Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Οι δύο πλάγιοι μπακ ήλθαν ελεύθεροι και ο Ιβανούσετς ήλθε δανεικός. Η "επιβάρυνση" που υπάρχει στον προϋπολογισμό είναι τα συμβόλαιά τους, αλλά αυτή μπροστά στα συμβόλαια που έληξαν ή/ και λύθηκαν, μόνο μεγάλη δεν είναι.
Αισιοδοξία λέει στην ΠΑΕ για χαφ-έκπληξη που θα κλείσει. Πόσες φορές το διαβάσαμε αυτό και τίποτα δεν έγινε;
Αισιοδοξία λέει στην ΠΑΕ για χαφ-έκπληξη που θα κλείσει. Πόσες φορές το διαβάσαμε αυτό και τίποτα δεν έγινε;
- ΑποστόληςΑ
Ας κλείσει επιτέλους! Όλο πλησιάζει, πλησιάζει και ποτέ δεν έρχεται...
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- tzo_1926
-
Τώρα αυτό σοβαρά το ρωτάς? Από Τζίμα, Κοτάρσκι, Τισουντάλι, το ποσοστό του Αουγκούστο, και κάτι άλλα ψιλά πήραμε περίπου 30Μ. Από τα συμβόλαια που έληξαν εξοικονομήσαμε μισθούς. Και ρωτάς με τι χρήματα ήρθαν δυο ελεύθεροι κι ένας δανεικός? Ας υπολογίσουμε και τα νεράκια και το ξενοδοχείο που πλήρωσε η ομάδα για προετοιμασία τότε κι ας βγει για έρανο η ΠΑΕ.Μαυρο Χιονι έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:27 Δηλαδή, τα δύο Μπακ και ο ιβανουσετς με τι χρήματα ήρθανε; Μονοπολης;
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 9):
- Metagrafakias, john4serres, Logistis, embuji, bane1980, Nikodiai, thios4, gogos2003, DaVinci
- john4serres
Το πιστεύεις;gika έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:33Στόπερ για βασικό, Χαφ επιπέδου τουλάχιστον Οζντοεφ και Φορ για βασικό τύπου Ελ Κααμπι.
Και πάμε για πρωτάθλημα.
Οι ελευθεροι και οι δανεικοι παιζουν τζαμπα. Ολοι το ξερουν αυτο.Μαυρο Χιονι έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:27 Δηλαδή, τα δύο Μπακ και ο ιβανουσετς με τι χρήματα ήρθανε; Μονοπολης;
-
100%john4serres έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:39Το πιστεύεις;gika έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:33Στόπερ για βασικό, Χαφ επιπέδου τουλάχιστον Οζντοεφ και Φορ για βασικό τύπου Ελ Κααμπι.
Και πάμε για πρωτάθλημα.
Δεν θέλουμε καν φορ για εμένα, αλλα αν παρουμε και φορ δεν υπάρχει 2ος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αφού τον Σεντιρα θα φέρουμε στο τέλος, τι το φιλοσοφουμε τόσο καιρό;
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- leftosss4, magdy
-
Ανυπομονεις κι εσύ ε;Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:42 Αφού τον Σεντιρα θα φέρουμε στο τέλος, τι το φιλοσοφουμε τόσο καιρό;

εαν απο 40 περιπου χαρτια συνολο σε πωλησεις μας κανει ενας δανεικος και 2 ελευθεροι οκ.
Οι απαιτησεις που εχουμε ειναι τρομακτικα χαμηλες απο την διοικηση.
Στα δικα μου ματια το τονιζω, απο τα 40 τα 20 επρεπε να γινουν transfer fees και συμβολαια. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ανεβαινεις επιπεδο σταδικα σαν ομαδα.
Αλλιως ξεπουλας τα χρυσαφικα και εισαι οκ με κεντιρα. Εγω δεν ειμαι.
Οι απαιτησεις που εχουμε ειναι τρομακτικα χαμηλες απο την διοικηση.
Στα δικα μου ματια το τονιζω, απο τα 40 τα 20 επρεπε να γινουν transfer fees και συμβολαια. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ανεβαινεις επιπεδο σταδικα σαν ομαδα.
Αλλιως ξεπουλας τα χρυσαφικα και εισαι οκ με κεντιρα. Εγω δεν ειμαι.
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, soigol, gogos2003
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εννοείται. Ο πρώτος που θα πάρει φανέλα του θα είμαι. 

- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- magdy
Έλα μου ντε..Μαυρο Χιονι έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:27 Δηλαδή, τα δύο Μπακ και ο ιβανουσετς με τι χρήματα ήρθανε; Μονοπολης;
Να πω ότι έχει γίνει και καμμιά πώληση τα τελευταία χρόνια..
- These users thanked the author markos4 for the post (total 5):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, soigol, Metagrafakias, Nikodiai, margas
Παβλένκα - Τερματάς πιτσιρίκος (Γκουγκεκασβίλι δεν υπολογίζω)
Κεντζιόρα - Μιχαηλίδης - μεταγραφή - Μπαταούλας - Κοττάς (Λόβρεν δεν υπολογίζω)
Κέννη - Σάστρε δεξιά + Μπάμπα - Τέιλορ αριστερά
Μεϊτέ - Οζντόεφ
Καμαρά - μεταγραφή
Ντέλιας-Πελκίνιο (και ίσως Μπάλντε)
Ζίβκο - Ντέσπο
Ιβανούτσεφ - Σορετίρε - Τάισον
Μεταγραφή βασικού επιθετικού από την φυλή των Ανθρώπων και όχι Hobbit + Μεταγραφή επιθετικού για αλλαγή του βασικού + πιτσιρικάς από ακαδημίες (Τσάλοφ δεν υπολογίζω).
Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε έναν κεντρικό αμυντικό, κυρίως με αριστερό πόδι + ένα μέσο μηχανάκι για ανάσες του Καμαρά + δύο επιθετικούς που να ταιριάζουν στο παιχνίδι του Λούτσε.
Με αυτή την ομάδα, και εφόσον οι μεταγραφές μας βγούνε ως ποιότητα και ως διάρκεια, δεν θα βλέπω τίποτα άλλο πέραν της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα.
Κεντζιόρα - Μιχαηλίδης - μεταγραφή - Μπαταούλας - Κοττάς (Λόβρεν δεν υπολογίζω)
Κέννη - Σάστρε δεξιά + Μπάμπα - Τέιλορ αριστερά
Μεϊτέ - Οζντόεφ
Καμαρά - μεταγραφή
Ντέλιας-Πελκίνιο (και ίσως Μπάλντε)
Ζίβκο - Ντέσπο
Ιβανούτσεφ - Σορετίρε - Τάισον
Μεταγραφή βασικού επιθετικού από την φυλή των Ανθρώπων και όχι Hobbit + Μεταγραφή επιθετικού για αλλαγή του βασικού + πιτσιρικάς από ακαδημίες (Τσάλοφ δεν υπολογίζω).
Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε έναν κεντρικό αμυντικό, κυρίως με αριστερό πόδι + ένα μέσο μηχανάκι για ανάσες του Καμαρά + δύο επιθετικούς που να ταιριάζουν στο παιχνίδι του Λούτσε.
Με αυτή την ομάδα, και εφόσον οι μεταγραφές μας βγούνε ως ποιότητα και ως διάρκεια, δεν θα βλέπω τίποτα άλλο πέραν της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα.
- FreeWatcher
Έλα πάμε άλλη λίγη μίρλα να έρθει το χαφ!
Από προχθές ξεκίνησαν οι επαφές επίσημα.
Πάμε καλά.
Πάμε καλά.
- These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 2):
- soigol, margas
ονοματακι εχουμε; Ή δε κανει να βγει ακομα;FreeWatcher έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:54 Έλα πάμε άλλη λίγη μίρλα να έρθει το χαφ!
Πάμε καλά.
- FreeWatcher
Δεν ξέρω, αλλά γνωρίζω ότι είναι κάτι πιο εκλεκτό (κ όχι γίγαντες).embuji έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:56ονοματακι εχουμε; Ή δε κανει να βγει ακομα;FreeWatcher έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:54 Έλα πάμε άλλη λίγη μίρλα να έρθει το χαφ!
Πάμε καλά.