Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από black death »

Πλακα πλακα το κοίταξα τωρα και είχε φαει 24 γκολ η λεγκια. :lol:
Επειδη δεν μπορεσαμε να μπουμε εμεις, νομιζετε οτι είναι κανα τρελο κατορθωμα να μπεις cl απο δρόμο των πρωταθλητων;
Εχουν παει καφενεια και καφενεια.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Θαύμα το προπέρσινο...

Με συγχωρείς πολύ, δεν αμφισβητώ τίποτα, αλλά αυτό το ακούω να το λένε τα σκουλήκια. Μη λέτε πράγματα για τις εντυπώσεις και μόνο , για υποστηρίξετε μια θέση, προσβάλλοντας μια ιστορική επιτυχία, μοναδική που κερδίθηκε μες στο γήπεδο, κόντρα σε θεούς και δαίμονες ( Ισραηλινούς τότε, τυχαία...)). Έλεος...

Άραγε υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να χαρούν τέτοιες επιτυχίες , στις πραγματικές τους διαστάσεις, επειδή πχ διαφωνούν με τις επιλογές και τη λειτουργία της "διοίκησης" ή ξέρω γω τι άλλο δε σας αρέσει. Αν υπάρχουν, τους λυπάμαι...
These users thanked the author trouman for the post (total 5):
black death, paok apo epilogi, keep_paokizein, Unpsofable78, Parolos
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:04 Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά
Λέει ο θυμόσοφος λαός

Υγ. Για τον άπλα με τις σαρδέλες.
Ναι ρε 60ντάλεπτε, ζήτημα ανέδειας και θράσους είναι (αν φυσικά έχεις την παραμικρή ιδέα για το το σημαίνει η παροιμία που με τόσο κουτσαβάκικο τρόπο παρέθεσες).

Η σύγκριση που έκανα δεν αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα. Προφανώς και ένας που έχει τέτοια ανέχεια και σκόντο θα κάνει στη σαρδέλα και τα πάντα για να ζήσει, και με το κεφάλι ψηλά. Αλλά ακόμα και σε αυτό υπάρχει μια περηφάνεια και ένα δάγκωμα.

Αυτό που επισημαίνω εγώ είναι ότι ελικόπτερα, τοπ είκοσι, γήπεδα και τα ρέστα, μαζί με παζαρια στο γκισέ για ένα τάλαρο στον χαφ δεν πάνε. Ούτε με Τσεντίρες και συνάμα το πέυρολ να λέει ότι ο κοουτς ξυπνάει και κοιμάται με πόλαροϊντ του Μαροκινού στο μαξιλάρι.

Αν εσύ νομίζεις ότι πάνε ή θες να περάσεις στον κόσμο ότι πάνε, μη φας, έχει γλάρο.
These users thanked the author arrwstos for the post:
thios4
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Ανανεώστε Μπράντον, έτσι κι αλλιώς 'δεν έχουμε πρόβλημα στο γκολ'.Ξεροσταλιαζει στο σταντ μπάι.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:26
Magpies4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:25 Ένα γκόλ είναι η ταρίφα του Τσεντίρα. (τον χρόνο).
Όχι δεν είναι η ταρίφα του. Η μοναδική σεζόν που ο Cheddira έχει πετύχει 1 γκολ είναι η περσινή. Στην οποία βέβαια αν ανάγεις τα λεπτά του σε 90λεπτα βγαίνουν 7 ματς.

Είναι θεμιτό όλοι εδώ μέσα να γράφουμε την (αστοιχείωτη) άποψη μας για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, γι'αυτό υπάρχει αυτό το thread άλλωστε. Όλοι μας έχουμε γράψει για παίκτες ότι δεν θα ακουμπήσουν και κάναν παπάδες και για άλλους ότι θα αφήσουν εποχή και δεν την βρίσκανε. Παρόλαυτα να υπάρχει μια υποτυπώδη σοβαρότητα.

Ο τσαλοφ πόσα 90λεπτα είχε πέρσ με τα λεπτά που επαιξε; ι κ πόσα γκολ;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Παρακμαζουσα εθνική που βγήκε 4η στο τελευταίο παγκοσμιο κυπελλο;
These users thanked the author Luigi Vampa for the post (total 2):
Unpsofable78, Σουριναμέζος
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ελάτε κύριοι, για το 1 γκόλ του Τσεντίρα τρόλαρα στο παραπάνω σχόλιο. Το έχω γράψει οτι ΔΕΝ τον ξέρω τον παίκτη, ούτε τον έχω δεί. Και παρακολουθώ μπάλα.

Τον Πριγιο τον κρίνω εκ των υστέρων από αυτά που είδα στον ΠΑΟΚ, και θεωρώ άστοχη την σύγκριση με παίκτη 27 χρονών που έχει μια καλή χρονιά σε β Ιταλίας.

Σοβαρά τώρα. Ο Λουτσέσκου τον ήξερε ή τον είχε δεί; Ο παίκτης ΔΕΝ έχει λεπτα σε υψηλό επίπεδο. Πού τον είδε το σκάουτινγκ και ο Λουτσέσκου; Εμένα αυτά εδώ με στεναχωρούν, οτι μάλλον μιλάμε για μανατζεροδουλειά και κάποιον χαμηλά στην λίστα που μάλιστα παζαρεύουμε. Δεν με νοιάζει κάν η πιθανότητα να βάλει 20 γκόλ στον ΠΑΟΚ. Αυτό που θα έπρεπε να είναι μιά σοβαρή ορθολογική προσέγγιση του συστήματος ΠΑΟΚ σε αυτή την πολύ σημαντική μεταγραφή με προβληματίζει. Όπως γράψανε τόσα παιδιά, γιατί δεν πάμε με παίκτη που έχει γράψει ένα βιογραφικό και ξέρουμε πάνω κάτω τί παίρνουμε. Μιλάμε για νούμερα σε υψηλό επίπεδο (συμμετοχες, γκόλ, ασσίστ). Οχι για τρελλά νούμερα Χάαλαντ.

Αντ᾽αυτού, αν δεν είναι εφεύρεση ΑΡΔ, μας λένε οτι ο Μαροκινός έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσέσκου και ας μην έχει νούμερα; Δεν έχω ακούσει πιό άστοχο επιχείρημα, και μιλάμε για τον ΠΡΩΤΟ φόρ. Οχι για κάποιον για το ροτέισιον.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:00 Ξεχάστε το,ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή με παθολογικό πρόβλημα υγείας, δεν πρόκειται να πάρει.
Παθολογικό αρνητή επίτευξης γκολ όμως;;
:mrgreen: :|
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Magpies4, aivas19
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ακόμη μια μέρα πέρασε χωρίς να καλύψουμε κάποιο από τα κενά στον άξονα.

Ανανεώσετε τουλάχιστον τον Μπράντον και αφήστε τον Μαροκινό Τσιλουλη που κοστίζει και 3εκ, που πάτε να φορτώσετε πάλι στον Λουτσεσκου, όπως πέρυσι με Μπακαγιοκο.

Και κάνα δανεικό στα χαφ, Θυμιανη 5ο και με Λοβρεν στην άμυνα όλα καλά

Μπορεί και φέτος να βαφτίσουμε το ρόστερ το καλύτερο της ιστορίας, το αμέσως καλύτερο μετά το περσινο
These users thanked the author omerta76 for the post:
Patron
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Για τον Αβιλα που γράφτηκε εδώ όντως τον Κοιτάει Ελληνική ομάδα και ειναι ο Άρης. Δεν ξέρουν ακόμα αν θέλει να έρθει Ελλάδα αλλά η Μπετις θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο του συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πώς τον προσέγγισαν αν δεν ξέρουν αν θέλει να έρθει Ελλάδα;
Γίνονται αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:26
Magpies4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 21:25 Ένα γκόλ είναι η ταρίφα του Τσεντίρα. (τον χρόνο).
Όχι δεν είναι η ταρίφα του. Η μοναδική σεζόν που ο Cheddira έχει πετύχει 1 γκολ είναι η περσινή. Στην οποία βέβαια αν ανάγεις τα λεπτά του σε 90λεπτα βγαίνουν 7 ματς.

Είναι θεμιτό όλοι εδώ μέσα να γράφουμε την (αστοιχείωτη) άποψη μας για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, γι'αυτό υπάρχει αυτό το thread άλλωστε. Όλοι μας έχουμε γράψει για παίκτες ότι δεν θα ακουμπήσουν και κάναν παπάδες και για άλλους ότι θα αφήσουν εποχή και δεν την βρίσκανε. Παρόλαυτα να υπάρχει μια υποτυπώδη σοβαρότητα.
Καταρχήν τρόλαρα, άρα ναί δεν ήμουν σοβαρός.

Τώρα είναι ενδιαφέρον το εξής για Τσεντίρα. Φέτος το 2025, αγωνίστηκε μονο 50 λεπτά. Το 2024 έπαιξε με το γνωστό 1 γκόλ, 1 ασσίστ.

Μετά πήγα στο 2023/24 που έπαιξε στην Φροσινόνε. Από τον Αύγουστ μέχρι τον Φεβρουάριο έπαιξε με μόνο 1 γκόλ (σέριε Α). Στα υπόλοιπα μάτς ανέβηκε βάζοντας 6.

Αυτό που φοβίζει πιό πολύ οτι μέσα στο 25 δεν έχει αγωνιστεί. Καποιος άσχετος ΑΡΔ ανέφερε χτές οτι αν έρθει ᾽᾽μπαίνει και παίζει᾽᾽. Πραγματικά νομίζω οτι θα είναι ανέτοιμος, αν και αυτό μπορεί να ισχύει και με άλλους υποψήφιους φορ.

Είμαι εντελώς αντίθετος σε αυτή την κίνηση γιατί είναι τεράστιο ρίσκο. Γιατί να μήν μπορούμε να φέρουμε έναν σαν τον Ακπομ με υπαρκτή θητεία σε υψηλό επίπεδο, έστω σαν δανεικό;
These users thanked the author Magpies4 for the post:
soigol
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Όχι αλλο Μπράντον . Πρέπει να πάρουμε ένα σέντερ φορ κανονικό σε ύψος θα έχουμε πρόβλημα στα στημένα μεγάλο .
23Bron

Δημοσίευση από 23Bron »

Magpies4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 07:02 Ελάτε κύριοι, για το 1 γκόλ του Τσεντίρα τρόλαρα στο παραπάνω σχόλιο. Το έχω γράψει οτι ΔΕΝ τον ξέρω τον παίκτη, ούτε τον έχω δεί. Και παρακολουθώ μπάλα.

Τον Πριγιο τον κρίνω εκ των υστέρων από αυτά που είδα στον ΠΑΟΚ, και θεωρώ άστοχη την σύγκριση με παίκτη 27 χρονών που έχει μια καλή χρονιά σε β Ιταλίας.

Σοβαρά τώρα. Ο Λουτσέσκου τον ήξερε ή τον είχε δεί; Ο παίκτης ΔΕΝ έχει λεπτα σε υψηλό επίπεδο. Πού τον είδε το σκάουτινγκ και ο Λουτσέσκου; Εμένα αυτά εδώ με στεναχωρούν, οτι μάλλον μιλάμε για μανατζεροδουλειά και κάποιον χαμηλά στην λίστα που μάλιστα παζαρεύουμε. Δεν με νοιάζει κάν η πιθανότητα να βάλει 20 γκόλ στον ΠΑΟΚ. Αυτό που θα έπρεπε να είναι μιά σοβαρή ορθολογική προσέγγιση του συστήματος ΠΑΟΚ σε αυτή την πολύ σημαντική μεταγραφή με προβληματίζει. Όπως γράψανε τόσα παιδιά, γιατί δεν πάμε με παίκτη που έχει γράψει ένα βιογραφικό και ξέρουμε πάνω κάτω τί παίρνουμε. Μιλάμε για νούμερα σε υψηλό επίπεδο (συμμετοχες, γκόλ, ασσίστ). Οχι για τρελλά νούμερα Χάαλαντ.

Αντ᾽αυτού, αν δεν είναι εφεύρεση ΑΡΔ, μας λένε οτι ο Μαροκινός έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσέσκου και ας μην έχει νούμερα; Δεν έχω ακούσει πιό άστοχο επιχείρημα, και μιλάμε για τον ΠΡΩΤΟ φόρ. Οχι για κάποιον για το ροτέισον

Νουμερα σε υψηλο επιπεδο οπως του Τισουνταλι?? η σαν του Τσαλοφ??Γιατι αυτο περιγραφεις...και ειδες οτι δεν ειναι παντα ετσι...δεν μεταφραζονται παντα τα νουμερα...επισης για το τρολαρισμα νομιζω οτι κανεις λαθος...δεν τ λες τρολαρισμα αυτο που εκανες...ψεμα πιο ευκολα το λες ας πουμε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

black death έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:57
Blackgr4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:39 Ερώτηση γιατί θα σκάσω.
Για χάρη της κουβέντας ας δεχθούμε πως ο Πριγιο ήταν άχρηστος και με άθλιο βιογραφικό, αλλα στον ΠΑΟΚ έκανε παπάδες.
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις θυμάστε; 5; 10; 50;
Ε υπάρχουν καμία 200 που ήρθαν με άθλιο βιογραφικό ή / και κατακορυφη πτωση στη καριερα τους και το επιβεβαίωσαν εδώ.
Έστω μια φορά, έστω τη σεζον των 100 ετών, έστω τη σεζόν που ξεκίνησε τρομερά δύσκολα απο πολλές πλευρές, έστω τη σεζον που είχες ρεκόρ εσόδων απο πωλήσεις, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ;
Μην παίρνεις 11 τέτοιους. Έναν γιατί να μην πάρεις;
Αυτό λένε οι περισσότεροι. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Το να αιτιολογεί κάποιος την επιλογή Σεντίρα επειδή λέει και ο Πριγιο ηταν άγνωστος, δεν έχει κανένα νόημα και καμιά βάση.
Ρε συ, πως περιμενεις να γινει κουβεντα αφου διαστρεβλωνετε τα γεγονοτα στο μυαλο σας σαν μετα Χριστόν προφητες και μετα περιμενετε να γινει κουβεντα πανω σε αυτο.
Εφοσον μιλαμε για φορ, ποιες ειναι αυτες οι 200 περιπτωσεις με το αθλιο βιογραφικό και την κατακόρυφη πτωση;
Ο τισου; Ο τσαλοφ; Ο Ολιβέιρα που εφαγε ολη τη ζωη του σε καλα πρωταθλήματα και παστελωνε και στην κουλα; Ο τσολακ που ειχε δυο χρονιες με καμια 50αρια γκολ;
Του ολιβειρα το βιογραφικο πχ ηταν καλυτερο απ του πριγιοβιτς. 17 φορες διεθνης με πορτογαλια.
Ποσο πισω πρεπει να παμε για να βρουμε τα παραδειγματα που περιγραφεις;
Δεν με κατάλαβες. Όπου φορ, βάλε οποία θέση θέλεις.
Υπάρχει νόημα στο να φέρνεις κάποιον με μετριοκακο βιογραφικό και το επιχειρημα σου να ειναι πως κάποιος που είχες κάποτε στη θέση, είχε και ο ίδιος μετριοκακο βιογραφικό, αλλα τελικά έκανε παπάδες; Αυτο λέω.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτη την επιχειρηματολογία. Ειναι ανούσια.

Όσο για αυτούς που είχαν καλο βιογραφικό αλλα τελικά δεν έπιασαν, δεν μου λέει κατι. Κινήθηκες σωστά, έφερες κατι δοκιμασμένο αλλα τελικά δεν έπιασε.
Ολόκληρος Ιμπραίμοβιτς δεν έπιασε στην Μπαρτσα, μην μου λες για Τσολακ και ΠΑΟΚ.

Επίσης δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλα το 99% όσων ανέφερες ηρθαν ή ελεύθεροι ή με κόστος 2-3 χαρτιά.
Γιατι λοιπόν αντί να κάνεις το ίδιο περιμένοντας άλλο αποτέλεσμα δεν δίνεις κατι παραπανω;

Πόσο μέσα θα μπούμε τέλος πάντων αν αντί για 2 δώσουν 4; Καταστροφή; Κλείνουμε; Πτώχευση;
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
soigol, Logistis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”