Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tsaousila1234

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

παιδια δυστυχως παιζει προμπλεμ εδω. Καλα τα λεμε αλλα δεν ξερουμε που θα κατσει η μπιλλια οπως κυκλοφορησε οτι θα το κυνηγησει το θεμα η γερμανικη ομαδα οπου πρεπει. Θα μας τρεξουν οι τυποι καιδεν ξερουμε που θα κατσει!!!!!!!!!!. Δεν ξερουμε τι εχουν ανταλλαξει οι ομαδες τι εχουν στειλει ο ενας στον αλλο , Ειναι πολυ σοβαρο το ζητημα οπως εγινε , εγω σαν ακραιφνης σαββιδικος που ειμαι , αντιλαμβανομαι τα κενα που δημιουργηθηκαν απο περυσι με την υποθεση ανανεωση η μη, μεταγραφη η μη κλπκλπ. Τωρα μπορεις να πεις οτι εισαι εξασφαλισμενος οτι ολα οκ??? αν πχ δικαιωθει σε καποιο ανωτατο οργανο η γερμανικη ομαδα τι σημαινει αυτο??? υπαρχει ας πουμε προστιμο ?? καποια ποινη? μηπως την πληρωσει ο παικτης????? μηπως πρεπει να παει εκει με το ζορι?? μπορει καποιος να μας διαφωτισει σε ολο αυτο ? χωρις στοιχεια βεβαια μαλλον δυσκολο . Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ανεβηκε στην πλατφρομα της ουεφα η μεταγραφη οποτε φαινομενικα ολα καλα. ΑΛΛΑ......
ΕΠΙΣΗΣ : πως θα σε αντιμετωπιζουν αυριο οι ομαδες? φανταζομαι οτι στην ευρωπη γινονται τετοιες μοντες αρκετες . Ο ντελιας εδω τωρα στην φαση συμβολαιο δεν πρεπει να γινει ο ποιο ακριβοπληρωμενος παικτης του ΠΑΟΚ?? Γιατι ειδους ανανεωση μιλαμε . Οπως και να εχει παροτι πληγωμενοι απολο αυτο εμεινε ο παικταρας εστω και την υστατη στιγμη .
αλλα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΗ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsaousila1234 την Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μα οι Γερμανοι ΕΠΙΣΗΜΑ δεν ειπαν τπτ...εχουμε καποια ανακοινωση τους?
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Unpsofable78
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μαυτα και μ αυτά τελείωσε μια προετοιμασία που για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν ενσωματώθηκε κανείς νέος παίκτης κατά τη διάρκεια της
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
aivas19, VfB v2, margas
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

renegade έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:09 Μαυτα και μ αυτά τελείωσε μια προετοιμασία που για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν ενσωματώθηκε κανείς νέος παίκτης κατά τη διάρκεια της
Τελικά ο Στεργιάδης βγήκε αληθινός που μια-δυο μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας είπε ότι ο,τι γίνει θα γίνει όταν επιστρέψει η ομάδα.
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
Unpsofable78, margas
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:08 Μα οι Γερμανοι ΕΠΙΣΗΜΑ δεν ειπαν τπτ...εχουμε καποια ανακοινωση τους?
επισημα μαλλον οχι κανω λαθος πιθανοτατα αλλα οι δημιοσιογραφοι εκει λενε τα εξης :

https://www.tanea.gr/2025/07/25/sports/ ... -germanoi/
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Εγώ καταλαβαίνω ότι συμφωνήθηκαν τα πάντα, ο παίκτης χαιρέτισε τους πάντες και όταν είδαν την αντίδραση του κόσμου προσπάθησαν να το μαζέψουν και να μας πούνε ότι ακυρώνουμε την προφορική συμφωνία και δεν τρέχει κάτι. Τα παραπάνω είναι απ' τους δικούς μας ρεπόρτερ.
Δεν πιστεύω ότι απαίτησε να φύγει ο Ντέλιας αλλά σου λέει εδώ δίνετε 1.2 στον κάθε απίθανο οι άλλοι μου δίνουν 1.5 καθαρά κ έχω αλλά 3,4 καλά συμβόλαια.στη ζωή μου, μ@λ@κ@ς είμαι?
Που βρισκόμαστε τώρα? Θα μας κάνει ρεζίλι η Στουτγκάρδη και θα μας βγάλει στη φόρα ως αναξιόπιστους, νομικά και οικονομικά απ' τη στιγμή που δεν υπεγράφη συμβόλαιο δεν ξέρω αν τους χρωστάμε κάποια αποζημίωση αλλά αμφιβάλλω για αυτό, όπως και να χει είναι ζημιά καθώς θα πουλάμε αρκετά δυσκολότερα σε οποιοδήποτε κλαμπ , ιδίως από σοβαρές χώρες
Επίσης αν δεν τον ανανεώσουν άμεσα θα ξαναγίνουν τα ίδια πριν το τέλος του καλοκαιριού
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Γίνονται αυτά, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία μεταγραφή που χαλάει λίγο πριν ολοκληρωθεί. Άσε τους Γερμαναράδες να χτυπιούνται
These users thanked the author tolis14 for the post:
Dimpatra
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

tsaousila1234 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:16
Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:08 Μα οι Γερμανοι ΕΠΙΣΗΜΑ δεν ειπαν τπτ...εχουμε καποια ανακοινωση τους?
επισημα μαλλον οχι κανω λαθος πιθανοτατα αλλα οι δημιοσιογραφοι εκει λενε τα εξης :

https://www.tanea.gr/2025/07/25/sports/ ... -germanoi/
Αυτα τα διαβασαμε οκ...Αρα αν πιστεψουμε οτι λενε, τοτε ο Ντελιας θελει σαν τρελος να φυγει σωστα??
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

aivas19 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:24
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:21
Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:45 Βρε Μάκη. Κανείς από μας δεν είπε ότι πίεζε. Οι Γερμανοί τα γράφουν. Τι αλλάξτε το;

Καταρχήν ούτε καν το υιοθετώ το σενάριο αυτό.Εγώ προσωπικά θέλω την αλήθεια.
Αλλά δώσε μία εξήγηση για τα άρθρα των Γερμανών
Δώσε πρώτα μια εξηγηση γιατί ένα χρόνο ο Ιβάν δεν τον ανανεωνε και μετά θα πάμε και στον παίκτη
Οπως λεει το Κικερ μηπως επειδη «σχεδιαζε να φυγει»;
πιστεύεις οτι το newsroom του σδνα δεν θα έβγαζε με περίσσια ευκολία οτι ο ντελιας αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης ; λέω μήπως το πιστεύεις;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ρε χαλαρώστε λίγο.

Η κατάσταση έχει γίνει savvidisfc vs konstanteliasfc.

Θα μπούμε στο γήπεδο και δεν θα ξέρουμε ποιον να κράξουμε.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Στο γηπεδο κανέναν δνε θα κραξουμε, την καψουρα μας θα δουμε. το καλυτερο γιατρικο
These users thanked the author george188 for the post:
Unpsofable78
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Μάγκες όντως ας τελειώσει εδώ γιατί ενόχλησε πολύ ήδη όλο τον λαό το όλο θέμα . βλέπω από μένα που είχα σφίξιμο στο στομάχι όλη μέρα ένιωθα λες και ήμουν μωρό και μου πήραν το παιχνίδι και όλο αυτό όχι γιατί θα φύγει το παιδί μακάρι να φύγει και να πάει στην μπαρτσα αλλά τι θα έχω εγώ η καψούρα μου ο ΠΑΟΚ είναι ο ντελιας απλά με κάνει να χαίρομαι την καψούρα μου λίγο παραπάνω και να καμαρώνω για αυτήν . Δείξτε ότι θέλετε να κάνετε τον ΠΑΟΚ μεγάλο με έργα και αν τόσο πολύ εκατερωθεν επιθυμούν χωρισμό ας είναι !
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

markos4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:30 Ρε χαλαρώστε λίγο.

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά στο υποθετικό σενάριο, ο Ντελιας να ψήθηκε όντως και να ήταν επιθυμία του να πάει Στουτγάρδη, πρέπει να τον κραξουμε;

Εάν παραμείνει ο Ντελιας πάντως και περάσουμε την Βολφσμπεργκερ, με τρεις καλες προσθήκες σε φορ, χαφ και στόπερ θα είμαστε καλά

Τέλος πάντων, είμαστε οφ τοπικ και κακώς συνεχίζουμε να συζητάμε το θέμα εδώ.

Prist στα δύσκολα μας άφησες... Εμφανισου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εχετε ακούσει ποτέ ξανά για μεταγραφή που έγινε με το ζόρι;
Εκτός αυτού, το είπαν 2-3 σημερα, ότι η ΟΥΕΦΑ έχει ένα ηλεκτρονικό σύστημα που επιβεβαιώνεται η μεταγραφή κι από τις 2 μεριές.
Άρα σταματήστε να αναπαράγετε παπαριες ή να τις πιστεύετε.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 5):
Amsterdamer_87, george188, paok apo epilogi, theo-drama, margas
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:43
markos4 έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:30 Ρε χαλαρώστε λίγο.

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά στο υποθετικό σενάριο, ο Ντελιας να ψήθηκε όντως και να ήταν επιθυμία του να πάει Στουτγάρδη, πρέπει να τον κραξουμε;

Εάν παραμείνει ο Ντελιας πάντως και περάσουμε την Βολφσμπεργκερ, με τρεις καλες προσθήκες σε φορ, χαφ και στόπερ θα είμαστε καλά

Τέλος πάντων, είμαστε οφ τοπικ και κακώς συνεχίζουμε να συζητάμε το θέμα εδώ.

Prist στα δύσκολα μας άφησες... Εμφανισου
Φίλε παίρνεις 1000 ευρώ στη δουλειά σου ? Ας πούμε ναι
Αν μια άλλη εταιρία σου δώσει τα τριπλά και τα τετραπλά, ειδικά απ' τη στιγμή που η υπάρχουσα εταιρία σου έταξε αύξηση πριν ένα χρόνο και κάνουν τις πάπιες, εσύ κ εγώ και όλοι μας όχι θα ψηνόμασταν να πάμε, κρα θα κάναμε
Έχει αποδείξει ότι δεν καίγεται να φύγει...αυτό οι δικοί μας το μετέφρασαν ότι το παιδί είναι χαζό και θα το κοροϊδεύουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”