Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Κανένα σχόλιο για τα άρθρα του kicker που μιλάνε για επιθυμία του Ντελια για μεταγραφή και εξ αρχής αντίθετη στάση από τον Ιβάν;

Το kicker ή η bild είναι αξιόπιστο μέσο άραγε;
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Josey Wales
icue

Δημοσίευση από icue »

Μαλλον το Kicker.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:31 Κανένα σχόλιο για τα άρθρα του kicker που μιλάνε για επιθυμία του Ντελια για μεταγραφή και εξ αρχής αντίθετη στάση από τον Ιβάν;

Το kicker ή η bild είναι αξιόπιστο μέσο άραγε;
Πολυ σωστη η επισημανση σου!!!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

perestroik4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:38
Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:22
leftosss4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:15

Φίλε με συγχωρείς αλλά ξέρουμε όλοι πως εδώ και χρόνια δεν κλείνει καμμία αγορά χωρίς το ΟΚ του Ιβαν. Άρα είναι απίθανο να έγινε αυτό χωρίς της έγκριση του..
Μα δεν εννοώ αυτό φίλε μου. Εννοώ για το ποιες ήταν οι διαθέσεις του Ντελια αλλά και τι μπορεί να έχει συζητηθεί μεταξύ τους.

1) Ήταν οκ του Ιβάν του στυλ "σε πουλάω γιατί δεν βγαίνουμε αλλιώς παληκαρι μου.Θες να πας Στουτγάρδη με αυτή την πρόταση;" Δεν ψήνομαι και πολύ αλλά οκ ο Ντελιας;

2) Ήταν υπόσχεση στον Ντελια από πέρσι ότι θα του επιτρέψει να φύγει εφόσον πειστεί από κάποια ομάδα;

3) Ήταν το ακραίο σενάριο που παρουσίαζαν οι bild και kicker και κάνανε αναδημοσιευσεις τα ελληνικά σαιτ, ότι ο Ντελιας πιέζει για να φύγει;
από εχθές εσυ και κανα 2 αλλοι εχετε λυσσαξει για τις προθέσεις του Ντέλια και αν πιεζε να φύγει. Εχουμε απαντήσει αναλυτικά και εγώ και πολλοί άλλοι σε πολλά τόπικ, αποφεύγεις να σχολιάσεις τα στοιχεία και την επιχειρηματολογία σε αυτα που σου λέμε για το θέμα, και μετά εμφανίζεσαι ξανά σε ανύποπτη στιγμή να παρουσιάσεις σα σενάριο τις διαθέσεις του Ντέλια, οτι ντε και καλα πιεζε να φύγει κάπως. Τότε πως γύρισε πίσω, με το ζόρι?
Έχετε απαντήσει αναλυτικά; Δηλαδή έχετε στοιχεία; Τι ακριβώς εννοείς;
Εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια και για τις δύο πλευρές με όσο γίνεται επίσημο και ειλικρινή τρόπο.

Για τα άρθρα των Γερμανών και ειδικά του kicker, που μιλάνε για εξ αρχής αντίθετη στάση του Σαββίδη και επιθυμία του Ντελια για μεταγραφή; Τι έχεις να σχολιάσεις; Πλήρωσε τους Γερμανούς ο μπατιρης;

Παιδιά. Κανείς δεν θέλει να ρίξει ευθύνες πουθενά. Να μάθουμε την αλήθεια θέλουμε.

Όσο για το ερώτημα σου, σου το αντιστρέφω. Τότε πώς ο Ντελιας ξεκίνησε να φύγει; Με το ζόρι θα πήγαινε Γερμανία; Τι είναι; Σακί πατάτες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Casual
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Φτάσαμε να λέμε οτι ας πάρουμε οποιονδήποτε, από το τίποτα... κατάντια
These users thanked the author τσιριγωτης for the post:
soigol
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αυτό με το πίεζε ο Ντελιας δεν πρόκειται να πιασει.. αλλάξτε το..
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
gogos2003, soigol, Nikodiai
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Αν ο Ντελιας πιεζε και ηθελε να φυγει απλα θα ειχε ανεβει στο αεροπλανο για στουτγκαρδη. Ειναι πολυ απλο.
These users thanked the author embuji for the post:
ΑποστόληςΑ
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Βρε Μάκη. Κανείς από μας δεν είπε ότι πίεζε. Οι Γερμανοί τα γράφουν. Τι αλλάξτε το;

Καταρχήν ούτε καν το υιοθετώ το σενάριο αυτό.Εγώ προσωπικά θέλω την αλήθεια.
Αλλά δώσε μία εξήγηση για τα άρθρα των Γερμανών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κοιτάξτε να χαλαρώσετε, δείτε αύριο την παοκάρα, κάντε καλή αποκατάσταση... γιατί απο κυριακή προβλέπεται να γίνει της π*******
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ε ναι έχουμε τον καημό μας έχουμε κι αυτούς που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΠΑΟΚ
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
paok apo epilogi, giaxxo, george188
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο ΠΑΟΚ όντως το προηγούμενο διάστημα κοίταξε την περίπτωση του Λάριν. Ωστόσο, δεν κατέθεσε ποτέ πρόταση.
Έγινε μία επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος, αλλά ο επιθετικός της Μαγιόρκα δεν συζητούσε για Ελλάδα.
Τάδε έφη ο Καλλονάς του sport24
https://x.com/ilkallonas/status/1948809785739972985
Το δούλεψε ο ΠΑΟΚ, το προσπάθησε πολύ, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση κυρίως λόγω του παίκτη. Δεν μου προκύπτει κάποια εξέλιξη, παρότι εχτές γραφόταν ότι προχωράνε οι επαφές.
Και αυτή ήταν η απάντηση του για τον Αιγύπτιο φορ της Ναντ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δε ξερω για εσας.

Εγω κουραστηκα.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 3):
smoothcriminal1926, navigator11, Dimpatra
icue

Δημοσίευση από icue »

makispaspartou έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:42 Αυτό με το πίεζε ο Ντελιας δεν πρόκειται να πιασει.. αλλάξτε το..
Σε ποιον το λες. Οι Γερμανοι το γραφουν αυτο. Στειλτους email.
These users thanked the author icue for the post:
navigator11
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Έχω μια μεγάλη απορία για την κατασταση που δημιουργήθηκε.
Το σενάριο ειναι οτι επειδή δεν ανεβαζαν τις αποδοχές του Ντελια, αυτος ειναι απογοητευμένος και μιλησε με την Στουτγκαρδη, συμφώνησε μαζι τους τις απολαβές του και τους παρέπεμψε στην ομαδα για συζητήσεις.
Εκαναν προταση λοιπον και ο ΠΑΟΚ μετα απο προσπάθειες, την αποδέχθηκε προφορικά και ξεκινησε ο παικτης να παει για τα τυπικά. Ξαφνικα ο Ιβαν του τηλεφωνει και του λεει γυρνα πισω ακυρωνω την μεταγραφή. Καπως ετσι εγιναν τα πραγματα;
Εδώ γεννωνται οι απορίες μου.
Απο τσιγγουνια για το εκατομμύριο το εκανε ο Ιβαν ή υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε στην αναπροσαρμογή; Γιατι ανανεωση δεν θα γινει ο παικτης θα φυγει καποια στιγμή.
Ο παικτης εχει μπει σε mood οτι θα φύγει, απο περσι ακομα γι αυτο και μιλαει ο μάνατζερ του με πολλες ομαδες σιγουρα. Ποιος ήταν ο λογος λοιπόν του πισογυρισματος; Τα περί αντίδρασης του κοσμου δεν τα μετραω, ποιος λοιπον παράγοντας/στελεχος εκανε τον Ιβαν να αντιδράσει; Ή η προφορική συμφωνία εγινε απο καποιον που αυτος ηθελε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αλλα δεν πηρε το τελικό οκ και εγινε βιαστικα;
Αυτα τα ερωτήματα πρεπει να απαντηθούν ψυχραιμα για να κατανοήσουμε τι εγινε πριν ξεκινήσουμε τους αναθεματισμούς. Οσοι κραζουν να θυμούνται οτι ενας ανθρωπος εχει βαλει 200 εκ και αυτος δημιούργησε τις υποδομές για να βγουν Ντελιες αρα ας ειμαστε συμαζεμενοι με τους χαρακτηρισμούς.
Ειμαι οφτόπικ το ξερω θα προσπαθήσω να το σωσω.😁
Πιστευω πολυ στον Σεντιρα ειδα και ξαναείδα τα βιντεο ο παικτης ειναι πολυ γρήγορος και θα ειναι ταμαμ για ανεβασμενες ψηλα αμυνες που θα βρουμε στα ντέρμπι και στην Ευρώπη.
These users thanked the author magdy for the post (total 2):
trouman, stazath4
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Θα το γράφω, δεν οφείλετε μία ανακοίνωση;;;;
Να είχαμε κάτι επίσημο και όχι το ένα και το άλλο δημοσίευμα;;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”