Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Επίσης με όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο ,ξέχασαν να μας ενημερώσουν ότι ο Κλαιφερτ που ακούστηκε για μας (cb από την καζά πια), έκλεισε στην Λυόν με 4 Μ
Άρα "παπάς" όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονταν εδώ μέσα όλο το καλοκαίρι για "ελλειμένη απόφαση πραγματικής αναβάθμισης στην θέση" και το "ακριβότερο συμβόλαιο που θα δώσει ποτέ ο ΠΑΟΚ".
Και εις μάτην τα εκατοντάδες σχόλια που γράφτηκαν παρουσιάζοντας το ως δεδομένο στην προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι υπάρχει πραγματική διάθεση επένδυσης.
Για ακόμα μια φορά "εμείς μοιράζαμε εκατομμύρια και αυτοί οι μακάκες δεν τα έπαιρναν".
Η μέρα της μαρμότας πραγματικά.
Από κει και πέρα, αν εν τέλη αποκτηθεί καλώς να ορίσει και εύχομαι να ματώσει τα δίχτυα.
Από την στιγμή που θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ θα έχει την απόλυτη στήριξη μου και θα εύχομαι να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν.
Και εις μάτην τα εκατοντάδες σχόλια που γράφτηκαν παρουσιάζοντας το ως δεδομένο στην προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι υπάρχει πραγματική διάθεση επένδυσης.
Για ακόμα μια φορά "εμείς μοιράζαμε εκατομμύρια και αυτοί οι μακάκες δεν τα έπαιρναν".
Η μέρα της μαρμότας πραγματικά.
Από κει και πέρα, αν εν τέλη αποκτηθεί καλώς να ορίσει και εύχομαι να ματώσει τα δίχτυα.
Από την στιγμή που θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ θα έχει την απόλυτη στήριξη μου και θα εύχομαι να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 9):
- makispaspartou, Hayate, DikefalosNisiotis, thanos-xanthi, mavri imera, Logistis, soigol, Patron, bane1980
- pirate_salonica
Νομίζω πως είναι κρισιμότερη η μεταγραφή του χαφ εν τέλει - το φορ έχει και την παράμετρο "Λουτσέσκουμπολ", μην το ξεχνάμε (δείτε τι είπε π.χ. για το Μύθου μετά το τελευταίο φιλικό)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Βλέπω τα 3 καλύτερα(?) λεπτά της καλύτερης χρονιάς του κι αναρωτιέμαι αν δεν έχουμε επετηρίδα πάλι σε πόσες βδομάδες θα τον αφήσει 3ο ο Μύθου.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Patron
Το θετικό με αυτόν είναι ότι δεν πρόκειται να τον χάσουμε για το Κοπα Αφρικα φέτος.
Ο μύθου εχει ταλεντο αλλα δεν ειναι καθολου ετοιμος να παιξει με πλάτη ανταγωνιστικά σε μεγάλη διάρκεια, φαινοταν απο περυσι σε οσα ματς πηρε στον ΠΑΟΚ βΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:14 Βλέπω τα 3 καλύτερα(?) λεπτά της καλύτερης χρονιάς του κι αναρωτιέμαι αν δεν έχουμε επετηρίδα πάλι σε πόσες βδομάδες θα τον αφήσει 3ο ο Μύθου.
-
Εκτός κι αν σκάσει κανένα άρθρο από SDNA ότι ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο ΜΠΑΜ και φέρνει στην Ελλάδα τον τάδε με προσωπικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη.
- Vet_eranos
Στις 19.00 αυτη η Βολφςμπεργερ παιζει επισημο? με μια Wallern για το κυπελλο? τους...
Μη γκρινιαξετε για το οφφ, δεν ειχα ιδεα που να το γραψω..
Αντε να δουμε τι σκατα θα βρουμε μπροστα μας σε λιγες μερες
Μη γκρινιαξετε για το οφφ, δεν ειχα ιδεα που να το γραψω..
Αντε να δουμε τι σκατα θα βρουμε μπροστα μας σε λιγες μερες
- These users thanked the author Vet_eranos for the post:
- giaxxo
Νομίζω ότι αν δεν βελτιωθεί δραστικά ο Τσαλοφ,κάτι δύσκολο κάτα τη γνώμη μου να γίνει βασιζόμενος στην περσινή χρονιά αλλά και στα φιλικά,θα πάρουμε σίγουρα έναν ακόμη παίκτη μπροστά ανάλογα και με τη διοργάνωση που θα παίζουμε...και Αυγουστο σίγουρα μπορούμε να χτυπήσουμε καλούς παίκτες....Τριάδα με κλασικό σεντεφορ,Κεντιρα και Μύθου θα είναι κάτι καλό...
Ερασιτεχνική ομάδα ο αντίπαλος της ,δεν είναι για συμπεράσματα
- These users thanked the author delos15 for the post:
- Vet_eranos
Ειναι παντως που τις προηγουμενες μερες ελεγαν οτι ειμαστε διστακτικοι λογω αντιδρασεων του κοσμου...Ε σημερα ειπαν μιας και ο κοσμος ειναι ευτυχισμενος μετα απο τα χτεσινα μπορει πλεον να το αντεξει...
- These users thanked the author joshua for the post (total 6):
- ΑποστόληςΑ, DikefalosNisiotis, Logistis, soigol, Patron, bane1980
Kεντιρα Μεντιρα η Σεντιρα δεν μπορεί να είναι πιο αμπαλος από Σαματα και Σια. Έχω φιλινγκ με μηδενική γνώση της αξίας του ότι θα μας πάει καλά. Του φουστη κάποια στιγμή θα μας κάτσει ένα λαχείο.
- These users thanked the author shogoon for the post (total 2):
- DikefalosNisiotis, Kourdos
-
με αυτήν την λογική πάω και εγώ 40 χρόνια και ακόμα το τζόκερ δεν το έπιασα και ούτε και το λαχείο αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις. και παρεπιπτόντως μέχρι και τα νούμερα του σαματά ήταν καλύτερα οπότε γιατί όχι στα χαρτιά είναι καλύτερος ο σαματαshogoon έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:18 Kεντιρα Μεντιρα η Σεντιρα δεν μπορεί να είναι πιο αμπαλος από Σαματα και Σια. Έχω φιλινγκ με μηδενική γνώση της αξίας του ότι θα μας πάει καλά. Του φουστη κάποια στιγμή θα μας κάτσει ένα λαχείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polichni1926 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
- Nikodiai, thios4
Σου λεει ο γαυρος ειναι καλυτερος που πηρε 2 μαροκινους και του βγηκαν λιρα 100? Τωρα αν οι 2 του γαυρου ειχαν καμια 100η συμμετοχες και καμια 50ρια γκολ στην εθνικη Μαροκου, ενω ο δικος μας 100 λεπτα συμμετοχης ,λεπτομερειες...