Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Καμία αδικία. Η ΠΑΕ σωστά επιβραβεύει όσους ανανεώσουν διαρκείας και όσους από αυτούς είναι στο γήπεδο ή έστω κάνουν πάσα το διαρκείας τους σε δικούς τους. Κατά τά άλλα για μένα το διαρκείας είναι σαν προσωπικό μου έπαθλο δώρο στον εαυτό μου.
μην είστε τσίπιδες.
Το διαρκείας, δεν το αγοράζεις - ανανεώνεις διότι κάνεις μαθηματικούς υπολογισμούς για το αν σε συμφέρει ή όχι από την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων.
Το διαρκείας το αγοράζεις ώστε να ενισχύεις την διαπραγματευτική δύναμη της ΠΑΕ για διαφημιστικά deals με χορηγούς και διαφημιστικές εταιρίες, γενικότερα για να μπορεί η ΠΑΕ στις διαπραγματεύσεις της να δείχνει την δυναμική της.
Παράλληλα, είναι και μια οικονομική ενίσχυση εκ των προτέρων για την μεταγραφική περίοδο ή για κάποια άλλη επένδυση πριν την αγωνιστική σεζόν.
Ποτέ δεν κάθισα να υπολογίσω αν με συμφέρει η αγορά διαρκείας από την αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου, αν και ποτέ δεν πάω (λόγω εργασίας) σε όλους τους αγώνες.
Το διαρκείας, δεν το αγοράζεις - ανανεώνεις διότι κάνεις μαθηματικούς υπολογισμούς για το αν σε συμφέρει ή όχι από την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων.
Το διαρκείας το αγοράζεις ώστε να ενισχύεις την διαπραγματευτική δύναμη της ΠΑΕ για διαφημιστικά deals με χορηγούς και διαφημιστικές εταιρίες, γενικότερα για να μπορεί η ΠΑΕ στις διαπραγματεύσεις της να δείχνει την δυναμική της.
Παράλληλα, είναι και μια οικονομική ενίσχυση εκ των προτέρων για την μεταγραφική περίοδο ή για κάποια άλλη επένδυση πριν την αγωνιστική σεζόν.
Ποτέ δεν κάθισα να υπολογίσω αν με συμφέρει η αγορά διαρκείας από την αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου, αν και ποτέ δεν πάω (λόγω εργασίας) σε όλους τους αγώνες.
- These users thanked the author gpap5 for the post:
- WeWillRockYou
Το διάρκειας μου είναι η αγαπημένη μου συνήθεια, η ψυχοθεραπεία μου ξεφεύγοντας από την μίζερη πραγματικότητα, η προσμονή μου μέχρι να έρθει το επόμενο παιχνίδι και προσδοκώντας στο τέλος κατεβαίνοντας τα σκαλακια να τραγουδαμε όπως έγινε πολλές φορές, ο Θεός τα έφερε να είμαι στην περιοχή των φοιτητικών μου χρόνων στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη, και το αστείο είναι ότι τα σοβαρά προσωπικά προβλήματα με φέρανε εδώ αλλά ανταμειφθηκα με την τούμπα...
ΟΙ τιμές είναι νορμάλ και φυσικά οι ανανεώσεις έχουν ένα μπόνους πάντα.... Αντε να περάσουμε τα 20000 το αξίζουμε και εμείς σαν λαός και η ομάδα μας...
ΟΙ τιμές είναι νορμάλ και φυσικά οι ανανεώσεις έχουν ένα μπόνους πάντα.... Αντε να περάσουμε τα 20000 το αξίζουμε και εμείς σαν λαός και η ομάδα μας...
- Panx Romana
Καλημέρα σε όλους
Άκουσα χτες ότι βγηκαν και τιμές για τα παιδικά.
Από περιέργεια θέλω να ρωτήσω τι παίζει με 4 που δεν βγαίνουν εισιτήρια. Μέχρι πριν gov και ταυτοπρωσοπιες τα παιδιά έμπαιναν κουτρα. Τώρα τι γίνεται; βγάζουν και στην 4 παιδικό;
Γιατί μέχρι τώρα του έβγαζα στην 5 και πηδούσε κάγκελο και ερχόταν 4. Ο δικός μου είναι πλέον 15 για τα πιο μικρό δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό
Άκουσα χτες ότι βγηκαν και τιμές για τα παιδικά.
Από περιέργεια θέλω να ρωτήσω τι παίζει με 4 που δεν βγαίνουν εισιτήρια. Μέχρι πριν gov και ταυτοπρωσοπιες τα παιδιά έμπαιναν κουτρα. Τώρα τι γίνεται; βγάζουν και στην 4 παιδικό;
Γιατί μέχρι τώρα του έβγαζα στην 5 και πηδούσε κάγκελο και ερχόταν 4. Ο δικός μου είναι πλέον 15 για τα πιο μικρό δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό
- john4serres
Δεν βγαίνουν για την 4 παιδικά.
Δες την ανακοίνωση στο πρώτο ποστ.
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Panx Romana
- Panx Romana
Αυτό αναρωτήθηκα κι εγώ αδερφέ.john4serres έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 07:55 Δεν βγαίνουν για την 4 παιδικά.
Ευχαριστώ
Παρά τις αλλεπάλληλες φαρσοκωμοδίες η στήριξη του κόσμου είναι απίστευτη. Ρε νιώστε λίγο ποιον σύλλογο διοικείτε
16.200 μεχρι στιγμης, μπραβο στον κοσμο, μακαρι να χτυπησουμε 20ρα
- These users thanked the author st4this for the post (total 2):
- paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
Με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται δύο μήνες τώρα και είμαστε στα 16.200
Και όχι μετα από πανηγυρτζίδικη περίοδο όπως πέρισυ.
Αν νιώσουν και κάνουν τα αυτονόητα (Ντέλιας, χαφ-φορ-στοπερ επιπέδου) ξεπερνάμε άνετα τα περσινά.
Επίσης είναι γεγονός νομίζω πως αυτοι που λένε πως με αυτά τα χαλια δεν βγαζουμε διαρκείας κτλ , είναι αυτοί που δεν θα βγάζαν έτσι κ αλλιώς. Και καλύτερα που δεν θα βγάζαν γιατι προτιμάμε να μείνουν στη μιζέρια και να μη μας το χαλάνε.
Όταν με το καλό γίνει το νέο γήπεδο προβλέπω να χαλιόμαστε πολύ με τις νέες τιμές ( προτρέχω λίγο). Έχουμε πραγματικά φθηνά εισητήρια, που εν μέρει δικαιολογούνται από τις παροχές του γηπέδου ,αλλα και πάλι για ομάδα αυτού του επιπέδου δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν νιώθουν το σφιγμό της πόλης και άλλα τέτοια. Πιο κάτω δεν παει.
Και όχι μετα από πανηγυρτζίδικη περίοδο όπως πέρισυ.
Αν νιώσουν και κάνουν τα αυτονόητα (Ντέλιας, χαφ-φορ-στοπερ επιπέδου) ξεπερνάμε άνετα τα περσινά.
Επίσης είναι γεγονός νομίζω πως αυτοι που λένε πως με αυτά τα χαλια δεν βγαζουμε διαρκείας κτλ , είναι αυτοί που δεν θα βγάζαν έτσι κ αλλιώς. Και καλύτερα που δεν θα βγάζαν γιατι προτιμάμε να μείνουν στη μιζέρια και να μη μας το χαλάνε.
Όταν με το καλό γίνει το νέο γήπεδο προβλέπω να χαλιόμαστε πολύ με τις νέες τιμές ( προτρέχω λίγο). Έχουμε πραγματικά φθηνά εισητήρια, που εν μέρει δικαιολογούνται από τις παροχές του γηπέδου ,αλλα και πάλι για ομάδα αυτού του επιπέδου δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν νιώθουν το σφιγμό της πόλης και άλλα τέτοια. Πιο κάτω δεν παει.
- These users thanked the author pavlos06 for the post:
- paok apo epilogi
ο κόσμος στηρίζει την ομάδα.
Η διοίκηση, με όλα αυτά που κάνει (επιθυμία πώλησης Ντέλια, αναζήτηση επιθετικού στο Hobbittown, κτλ) δείχνει πως δεν στηρίζει.
Η διοίκηση, με όλα αυτά που κάνει (επιθυμία πώλησης Ντέλια, αναζήτηση επιθετικού στο Hobbittown, κτλ) δείχνει πως δεν στηρίζει.
Είπαμε οι γηπεδικοι δεν έχουμε σχέση με την κακομοιριά των σοσιαλ
- These users thanked the author Taseos for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
- Skoufos_tou_Lucescu
Αυτό που λέτε πολλοί δε στέκει, το να έχεις απαιτήσεις δεν είναι κακομοιριά. Κι εγώ πρώτη μέρα ανανέωσα και θα ανανέωνα είτε με Κωσταντελια είτε με Τόνι Γκονζαλεζ όπως ανανέωσα και τότε αλλά δε σημαίνει ότι δε θα γκρινιαξω για τη πρόθεση πώλησης Ντελια ή άμα μας φέρουν κανένα Κεντιρα. Η γκρίνια όμως μακριά απ' το γήπεδοTaseos έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:18 Είπαμε οι γηπεδικοι δεν έχουμε σχέση με την κακομοιριά των σοσιαλ
- These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post (total 2):
- Nikodiai, st4this
Πάνω από 16.000 εισιτήρια διαρκείας μέχρι τώρα μετά από τόσα ΑΕΕ που περάσαμε όλοι μας το τελευταίο δίμηνο. Μπράβο!
Πολύ καλό αυτό που έκανε η ΠΑΕ και ανακοίνωσε τις τιμές των ελεύθερων εισιτηρίων για αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, οι οποίες μάλιστα είναι αρκετά ελκυστικές.
Πολύ καλό αυτό που έκανε η ΠΑΕ και ανακοίνωσε τις τιμές των ελεύθερων εισιτηρίων για αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, οι οποίες μάλιστα είναι αρκετά ελκυστικές.
Αυτό που γίνεται στο ίντερνετ και στα ράδια είναι κακομοιριά. Και το βλέπουμε χρόνια τώρα. Όλη την εβδομάδα κατάρες και πηγαίναμε γήπεδο και ήταν γιορτήSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:23Αυτό που λέτε πολλοί δε στέκει, το να έχεις απαιτήσεις δεν είναι κακομοιριά. Κι εγώ πρώτη μέρα ανανέωσα και θα ανανέωνα είτε με Κωσταντελια είτε με Τόνι Γκονζαλεζ όπως ανανέωσα και τότε αλλά δε σημαίνει ότι δε θα γκρινιαξω για τη πρόθεση πώλησης Ντελια ή άμα μας φέρουν κανένα Κεντιρα. Η γκρίνια όμως μακριά απ' το γήπεδοTaseos έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:18 Είπαμε οι γηπεδικοι δεν έχουμε σχέση με την κακομοιριά των σοσιαλ
- These users thanked the author Taseos for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
- Skoufos_tou_Lucescu
Εγώ πάντως αδερφέ προχθές κατάλαβα ότι δυστυχώς η διοίκηση δε μας υπολογίζει και πολύ χωρίς κατάρες και γαμωσταυριδιαTaseos έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:49Αυτό που γίνεται στο ίντερνετ και στα ράδια είναι κακομοιριά. Και το βλέπουμε χρόνια τώρα. Όλη την εβδομάδα κατάρες και πηγαίναμε γήπεδο και ήταν γιορτήSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:23Αυτό που λέτε πολλοί δε στέκει, το να έχεις απαιτήσεις δεν είναι κακομοιριά. Κι εγώ πρώτη μέρα ανανέωσα και θα ανανέωνα είτε με Κωσταντελια είτε με Τόνι Γκονζαλεζ όπως ανανέωσα και τότε αλλά δε σημαίνει ότι δε θα γκρινιαξω για τη πρόθεση πώλησης Ντελια ή άμα μας φέρουν κανένα Κεντιρα. Η γκρίνια όμως μακριά απ' το γήπεδοTaseos έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:18 Είπαμε οι γηπεδικοι δεν έχουμε σχέση με την κακομοιριά των σοσιαλ