Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το ότι συζητιέται ακόμη στα 100 μας χρόνια να είναι οκ να πας με Τσεντίρες και να παζαρεύεις σκόντο στο ταμείο για Κραλ, με ξεπερνά.
Δηλαδή ντρέπομαι εγώ να κάνω παζάρια όταν πάω να πληρώσω στην λαϊκή για 1 κιλό σαρδέλα, που ο μισθός μου τελειώνει στις 20 του μήνα, αλλά κάποιοι είστε εντάξει με αυτό για τον ΠΑΟΚ του Europe's 20 finest, τον αιωνόβιο ΠΑΟΚ, που θεωρητικά έχει αφήσει τα μαύρα χρόνια πίσω του.
ΟΚ.
Δηλαδή ντρέπομαι εγώ να κάνω παζάρια όταν πάω να πληρώσω στην λαϊκή για 1 κιλό σαρδέλα, που ο μισθός μου τελειώνει στις 20 του μήνα, αλλά κάποιοι είστε εντάξει με αυτό για τον ΠΑΟΚ του Europe's 20 finest, τον αιωνόβιο ΠΑΟΚ, που θεωρητικά έχει αφήσει τα μαύρα χρόνια πίσω του.
ΟΚ.
- These users thanked the author arrwstos for the post (total 2):
- soigol, kritikos44
Ποτέ μην αφήνεις ένα ψέμα να χαλάει μια ωραία ιστορίαΣουριναμέζος έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:31O Πρίγιο ντεμπούτο στην εθνική Σερβίας έκανε σαν παίκτης του ΠΑΟΚ, οπότε όχι δεν ήταν διεθνής. Ο Πρίγιο σε big 5 πρωτάθλημα είχε 1 συμμετοχή 7 λεπτών (στα 18 του με την Πάρμα). Όλη του την καριέρα ήταν γυρολόγος σε πρωταθλήματα β διαλογής, διψήφια σεζόν σε γκολ στο πρωτάθλημα είχε μόνο στην Β' Τουρκίας. Στην Εστρακλάσα, που προσφέρεται για υψηλές επιδόσεις στο σκοράρισμα, δεν είχε καταφέρει να κάνει διψήφια σεζόν με την Λέγκια (η αλήθεια είναι ότι θα τα κατάφερνε αν δεν τον είχαμε πάρει μεσούσης της σεζόν το 2016-17).xrisitsapa έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:12 Ρε παιδιά ο Πριγιο ήταν διεθνής με τη Σερβία και έπαιζε στη Λέγκια όταν αυτή έπαιξε και CL.
Βλέπετε φέτος να χτυπάμε κανένα αντίστοιχο βιογραφικό;
Παικτάρα ο κοτσίδας στον ΠΑΟΚ, αλλά με καλό βιογραφικό ΔΕΝ ήρθε
Καλησπέρα σε όλους
Μετά από 1142 σελίδες, τη φάση ντελια και όλα τα υπόλοιπα φετινά με Μυστακιδη, ΑΣ κλπ, θα ήθελα και εγώ να πω 2 πράγματα, που μέσες άκρες τα έχουν πει και άλλοι, αλλά αισθάνομαι ότι θέλω να τα πω και εγώ ως τη δική μου άποψη:
Θεωρω ότι ο Ιβάν είναι ο μεγαλύτερος (ίσως και ο μοναδικός) ευεργέτης μας. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι άνευ κριτικής η ότι τον εμπιστεύομαι τύφλα και ότι κάνει το θεωρώ καλό για τον ΠΑΟΚ. Καμία πώληση όσο αναγκαία και αν είναι δεν είναι θετική όταν ο πωλουμενος είναι εργαλείο της ομάδας και όχι περιττός.
Αντικειμενικά συμπάσχω με τα οποία προβλήματα του ευεργέτη μου, αλλά βάζω τον ΠΑΟΚ πάνω από αυτά. Θέλω το καλ του Ιβάν όσο και όταν αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ. Εάν το καλό του Ιβάν ειναι αντίθετο με το καλό του ΠΑΟΚ, τότε θέλω μόνο το καλό του του ΠΑΟΚ.
Δεν θέλω να πουληθεί κανένας, θέλω να αποκτηθούν 2 χαφαρες μπαλαδοροι και γρήγοροι γιατί εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα, θέλω έναν στόπερ βουνό, και (ακόμη και εγώ που θεωρώ ότι ο Τσαλωφ είναι καλός παίκτης, αλλά δεν ταίριαξε τουλάχιστον έως σήμερα) έναν φορ του γούστου του Λουτσεσκου, έστω και εάν εμένα δεν μου αρέσει το γούστο του Λουτσεσκου στα φορ.
Αυτά φίλοι μου δεν γίνονται χωρίς να δώσεις κάποια φράγκα. Εάν δεν μπορούμε να δώσουμε φέτος, δεν θα μπορέσουμε ποτέ.
Και κλείνω, επαναλαμβάνοντας κάτι που έχω ξαναγράψει, για όσους φίλους δεν το έχουν καταλάβει: τίποτε δεν γίνεται στον ΠΑΟΚ χωρίς εντολή του Ιβάν.
Ούτε στυλό δεν αγοράζουν μόνοι τους.
Ελπίζω τη Δευτέρα να έχουμε ανανέωση Ντελια και μεταγραφές
Μετά από 1142 σελίδες, τη φάση ντελια και όλα τα υπόλοιπα φετινά με Μυστακιδη, ΑΣ κλπ, θα ήθελα και εγώ να πω 2 πράγματα, που μέσες άκρες τα έχουν πει και άλλοι, αλλά αισθάνομαι ότι θέλω να τα πω και εγώ ως τη δική μου άποψη:
Θεωρω ότι ο Ιβάν είναι ο μεγαλύτερος (ίσως και ο μοναδικός) ευεργέτης μας. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι άνευ κριτικής η ότι τον εμπιστεύομαι τύφλα και ότι κάνει το θεωρώ καλό για τον ΠΑΟΚ. Καμία πώληση όσο αναγκαία και αν είναι δεν είναι θετική όταν ο πωλουμενος είναι εργαλείο της ομάδας και όχι περιττός.
Αντικειμενικά συμπάσχω με τα οποία προβλήματα του ευεργέτη μου, αλλά βάζω τον ΠΑΟΚ πάνω από αυτά. Θέλω το καλ του Ιβάν όσο και όταν αυτό είναι καλό για τον ΠΑΟΚ. Εάν το καλό του Ιβάν ειναι αντίθετο με το καλό του ΠΑΟΚ, τότε θέλω μόνο το καλό του του ΠΑΟΚ.
Δεν θέλω να πουληθεί κανένας, θέλω να αποκτηθούν 2 χαφαρες μπαλαδοροι και γρήγοροι γιατί εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα, θέλω έναν στόπερ βουνό, και (ακόμη και εγώ που θεωρώ ότι ο Τσαλωφ είναι καλός παίκτης, αλλά δεν ταίριαξε τουλάχιστον έως σήμερα) έναν φορ του γούστου του Λουτσεσκου, έστω και εάν εμένα δεν μου αρέσει το γούστο του Λουτσεσκου στα φορ.
Αυτά φίλοι μου δεν γίνονται χωρίς να δώσεις κάποια φράγκα. Εάν δεν μπορούμε να δώσουμε φέτος, δεν θα μπορέσουμε ποτέ.
Και κλείνω, επαναλαμβάνοντας κάτι που έχω ξαναγράψει, για όσους φίλους δεν το έχουν καταλάβει: τίποτε δεν γίνεται στον ΠΑΟΚ χωρίς εντολή του Ιβάν.
Ούτε στυλό δεν αγοράζουν μόνοι τους.
Ελπίζω τη Δευτέρα να έχουμε ανανέωση Ντελια και μεταγραφές
-
Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά
Λέει ο θυμόσοφος λαός
Υγ. Για τον άπλα με τις σαρδέλες.
Λέει ο θυμόσοφος λαός
Υγ. Για τον άπλα με τις σαρδέλες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- giaxxo
- pagotatzis
Τι πάθατε με Πριγιο ;
Εγώ επιμένω επι ο Λουτσε δεν θα εμπιστευτεί τους νέους
τούτη την σεζόν ! Οχι ότι το επέμενε άλλες !
Εκτός από Μπαταούλα δύσκολα θα δούμε τους άλλος
Για αυτό σας λέω ότι θέλουμε 2 Φορ ,Έναν Χαφ και έναν Σέντερ Μπακ
Εγώ επιμένω επι ο Λουτσε δεν θα εμπιστευτεί τους νέους
τούτη την σεζόν ! Οχι ότι το επέμενε άλλες !
Εκτός από Μπαταούλα δύσκολα θα δούμε τους άλλος
Για αυτό σας λέω ότι θέλουμε 2 Φορ ,Έναν Χαφ και έναν Σέντερ Μπακ
- Σουριναμέζος
Είχε ένα σοβαρό επεισόδιο με την καρδιά του ο συγκεκριμένος πέρσι, επανήλθε βέβαια σε αγωνιστική δράση μετάJim_Chatz έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:58https://www.transfermarkt.com/nabil-ben ... ler/245537prist64 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:29α να γεια σουmakispaspartou έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:01 Φάτσα ΠΑΟΚ κάνει μόνο λατινική Αμερική .. Άντε και κανένας Μαροκινός - Αλγερινός.
αυτος μαλισταJim_Chatz έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:58https://www.transfermarkt.com/nabil-ben ... ler/245537prist64 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:29α να γεια σουmakispaspartou έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:01 Φάτσα ΠΑΟΚ κάνει μόνο λατινική Αμερική .. Άντε και κανένας Μαροκινός - Αλγερινός.
-
Ο bentaleb σαν να παραμοιαζει με μεϊτε. Αυτο βεβαια σημαινει οτι δεν θα κανεις και το σταυρό σου οταν λειπει ο δεύτερος.
Κάτι προβλήματα πέρυσι με την καρδιά που λέει το TM δεν μου άρεσαν μονοprist64 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:10αυτος μαλιστα
- Σουριναμέζος
Λέγε ρε πριστ, θα κλείσουμε επιτέλους την μεγάλη τρύπα στον χάρτη?
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- DikefalosNisiotis, margas
- navigator11
Δηλαδή προς ενίσχυση της συγκεκριμένης λογικής για υψηλές ή υψηλότερες, αν θες, αξιώσεις για φορ, την οποία λογική δεν έχω καμία διάθεση να κατακρίνω ή να αντιστρατευθώ, πειράζει σε κάτι να επισημαίνονται πράγματα, όπως αυτά που έγραψε πιο πάνω ο Σουριναμέζος; Θα φανεί, ξέρω γω, ακόμα πιο τυχοδιώκτης ή καιροσκόπος δηλαδή ο Σαββίδης κι οι συν αυτώ, αν παραποιηθεί ελαφρώς η πραγματικότητα για τα έργα και τις ημέρες του x Πρίγιοβιτς προτού να έρθει στον ΠΑΟΚ;;Blackgr4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:39 Ερώτηση γιατί θα σκάσω.
Για χάρη της κουβέντας ας δεχθούμε πως ο Πριγιο ήταν άχρηστος και με άθλιο βιογραφικό, αλλα στον ΠΑΟΚ έκανε παπάδες.
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις θυμάστε; 5; 10; 50;
Ε υπάρχουν καμία 200 που ήρθαν με άθλιο βιογραφικό ή / και κατακορυφη πτωση στη καριερα τους και το επιβεβαίωσαν εδώ.
Έστω μια φορά, έστω τη σεζον των 100 ετών, έστω τη σεζόν που ξεκίνησε τρομερά δύσκολα απο πολλές πλευρές, έστω τη σεζον που είχες ρεκόρ εσόδων απο πωλήσεις, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ;
Μην παίρνεις 11 τέτοιους. Έναν γιατί να μην πάρεις;
Αυτό λένε οι περισσότεροι. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Το να αιτιολογεί κάποιος την επιλογή Σεντίρα επειδή λέει και ο Πριγιο ηταν άγνωστος, δεν έχει κανένα νόημα και καμιά βάση.
Δεν θα ειναι πρόβλημα να πάρουμε Αλγερινό χαφ. Στο κοπα Αφρικα θα λείπουν δυο χαφ γιατί θα πάει και ο μαντι Καμαρά