Επειδη δεν μπορεσαμε να μπουμε εμεις, νομιζετε οτι είναι κανα τρελο κατορθωμα να μπεις cl απο δρόμο των πρωταθλητων;
Εχουν παει καφενεια και καφενεια.
Ναι ρε 60ντάλεπτε, ζήτημα ανέδειας και θράσους είναι (αν φυσικά έχεις την παραμικρή ιδέα για το το σημαίνει η παροιμία που με τόσο κουτσαβάκικο τρόπο παρέθεσες).ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:04 Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά
Λέει ο θυμόσοφος λαός
Υγ. Για τον άπλα με τις σαρδέλες.
Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:26Όχι δεν είναι η ταρίφα του. Η μοναδική σεζόν που ο Cheddira έχει πετύχει 1 γκολ είναι η περσινή. Στην οποία βέβαια αν ανάγεις τα λεπτά του σε 90λεπτα βγαίνουν 7 ματς.
Είναι θεμιτό όλοι εδώ μέσα να γράφουμε την (αστοιχείωτη) άποψη μας για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, γι'αυτό υπάρχει αυτό το thread άλλωστε. Όλοι μας έχουμε γράψει για παίκτες ότι δεν θα ακουμπήσουν και κάναν παπάδες και για άλλους ότι θα αφήσουν εποχή και δεν την βρίσκανε. Παρόλαυτα να υπάρχει μια υποτυπώδη σοβαρότητα.
Παθολογικό αρνητή επίτευξης γκολ όμως;;obanebane έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:00 Ξεχάστε το,ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή με παθολογικό πρόβλημα υγείας, δεν πρόκειται να πάρει.
Καταρχήν τρόλαρα, άρα ναί δεν ήμουν σοβαρός.Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:26Όχι δεν είναι η ταρίφα του. Η μοναδική σεζόν που ο Cheddira έχει πετύχει 1 γκολ είναι η περσινή. Στην οποία βέβαια αν ανάγεις τα λεπτά του σε 90λεπτα βγαίνουν 7 ματς.
Είναι θεμιτό όλοι εδώ μέσα να γράφουμε την (αστοιχείωτη) άποψη μας για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, γι'αυτό υπάρχει αυτό το thread άλλωστε. Όλοι μας έχουμε γράψει για παίκτες ότι δεν θα ακουμπήσουν και κάναν παπάδες και για άλλους ότι θα αφήσουν εποχή και δεν την βρίσκανε. Παρόλαυτα να υπάρχει μια υποτυπώδη σοβαρότητα.
Magpies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 07:02 Ελάτε κύριοι, για το 1 γκόλ του Τσεντίρα τρόλαρα στο παραπάνω σχόλιο. Το έχω γράψει οτι ΔΕΝ τον ξέρω τον παίκτη, ούτε τον έχω δεί. Και παρακολουθώ μπάλα.
Τον Πριγιο τον κρίνω εκ των υστέρων από αυτά που είδα στον ΠΑΟΚ, και θεωρώ άστοχη την σύγκριση με παίκτη 27 χρονών που έχει μια καλή χρονιά σε β Ιταλίας.
Σοβαρά τώρα. Ο Λουτσέσκου τον ήξερε ή τον είχε δεί; Ο παίκτης ΔΕΝ έχει λεπτα σε υψηλό επίπεδο. Πού τον είδε το σκάουτινγκ και ο Λουτσέσκου; Εμένα αυτά εδώ με στεναχωρούν, οτι μάλλον μιλάμε για μανατζεροδουλειά και κάποιον χαμηλά στην λίστα που μάλιστα παζαρεύουμε. Δεν με νοιάζει κάν η πιθανότητα να βάλει 20 γκόλ στον ΠΑΟΚ. Αυτό που θα έπρεπε να είναι μιά σοβαρή ορθολογική προσέγγιση του συστήματος ΠΑΟΚ σε αυτή την πολύ σημαντική μεταγραφή με προβληματίζει. Όπως γράψανε τόσα παιδιά, γιατί δεν πάμε με παίκτη που έχει γράψει ένα βιογραφικό και ξέρουμε πάνω κάτω τί παίρνουμε. Μιλάμε για νούμερα σε υψηλό επίπεδο (συμμετοχες, γκόλ, ασσίστ). Οχι για τρελλά νούμερα Χάαλαντ.
Αντ᾽αυτού, αν δεν είναι εφεύρεση ΑΡΔ, μας λένε οτι ο Μαροκινός έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσέσκου και ας μην έχει νούμερα; Δεν έχω ακούσει πιό άστοχο επιχείρημα, και μιλάμε για τον ΠΡΩΤΟ φόρ. Οχι για κάποιον για το ροτέισον
Νουμερα σε υψηλο επιπεδο οπως του Τισουνταλι?? η σαν του Τσαλοφ??Γιατι αυτο περιγραφεις...και ειδες οτι δεν ειναι παντα ετσι...δεν μεταφραζονται παντα τα νουμερα...επισης για το τρολαρισμα νομιζω οτι κανεις λαθος...δεν τ λες τρολαρισμα αυτο που εκανες...ψεμα πιο ευκολα το λες ας πουμε
Δεν με κατάλαβες. Όπου φορ, βάλε οποία θέση θέλεις.black death έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:57Ρε συ, πως περιμενεις να γινει κουβεντα αφου διαστρεβλωνετε τα γεγονοτα στο μυαλο σας σαν μετα Χριστόν προφητες και μετα περιμενετε να γινει κουβεντα πανω σε αυτο.Blackgr4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:39 Ερώτηση γιατί θα σκάσω.
Για χάρη της κουβέντας ας δεχθούμε πως ο Πριγιο ήταν άχρηστος και με άθλιο βιογραφικό, αλλα στον ΠΑΟΚ έκανε παπάδες.
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις θυμάστε; 5; 10; 50;
Ε υπάρχουν καμία 200 που ήρθαν με άθλιο βιογραφικό ή / και κατακορυφη πτωση στη καριερα τους και το επιβεβαίωσαν εδώ.
Έστω μια φορά, έστω τη σεζον των 100 ετών, έστω τη σεζόν που ξεκίνησε τρομερά δύσκολα απο πολλές πλευρές, έστω τη σεζον που είχες ρεκόρ εσόδων απο πωλήσεις, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ;
Μην παίρνεις 11 τέτοιους. Έναν γιατί να μην πάρεις;
Αυτό λένε οι περισσότεροι. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Το να αιτιολογεί κάποιος την επιλογή Σεντίρα επειδή λέει και ο Πριγιο ηταν άγνωστος, δεν έχει κανένα νόημα και καμιά βάση.
Εφοσον μιλαμε για φορ, ποιες ειναι αυτες οι 200 περιπτωσεις με το αθλιο βιογραφικό και την κατακόρυφη πτωση;
Ο τισου; Ο τσαλοφ; Ο Ολιβέιρα που εφαγε ολη τη ζωη του σε καλα πρωταθλήματα και παστελωνε και στην κουλα; Ο τσολακ που ειχε δυο χρονιες με καμια 50αρια γκολ;
Του ολιβειρα το βιογραφικο πχ ηταν καλυτερο απ του πριγιοβιτς. 17 φορες διεθνης με πορτογαλια.
Ποσο πισω πρεπει να παμε για να βρουμε τα παραδειγματα που περιγραφεις;