7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πάλι καλά που είχαμε άρθρο του κικερ για Ντελια πριν υπογράψει γιατί θα διαβάζαμε για μια τελειωμένη μεταγραφή από τα εδώ και τα εκεί δημοσιογραφικά site.
- Metagrafakias
Grigorios_PAOK έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:00Πολύ φαντασία ρε αδερφέ!dev έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:57 Ντελιας εμεινε γιατι ο βασιλο ( ο μονος αρδ που του κοβει αλλα εχει και τις ακρες) πηρε τηλ τον μακη και ζητησε βοηθεια.
ο μακης πηρε ιβαν και τον ταρακουνησε οτι οι οπαδοι θα σπασουν τα γραφεια και τι παει να κανει
επισης εμαθα οτι οπαδοι πηγαν στο μακ παλας
μπα το μονο λογικο αδεερφε. 2 ανθρωποι μπορουν να μιλησουν στον ιβαν και να πουν πουλα η μην πουλας
η μαρια και ο μακης
μαντεψε ποιος ειπε τι απο τα 2
και μαλιστα ταιριαζει απο το γεγονος οτι ο βασιλο το ηξερε πρωτος και απο οτι ο κολκας μετα ελεγε οτι χρειαζεται επιτελους στην παε να μπει η ενσυναισθηση ( να μην ειναι δηλαδη ψυχροι)
Άντε πάλι ξανά μανά, οι Γερμανοί αισιόδοξοι και υπάρχει (λέει) γραπτή συμφωνία Στουτγάρδης με ΠΑΟΚ.
Ποιός ξέρει τώρα τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα εκεί μέσα
Ποιός ξέρει τώρα τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα εκεί μέσα

-
Προφανώς και υπάρχει συμφωνία μέσω emails, αλλιως δεν θα ξεκινούσε να πάει στο αεροπλάνο. Αν ο Ντελιας θελήσει να ανανεώσει και όχι να πάει στη Στουτγκάρδη, δεν πα να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω οι Γερμανοί... Το πολύ πολύ να διεκδικήσουν κάποια αποζημίωση αν θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, μέχρι εκεί.
-
Οι Γιορμανοι που έλεγε και η γιαγιά μου ένα πράγμα θα πάρουν σίγουρα,τα αρ@@@@α μου. Ντελια όχι.
Έπειτα από πολύ καιρό και με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στον πλανήτη ΠΑΟΚ για αυτόν τον σπάνιο αρτίστα που ακούει στο όνομα Ιωάννης Κωνσταντελιας είπα να συνεισφέρω κι εγώ με την σειρά μου μια ακόμη άποψη, ελπιζω πιο σφαιρική.
Καθαρά ποδοσφαιρικά ένα ταλέντο όπως αυτό του Ντελια (που βγαίνει 1 στα 20 χρόνια) δεν ανήκει στο εγχώριο πρωτάθλημα - και σε μια κοινωνία όπως η Ελληνική θα το πήγαινα ένα βήμα παρακάτω. Και δεν ανήκει γιατί δυστυχώς η επέλαση του Νεοφιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας έχει μετατρέψει πλέον σε ομάδες ‘β και γ’ ταχύτητας όχι μόνο τον ΠΑΟΚ μας αλλά και όλους τους ανταγωνιστές μας. Η ψαλίδα μεταξύ των ελληνικών club και αυτών των top πρωταθλημάτων, σε σχέση με τα παιδικά & εφηβικά μου χρόνια, μια 20ετια πίσω, έχει ανοίξει πολύ και συνεχίζει να ανοίγει. Μιλάω πάντα ποδοσφαιρικά και όχι στο μυαλό και την καρδιά μας.
Ο ρομαντικός τρόπος με τον οποίο μεγάλωσα εγώ, το πώς έβλεπα τον ΠΑΟΚ ως μέγεθος, την αξία του να μένεις και να στηρίζεις μια οικογένεια και να την βοηθάς να αναπτυχθεί - ακόμη κι αν εσύ δεν φτάνεις στο απόγειο των δυνατοτήτων σου -δεν είναι πλέον το ίδιο δημοφιλής στα νέα παιδιά. Σήμερα επικρατούν ο ατομικισμός, η εξέλιξη μιας καριέρας, τα χρήματα, ο νόμος του ισχυρού…
Επίσης, η γνώση είναι πολύ μεγαλύτερη και οι πληροφορίες περισσότερες για έναν νέο ποδοσφαιριστή σε σχέση με εκείνα τα χρόνια. Η βιομηχανία του ποδοσφαίρου είναι επιστήμη που διδάσκεται πλέον και στα πανεπιστήμια του κόσμου. Και οι απόφοιτοι της πολλοί πλάι σε έναν ποδοσφαιριστή.
Οπότε είναι πολύ δύσκολο για έναν νέο να τα παρακάμψει όλα τα παραπάνω, όσο ρομαντικός κι αν είναι, όσα κι αν έχει να χάσει - περισσότερο συναισθηματικής φύσης θα έλεγα εγώ - με το να φύγει.
Και στο διά ταύτα τι ερεθίσματα δίνει ο ΠΑΟΚ μας ως εταιρία - οχι ως λαός που είμαστε συγκινητικά όμορφοι και μοναδικοί - αλλά και το Ελληνικό Πρωτάθλημα ως διοργάνωση ώστε έστω να προσπαθήσουν να «ξεγελάσουν» ένα νέο παιδί με όνειρα, έναν τόσο χαρισματικό παίκτη όπως ο Ντελιας, ακόμη κι αν έχει την προαίρεση σαν χαρακτήρας, εκείνη την «μαγική» εικόνα για τον ΠΑΟΚ αλλά και εκείνες τις παλιες αξίες που ανέφερα προηγουμένως, να παραμείνει εδώ;
Εσείς τι θα συμβουλεύατε τον γιο σας να κάνει;
Εμένα, για να μην μακρηγορώ, μόνο τα κωμικοτραγικά γεγονότα που βιώνουμε από την αρχή του φετινού καλοκαιριού έως και σήμερα μου δίνουν αυτόματα την απάντηση... Και δυστυχώς - αν και ως λαός αντιστεκόμαστε- σαν Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΟΚ δεν μας τιμάει καθόλου.
Υ.Γ. Ντελια, Κουλιε, Τζιμα το ξέρω πως επειδή είστε καψουρια σαν κι εμάς, κάποια στιγμή πάλι στο σπίτι θα γυρίσετε. Μέχρι τότε φτάστε εκεί που δεν μπορείτε!
Καθαρά ποδοσφαιρικά ένα ταλέντο όπως αυτό του Ντελια (που βγαίνει 1 στα 20 χρόνια) δεν ανήκει στο εγχώριο πρωτάθλημα - και σε μια κοινωνία όπως η Ελληνική θα το πήγαινα ένα βήμα παρακάτω. Και δεν ανήκει γιατί δυστυχώς η επέλαση του Νεοφιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας έχει μετατρέψει πλέον σε ομάδες ‘β και γ’ ταχύτητας όχι μόνο τον ΠΑΟΚ μας αλλά και όλους τους ανταγωνιστές μας. Η ψαλίδα μεταξύ των ελληνικών club και αυτών των top πρωταθλημάτων, σε σχέση με τα παιδικά & εφηβικά μου χρόνια, μια 20ετια πίσω, έχει ανοίξει πολύ και συνεχίζει να ανοίγει. Μιλάω πάντα ποδοσφαιρικά και όχι στο μυαλό και την καρδιά μας.
Ο ρομαντικός τρόπος με τον οποίο μεγάλωσα εγώ, το πώς έβλεπα τον ΠΑΟΚ ως μέγεθος, την αξία του να μένεις και να στηρίζεις μια οικογένεια και να την βοηθάς να αναπτυχθεί - ακόμη κι αν εσύ δεν φτάνεις στο απόγειο των δυνατοτήτων σου -δεν είναι πλέον το ίδιο δημοφιλής στα νέα παιδιά. Σήμερα επικρατούν ο ατομικισμός, η εξέλιξη μιας καριέρας, τα χρήματα, ο νόμος του ισχυρού…
Επίσης, η γνώση είναι πολύ μεγαλύτερη και οι πληροφορίες περισσότερες για έναν νέο ποδοσφαιριστή σε σχέση με εκείνα τα χρόνια. Η βιομηχανία του ποδοσφαίρου είναι επιστήμη που διδάσκεται πλέον και στα πανεπιστήμια του κόσμου. Και οι απόφοιτοι της πολλοί πλάι σε έναν ποδοσφαιριστή.
Οπότε είναι πολύ δύσκολο για έναν νέο να τα παρακάμψει όλα τα παραπάνω, όσο ρομαντικός κι αν είναι, όσα κι αν έχει να χάσει - περισσότερο συναισθηματικής φύσης θα έλεγα εγώ - με το να φύγει.
Και στο διά ταύτα τι ερεθίσματα δίνει ο ΠΑΟΚ μας ως εταιρία - οχι ως λαός που είμαστε συγκινητικά όμορφοι και μοναδικοί - αλλά και το Ελληνικό Πρωτάθλημα ως διοργάνωση ώστε έστω να προσπαθήσουν να «ξεγελάσουν» ένα νέο παιδί με όνειρα, έναν τόσο χαρισματικό παίκτη όπως ο Ντελιας, ακόμη κι αν έχει την προαίρεση σαν χαρακτήρας, εκείνη την «μαγική» εικόνα για τον ΠΑΟΚ αλλά και εκείνες τις παλιες αξίες που ανέφερα προηγουμένως, να παραμείνει εδώ;
Εσείς τι θα συμβουλεύατε τον γιο σας να κάνει;
Εμένα, για να μην μακρηγορώ, μόνο τα κωμικοτραγικά γεγονότα που βιώνουμε από την αρχή του φετινού καλοκαιριού έως και σήμερα μου δίνουν αυτόματα την απάντηση... Και δυστυχώς - αν και ως λαός αντιστεκόμαστε- σαν Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΟΚ δεν μας τιμάει καθόλου.
Υ.Γ. Ντελια, Κουλιε, Τζιμα το ξέρω πως επειδή είστε καψουρια σαν κι εμάς, κάποια στιγμή πάλι στο σπίτι θα γυρίσετε. Μέχρι τότε φτάστε εκεί που δεν μπορείτε!
- These users thanked the author Debor87 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
-
deathmassious έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:57 Προφανώς και υπάρχει συμφωνία μέσω emails, αλλιως δεν θα ξεκινούσε να πάει στο αεροπλάνο. Αν ο Ντελιας θελήσει να ανανεώσει και όχι να πάει στη Στουτγκάρδη, δεν πα να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω οι Γερμανοί... Το πολύ πολύ να διεκδικήσουν κάποια αποζημίωση αν θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, μέχρι εκεί.
Ποιος θα πληρώσει την αποζημίωση; Αν είναι πανω απο 1000 ευρώ; Η μαρια αποκλείεται.
Πάντως τώρα ποδοσφαιρικά μιλώντας και όσο το δυνατόν πιο ψυχρά, έχοντας ως δεδομένο ότι το 2025 όλα και όλοι εχουν μια τιμή, ειδικά στον επαγγελματικό αθλητισμό.....
Αυτό το άτι, μετά και τα περσινά του όργια και έχοντας ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, αξίζει πολυ περισσότερο από 20.000.000€.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Αυτό το άτι, μετά και τα περσινά του όργια και έχοντας ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, αξίζει πολυ περισσότερο από 20.000.000€.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Μου άρεσε που είδα Κωνσταντέλια και Βιερίνια δίπλα δίπλα με τα ποδήλατα...
Ωραία εικόνα, μακριά από τους διάφορους βόθρους του διαδικτύου και τα επιπλέοντα στερεά με φωνητικές χορδές που κραυγάζουν ανάλογα..
Ωραία εικόνα, μακριά από τους διάφορους βόθρους του διαδικτύου και τα επιπλέοντα στερεά με φωνητικές χορδές που κραυγάζουν ανάλογα..
Θα φύγεις κάποια στιγμή όλοι το ξέρουμε ...Η παραμονή σου προς το παρόν στεναχώρησε πολύ κόσμο και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις πολλών μέσα κι έξω από τον ΠΑΟΚ...Καλα και προφανως πολλοί εδώ μέσα στεναχωρέθηκαν,οπαδοί του Τέλη,δεξιοί θεματοφύλακες κτλ....
- These users thanked the author Hayate for the post (total 5):
- DamoN, keep_paokizein, aivas19, paok apo epilogi, ASTNORD2
Αν ο Κωτούλας κάνει 40, ο Βαγιαννίδης 14 έχουμε κάποια πουλιά εδώ μέσα που πουλάνε παιχταράδες όπως ο Ντέλιας με 20. Θα μου πεις εδώ υπάρχουν στην ΠΑΕ ... που δίνουν ταυτόχρονα 3 εκατομμύρια για 27χρονους γυρολόγους της β Ιταλίας ...
εγώ λέω πάντως αφού ο καθένας σε αυτή χώρα λέει ότι θέλει και κάνει επίσης ότι θέλει ... ότι η πωλητική αξία του Ντέλια είναι πάνω από 75 μύρια ... πλάκα πλάκα κάτι παλτά που πήρε η Τσέλσι παραπάνω έκαναν ... και 5 μόρια μπόνους μόνο και μόνο για την ασίστ χάι λάιφ που έβγαλες πεσμένος κάτω στο Παπού Τάισον ...
έχω λαλήσει μου φαίνεται αυτό το καλοκαίρι με αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ ...
α ρε πρόεδρε ... σκατά τα έχεις κάνει από πέρσι ... ασχολήσου τουλάχιστον λίγο με την ομάδα γιατί χανόμαστε ... γελάνε μαζί μας μέχρι και οι τελευταίοι
εγώ λέω πάντως αφού ο καθένας σε αυτή χώρα λέει ότι θέλει και κάνει επίσης ότι θέλει ... ότι η πωλητική αξία του Ντέλια είναι πάνω από 75 μύρια ... πλάκα πλάκα κάτι παλτά που πήρε η Τσέλσι παραπάνω έκαναν ... και 5 μόρια μπόνους μόνο και μόνο για την ασίστ χάι λάιφ που έβγαλες πεσμένος κάτω στο Παπού Τάισον ...
έχω λαλήσει μου φαίνεται αυτό το καλοκαίρι με αυτά που γίνονται στον ΠΑΟΚ ...
α ρε πρόεδρε ... σκατά τα έχεις κάνει από πέρσι ... ασχολήσου τουλάχιστον λίγο με την ομάδα γιατί χανόμαστε ... γελάνε μαζί μας μέχρι και οι τελευταίοι
- Vet_eranos
Εδώ θα μείνει ο Κουδας 2.0 έχει κ μια επετειακή φανέλα να παρουσιάσει...