Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

icue έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:27
PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:24
icue έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:20

Οι μονοι που γραψαν οτι ο Ντελιας πιεζει για να φυγει ειναι οι Γερμανοι στο kicker και στη bild. Σε αυτους αναφερεσαι; Οχι οτι τους εχω καμια μεγαλη εμπιστοσυνη. Επισης οι ιδιοι αρδ (οι Γερμανοι) γραψαν οτι ο Σαββιδης δεν ηθελε με τιποτα να τον πουλησει.
Ο Σαββίδης είχε δώσει το ΟΚ να γίνει η μεταγραφή....Οι αντιδράσεις του κόσμου απλά έκαναν τον Ιβάν να επαναφερει τον Ντελια πίσω χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει πρόταση για αναπροσαρμογή και ανανέωση συμβολαίου...Αυτό λέω και προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος για την εξέλιξη της υπόθεσης....
Ναι αυτο το ξεκαθαρισαμε. Μονο ο Σαββιδης μπορουσε να δωσει το οκ, κανεις αλλος. Αλλο πραγμα σε ρωτησα. Οι Γερμανοι που γραφαν μυθευματα οτι ο Ντελιας πιεζε να φυγει, απο ποιον τον εμαθαν; Μηπως το εμαθαν απο τον μανατζερ του;
Ότι γράφω είναι λόγια του μάνατζερ του προφανώς....
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Θα τρελαθούμε;;;;
Αν ήταν ψέμα γιατί δεν βγήκε ανακοίνωση διαψευσής χθές;;;
Και αν ήταν ψέμα ποια μεταγραφή ακύρωσε με παρέμβαση ο Ιβάν;
Τι γράφετε ρε παιδιά;
Το να μην βγαίνει νόημα πώλησης του Ντέλια αυτήν την στιγμή δεν σημαίνει ότι ήταν και φανταστικό, αν εξαιρέσουμε το ενδεχόμενο μηδενικής ρευστότητας!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

soigol έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:23 Εμείς κάνουμε την τρίχα τριχιά;;;;
Ευτυχώς παράγουν οι ακαδημίες αλλιώς η τριχιά θα ηταν στο λαιμό μας......
Κάποιος επένδυσε για να φτιαχτούν.

Αυτό δε σημαίνει ότι έτσι θα πρέπει να χειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις!!

Στις ακαδημιες θα πρέπει να επενδύει η ομάδα και στη συνέχεια στους καρπούς των ακαδημιών!
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, DamoN, Parolos, Unpsofable78, vasgias
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αποφασίστε όμως να ξέρουμε τι έγινε .
Έκλαιγε ο Ντελιας που τον πουλούσαν παρά την θέληση του ο Ιβαν έτριβε τα χέρια του για το ρευστό και χάλασε την μεταγραφή γιατί φοβήθηκε τον κόσμο του ΠΑΟΚμανια με αεροπειρατεία στο Άμστερνταμ;
Πίεζε ο Ντελιας να φύγει του έκανε του μεγάλου τα τέτοια να και ειπε ο μεγάλος νταξει με ζάλισες και μετά φοβήθηκε τον κόσμο του ΠΑΟΚμανια και τον γύρισε σε στυλ Γιαννάκη σορυ αδερφέ αλλά θα φάμε ξύλο του χρόνου πάλι;
Ή ο Γιάννης δεν ήθελε να ανανεώσει τον είπε ο λουτσεσκου μου πήρες Ιβανουσετς πάρε μου και κραλ με την προκαταβολή , ούτως ή άλλως ο αγαπημένος μου είναι ο Μουργκ και ο Γιαννάκης πλασάρει σαν 12χρονο και ξαναφοβηθηκε τις αντιδράσεις του κόσμου και είπε άκυρο ξαναγύρνα πίσω;
Ή παίζει σκάκι και σ λέει πρώτη μέρα διαρκείας θα βγάλω και φανέλες και μια μέρα πριν θα κάνω πως στην ΠΑΕ είναι όλοι άχρηστοι και μόλις μάθω και καλά ότι πουλάνε το αγόρι μου τελευταία στιγμή θα τον σώσω ; Και του είπε κάποιος πρόεδρε αυτό το έκανες περυσι και του είπε ο ιβαν φέτος θα το κάνω πιο εντυπωσιακό . Θα τον αφήσω να ανέβει και σε αεροπλάνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
navigator11, soigol, DikefalosNisiotis, Unpsofable78, Σουριναμέζος
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

aivas19 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:24
ReignMan έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:06
aivas19 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:53

Ισχυει το ποσο των 6 μυριων; Δηλαδη ειχαν συμφωνησει δωσουν 6 μυρια;
Πρεπει να μαθουμε να δινουμε αυτα τα ποσα εκει που αξιζει. Μονο να πουλαμε 20-30 δε γινεται.
Ειπα εγω να μην τα δωσουν;
Αντε παλι :lol: ρε μην αρπαζεσαι επειδη κανεις σεναρια, δεν ειπα οτι ειπες κατι τετοιο. Γενικα μιλησα
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Μάλλον έπρεπε να έχω ενσωματώσει την ερώτηση στην απάντηση που έδωσα γιατί χάθηκε το νόημα και μου απαντάτε ανάλογα.
Την επόμενη φορά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

icue έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:27
PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:24
icue έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:20

Οι μονοι που γραψαν οτι ο Ντελιας πιεζει για να φυγει ειναι οι Γερμανοι στο kicker και στη bild. Σε αυτους αναφερεσαι; Οχι οτι τους εχω καμια μεγαλη εμπιστοσυνη. Επισης οι ιδιοι αρδ (οι Γερμανοι) γραψαν οτι ο Σαββιδης δεν ηθελε με τιποτα να τον πουλησει.
Ο Σαββίδης είχε δώσει το ΟΚ να γίνει η μεταγραφή....Οι αντιδράσεις του κόσμου απλά έκαναν τον Ιβάν να επαναφερει τον Ντελια πίσω χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει πρόταση για αναπροσαρμογή και ανανέωση συμβολαίου...Αυτό λέω και προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος για την εξέλιξη της υπόθεσης....
Ναι αυτο το ξεκαθαρισαμε. Μονο ο Σαββιδης μπορουσε να δωσει το οκ, κανεις αλλος. Αλλο πραγμα σε ρωτησα. Οι Γερμανοι που γραφαν μυθευματα οτι ο Ντελιας πιεζε να φυγει, απο ποιον τον εμαθαν; Μηπως το εμαθαν απο τον μανατζερ του;
Αν δεν τα έβγαλαν από τον πάτο τους πάντως, επειδή ούτε εγώ θα πόνταρα ότι ο Κωνσταντέλιας πίεσε και μάλιστα τόσο ασφυκτικά για να αποδεσμευτεί από τον ΠΑΟΚ, πρέπει από κάποιον/κάποιους να "ταΐστηκαν" γκράντε παπατζηλίκι οι τύποι.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Unpsofable78
soigol

Δημοσίευση από soigol »

DamoN έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:33 Αποφασίστε όμως να ξέρουμε τι έγινε .
Έκλαιγε ο Ντελιας που τον πουλούσαν παρά την θέληση του ο Ιβαν έτριβε τα χέρια του για το ρευστό και χάλασε την μεταγραφή γιατί φοβήθηκε τον κόσμο του ΠΑΟΚμανια με αεροπειρατεία στο Άμστερνταμ;
Πίεζε ο Ντελιας να φύγει του έκανε του μεγάλου τα τέτοια να και ειπε ο μεγάλος νταξει με ζάλισες και μετά φοβήθηκε τον κόσμο του ΠΑΟΚμανια και τον γύρισε σε στυλ Γιαννάκη σορυ αδερφέ αλλά θα φάμε ξύλο του χρόνου πάλι;
Ή ο Γιάννης δεν ήθελε να ανανεώσει τον είπε ο λουτσεσκου μου πήρες Ιβανουσετς πάρε μου και κραλ με την προκαταβολή , ούτως ή άλλως ο αγαπημένος μου είναι ο Μουργκ και ο Γιαννάκης πλασάρει σαν 12χρονο και ξαναφοβηθηκε τις αντιδράσεις του κόσμου και είπε άκυρο ξαναγύρνα πίσω;
Ή παίζει σκάκι και σ λέει πρώτη μέρα διαρκείας θα βγάλω και φανέλες και μια μέρα πριν θα κάνω πως στην ΠΑΕ είναι όλοι άχρηστοι και μόλις μάθω και καλά ότι πουλάνε το αγόρι μου τελευταία στιγμή θα τον σώσω ; Και του είπε κάποιος πρόεδρε αυτό το έκανες περυσι και του είπε ο ιβαν φέτος θα το κάνω πιο εντυπωσιακό . Θα τον αφήσω να ανέβει και σε αεροπλάνο
Για εμένα κάποια πράγματα είναι προφανή, οι ερμηνίες που δίνονται στα γεγονότα, απλά έρχονται να "καλύψουν" τα πιστεύω μας !!!
These users thanked the author soigol for the post:
PaokFiesta
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

soigol έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:30 Θα τρελαθούμε;;;;
Αν ήταν ψέμα γιατί δεν βγήκε ανακοίνωση διαψευσής χθές;;;
Και αν ήταν ψέμα ποια μεταγραφή ακύρωσε με παρέμβαση ο Ιβάν;
Τι γράφετε ρε παιδιά;
Το να μην βγαίνει νόημα πώλησης του Ντέλια αυτήν την στιγμή δεν σημαίνει ότι ήταν και φανταστικό, αν εξαιρέσουμε το ενδεχόμενο μηδενικής ρευστότητας!
Τα πράγματα είναι απλά, Ντελιας θα έκλεινε ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε τα χρήματα θα τα εδινε για το χαφ και το φορ ,πιστεύοντας ότι οι αντιδράσεις δεν θα φτάσανε σε ακραίο σημείο, ενώ απο την επόμενη μέρα όλα τα site θα παίζανε για το 10ρι Ιβανουσετσ, τον ανανεωμένο Ταισον ,τον Χατσιδη και τον Μπαλντε, ωστόσο τα πράγματα δεν πηγαν τόσο καλά με τις αντιδράσεις,έτσι ακυρώθηκε η μεταγραφή και παράλληλα ο Κραλ έγινε ακριβός και κακός ο μάνατζερ του ενώ μέχρι αύριο θα έχει κλείσει ο Μαροκινος της Ναπολι με περισσότερα ματσ στην Δ Ιταλίας πάρα σε Α εθνικες.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
makispaspartou
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

https://napolimagazine.com/calcio/artic ... 25-07-2025
Valter De Maggio, director of Radio Kiss Kiss Napoli, spoke during Radio Goal: "Agreement reached between Naples and PAOK Thessaloniki for the transfer of Cheddira that is about to accept the offer of the Greeks and should sign 3 years of contract. We are at the details, the offer for the boy is indispensable. He preferred to accept PAOK to play the Europa League, Napoli will go 3 million. Milinkovic-Savic will not play tomorrow's game with Cremonese, he is not risked even in the training matches. He will arrive at Castel di Sangro." (μετάφραση από Ιταλικά)
Μάλλον προχωράει του Μαροκινού

*edit: μετά από 1 λεπτό βλέπω ανέβασε και το sport24 την είδηση, αναμεταδίδοντας όσα είπαν οι Ιταλοί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WeWillRockYou την Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

WeWillRockYou έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:43 https://napolimagazine.com/calcio/artic ... 25-07-2025
Valter De Maggio, director of Radio Kiss Kiss Napoli, spoke during Radio Goal: "Agreement reached between Naples and PAOK Thessaloniki for the transfer of Cheddira that is about to accept the offer of the Greeks and should sign 3 years of contract. We are at the details, the offer for the boy is indispensable. He preferred to accept PAOK to play the Europa League, Napoli will go 3 million. Milinkovic-Savic will not play tomorrow's game with Cremonese, he is not risked even in the training matches. He will arrive at Castel di Sangro." (μετάφραση από Ιταλικά)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

:opaokara: παίρνουμε την παιχτουρα
These users thanked the author pagotatzis for the post (total 2):
DikefalosNisiotis, Hayate
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

WeWillRockYou έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:43 https://napolimagazine.com/calcio/artic ... 25-07-2025
3ετές κιόλας... Έτσι είναι αυτά, τα κελεπούρια τα δένεις να μην στα κλέψουν, ενώ τον Μεϊτέ πχ που δεν τον ξέρεις, τον πρήζεις τις μπάλες για 1+1 και άμα θέλει...

Πάμε ωρέ Τσεντίρια, όπως έλεγε και μια ψυχή όταν είχαμε πάρει Ελ Ζαρ "Μέσα την Τούμπα θα πάθεις πλάκα, θα μας ακούνε μέχρι και την Καζανμπλάνκα". :opaokara:
These users thanked the author Developer4 for the post (total 3):
pagotatzis, DikefalosNisiotis, PaokFiesta
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Αδυνατώ να διαβάσω 96 σελίδες από χτες, εκτός απο τα πουλάμε και τώρα δεν πουλάμε για τα οποία ενημερώθηκα έγινε κάτι άλλο απο χτες;
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Φαντάζεστε να έρθει και να τον καλέσουν στην εθνική του για το Copa Africa;; :lol:
These users thanked the author riegel for the post:
navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”