καιροσκόπος δηλαδή ο Σαββίδης κι οι συν αυτώ, αν παραποιηθεί ελαφρώς η πραγματικότητα για τα έργα και τις ημέρες του x Πρίγιοβιτς προτού να έρθει στον ΠΑΟΚ;;
Οχι βέβαια. Μια χαρα ηταν η επισήμανση και προφανώς δεν υπάρχει λόγος παραποίησης της πραγματικότητας (αν βεβαια γίνεται επίτηδες και οχι κατά λάθος).
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

23Bron έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 08:47
Magpies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 07:02 Ελάτε κύριοι, για το 1 γκόλ του Τσεντίρα τρόλαρα στο παραπάνω σχόλιο. Το έχω γράψει οτι ΔΕΝ τον ξέρω τον παίκτη, ούτε τον έχω δεί. Και παρακολουθώ μπάλα.

Τον Πριγιο τον κρίνω εκ των υστέρων από αυτά που είδα στον ΠΑΟΚ, και θεωρώ άστοχη την σύγκριση με παίκτη 27 χρονών που έχει μια καλή χρονιά σε β Ιταλίας.

Σοβαρά τώρα. Ο Λουτσέσκου τον ήξερε ή τον είχε δεί; Ο παίκτης ΔΕΝ έχει λεπτα σε υψηλό επίπεδο. Πού τον είδε το σκάουτινγκ και ο Λουτσέσκου; Εμένα αυτά εδώ με στεναχωρούν, οτι μάλλον μιλάμε για μανατζεροδουλειά και κάποιον χαμηλά στην λίστα που μάλιστα παζαρεύουμε. Δεν με νοιάζει κάν η πιθανότητα να βάλει 20 γκόλ στον ΠΑΟΚ. Αυτό που θα έπρεπε να είναι μιά σοβαρή ορθολογική προσέγγιση του συστήματος ΠΑΟΚ σε αυτή την πολύ σημαντική μεταγραφή με προβληματίζει. Όπως γράψανε τόσα παιδιά, γιατί δεν πάμε με παίκτη που έχει γράψει ένα βιογραφικό και ξέρουμε πάνω κάτω τί παίρνουμε. Μιλάμε για νούμερα σε υψηλό επίπεδο (συμμετοχες, γκόλ, ασσίστ). Οχι για τρελλά νούμερα Χάαλαντ.

Αντ᾽αυτού, αν δεν είναι εφεύρεση ΑΡΔ, μας λένε οτι ο Μαροκινός έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσέσκου και ας μην έχει νούμερα; Δεν έχω ακούσει πιό άστοχο επιχείρημα, και μιλάμε για τον ΠΡΩΤΟ φόρ. Οχι για κάποιον για το ροτέισον
Νουμερα σε υψηλο επιπεδο οπως του Τισουνταλι?? η σαν του Τσαλοφ??Γιατι αυτο περιγραφεις...και ειδες οτι δεν ειναι παντα ετσι...δεν μεταφραζονται παντα τα νουμερα...επισης για το τρολαρισμα νομιζω οτι κανεις λαθος...δεν τ λες τρολαρισμα αυτο που εκανες...ψεμα πιο ευκολα το λες ας πουμε
Καθόλου ψέμα. Όταν ο παίκτης που πάει να πάρει ο ΠΑΟΚ έχει ένα γκόλ στην περσινή σαιζόν, μιλάμε για τον πρώτο φορ, αξίζει ένα τρολάρισμα δεν νομίζεις; Ψεύτης, είναι βαριά κουβέντα, νομίζω.
Άβαταρ μέλους
AmirAzmiMegahed

Δημοσίευση από AmirAzmiMegahed »

@Blackgr4 Το επιχείρημα δεν είναι οτι επειδή ο Prijovic είχε μέτριο βιογραφικό (αν είχε) και πέτυχε, θα πετύχει και ο Cheddira, αλλά οτι στις μέρες μας μπορείς να κρίνεις έναν παικτη ακόμα κι αν δεν έχει γεμάτο βιογραφικό. Μη σου πω οτι επιβάλεται να βρεις παίκτες που έχουν μέτριο βιογραφικό, γιατί διαφορετικά θα χρειαστεί να τους χρυσοπληρώσεις.

Το έχουμε κουράσει πάρα πολύ. Αν στην ομάδα θεωρούν οτι ο Cheddira τους κάνει, αλιμονο αν χαλάσει η μεταγραφή χαλάσει επειδή δεν κάνει γκελ στον κόσμο.
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Καλημέρα στην παρέα. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι και φέτος θα είναι μια από τα ίδια στην περίπτωση του φορ. Είναι μία θέση που όταν σέβεσαι τα λεγόμενα σου για το επίπεδο του συλλόγου που οραματίζεσαι να φτιάξεις, επειδή τα ποσά είναι υψηλά για αυτή τη θέση, πας σε καλά βιογραφικά και όχι λαχεία. Λαχεία είχες και έχεις στις ακαδημίες σου….
Και σε περίπτωση που δεν πιάσει, είχε λογική η κινησή σου. Αλλά όπως η προϊστορία έχει δείξει ούτε λεφτά, για να προσελκύσεις σε καλή σχετικά ηλικία, θες/μπορεις να δώσεις (σίγουρα πάνω από 7 εκατομμύρια), ούτε και φαίνεται οτι κάποιος από το team θα πάρει αυτή την ευθύνη της επιλογής, εάν δεν πιάσει η μεταγραφή.
Νομίζω ότι είναι τόσο απλό το ζήτημα…..
These users thanked the author tzouvi for the post:
Magpies4
icue

Δημοσίευση από icue »

Το τρολαρισμα ειναι θεμιτο. Και ο χαβαλες γενικοτερα. Η εμπαθεια ειναι το προβλημα. Και αυτη συνηθως εμφανιζεται αφου ερθει ενας παικτης για να αποδειξουμε οτι ειχαμε δικιο, οτι και να βλεπουν τα ματια μας. Δεν εχει να κανει με τον καθε παικτη, αλλα με εμας.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Το καλύτερο βιογραφικό στην χώρα (πέρα του πρωθυπουργού), είναι ο Μαρσιάλ.
These users thanked the author zissos for the post (total 4):
AmirAzmiMegahed, Dimpatra, navigator11, margas
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

AmirAzmiMegahed έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:04 @Blackgr4 Το επιχείρημα δεν είναι οτι επειδή ο Prijovic είχε μέτριο βιογραφικό (αν είχε) και πέτυχε, θα πετύχει και ο Cheddira, αλλά οτι στις μέρες μας μπορείς να κρίνεις έναν παικτη ακόμα κι αν δεν έχει γεμάτο βιογραφικό. Μη σου πω οτι επιβάλεται να βρεις παίκτες που έχουν μέτριο βιογραφικό, γιατί διαφορετικά θα χρειαστεί να τους χρυσοπληρώσεις.

Το έχουμε κουράσει πάρα πολύ. Αν στην ομάδα θεωρούν οτι ο Cheddira τους κάνει, αλιμονο αν χαλάσει η μεταγραφή χαλάσει επειδή δεν κάνει γκελ στον κόσμο.
Πες μου φιλε λιγο βιογραφικά σέντερ φορ γεμάτα σε ελληνικές ομάδες που ήρθαν σε καλή ηλικια κ οχι σε πτωτική πορεια
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

AmirAzmiMegahed έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:04 @Blackgr4 Το επιχείρημα δεν είναι οτι επειδή ο Prijovic είχε μέτριο βιογραφικό (αν είχε) και πέτυχε, θα πετύχει και ο Cheddira, αλλά οτι στις μέρες μας μπορείς να κρίνεις έναν παικτη ακόμα κι αν δεν έχει γεμάτο βιογραφικό. Μη σου πω οτι επιβάλεται να βρεις παίκτες που έχουν μέτριο βιογραφικό, γιατί διαφορετικά θα χρειαστεί να τους χρυσοπληρώσεις.

Ρίξε μια ματιά τα στατιστικά του Πριγιοβιτς.
Θα δεις και ότι πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, πάλι γεμάτες χρονιές με νούμερα είχε.

Για τον Ελ Καμπι που κάποιοι λέγανε τα ίδια, θα δείτε πάλι τα ίδιο.

Φαίνεται ο παίχτης που παστελώνει. Αν ψάξεις σωστά, βρίσκεις.

Την μόνη εξαίρεση που θυμάμαι είναι ο Τσολακ που με έναν μαγικό τρόπο όπου πήγε έκανε νούμερα, αλλά μόνο εδώ δεν έπιασε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

icue έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:09 Το τρολαρισμα ειναι θεμιτο. Και ο χαβαλες γενικοτερα. Η εμπαθεια ειναι το προβλημα. Και αυτη συνηθως εμφανιζεται αφου ερθει ενας παικτης για να αποδειξουμε οτι ειχαμε δικιο, οτι και να βλεπουν τα ματια μας. Δεν εχει να κανει με τον καθε παικτη, αλλα με εμας.
Δεν νομίζω οτι έχουν όλοι αυτή την εμπάθεια. Το αντίθετο, αν έρθει ο άλφα Τσεντίρα και βγάλει μάτια τότε θα είναι το τέλειο. Αν περιμένει κάποιος ᾽ἀπολογίες᾽ γιατί πριν έρθει κάποιοι διαφωνούσαν για την επιλογή αυτή, νομίζω αυτό είναι ουτοπικό.

Σ᾽αυτό που λές νομίζω οτι είναι ΠΟΛΥ περισσότεροι αυτοί που θα κράξουν την διοίκηση για τον παίκτη κατόπιν εορτής, όπως και αυτοί που θα αρχίσουν να κατηγορούν αυτούς που δεν θέλαν την μεταγραφή (σαν εμένα πχ). Είναι απλά human nature.

Αν έρθει και πιάσει θα είναι το τέλειο επαναλαμβάνω. Αν δέν πιάσει, εγώ δεν θα πώ τίποτα. Είναι λαχείο ούτως η άλλως.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Καμια μεταγραφη δεν ειναι σιγουρο οτι θα πετυχει λογω βιογραφικου και καμια μεταγραφη δεν θα πετυχει σιγουρα επειδη εδωσες περισσοτερα λεφτα.

Αυτο που κανουν και τα 2 ομως οσο καλυτερα ειναι, ειναι να ανεβαζουν την πιθανοτητα επιτυχιας. Μπορει να μην ταιριαξει ο παικτης μπορει να μαλωσει με συμπαικτες μπορει πολλα.

Ομως αυτο που κανεις οταν παιρνεις ενα καλο βιογραφικο ή/και δινεις ενα σεβαστο ποσο ειναι να ανεβαζεις τις πιθανοτητες οτι ο παικτης που θα ερθει θα εχει μια Α ποιοτητα και θα ανταπεξελθει στις προσδοκιες αλλα και στις απαιτησεις.

Το να μην θελει και να μην γεμιζει το ματι της πλειοψηφιας με εναν καποιον Κεντιρα, ειναι οχι μονο φυσιολογικο, εγω θα ελεγα και απαραιτητο.

Πρεπει να εχουμε απαιτησεις, πρεπει να εχουμε καλυτερες προσδοκιες και να θελουμε την συνεχη βελτιωση της ομαδας. Ο Κεντιρα επουδενι δε προσφερει τιποτα απο τα 2. Μπορει να ερθει και να παρει παραμαζωμα οποιον βρει. Αλλα αυτο ειναι υποθεση και η αφετηρια του βασει βιογραφικου δεν ειναι και η καλυτερη.
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
Magpies4, Budas73, soigol, Polichni1926
icue

Δημοσίευση από icue »

Οχι δεν την εχουν ολοι. Απλα διαχωρισα το ενα με το αλλο.
These users thanked the author icue for the post:
Magpies4
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Άσχημα τα νέα για τον Μαροκινό killer.

Tuttosport writes about the future of Walid Cheddira, Napoli striker: "Among them there is Cheddira, for whom Paok has put on the plate 2.5 million plus 500 thousand euros in bonuses. Offer accepted by the Campanians, however the yes of the Moroccan who would prefer to stay in Italy is still missing".
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είπες για άσχημα και νόμιζα ότι έκλεισε!
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 10):
leftosss4, Patron, Skoufos_tou_Lucescu, beyes4, Blackgr4, soigol, pagotatzis, bane1980, Logistis, aivas19
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δε θυμαμαι να ξαναεχω χαρει που παικτης σνομπαρει την Ελλαδα. Μπραβο Μαροκινε Τσιλουλη. Η Ιταλια σου ταιριαζει περισσοτερο.
These users thanked the author embuji for the post:
thios4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”