Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πράγματι είχε αντιμετωπίσει θέμα με την καρδιά του και οι γιατροί του είχαν τονίσει ότι έχει ρίσκο το να ξαναπαίξει επαγγελματικά. Επέστρεψε πάντως κόντρα σε ό,τι του συνέστησαν να κάνει. Δυνατός χαφ ήταν, αλλά με μεγάλο ρίσκο πλέον στα 31 του με ιατρικό ιστορικό καρδιάς.
Εγώ μια απορία έχω μόνο αν είναι αυτός
Πώς διάολο ο Τζορμπατζογλου τον είδε Ευρωπαίο;;
Πώς διάολο ο Τζορμπατζογλου τον είδε Ευρωπαίο;;
- Σουριναμέζος
Αν είναι υγιής βέβαια είναι μεγαλύτερη κλάση από οτιδήποτε ακούστηκε στα χαφ φέτος
χωρις να ξερω αν ισχυει για τωρινο ενδιαφερον εγω εχω να πω οτι ο παιχτης υπηρχε στην λιστα και το καλοκαιρι πριν το πρωταθλημα αλλα προτιμήσαμε το πακετο μαρκος αντονιο -μειτε στο τελος του καλοκαιριου, στην λιλ που πηγε αφου δεν ηρθε σε εμας εκανε πολυ καλη σεζον,την επομενη εβγαλε το ιατρικο προβλημα.
αν το θεμα υπερβαινει την ιατρικη και επαφίεται σε προσωπικη αποφαση για μενα θα ειναι λαθος η μεταγραφη ,αν ισχυει βεβαια
νομιζω και στον αρη ηρθε φετος παιχτης που παιζει με βιματοδοτη(και νομιζω οτι ειναι και νεαρο παιδι κιολας)
αν το θεμα υπερβαινει την ιατρικη και επαφίεται σε προσωπικη αποφαση για μενα θα ειναι λαθος η μεταγραφη ,αν ισχυει βεβαια
νομιζω και στον αρη ηρθε φετος παιχτης που παιζει με βιματοδοτη(και νομιζω οτι ειναι και νεαρο παιδι κιολας)
-
Αυτος ο aribo τρελη περίπτωση παντως. Ενω φαινεται να ξερει 100 κιλα μπαλα, ο τυπος πραγματικα έχει παιξει απο σεντερ μπακ μέχρι δεξι εξτρεμ.
Δεν βλεπω βεβαια πως μπορει να τον φανταστει κάποιος σαν ρεαλιστικο στοχο.
Δεν βλεπω βεβαια πως μπορει να τον φανταστει κάποιος σαν ρεαλιστικο στοχο.
Ναι, ο Φαντιγκα (24)dimpaok4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:49 νομίζω και στον αρη ηρθε φετος παιχτης που παιζει με βιματοδοτη(και νομιζω οτι ειναι και νεαρο παιδι κιολας)
Ξεχάστε το,ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή με παθολογικό πρόβλημα υγείας, δεν πρόκειται να πάρει.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
- PAOKevolution, margas
Δεν είναι έτσι όπως τα λεςxrisitsapa έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:24 Τι να συμφέρουν ρε φίλε, λεφτά θα βγάλω;
Τον Πριγιο δεν τον πήρες από τη Μπαρι, τον πήρες από τη Λέγκια και διεθνή με τη Σερβία, δεύτερη επιλογή στα φορ.
Σου μοιάζει εσένα ο Κεντιρα ή ο Σοσα να έχουν αντίστοιχο βιογραφικό;
ΥΓ Σε κάθε περίπτωση το να μιλάτε ορισμένοι για τον Πριγιο είναι αστείο. Ο Πριγιο πρόσφερε και κρίθηκε, όπως κι αυτοί που τον έφεραν.
Ας φροντίσουν όσοι έφεραν Σαματα, Τσάλοφ και γλυκοκοιτάζουν Κεντιρα να φέρουν παίχτη σαν τον Πριγιο κι ας αφήσουν τα σάπια
Ο πριγιο ήρθε τον Ιανουάριο του 17 και έκανε ντεμπούτο με την εθνική του το καλοκαίρι του 17
Ο πριγιο ήρθε στον ΠΑΟΚ στα 27του στην ουσία με μιάμιση καλή σεζόν αυτήν στην Λέγκια...στην Λέγκια...στην Λέγκια
Ο τσεντίρα αν έρθει θα έρθει και αυτός στα 27 του , αυτός όντας διεθνής σε μια καλή εθνική και θα έρθει από την νάπολη με δύο σεζόν στην Ισπανία και Ιταλία και όχι στην Λέγκια. Σε τι παίκτη θα εξελιχθεί θα το γράψει η ιστορία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- Tolaros, Unpsofable78
Και όλα αυτά από ένα άρθρο του Μίχου ο οποίος έχει γράψει 200.000 πράγματα για τον ΠΑΟΚ και ακόμα δεν έχει πέσει ούτε σε ένα μέσα .Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:32 Άρα αν φεύγει κάποιος μόνο και μόνο επειδή δεν πουλήσαμε τον Ντέλια, τότε:
1) Γιατί μας λένε κάποιοι πως υπάρχει σάλιο - εκτός κι αν είναι το φτύσιμο που τρώμε?
2) Γιατί μας λένε κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να δώσει τον Ντέλια αλλά ο παίκτης πίεζε?
3) Γιατί μας λένε κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ δίνει τρελά λεφτά φέτος όταν με τόσα έσοδα από πωλήσεις ψάχνει κι άλλα?
Ή οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι λένε, ή η ομάδα γύρισε σε εποχές Ζαγοράκη, αλλά χωρίς τα βήματα προόδου που είχε φέρει σε σχέση με το παρελθόν εκείνη η περίοδος.
Φτάνει... Μυρίσατε αίμα κάποιοι και εμφανιστήκατε σαν τα κοράκια.
Άνθρωπος που από τον οκτώβριο του 23 μέχρι τον ιούλιο του 25 δεν βρήκε να πει κάτι για την ομάδα ...έστω ένα μπράβο για το πιο μάγκικο πρωτάθλημα , θέλει να μας πείσει ότι αυτά που γράφει τα γράφει από αγάπη για στην ομάδα.
Βρε μπας και είσαι πράγματι ο κοντός που παριστάνει τον manager?
- These users thanked the author renegade for the post (total 7):
- FreeWatcher, trouman, giaxxo, paok apo epilogi, keep_paokizein, Unpsofable78, ASTNORD2
- FreeWatcher
Εγώ ένα θα πω, π.Π. και μ.Π. εποχή…
Όσο ψάχνουν αυτοί που ψάχνουν κ με αυτά τα κριτήρια για φορ το κοντέρ θα συνεχίσει να γράφει.
Πάμε για 7+ χρόνια χωρίς φορ…
Όσο ψάχνουν αυτοί που ψάχνουν κ με αυτά τα κριτήρια για φορ το κοντέρ θα συνεχίσει να γράφει.
Πάμε για 7+ χρόνια χωρίς φορ…
- These users thanked the author FreeWatcher for the post:
- soigol
-
- Επικοινωνία:
Βέβαια στην Napoli η όλη του καρριέρα ήταν 26 ολόκληρα αγωνιστικά λεπτάrenegade έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:28Δεν είναι έτσι όπως τα λεςxrisitsapa έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:24 Τι να συμφέρουν ρε φίλε, λεφτά θα βγάλω;
Τον Πριγιο δεν τον πήρες από τη Μπαρι, τον πήρες από τη Λέγκια και διεθνή με τη Σερβία, δεύτερη επιλογή στα φορ.
Σου μοιάζει εσένα ο Κεντιρα ή ο Σοσα να έχουν αντίστοιχο βιογραφικό;
ΥΓ Σε κάθε περίπτωση το να μιλάτε ορισμένοι για τον Πριγιο είναι αστείο. Ο Πριγιο πρόσφερε και κρίθηκε, όπως κι αυτοί που τον έφεραν.
Ας φροντίσουν όσοι έφεραν Σαματα, Τσάλοφ και γλυκοκοιτάζουν Κεντιρα να φέρουν παίχτη σαν τον Πριγιο κι ας αφήσουν τα σάπια
Ο πριγιο ήρθε τον Ιανουάριο του 17 και έκανε ντεμπούτο με την εθνική του το καλοκαίρι του 17
Ο πριγιο ήρθε στον ΠΑΟΚ στα 27του στην ουσία με μιάμιση καλή σεζόν αυτήν στην Λέγκια...στην Λέγκια...στην Λέγκια
Ο τσεντίρα αν έρθει θα έρθει και αυτός στα 27 του , αυτός όντας διεθνής σε μια καλή εθνική και θα έρθει από την νάπολη με δύο σεζόν στην Ισπανία και Ιταλία και όχι στην Λέγκια. Σε τι παίκτη θα εξελιχθεί θα το γράψει η ιστορία
Βλέπεις πως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και εξαρτάται από το ποια επιλέξεις να κοιτάξεις.
Στα δια ταύτα αφού αυτόν θέλει η Διοίκηση ας τον πάρουν να τελειώνουμε.Ας κάνουν και ένα συμβόλαιο στον Brandon για τρίτο,ας βρουν και κανένα φθηνό χαφ να κάνει τα ρεπό του Meite και πάμε να τελειώνουμε.
Τώρα το που θα πάμε έτσι; Αυτό είναι άλλη ιστορία.
Ίσως ξανασυμβεί κανένα θαύμα όπως προπερσι. Who knows?
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- thios4
Όχι 200 συμμετοχες είχε στο Τσάμπιονς λιγκ
4 συμμετοχες είχε (3 βασικός) σε μια ομάδα που έτρωγε 8μπαλα,6αμπαλα και 5μπαλα
Εκεί που κέρδισα εγώ ένα χρόνο πριν ( χωρίς καν να έχω την ομάδα που έχω σήμερα ή το 18+19) η ομαδάρα από την οποία τον πήραμε έτρωγε 8. Ξέρεις τι είναι 8 γκολ?
Αυτά σε κανέναν άλλον
4 συμμετοχες είχε (3 βασικός) σε μια ομάδα που έτρωγε 8μπαλα,6αμπαλα και 5μπαλα
Εκεί που κέρδισα εγώ ένα χρόνο πριν ( χωρίς καν να έχω την ομάδα που έχω σήμερα ή το 18+19) η ομαδάρα από την οποία τον πήραμε έτρωγε 8. Ξέρεις τι είναι 8 γκολ?
Αυτά σε κανέναν άλλον
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- navigator11, Tolaros, Unpsofable78
-
Πλακα πλακα το κοίταξα τωρα και είχε φαει 24 γκολ η λεγκια.
Επειδη δεν μπορεσαμε να μπουμε εμεις, νομιζετε οτι είναι κανα τρελο κατορθωμα να μπεις cl απο δρόμο των πρωταθλητων;
Εχουν παει καφενεια και καφενεια.

Επειδη δεν μπορεσαμε να μπουμε εμεις, νομιζετε οτι είναι κανα τρελο κατορθωμα να μπεις cl απο δρόμο των πρωταθλητων;
Εχουν παει καφενεια και καφενεια.
Θαύμα το προπέρσινο...
Με συγχωρείς πολύ, δεν αμφισβητώ τίποτα, αλλά αυτό το ακούω να το λένε τα σκουλήκια. Μη λέτε πράγματα για τις εντυπώσεις και μόνο , για υποστηρίξετε μια θέση, προσβάλλοντας μια ιστορική επιτυχία, μοναδική που κερδίθηκε μες στο γήπεδο, κόντρα σε θεούς και δαίμονες ( Ισραηλινούς τότε, τυχαία...)). Έλεος...
Άραγε υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να χαρούν τέτοιες επιτυχίες , στις πραγματικές τους διαστάσεις, επειδή πχ διαφωνούν με τις επιλογές και τη λειτουργία της "διοίκησης" ή ξέρω γω τι άλλο δε σας αρέσει. Αν υπάρχουν, τους λυπάμαι...
Με συγχωρείς πολύ, δεν αμφισβητώ τίποτα, αλλά αυτό το ακούω να το λένε τα σκουλήκια. Μη λέτε πράγματα για τις εντυπώσεις και μόνο , για υποστηρίξετε μια θέση, προσβάλλοντας μια ιστορική επιτυχία, μοναδική που κερδίθηκε μες στο γήπεδο, κόντρα σε θεούς και δαίμονες ( Ισραηλινούς τότε, τυχαία...)). Έλεος...
Άραγε υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να χαρούν τέτοιες επιτυχίες , στις πραγματικές τους διαστάσεις, επειδή πχ διαφωνούν με τις επιλογές και τη λειτουργία της "διοίκησης" ή ξέρω γω τι άλλο δε σας αρέσει. Αν υπάρχουν, τους λυπάμαι...
- These users thanked the author trouman for the post (total 5):
- black death, paok apo epilogi, keep_paokizein, Unpsofable78, Parolos