Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Η τιμή που μπορεί να πιάσει ένας ποδοσφαιριστής δεν εξαρτάται μόνο από αυτά που κάνει ο ίδιος στο γήπεδο αλλά σε μεγάλο βαθμό και από αυτά που κάνει το μανατζερικό του γραφείο στα παρασκήνια. Και πέρσι και φέτος δεν έχει φανεί να έχει γίνει τρομερή δουλειά και προετοιμασία σε αυτό το κομμάτι, ίσως γιατί δεν αποτελεί και πρώτη προτεραιότητα του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Χωρίς να λέω ότι ο Ντέλιας δεν έχει φιλοδοξίες, είναι εμφανές νομίζω ότι δεν αποτελεί το αρχέτυπο του εργασιομανή καριερίστα/αριβίστα όπως είναι πλέον η νόρμα στους περισσότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

obanebane έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:17 Διαφωνώ,μικρή σημασία έχει όμως.

μην διαφωνεις....

ο ...σερ... εθεσε προϋποθέσεις κατω απο τις οποιες θα μπορουσε να παιξει στις ομαδες του....

υπαρχουν λογοι που εαν δεν τους γνωριζουμε τα νουμερα μας φαινονται αφύσικα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πάντως ο Baturina της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είναι και ίδια ηλικία, πωλήθηκε περίπου στα ίδια λεφτά που συζητάνε και για τον Ντέλια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:29 Η τιμή που μπορεί να πιάσει ένας ποδοσφαιριστής δεν εξαρτάται μόνο από αυτά που κάνει ο ίδιος στο γήπεδο αλλά σε μεγάλο βαθμό και από αυτά που κάνει το μανατζερικό του γραφείο στα παρασκήνια. Και πέρσι και φέτος δεν έχει φανεί να έχει γίνει τρομερή δουλειά και προετοιμασία σε αυτό το κομμάτι, ίσως γιατί δεν αποτελεί και πρώτη προτεραιότητα του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Χωρίς να λέω ότι ο Ντέλιας δεν έχει φιλοδοξίες, είναι εμφανές νομίζω ότι δεν αποτελεί το αρχέτυπο του εργασιομανή καριερίστα/αριβίστα όπως είναι πλέον η νόρμα στους περισσότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του.
Πολύ πιθανό να ισχύει και αν πραγματικά είναι έτσι, ο ΠΑΟΚ πρέπει να το εκμεταλλευτεί και όπως έχω ξαναγράψει, να γίνει ο Φορτουνης του ΠΑΟΚ και όχι ταλαρα.
Για μένα η παραμονή Ντελια για χρόνια στον ΠΑΟΚ και μιλώντας καθαρά αγωνιστικά,θα είναι ευλογία.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

obanebane έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:02
Equalizer έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:43 Το σκουλήκι ήταν ΑΘΛΙΟ

Για μεγάλα διαστήματα του ματς δεν περνούσε τη σέντρα

Το γκολ του εγώ, ίσως υποκειμενικά, λέω ότι δεν έπρεπε να μετρήσει καθότι ήρθε σε αντεπίθεση μετά από πέναλτι που δεν δόθηκε στους άλλους

Έπρεπε να έχει φάει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ

Μόνο με τύχη περνάει ο Άρης,στην κόντρα αυτοί ειναι φωτιά,για τα δεδομένα του ρούλη.
Τα ίδια και για τον βαζελο, δείτε τα περσινά αποτελέσματα των Σκωτσεζων στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά.
Για μένα είναι και οι δύο αποκλεισμένοι.
Γιατί η χάρτινη εύκολα είναι;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πρόλαβα κάτι λίγα λεπτά και είδα γάβρο στο φιλικό, ο Σιπιόνι που πήρανε μου φάνηκε παικτάρα. Ελπίζω να μην πάρει καλούς εξτρέμ (ευτυχώς δεν έκλεισε τον Σαντινο) γιατί βλέπω ότι έχει ξεφύγει πολύ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το σκουλήκι όπως και η αεχ, εύκολα ή δύσκολα, θα περάσουν. Οι Αζέροι στερούνται παραστάσεων και θα βρουν και ζέστη, ενώ η Χάποελ θα παίξει σε ουδέτερο γήπεδο.
Μεγάλη έκπληξη θα είναι να προκριθεί ο βάζελος, κούφια η ώρα που το ακούει. Στα play off του Con. L. να παίξουν.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Αυτή η σιγουριά σου για τον Αρούλη με συγκλονίζει φίλε. Βάλε δες τα highlights από εχθές. Κάθε κατεβασιά των Αρμένιων μύριζε γκολ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ανύπαρκτο κέντρο, μαρκαρίσματα με τα μάτια κι όλα τα σχετικά. Θα αλλάξει τόσο η εικόνα σε μία βδομάδα; Θα δείξει. Μπορεί το καυτό Λα Μπομπονέρα να κάνει τη διαφορά. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Μα αφού θέλουμε να βαφτίσουμε όλους τους καινούριους παίκτες του ρούλη, άεκ και βάζελου παικταράδες, τι να κάνουμε; εγώ πάντως αυτόν τον Σέρβο χαφ που πήρε ο αρης όπως τον είδα δεν μπορούσε να στρίψει. Μέχρι να σηκώσει το ένα πόδι, το έκλεβαν τη μπάλα, ξαναγυρνουσαν πίσω και του την ξαναεκλεβαν.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ειδα και εγω τα highlights του σκουληκιου για να δω πως τα καταφερανε παλι.

Για 5αρα ηταν ο Πρωταθλητης Halloween.Τυχεροι σταθηκαν. Καθολου ευκολη δουλεια δεν θα εχουν στον 2ο αγωνα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η Σάντερλαντ ετοιμάζει μεγάλη προσφορά για τον Λορέντσο Πιρόλα
Οι νταμπλούχοι αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 25 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Πιρόλα, ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ είναι εφικτό ένα deal κοντά στα 20 εκ. πλέον μπόνους.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

wickerman
Εγώ πιστεύω ότι ο ρούλης θα προκριθεί όχι γιατί έχει κάποια υπερομάδα, αλλά γιατί οι Αζέριοι στερούνται παραστάσεων και πιστεύω ότι θα επηρεαστούν και από την ζέστη της Ελλάδας. Θα τα δούμε σε μια εβδομάδα, όχι εγώ, σπάνια βλέπω αγώνες άλλων Ελληνικών ομάδων.
Στην τελική, στα φρύδια μου το τι θα κάνουν ρούλης και αεχ. Τα δικά μας βλέπω τα οποία νομίζω σε κανένα από μας δεν αρέσουν και ενώ κάθε καλοκαίρι και πέρσι αν ανατρέξεις, έκανα μεγάλη υπομονή και ήμουν και καλόπιστος, φέτος φαίνεται να μου τελειώνει. Μακάρι να διαψευστώ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Azrael έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:06 Ειδα και εγω τα highlights του σκουληκιου για να δω πως τα καταφερανε παλι.

Για 5αρα ηταν ο Πρωταθλητης Halloween.Τυχεροι σταθηκαν. Καθολου ευκολη δουλεια δεν θα εχουν στον 2ο αγωνα.
Έπνιξε και το κοράκι το γκολ των Αρμένιων στα πρώτα λεπτά που χωρίς να το πολύψάξω μια χαρά onside μου φάνηκε.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο βαζελσπορ λεει το οκ στα 15 της Σπορτινγκ για Βαγιαννιδη. Δεκαπεντε. Για Βαγιαννιδη. Να εχουμε μια εικονα τι πηγαμε να κανουμε χθες.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
Kabamaru11, Ορτζονικίδης, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

icue έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:01 Ο βαζελσπορ λεει το οκ στα 15 της Σπορτινγκ για Βαγιαννιδη. Δεκαπεντε. Για Βαγιαννιδη. Να εχουμε μια εικονα τι πηγαμε να κανουμε χθες.
Γιατι πουλανε αυτοι; Αφου μονο εμεις πουλαμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”