Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

@icue Σε τρολλαρουν οι νεοι :lol: :lol: :lol: :lol:
icue

Δημοσίευση από icue »

:lol:
These users thanked the author icue for the post (total 2):
reusto_apo_Rostov_niet_4, to_tefteri_tis_Marias
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:28
theo-drama έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:52 .............................

Μερικά πράγματα, ΔΕΝ μπορούν να γράφουν, έτσι απλά....
σειρα....

Με ολο το σεβασμό:
ποσο απιθανο θεωρεις να του ειπε...κατσε εναν ακομη χρονο και του χρονου φευγεις....?? ενας λογος γιατι δεν ειχαμε και την....ανανεωση..την επισημη...θεωρωντας οτι ...του χρονου θα φυγει
ηρθε...του χρονου...μαζι με το ...πληρωμα...

Αυτο το σεναριο προυποθέτει ενα παίκτη που πιέζει να φύγει, και που δέχεται να μείναι αλλη μια χρόνια χαριστικα. Η πραγματικοτητα μας δείχνει ομως οτι αυτο δεν ισχυει, εκτος αν ο μεγαλος αθετει την υποσχεση του στο μικρο, ο οποιος μικρος ομως πως πειθεται ακριβως τοτε να γυρισει πισω αφου πιεζει να φυγει και του εχουν υποσχεθει;
το ...απροβλεπτο...απο ολους ηταν τα γεωμετρικα αλματα της αποδοσης του ντελια...το τσακαλι πηγε σε αλλο λεβελ...
Καλε μου ανθρωπε, δεν ξεραμε ολοι, ας μη πουμε για μεσα στη χρονια του πρωταθληματος, ας πουμε για το ΤΕΛΟς της σεζον 23-24. Δεν ξεραμε τι ειναι ο Ντελιας και τι προσδοκαμε αληθεια τωρα το λες αυτο, και μας εξεπληξε η περσινη του προοδος;
υπαρχει περιπτωση ο ντελιας να γινει ο ....βασιας...του ΠΑΟΚ?? δεν υπαρχουν αυτοι οι καιροι....τελειωσαν...

αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμο..πως ακριβως θα τον κρατήσουμε ....αν ερθει καποιος και πει...30 ...ολα καλα?? δεν θα ειναι ξεπουλημα?? και να παει και στο μουντιαλ και να κάνει ...παπαδες??
Κλιμακωση λογικων αλματων εδω, δεν μιλησε κανεις να τον κρατησουμε 10 χρόνια αλλα να τον κρατησουμε για οσο θελει κ αυτος εδω, οχι ομως με 600 χιλιαρικα και υποσχεσεις, αλλα δινοντας του οραμα ωστε μονο ομαδες πραγματικα ανωτερου επιπεδου να ειναι δελεαστικες για αυτον, αφου το παιδι δε τρελαινεται να φυγει τι να λεμε τωρα.

Και οχι 30 μυρια δεν ειναι το ιδιο με 20 προφανως. Ας μεινει εδω και οταν ερθει προταση 30 το συζηταμε νταξει? Δεν θα τον δωσουμε με 20 γιατι μπορει μετα το μουντιαλ να ερθει προταση 30, αν ειναι δυνατον δηλαδη
το ερωτημα το μεγαλο που πρεπει να απαντηθεί ειναι ....γιατι να φυγει με τοσα? η γιατι να φυγει...

ποτε στον πλανητη ΠΑΟΚ δεν θα υπαρξει απαντηση χωρις οι μισοι να...σταθουν...απενατι στους υπολοιπους
και η ερωτηση του εκατομμυριου, για πες μας γιατι ενας οπαδος του ΠΑΟΚ να ηθελε να φυγει ο Ντελιας, πραγματικα το εχω απορια

\
These users thanked the author perestroik4 for the post:
Andrew R
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Γιατί πολύ απλά,λένε ότι είναι ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι ΠΑΟΚ.
These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
perestroik4
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ πειράζει που δεν θέλω να φύγει ούτε με 20 ούτε με 30 ούτε με 40?

Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ο Τότι του ΠΑΟΚ. Να διατηρηθεί λιγάκι η φλόγα του ρομαντισμού που εχουμε μέσα μας.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 6):
lkosmid, perestroik4, iremidynami 4+, TylerDurden, Iggy Pop, soigol
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Αν ο παίκτης έχει συμφωνήσει να φύγει
Τότε ναι έχουμε θέμα
Ποιο όραμα να προσφέρει ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα
Δεν το έχουμε
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δεκτό και σεβαστό.
Υπάρχει το θέλω να φύγω μετά από 6 μήνες μπάλα, υπάρχει και το οκ, θα φύγω γιατί τελικά βλέπω ότι δεν θέλουν να με κρατήσουν.

Με το τωρινό momentum, πόσοι πιστεύεις θα πιστέψουν ότι ο Ντελιας πίεζε να φύγει και.ποσοι ότι τον εκανε τάλαρα η ΠΑΕ?

Σε κάθε περίπτωση εγώ θα ρωτάω κάθε μέρα.
Που είναι η πρόταση ανανέωσης?
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Καλησπέρα

Σε σχέση με το άρθρο του αρκαδοποντιου στην κεντρική

Η CMA CGM της οποία μεγάλο ποσοστό όντως κατέχει ο Yildirim είναι ήδη μέτοχος στον ΟΛΘ στο σχήμα του Ιβαν

Άρα αυτά που λέει ο Βελόπουλος ως συνήθως είναι εντελώς λάθος και ανυπόστατα . με την λογική του ο ιβαν έχει δώσει το λιμάνι στους Τούρκους

Προφανώς και το παιχνίδι με τον ΟΛΘ είναι χοντρό και μας παίρνει η μπάλα άμεσα πλέον, αλλά έτσι κι αλλιώς ο επόμενος πρέπει να τα βρει με το μοναστήρι

Αυτά και καλό βράδυ
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
Special 4
Άβαταρ μέλους
bane1980

Τι είπε? Μην καθόμαστε τώρα να ακούμε όλη την ομιλία...
Ποιος επόμενος και ποιο μοναστήρι?
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Αδελφέ Ιβάν, ηΓούμενε, μην φοβάσαι δεν θα γίνεις Μπατατουδης. Γίνε Παντελάκης με λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Η άποψή μου είναι γνωστή και ελεύθερα καταγεγραμμένη.
Φυσικά δεν παραπονιέμαι για κανενός είδους φίμωση και δεν έχω κάποιο παράπονο από τη διαχείριση του φόρουμ,
καθώς μου δίνεται η δυνατότητα, πράγμα για το οποίο είμαι ευγνώμων, να γράφω την άποψη μου κόσμια, ευπρεπώς
και σύμφωνα με το πλαίσιο που υπάρχει.

Αντικειμενικός στην παρούσα φάση δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι. Προσπαθώ όμως. Ίσως αποτυχημένα.

Πάμε στο προκείμενο.

Είναι αίσθησή μου (στρεβλή και υποκειμενική) ότι έστω και με τα γνωστά προβλήματα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός μέχρι την άφιξη Σαββίδη στην Ελλάδα, έβαινε σχετικά καλώς και από τη στιγμή που ήρθε, άρχισαν όλα να πηγαίνουν πίσω και να ''κολλάνε'';

Είχαμε πάρει Τέιλορ, Κένι, ανανεώσαμε Μεϊτέ, Παβλένκα, Τάισον, προχώρησε του Ιβάνουσεκ που έκλεισε πριν να φύγει η ομάδα προετοιμασία (ανακοινώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την άφιξη Σαββίδη στην Ελλάδα) και γενικά υπήρχε ένα θετικό σχετικά κλίμα σε σχέση με τις μεταγραφές.

Από τη στιγμή που ήρθε ο Σαββίδης, σαν να πάγωσε το σύμπαν.

Άκυρα από παντού, μπρος πίσω και όλος ο μεταγραφικός σχεδιασμός πήγε πολύ πίσω χρονικά, ενώ πριν έδειχνε ότι γενικά τσούλαγε σχετικά ικανοποιητικά.

Μπορεί να κάνω και λάθος.

Δεκτές όλες οι γνώμες κριτικής του σχολιασμού μου.

ΥΓ. Το πιο αιρετικό το άφησα για το τέλος.

Αν μείνει τελικά ο Ντέλιας στον ΠΑΟΚ, δεν θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης που κρατάει τελικά τον Ντέλια στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ντέλιας που κρατάει τον Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν.
These users thanked the author Special 4 for the post (total 2):
xrisitsapa, Metagrafakias
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”