Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πω ρε παιδιά, πραγματικά, γιατί τόσο τοξικότητα?
Γιατί να μην ισχύει η πιο προφανής εκδοχή, που λέει ότι είναι δύο άνθρωποι, δύο Γιάννηδες, που έχουν μια εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης και έχουν συμφωνήσει από πέρσι, σε δύο-τρια πράγματα:
1. Πρόεδρε, θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να πάω στη Σάλτσμπουργκ.
2. Γιάννη, δε θα φύγεις για Σάλτζμπουργκ, φέτος, σε χρειάζομαι. Αλλά, του χρόνου, αν φέρεις στην ομάδα ένα καλό ποσό, δεσμεύομαι πως θα φύγεις.
3. Εντάξει πρόεδρε.
4. Εντάξει Γιάννη. Να κάνουμε μια ανανέωση με μεγαλύτερο ποσό;
5. Όχι πρόεδρε, αν είναι να φύγω του χρόνου, δε χρειάζεται ούτε εσύ να πληρώσεις παραπάνω, ούτε εγώ να δεσμευτώ.
6. Πρόεδρε, έχω μιλήσει με Στουτγκάρδη, ήρθε η ώρα μου και τα λεφτά θα είναι ΟΚ και για την ομάδα.
7. Εντάξει Γιάννη, θα πάρω τον και τον Ιβανούσεκ και θα τον δοκιμάζει ο Λουτσέσκου σε κάθε προπόνηση στη θέση σου, μέχρι να το χωνέψουμε όλοι.
8. Πρόεδρε ήρθε η ώρα.
9. Να πας στο καλό αγόρι μου. Θα σε περιμένουμε να ξαναφορέσεις τη φανέλα, και το ξέρουμε πως θα το κάνεις.
10. Γιάννη, γίνεται χαμός, δεν μπορώ να σε αφήσω υπό αυτές τις συνθήκες. Γύρνα πίσω για να δούμε τι τελικά θα κάνουμε.
11. Εντάξει πρόεδρε, το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σου δημιουργήσω πρόβλημα.
12. Γιάννη, αν θέλεις να μείνεις ακόμα ένα χρόνο, να δούμε τι θα κάνουμε με το νέο σου συμβόλαιο.
13. Θα δούμε πρόεδρε πως θα πάει. Ας κοπάσει τώρα ο χαμός και βλέπουμε.
14. Εντάξει Γιάννη, σε ευχαριστώ.
Εγώ θα πάρω αυτή την εκδοχή. Δε με νοιάζει αν είναι αλήθεια. Σίγουρα δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο ψέμματα, από αυτά τα τραγικά που ακούγονται εδώ και δυο μέρες.
Κουράσε το θέμα. Φτάνει.
Γιατί να μην ισχύει η πιο προφανής εκδοχή, που λέει ότι είναι δύο άνθρωποι, δύο Γιάννηδες, που έχουν μια εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης και έχουν συμφωνήσει από πέρσι, σε δύο-τρια πράγματα:
1. Πρόεδρε, θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να πάω στη Σάλτσμπουργκ.
2. Γιάννη, δε θα φύγεις για Σάλτζμπουργκ, φέτος, σε χρειάζομαι. Αλλά, του χρόνου, αν φέρεις στην ομάδα ένα καλό ποσό, δεσμεύομαι πως θα φύγεις.
3. Εντάξει πρόεδρε.
4. Εντάξει Γιάννη. Να κάνουμε μια ανανέωση με μεγαλύτερο ποσό;
5. Όχι πρόεδρε, αν είναι να φύγω του χρόνου, δε χρειάζεται ούτε εσύ να πληρώσεις παραπάνω, ούτε εγώ να δεσμευτώ.
6. Πρόεδρε, έχω μιλήσει με Στουτγκάρδη, ήρθε η ώρα μου και τα λεφτά θα είναι ΟΚ και για την ομάδα.
7. Εντάξει Γιάννη, θα πάρω τον και τον Ιβανούσεκ και θα τον δοκιμάζει ο Λουτσέσκου σε κάθε προπόνηση στη θέση σου, μέχρι να το χωνέψουμε όλοι.
8. Πρόεδρε ήρθε η ώρα.
9. Να πας στο καλό αγόρι μου. Θα σε περιμένουμε να ξαναφορέσεις τη φανέλα, και το ξέρουμε πως θα το κάνεις.
10. Γιάννη, γίνεται χαμός, δεν μπορώ να σε αφήσω υπό αυτές τις συνθήκες. Γύρνα πίσω για να δούμε τι τελικά θα κάνουμε.
11. Εντάξει πρόεδρε, το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να σου δημιουργήσω πρόβλημα.
12. Γιάννη, αν θέλεις να μείνεις ακόμα ένα χρόνο, να δούμε τι θα κάνουμε με το νέο σου συμβόλαιο.
13. Θα δούμε πρόεδρε πως θα πάει. Ας κοπάσει τώρα ο χαμός και βλέπουμε.
14. Εντάξει Γιάννη, σε ευχαριστώ.
Εγώ θα πάρω αυτή την εκδοχή. Δε με νοιάζει αν είναι αλήθεια. Σίγουρα δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο ψέμματα, από αυτά τα τραγικά που ακούγονται εδώ και δυο μέρες.
Κουράσε το θέμα. Φτάνει.
- These users thanked the author cellophan for the post (total 11):
- to_tefteri_tis_Marias, Unpsofable78, giaxxo, paokkerkir, aivas19, lkosmid, potamda, Josey Wales, thomas Murg, theo-drama and one more user
-
Εγώ πάντως θα επιμείνω, πρέπει να βρεθεί τρόπος να εκτονωθεί ΟΛΗ αυτή η κατάσταση γιατί βαδίζουμε σε τεντωμένο σκοινί και σε τέτοιες περιπτώσεις το ένα φέρνει το άλλο...
Εδώ μέσα μπορεί να λέμε τις μαλακίες μας, ενιότε να τσιγκλάμε ο ένας τον άλλον, αλλά κλάιν μάιν... Αυτοί που πρέπει και δεν είμαστε εμείς σε αυτό το φόρουμ, έτσι όπως τα κατάφεραν ας βρουν λύση και στο θέμα του Ντέλια και στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας...
Σε αμφότερα είναι προφανές πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η διοίκηση έχει κάνει λάθη (σε πολλές περιπτώσεις παιδικά) και έχει οδηγηθεί σε παλινωδίες...
Σε κάθε περίπτωση έτσι δεν πάμε μακριά και με τέτοια ένταση, μια στραβή χρειάζεται για να τιναχθούν όλα στον αέρα πριν καν ξεκινήσει η σεζόν των 100... Πολλά άσχημα σενάρια μπορώ να πλάσω με το μυαλό μου και τίποτα δεν είναι δεδομένο όπως πολλοί νομίζουν...
Οπότε ας συνέλθουν αυτοί που πρέπει, ας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ οριστικά το θέμα με τον Ντέλια και ας φέρουν 3 παίκτες από το πάνω ράφι να ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!!
Εδώ μέσα μπορεί να λέμε τις μαλακίες μας, ενιότε να τσιγκλάμε ο ένας τον άλλον, αλλά κλάιν μάιν... Αυτοί που πρέπει και δεν είμαστε εμείς σε αυτό το φόρουμ, έτσι όπως τα κατάφεραν ας βρουν λύση και στο θέμα του Ντέλια και στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας...
Σε αμφότερα είναι προφανές πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η διοίκηση έχει κάνει λάθη (σε πολλές περιπτώσεις παιδικά) και έχει οδηγηθεί σε παλινωδίες...
Σε κάθε περίπτωση έτσι δεν πάμε μακριά και με τέτοια ένταση, μια στραβή χρειάζεται για να τιναχθούν όλα στον αέρα πριν καν ξεκινήσει η σεζόν των 100... Πολλά άσχημα σενάρια μπορώ να πλάσω με το μυαλό μου και τίποτα δεν είναι δεδομένο όπως πολλοί νομίζουν...
Οπότε ας συνέλθουν αυτοί που πρέπει, ας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ οριστικά το θέμα με τον Ντέλια και ας φέρουν 3 παίκτες από το πάνω ράφι να ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!!
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Unpsofable78
Έτσι και αλλιώς το κάνεις γιατί αλλά λέω εγώ, αλλά διαβάζεις εσύ και ότι να ναι απαντάς. Είπα εγώ ότι ξέρω κάτι σίγουρα ή ότι έχω αποδείξεις για κάτι; υποθετικά μιλάω και το τονίζω ότι δεν γνωρίζω τι έγινε. Πόσες φορές θα το πω. Αφήνω εσένα να είσαι απόλυτος και 100% σιγουρος.perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:37Ξερω ότι απο Μάρτιο 2024 βγαίνανε νον πειπερ και αρθρα για τη προθεση ανανεωσης. Η οποια εγινε μεγαλοπρεπη κινηση του Ιβαν να τον κρατησει εδω, περσι με τη Σαλτσμπουργκ, με ηγεμονικο συμβόλαιο που τόσο το δικαιούταν. Και μετα απο μια χρονια που μπήκε στο πάγο, τώρα πάλι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩς με τον μεγαλο που σωζει τη παρτίδα και τον κραταει εδω με νεο συμβόλαιο.tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:24Ξερεις δηλ εσύ με 100% σιγουριά τη συμφωνία και σχέση έχει ο Ιβαν με τον Ντέλια. Η με την οικογένεια του. Βλέπεις τα 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ανανέωση τον Ντέλια δυστυχισμένο. Ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες με σιγουριά σωστά; τότε πες μας κι εμάς να μάθουμε. Με γεγονότα και αποδείξεις. Όχι με ειρωνία και επιχειρήματα του τύπου 'αφού δεν έγινε αυτό, συμπεραίνω ότι συμβαίνει αυτο'joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:11 Τι ακριβώς δεν ξέρουμε εκτός και αν θα φτάσετε να πείτε ότι αρνείται ο Ντελιας 2 χρόνια τώρα την ανανέωση...
Αυτα ειναι γεγονότα, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ΟΚ;
Ε λοιπον αυτο που λεμε ειναι οτι ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΓΕΝΟΝΟΤΩΝ, θα ηταν λογικο ενας παικτης να εχει αμφιβολίες για το όραμα της ομάδας πάνω του.
Αυτα που λές εσυ για μυστικες συμφωνιες κατω απ το τραπεζι, εχεις καποια στοιχεια και τα λες; Γιατι και γω μπορω να πω οτι μαλακια μου κατεβει για να δικαιολογησω τα αδικαιλογητα
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- to_tefteri_tis_Marias, Unpsofable78
Ε το εγραψαν οι γερμανοι. Εσυ πες δεν ισχυειjoshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:04 Δεν είναι δυνατόν να γράφει σοβαρά κάποιος ότι εξαρχής ο Ιβαν ήταν αρνητικός στη πιθανότητα πώλησης του Ντελια όταν εχουμε φτάσει 26 Ιουλίου και δεν έχει κληθεί για ανανέωση.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- to_tefteri_tis_Marias, Unpsofable78
-
Εγραψες αυτα, και άλλα πολλά παντα στο ιδιο κλιμα, ο Ιβαν ηθελε να τον κρατησει κ ο Ντέλιας πιεζε να φυγει σε διάφορες παραλαγγες. Εδω μας λες κιολας οτι υπηρχε υποσχεση απο περσι να φυγει φετοςUnpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:32Ψέματα λες ρε τραγικέ. Δες τι ακριβώς έγραψα στον Makispaspartou . Λίγη τσίπα δεν έχεις; λίγη.perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:30 γραφεις ψεματα οτι ο Ντελιας πιεζε να φυγει και ο Ιβαν ηθελε να τον κρατησει.
Ακόμα μια κλασικη τακτική, ειμαι ...ύποπτος.. το χω ξαναπει οποιος εχει θέμα βιντεοκληση και οι 2 μας με τους μοντ, τις φατσες μας με ονοματεπώνυμα
Τα στοιχεία μου στην διάθεση των μοντς και ότι θέλουν.
Εσένα ούτε ζωγραφιστό. Με ψεύτες δεν θέλω να έχω σχέσεις.
Και κοψτο. Δεν έχω σκοπό εξαιτίας σου να φάω μπαν για σπάμ επειδή με αναγκάζεις να απαντώ σε προσωπικές επιθέσεις
Με ρωτησες να σου πω σε τι ειπες ψεματα, σου ειπα, αντι να αποδείξεις την αληθεια σου βλέπω ταράχτηκες οπότε καταλαβαίνουμεΕγώ πάντως δεν έχω τον Ιβάν για βλακα. Και τα δημοσιεύματα του kicker που λένε ότι εξαρχής ήταν αντίθετος παρά την επιθυμία του παίκτη, μάλλον το επιβεβαιωνουν.
Πιστεύω ότι υπήρχε από πέρσι η υπόσχεση ότι του χρόνου, δηλαδή φέτος, εάν και εφόσον έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον παίκτη αλλά και την ομάδα, θα του επιτρέψει να φύγει.
Έβγαιναν λοιπόν συνέχεια ρεπορτάζ από kicker και bild ότι η Στουτγάρδη έχει πείσει τον παίκτη με το πρότζεκτ που του παρουσίασαν.
Ήρθε και η ανάλογη πρόταση που κάλυπτε και τις δύο πλευρές και παρότι ο Ιβάν ήταν αντίθετος όπως εξαρχής λέει η kicker, κράτησε τον λόγο του απέναντι στον παίκτη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο επόμενος που θα γράψει εδώ για τον ντελια ή το συμβόλαιο του, θα μας αποχαιρετήσει για εύλογο χρονικό διάστημα. Άντε γιατί τσουρέκια μας τα κάνατε!
- These users thanked the author Μαυρο Χιονι for the post (total 7):
- perestroik4, to_tefteri_tis_Marias, Mattias_g4, giaxxo, Dimpatra, tzo_1926, margas
-
Μόνο εγώ ξέρω τι έγινε. Ο Ντέλιας ήθελε να φύγει όπως και δήποτε. Ο Ιβαν του είπε σου δίνω 1,8 για να μείνεις.
Ο Ντέλιας ανένδοτος. Δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο για στουτγκάρδη. Στην προπόνηση σε μια κόντρα με τον Μέιτε χτύπησε στο κεφάλι. Δεν θυμόταν τι έγινε. Νόμιζε οτι ήταν ένα χρόνο πριν.
Πήρε τηλέφωνο τον Ιβάν και του είπε Αφεντικό δέχομαι την πρόταση σου ( 10/4/2024). Θα μείνω στην ομάδα με ότι μου υποσχέθηκες ( 1.2 )
Και όλοι είναι χαρούμενοι πιά.
Ο Ντέλιας ανένδοτος. Δεν μπήκε ποτέ στο αεροπλάνο για στουτγκάρδη. Στην προπόνηση σε μια κόντρα με τον Μέιτε χτύπησε στο κεφάλι. Δεν θυμόταν τι έγινε. Νόμιζε οτι ήταν ένα χρόνο πριν.
Πήρε τηλέφωνο τον Ιβάν και του είπε Αφεντικό δέχομαι την πρόταση σου ( 10/4/2024). Θα μείνω στην ομάδα με ότι μου υποσχέθηκες ( 1.2 )
Και όλοι είναι χαρούμενοι πιά.
- These users thanked the author psychologos for the post:
- Mīngus
- Unpsofable78
Επιτρέπεται να απαντήσουμε σε προσωπική επίθεση με ψέματα; Ή να αφήσω την αφήσω αναπάντητη;Μαυρο Χιονι έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:45 Ο επόμενος που θα γράψει εδώ για τον ντελια ή το συμβόλαιο του, θα μας αποχαιρετήσει για εύλογο χρονικό διάστημα. Άντε γιατί τσουρέκια μας τα κάνατε!
-
Τελευταίο απο μένα, αλλα δε γίνεται να συντονιζονται 5 άτομα κάθε φορα και να μας βγάζουν τρελους η βαλτουςtolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:43Έτσι και αλλιώς το κάνεις γιατί αλλά λέω εγώ, αλλά διαβάζεις εσύ και ότι να ναι απαντάς. Είπα εγώ ότι ξέρω κάτι σίγουρα ή ότι έχω αποδείξεις για κάτι; υποθετικά μιλάω και το τονίζω ότι δεν γνωρίζω τι έγινε. Πόσες φορές θα το πω. Αφήνω εσένα να είσαι απόλυτος και 100% σιγουρος.perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:37Ξερω ότι απο Μάρτιο 2024 βγαίνανε νον πειπερ και αρθρα για τη προθεση ανανεωσης. Η οποια εγινε μεγαλοπρεπη κινηση του Ιβαν να τον κρατησει εδω, περσι με τη Σαλτσμπουργκ, με ηγεμονικο συμβόλαιο που τόσο το δικαιούταν. Και μετα απο μια χρονια που μπήκε στο πάγο, τώρα πάλι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩς με τον μεγαλο που σωζει τη παρτίδα και τον κραταει εδω με νεο συμβόλαιο.tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:24
Ξερεις δηλ εσύ με 100% σιγουριά τη συμφωνία και σχέση έχει ο Ιβαν με τον Ντέλια. Η με την οικογένεια του. Βλέπεις τα 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ανανέωση τον Ντέλια δυστυχισμένο. Ξέρεις όλες τις λεπτομέρειες με σιγουριά σωστά; τότε πες μας κι εμάς να μάθουμε. Με γεγονότα και αποδείξεις. Όχι με ειρωνία και επιχειρήματα του τύπου 'αφού δεν έγινε αυτό, συμπεραίνω ότι συμβαίνει αυτο'
Αυτα ειναι γεγονότα, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ΟΚ;
Ε λοιπον αυτο που λεμε ειναι οτι ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΓΕΝΟΝΟΤΩΝ, θα ηταν λογικο ενας παικτης να εχει αμφιβολίες για το όραμα της ομάδας πάνω του.
Αυτα που λές εσυ για μυστικες συμφωνιες κατω απ το τραπεζι, εχεις καποια στοιχεια και τα λες; Γιατι και γω μπορω να πω οτι μαλακια μου κατεβει για να δικαιολογησω τα αδικαιλογητα
Εσυ δε ρωτησες που ξερουμε τι ξερουμε; Ε σου ειπα τι ξερουμε, που ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Εσυ εισαι αυτος που λεει τις υποθέσεις και τα σενάρια, σαν αντιβαρο στα γεγονοτα
-
Κεντιρα λένε απο τίποτα.. καταλαβαίνεις σκεπτικό οπαδού
- These users thanked the author τσιριγωτης for the post:
- soigol
- Unpsofable78
perestroik4Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:45 Βρε Μάκη. Κανείς από μας δεν είπε ότι πίεζε. Οι Γερμανοί τα γράφουν. Τι αλλάξτε το;
Καταρχήν ούτε καν το υιοθετώ το σενάριο αυτό.Εγώ προσωπικά θέλω την αλήθεια.
Αλλά δώσε μία εξήγηση για τα άρθρα των Γερμανών
Εδώ είσαι ψεύτη. Κι αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την φράση "επιθυμία του παίκτη", από το "πίεζε για μεταγραφή" λυπάμαι.
Ήταν η τελευταία απάντηση μου προς εσένα και τέρμα το οφ τοπικ και το σπάμ.
Μπορείς αν σε ενοχλούν τα σχόλια μου να με βάλεις στο ignore όπως έχω κάνει ήδη εγώ με εσένα
ΥΓ Ναι δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Είσαι παντελονατος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελπίζω να κλείσει ο κεντιρα για αρχη και ας παρουν ενα χαφ επιτελους για να ειναι το rotation λειτουργικο.
ΥΓ Μία μια μετράω τις μέρες για το πρώτο ματς, να παρουμε μια ανασα απ όλο αυτο που ζουμε φέτος το καλοκαιρι
ΥΓ Μία μια μετράω τις μέρες για το πρώτο ματς, να παρουμε μια ανασα απ όλο αυτο που ζουμε φέτος το καλοκαιρι
-
Κανείς από μας δεν είπε ότι πίεζε. Οι Γερμανοί τα γράφουν
Κλαιω
Κι αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την φράση "επιθυμία του παίκτη", από το "πίεζε για μεταγραφή" λυπάμαι.

Δε νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι
εντιτ: συγνωμη μοντς διαγραφτε το παρακαλω
-
εχω διαβασει παρα πολλες φορες με αφορμη αποφασεις του Ιβαν : Δεν ειναι χαζος ο Ιβαν, Δεν μπορει καποιος με την περιουσια του να ειναι τοσο ανιωθος, Δεν μπορει να ειναι......, Δεν μπορει να ειναι......, Δεν μπορει να ειναι......
Ρε μηπως τελικα ειναι ? Δεν δικαιολογουνται τοσες πολλες περιπτωσεις αυτογκολ...
Να πω για τις δηλωσεις για 20αδα Ευρωπης, για την τροπαιοθηκη στο Μακεδονια, την εμφανιση στον τελικο με βαζελο αγκαλια με τον 500135 και φορμα με σκαρπινι, την δηλωση για τον κουλη, την απαιτηση οταν εμφανιστηκε το 12 να αλλαξει ο νομος και να παρει το γηπεδο αφου πληρωνει και να ψηφιστει νομος, το φυγε ελα σε πλανα και αεροπλανα καθε τρεις και λιγο (καποτε σκουπισε αρκετους Ελληνες παικτες γιατι ηθελε το αιλινικο στοιχειο να κυριαρχει στην ομαδα), η συμπεριφορα στον Μισιτς, στον Βιερινια, στον Ντελια, στον κοσμο της ομαδας ? Το γηπεδο ?
Μπορω να γραψω τρεις σελιδες πραγματα που ενοχλουν εμενα, δεν ειναι απαραιτητο οτι ενοχλουν και εσας φυσικα.
Εννοειτε οτι υπαρχουν και αλλα τοσα καλα που εχει κανει φυσικα.
Αλλα με την νοοτροπια και τον χαρακτηρα που εχει, τα λεφτα φερνουν πολυ μικρο θετικο αποτελεσμα αναλογικα και αυτο δεν προκειτε να αλλαξει.
Τοσα χρονια δεν εχουμε παιξει τσουλου γιατι πολυ απλα δεν το ηθελε ποτε του. Το γιατι δεν περιμενω φυσικα να το εξηγησει
Ρε μηπως τελικα ειναι ? Δεν δικαιολογουνται τοσες πολλες περιπτωσεις αυτογκολ...
Να πω για τις δηλωσεις για 20αδα Ευρωπης, για την τροπαιοθηκη στο Μακεδονια, την εμφανιση στον τελικο με βαζελο αγκαλια με τον 500135 και φορμα με σκαρπινι, την δηλωση για τον κουλη, την απαιτηση οταν εμφανιστηκε το 12 να αλλαξει ο νομος και να παρει το γηπεδο αφου πληρωνει και να ψηφιστει νομος, το φυγε ελα σε πλανα και αεροπλανα καθε τρεις και λιγο (καποτε σκουπισε αρκετους Ελληνες παικτες γιατι ηθελε το αιλινικο στοιχειο να κυριαρχει στην ομαδα), η συμπεριφορα στον Μισιτς, στον Βιερινια, στον Ντελια, στον κοσμο της ομαδας ? Το γηπεδο ?
Μπορω να γραψω τρεις σελιδες πραγματα που ενοχλουν εμενα, δεν ειναι απαραιτητο οτι ενοχλουν και εσας φυσικα.
Εννοειτε οτι υπαρχουν και αλλα τοσα καλα που εχει κανει φυσικα.
Αλλα με την νοοτροπια και τον χαρακτηρα που εχει, τα λεφτα φερνουν πολυ μικρο θετικο αποτελεσμα αναλογικα και αυτο δεν προκειτε να αλλαξει.
Τοσα χρονια δεν εχουμε παιξει τσουλου γιατι πολυ απλα δεν το ηθελε ποτε του. Το γιατι δεν περιμενω φυσικα να το εξηγησει
- thanos-xanthi
Ελπίζω να τρολαρεις φίλεjohn4serres έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:14Έχουμε και Θυμιάνη για την θέση του αμυντικού χαφ.thanos-xanthi έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:57 Μακάρι να χαλάσει του Κεντιρα
Μακάρι να χαλάσει του Κεντιρα
Μακάρι να χαλάσει του Κεντιρα
Χώστε χρήμα σε μεταγραφές να ενισχυθούμε,αν ειναι δυνατόν
Τα 2 χαφ γίνανε ένα, σέντερ φορ κάποιον που σκοράρει με σταγονομετρο
Στην τελική αν δεν υπάρχει σάλιο εξετασε κι άλλες επιλογές
Αυτόν δεν τον εμπιστεύεται ο Ρασβαν ουτε για να κουβαλάει τα νερά...μη δουλευόμαστε