Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Για να μην παρεξηγηθούμε.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα δεν με καλύπτει όπως επίσης δεν με καλύπτει (σε καμία περίπτωση) και το βιογραφικό του παίκτη.
Και σε κάθε περίπτωση σε μια χρονιά που η ομάδα κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ εισόδων και σε μια χρονιά που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια ιστορίας μας περίμενα κάτι πολύ πολύ καλύτερο σε μια θέση που πονάμε εδώ και χρόνια.
Αυτό είναι όλο, μακάρι αν έρθει να με κάνει να κωλοτουμπιάσω. Πολύ θα το χαρώ.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα δεν με καλύπτει όπως επίσης δεν με καλύπτει (σε καμία περίπτωση) και το βιογραφικό του παίκτη.
Και σε κάθε περίπτωση σε μια χρονιά που η ομάδα κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ εισόδων και σε μια χρονιά που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια ιστορίας μας περίμενα κάτι πολύ πολύ καλύτερο σε μια θέση που πονάμε εδώ και χρόνια.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
- Kabamaru11, Logistis, Budas73
Τωρα αμα γραψω πραγματικα τι νιωθω και σκεφτομαι με το φιασκο ντελια και την επικειμενη "συμφωνια/μεταγραφη" για τον μαροκινο και την χαλασμενη μεταγραφη κραλ γιατι "ξαφνικα ζητουσαν υπερδιπλασιο ποσο" θα τα ξαναπουμε καλο 26...
Ντροπη. Απλα ντροπη.
Ντροπη. Απλα ντροπη.
- These users thanked the author embuji for the post (total 5):
- Nikodiai, Polichni1926, soigol, boogeyman77, Patron
Δηλαδή ρε εσύ Τζος πιστεύεις ότι υπάρχει συμφωνία ΠΑΟΚ - Μανατζαρεων- Νάπολι για να πουλήσουν παπά στον κόσμο;joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:41 Εγώ το λεω αν και προφανώς δεν έχω αποδείξεις παρα μόνο κοινή λογική και γνώση της προϊστορίας της ΠΑΕ που παζαρευε το 100ρικο για τον καημό του Λουτσεσκου... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια στο εκατομμύριο ο ΠΑΟΚ να δίνει τα ποσά που γράφονται σε ομάδα και παίκτη.
-
Μόνο εγώ έχω μια κρυφή ελπίδα ότι αν πάρουν τώρα κεντιρα και τέλη Αυγούστου παρουσιαστεί ευκαιρία για μεγάλο φορ (πχ.Μοπεϊ, Λαριν) θα τον πάρουν; Δανεικό βέβαια
-
Πέρσι η Μπάγερν κι η Τσέλσι βγήκαν στην αγορά για προπονητή. Δύο από τα πιο βαριά ονόματα, με εξαιρετικά ρόστερ, με προοπτική κλπ κλπ. Η μεν έφερε τον Κομπανί, η δε τον Μαρέσκα. Το κοινό τους ήταν ότι και οι δύο είχαν κατακτήσει την Τσάμπιονσιπ. Δεν έφεραν προπονητή με σπουδαία παρουσία σε πρώτη κατηγορία, που έψαχνε το βήμα παραπάνω. Ούτε πχ ο Νάγκελσμαν ούτε ο Πότερ, που ήταν το next best thing των προπονητικών σχολών των αντίστοιχων χωρών τους έπιασαν. Αποφάσισαν και οι δύο να πάρουν κάποιον που ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό, έστω και σε χαμηλότερο επίπεδο, κυρίως για να μπορεί να στήσει ομάδες κυριαρχικές, που να επιβάλλουν το παιχνίδι τους, που να επιτίθενται κλπ. Αμφότεροι πέτυχαν σε πρώτο χρόνο, να δούμε στην πορεία.
Γιατί το λέω αυτό? Γιατί ένα φορ όπως ο Κεντίρα που έβαλε 7 γκολ με μια ομάδα που παίζει με τρόπο που δεν θα κληθεί ποτέ πλην ευρωπαϊκων αγώνων απέναντι σε ομάδες επιπέδου ΜανΓιου να παίξει ο ΠΑΟΚ, δεν έχει καμία θέση στην ομάδα όχι μόνο λόγω ανησυχητικού βιογραφικού, όχι μόνο λόγω κακής τεχνικής πχ ή άλλων επιμέρους στοιχείων, αλλά και επειδή δεν έχει μάθει να παίζει φορ σε ομάδα που βρίσκει απέναντί της κλειστές άμυνες, διαβασμένο αντίπαλο, προσαρμογές κλπ. Προτιμώ χίλιες φορές να πάμε πχ σε ένα φορ που έχει μάθει να παίζει έτσι έστω στη Νορβηγία ή την Β' Ισπανίας, παρά σε ένα φορ που έχει (μια, επαναλαμβάνω μια) οκ σεζόν σε κακή ομάδα Σέριε Α.
Γιατί το λέω αυτό? Γιατί ένα φορ όπως ο Κεντίρα που έβαλε 7 γκολ με μια ομάδα που παίζει με τρόπο που δεν θα κληθεί ποτέ πλην ευρωπαϊκων αγώνων απέναντι σε ομάδες επιπέδου ΜανΓιου να παίξει ο ΠΑΟΚ, δεν έχει καμία θέση στην ομάδα όχι μόνο λόγω ανησυχητικού βιογραφικού, όχι μόνο λόγω κακής τεχνικής πχ ή άλλων επιμέρους στοιχείων, αλλά και επειδή δεν έχει μάθει να παίζει φορ σε ομάδα που βρίσκει απέναντί της κλειστές άμυνες, διαβασμένο αντίπαλο, προσαρμογές κλπ. Προτιμώ χίλιες φορές να πάμε πχ σε ένα φορ που έχει μάθει να παίζει έτσι έστω στη Νορβηγία ή την Β' Ισπανίας, παρά σε ένα φορ που έχει (μια, επαναλαμβάνω μια) οκ σεζόν σε κακή ομάδα Σέριε Α.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
- soigol, Montrealiotis, Patron
Γιατί ο Μοχάμεντ θεωρείται τόσο ανώτερος ας πούμε;Jim_Chatz έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:42 Μοχάμεντ με πώληση Ντελια ημίχρονο
Κεντιρα με μη πώληση Ντελια τελικό
-
\
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παπα σωσε μας απο το Μαροκινο ατι. Θα ψαχτει το κουιζ και για 5ωρο αν χρειαστει.
Σου φαίνεται τόσο περίεργο με όσα γίνονται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο; Όχι παζαρευαμε τον Μειτε 2 χρόνια και ξαφνικά γίναμε απλες για αυτό το βιογραφικό.nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:47Δηλαδή ρε εσύ Τζος πιστεύεις ότι υπάρχει συμφωνία ΠΑΟΚ - Μανατζαρεων- Νάπολι για να πουλήσουν παπά στον κόσμο;joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:41 Εγώ το λεω αν και προφανώς δεν έχω αποδείξεις παρα μόνο κοινή λογική και γνώση της προϊστορίας της ΠΑΕ που παζαρευε το 100ρικο για τον καημό του Λουτσεσκου... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια στο εκατομμύριο ο ΠΑΟΚ να δίνει τα ποσά που γράφονται σε ομάδα και παίκτη.
-
Εχουν δοθει και για αλλους αυτα τα λεφτα ρε παιδια. 3 πήραμε το κανονι τσολακ...
Συγγνώμη, σέβομαι πολύ τις απόψεις σου στο φόρουμ και σε γενικές γραμμές συμφωνώ κιόλας, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι να εξηγώ τα αυτονόητα.
Αν πιστεύεις ότι ο Κεντιρα είναι ισάξιος του Μοχάμεντ, δεκτό, είναι η άποψη σου.
Εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο.
Αν είναι να έρθει ο Μαροκινός, καλώς να έρθει, να μας "ξεφτιλισει" με τις εμφανίσεις του. Θα είμαι από τους πρώτους που θα πουν ότι έγινε ρόμπα
Γιατί θεωρείται "τόσο" ανώτερος ρώτησα. Δεν είναι ότι από την μια μεριά έχουμε Σέντιρα και από την άλλη Μάρβιν ΝτουκςJim_Chatz έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:54Συγγνώμη, σέβομαι πολύ τις απόψεις σου στο φόρουμ και σε γενικές γραμμές συμφωνώ κιόλας, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι να εξηγώ τα αυτονόητα.
Αν πιστεύεις ότι ο Κεντιρα είναι ισάξιος του Μοχάμεντ, δεκτό, είναι η άποψη σου.
Εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο.
Αν είναι να έρθει ο Μαροκινός, καλώς να έρθει, να μας "ξεφτιλισει" με τις εμφανίσεις του. Θα είμαι από τους πρώτους που θα πουν ότι έγινε ρόμπα
Σορρυ που δε πεταμε απο χαρα που αγοραζουμε φορ με highlights καριερας αποτυχημενες ντριμπλες που απο κοντρα εγιναν πασα ε. Με μια σεζον καλη β ιταλιας και να ξεκιναει η επαγγελματικη του καριερα στα 23...
-
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, ποιον ακριβώς εμπιστεύεσαι? Την scouting team που έχει να φέρει φορ που να μας κάνει κοντά 8 χρόνια? Τον προπονητή που έκρινε ανέτοιμο τον Τζίμα για χάρη του Σαμάτα και τον Μπράντον? Ειλικρινά, έχω φτάσει στο σημείο να απορρίπτω όποιους εγκρίνουν, μόνο και μόνο γιατί αυτό επιτάσσει η στατιστική.JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:43 Για να μην παρεξηγηθούμε.
Ας ελπίσουμε αυτός ο Ιταλός να μην έχει πάλι περιορισμένα καθήκοντα και να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του.