leftosss4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:15
Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:13
Εγώ επιμένω να αμφισβητώ το αν όλα έγιναν με εντολή του Ιβάν. Δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα και το έγραφα και χθες όταν γινόταν όλο αυτό, ότι ο Ιβάν είναι τόσο αφελής, τόσο χαζός για να κάνει το μεγαλύτερο λάθος του στην πιο κρίσιμη στιγμή για αυτόν αλλά και την ομάδα. Γι αυτό και περιμένω να δω τι θα βγει στην φόρα για να κρίνω. Ελπίζω πραγματικά να μάθουμε όλοι τι ακριβώς συνέβη. Ποιες ήταν οι διαθέσεις και των δύο πλευρών και πώς καταλήξαμε στην χθεσινή άσχημη μέρα..
Φίλε με συγχωρείς αλλά ξέρουμε όλοι πως εδώ και χρόνια δεν κλείνει καμμία αγορά χωρίς το ΟΚ του Ιβαν. Άρα είναι απίθανο να έγινε αυτό χωρίς της έγκριση του..
Μα δεν εννοώ αυτό φίλε μου. Εννοώ για το ποιες ήταν οι διαθέσεις του Ντελια αλλά και τι μπορεί να έχει συζητηθεί μεταξύ τους.
1) Ήταν οκ του Ιβάν του στυλ "σε πουλάω γιατί δεν βγαίνουμε αλλιώς παληκαρι μου.Θες να πας Στουτγάρδη με αυτή την πρόταση;" Δεν ψήνομαι και πολύ αλλά οκ ο Ντελιας;
2) Ήταν υπόσχεση στον Ντελια από πέρσι ότι θα του επιτρέψει να φύγει εφόσον πειστεί από κάποια ομάδα;
3) Ήταν το ακραίο σενάριο που παρουσίαζαν οι bild και kicker και κάνανε αναδημοσιευσεις τα ελληνικά σαιτ, ότι ο Ντελιας πιέζει για να φύγει;