Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
O Κεντιρα μπορει να μην εινα καλος στο συστημα της Ναπολι αλλα να ταιριαζει στο παζλ του ΠΑΟΚ. Δυνατος παιζει με πλατη, τρωει δινει ξυλο, σπαζει μπαλες, χαμαλης για την ομαδα. Ενας καλυτερος και πιο δυνατος Μπραντον αυτον φαινεται να ψαχνει ο προπονητης και οχι τον τοπ σκορερ.
Ο Τσαλοφ δυστυχως το συστημα Ραζβαν δεν μπορει να το υπηρετησει. Δεν ταιριαζει στον ΠΑΟΚ αυτος ο παικτης.
Ο Τσαλοφ δυστυχως το συστημα Ραζβαν δεν μπορει να το υπηρετησει. Δεν ταιριαζει στον ΠΑΟΚ αυτος ο παικτης.
- These users thanked the author Λεμεσος4 for the post:
- DikefalosNisiotis
Ή απλα ειναι ασοβαρο μεσο.tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:40 Στο άρθρο που πόσταρε πριν ο alexgarcia αυτοί που γράφουν είναι ειρωνικοί και επιθετικοί, λέγοντας πράγματα όπως 'ο πιστολέρο επενδυτής΄και αναφέροντας ότι έχει να έρθει στην ομάδα για 6 χρόνια με θαυμαστικό. Όταν γράφει κάποιος τόσο επιθετικά και ειρωνικά, είναι συνήθως γιατί δεν έχει τίποτα. Αν ήταν σίγουροι για το deal θα ήταν πιο υπεράνω. Αυτή είναι η αίσθησή μου τουλάχιστον
Οι Γερμανοί έχουν εντελώς διαφορετική οπτική στο θέμα.
Αυτοί θεωρούν ότι κρατήσαμε όμηρο τον Ντελια παρά τη θέληση του.
Totally different universe.
Αυτοί θεωρούν ότι κρατήσαμε όμηρο τον Ντελια παρά τη θέληση του.
Totally different universe.
Καλά το πιστολέρο το πέτυχαν ειδικά αυτοί.tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:40 Στο άρθρο που πόσταρε πριν ο alexgarcia αυτοί που γράφουν είναι ειρωνικοί και επιθετικοί, λέγοντας πράγματα όπως 'ο πιστολέρο επενδυτής΄και αναφέροντας ότι έχει να έρθει στην ομάδα για 6 χρόνια με θαυμαστικό. Όταν γράφει κάποιος τόσο επιθετικά και ειρωνικά, είναι συνήθως γιατί δεν έχει τίποτα. Αν ήταν σίγουροι για το deal θα ήταν πιο υπεράνω. Αυτή είναι η αίσθησή μου τουλάχιστον
Τέτοιο πιστόλι που έφαγαν από τον μεγάλο
- These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
- tolis14, Unpsofable78, aivas19, PAOKevolution
-
Πάντως με τις σημερινές ενδεκάδες στην προπόνηση που θα είναι και αυτές του φιλικού αύριο καταλαβαίνω ότι ο μπαλντε έχει μείνει εκτός rotation λογικά γιατί είναι ξένος,και ο Χατσιδης ίσως να είναι το 2ο εξτρεμ αν φυγει ο Ντεσπότοφ.
Σε άλλα νέα συνεχίζει με Ιβανουσετσ στο 10 ο Λουτσεσκου και μάλιστα βάζει τον Πελκα αριστερά κι όχι τον Κροατη.
Σε άλλα νέα συνεχίζει με Ιβανουσετσ στο 10 ο Λουτσεσκου και μάλιστα βάζει τον Πελκα αριστερά κι όχι τον Κροατη.
Αυτό έλειπε να γνωρίζει ο Σαμπράκος απο οικονομικά και δη απο τα οικονομικά του ΠΑΟΚ.Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:30Στο λογιστικό γραφείο της κουνιάδας του Σαμπράκου πηγαίνει το Μαράκι?Timelord έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:03 Επίσης ο Σαμπρακος λέει και πως τα 20 εκατομμύρια τα έχουμε υπολογισμένα στην χρόνια στον προϋπολογισμό και πως δεν βγαίνει αλλιώς φέτος. Συγγνώμη αλλα πρέπει να μας περνάνε για πολύ ηλίθιους
Δεν ξέρω αν στην ΠΑΕ μας περνάνε για πολύ ηλίθιους, αλλά σίγουρα ο Σαμπράκος περνάει για πολύ ηλίθιους όσους τον ακούνε.
Καμία διαφωνία, εγώ απλά εξηγώ τη νομική πλευρά του θέματος για να γίνει ξεκάθαρο τι ισχύει και τι όχι.
Από κει και πέρα κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει τέτοια πατάτα.
Πάμε παρακάτω..
Από κει και πέρα κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει τέτοια πατάτα.
Πάμε παρακάτω..
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
- Kabamaru11, DikefalosNisiotis, aivas19
Αυτα τα άρθρα απο το κικκερ που υπογράφει ενας Μωυσιάδης και εγινε καραμέλα χθες απο ολους και ενας Βαρβίτσας που βγηκε στον μπούζο χθες και ειπε οτι η μεταγραφή χαλαει μονο αν κοπει στα ιατρικα ο Κωσταντέλιας εμένα δε μου ακουγονται σοβαρά.Τώρα άλλος ενας πικραμένος ο σαμπράκος δείχνει οτι αυτοί που τους γ@μησε ο Κωσταντλέλιας και δεν τον θελουν εδω συν οτι ειναι κακός&αφραγκος ο ιβαν...

- These users thanked the author giaxxo for the post:
- Unpsofable78
Και αυτό επίσηςicue έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:42Ή απλα ειναι ασοβαρο μεσο.tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:40 Στο άρθρο που πόσταρε πριν ο alexgarcia αυτοί που γράφουν είναι ειρωνικοί και επιθετικοί, λέγοντας πράγματα όπως 'ο πιστολέρο επενδυτής΄και αναφέροντας ότι έχει να έρθει στην ομάδα για 6 χρόνια με θαυμαστικό. Όταν γράφει κάποιος τόσο επιθετικά και ειρωνικά, είναι συνήθως γιατί δεν έχει τίποτα. Αν ήταν σίγουροι για το deal θα ήταν πιο υπεράνω. Αυτή είναι η αίσθησή μου τουλάχιστον
- FreeWatcher
Έλεος, ποιος παοκτσής μπορεί να ακούει σαμπράκους κ καρπετόπουλους???
- These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 4):
- SCIFO, giaxxo, Montrealiotis, Dimpatra
Βλεπω ηρθε και η σημερινη παρτιδα απο νεα μελη. Σαν τα χιονια.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- den_erxontai_ellada_4, thanos-xanthi
- Σουριναμέζος
Δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας αλλά η Bild είναι η Γερμανική espresso
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- Unpsofable78, giaxxo
- Kabamaru11
Αν ειναι συζητησιμοι και ωραιοι,μακαρι να μακροημερευσουν.Θελω να ειμαι καλοπιστος.

- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- den_erxontai_ellada_4
Ναι αλλά έχει ωραίο όνομα και φαίνεται σαν να αρθρογραφεί ο Σόιμπλε
Ακόμη κι έτσι να είναι ας του δώσουν να καπνίσει 2-3 μπάφους πριν τα ιατρικά και ας τους πει εκεί ότι τον ηρεμούν και κάνει 3-4 τη μέραJohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:44 Καμία διαφωνία, εγώ απλά εξηγώ τη νομική πλευρά του θέματος για να γίνει ξεκάθαρο τι ισχύει και τι όχι.
Πάμε παρακάτω..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- Kabamaru11, JohnDag, aivas19