Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Δεν μπορώ να πω ότι κάποια από τις τρεις είναι άσχημη, αλλά σαν συνολική τριάδα φανελών νομίζω ότι είναι η λιγότερο εμπνευσμένη χρόνια της macron καθώς είναι σχέδια που λίγο πολύ έχουμε ξαναδεί με μικρές παραλλαγές. Ελπίζω ότι έχουν κρατήσει όλη την έμπνευση για την επετειακή που θα βγει αργότερα.
Περισσότερο μου άρεσε η λευκή
Περισσότερο μου άρεσε η λευκή
Ναι πηρα με ονομα και ηρθε σε 3 μερες (χωριο στην Β. Ελλαδα στην περιφερεια κεντρικης Μακεδονιας)gk.box16 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:52 Πήρε κάποιος φανέλα;
Εχω κάνει παραγγελία εδώ και μια εβδομάδα και ακόμα είναι στο status εκκρεμεί
Τι φάση ;
- WeWillRockYou
H Macron είναι εγγύηση τόσα χρόνια στο να παρουσιάζει ολοκληρωμένες προτάσεις, είτε ταιριάζουν στο προσωπικό γούστο κάποιου είτε όχι.
Κακή φανέλα δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ σε αυτή τη συνεργασία.
Η φετινή πρόταση μοιάζει να είναι πιο μίνιμαλ, ίσως για να δίνει μια πιο ρετρό αίσθηση για τα 100 χρόνια.
Θα ήθελα κάτι διαφορετικό στην μαύρη, γιατί θυμίζει περισσότερο μπλουζάκι προπόνησης. Ίσως έπρεπε να προστεθούν περισσότερα στοιχεία.
Κακή φανέλα δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ σε αυτή τη συνεργασία.
Η φετινή πρόταση μοιάζει να είναι πιο μίνιμαλ, ίσως για να δίνει μια πιο ρετρό αίσθηση για τα 100 χρόνια.
Θα ήθελα κάτι διαφορετικό στην μαύρη, γιατί θυμίζει περισσότερο μπλουζάκι προπόνησης. Ίσως έπρεπε να προστεθούν περισσότερα στοιχεία.
Σαν την μαύρη έχω ίδια αντιντας
Παντελής κωνσταντινιδης 99 πριν πάει βαζελο
Παντελής κωνσταντινιδης 99 πριν πάει βαζελο
- WeWillRockYou

Η μαύρη πρέπει να είναι εμπνευσμένη από εδώ
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 4):
- DamoN, ToMousiTouCrespo, pagotatzis, TylerDurden
- pirate_salonica
Κάτι μου λέει πως η μαύρη εμφάνιση δεν είναι αυτή που επρόκειτο να βγει. Λεγόταν πως θα υπάρχει αναφορά στην Κωνσταντινούπολη - η οποία μάλλον δεν εγκρίθηκε από την UEFA (να υποθέσω).
- john4serres
- pirate_salonica
- TylerDurden
-
Εκείνη νομίζω θα είναι η επετειακήpirate_salonica έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:22 Κάτι μου λέει πως η μαύρη εμφάνιση δεν είναι αυτή που επρόκειτο να βγει. Λεγόταν πως θα υπάρχει αναφορά στην Κωνσταντινούπολη - η οποία μάλλον δεν εγκρίθηκε από την UEFA (να υποθέσω).
Ξεκάθαρα η θεματική η φετινή ήταν ολντσκουλια ρετρό και βγήκε αυτό.
Η ριγέ μου άρεσε αλλά όντως στα μανίκια κάτι δεν κολλάει ακριβώς δεν ευθυγραμμισαν καλά τις ρίγες. Αν είχε αυτό θα ήταν πολύ καλή.
Η λευκή είναι απλή λιτή κλπ αλλά μαρεσε πολύ το σήμα που είναι σκέτος ο αετός με το 1926 ίσως η αγαπημένη μου από τις τρεις
Η μαύρη επίσης απλή και βγάζει το παλιό αλλά κάπως μου κάθεται σκέτη σαν κάτι να λείπει και μαρεσει λιγότερο από τις άλλες.
Γενικά τα προηγούμενα χρόνια είχε καλύτερες επιλογές θεωρώ αλλά ίσως οι φετινές να είναι γουρλιδικες
Η ριγέ μου άρεσε αλλά όντως στα μανίκια κάτι δεν κολλάει ακριβώς δεν ευθυγραμμισαν καλά τις ρίγες. Αν είχε αυτό θα ήταν πολύ καλή.
Η λευκή είναι απλή λιτή κλπ αλλά μαρεσε πολύ το σήμα που είναι σκέτος ο αετός με το 1926 ίσως η αγαπημένη μου από τις τρεις
Η μαύρη επίσης απλή και βγάζει το παλιό αλλά κάπως μου κάθεται σκέτη σαν κάτι να λείπει και μαρεσει λιγότερο από τις άλλες.
Γενικά τα προηγούμενα χρόνια είχε καλύτερες επιλογές θεωρώ αλλά ίσως οι φετινές να είναι γουρλιδικες
- pirate_salonica
Στα ράδια λέγαν για τη μαύρη πάντως... ακόμα και στη φανέλα έξω πέσαν αυτοί οι ΑΡΔ