Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Γερασίμου

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για το χθεσινό σήριαλ και επικοινωνιακό φιάσκο, δεν πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση η ΠΑΕ στην οποία θα εξηγεί το τί έγινε; Δεν δικαιούται μια εξήγηση ο κόσμος του ΠΑΟΚ;
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
soigol, MagdiTolba
gianantho

Δημοσίευση από gianantho »

Εντελώς ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ αποφάσεις.
Πολύ λάθος στρατηγική στο θέμα Ντελια.
Το μόνο θετικό είναι ευτυχώς υπάρχει η κόντρα του Ιβάν με τον γνωστό δημοσιογραφικο ομιλο της πόλης και δεν είμαστε αναγκασμένοι να δούμε πρωτοσέλιδα του τύπου ο μεγάλος Ιβάν έκανε το θαύμα του .
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Αυτό με το σκάκι και 5D στρατηγική please σταματήστε το...
Μην προσπαθούμε να ξεπλύνουμε κάτι που δεν ξεπλένεται.
Εγώ προσωπικά απογοητεύτικα. Δεν με νοιάζουν τα 100 χρόνια και όλα αυτά.
Με πειραξε όμως ότι μέχρι που εμφανίστηκε ο Μυστακίδης όλα κυλούσαν στους ίδιους ρυθμούς της τελευταίας πενταετίας.
Με πείραξε που ο προπονητής μου διασύρθηκε και τιμωρήθηκε και τα ΜΜΕ του Σαββίδη μούγκα και τώρα τα άρθρα το ένα μετά το άλλο.
Με πείραξε που το γήπεδο είχε παγώσει και τώρα όχι μακέτες, όχι meetings, όχι ημερομηνίες.
Και τέλος με τον Ντέλια όλοι το ξέρουμε ότι μια μέρα θα φύγει (λογικά). Αλλά με πείραξε το ότι τον αφήσαν στο ίδιο συμβόλαιο και ότι χθες παίχθηκε ένα αισχρό επικοινωνιακό παιχνίδι πάνω του. Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα ανέβει στο αεροπλάνο...

Πλέον δεν έχω όρεξη. Μεταγραφές ας κάνουν ότι θέλουν. Ας μην κάνουν και ντιπ. /care
Αλλά ας στηρίξουμε προπονητή και όποιους παίκτες μέσα στη χρονιά και όπου βγει.
Η κριτική πλέον για μένα τουλάχιστον είναι ξεκάθαρο που πρέπει να εστιάζεται.

Αυτά απο μένα. Και το κλείνω γιατί πρέπει να κανω και λίγο δουλειά γιατί απο χθες ας τα να πάνε :roll:
These users thanked the author NikLiverpool for the post (total 3):
john78, bane1980, soigol
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

theo-drama έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:52 .............................

Μερικά πράγματα, ΔΕΝ μπορούν να γράφουν, έτσι απλά....
σειρα....

δεν μπορω να πω με σιγουρια κατι γιατι δεν γνωριζω τι κουβέντα κανανε περσι τετοιον καιρο...

ποσο απιθανο θεωρεις να του ειπε...κατσε εναν ακομη χρονο και του χρονου φευγεις....?? ενας λογος γιατι δεν ειχαμε και την....ανανεωση..την επισημη...θεωρωντας οτι ...του χρονου θα φυγει

ηρθε...του χρονου...μαζι με το ...πληρωμα...

το ...απροβλεπτο...απο ολους ηταν τα γεωμετρικα αλματα της αποδοσης του ντελια...το τσακαλι πηγε σε αλλο λεβελ...

υπαρχει περιπτωση ο ντελιας να γινει ο ....βασιας...του ΠΑΟΚ?? δεν υπαρχουν αυτοι οι καιροι....τελειωσαν...

αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμο..πως ακριβως θα τον κρατήσουμε ....αν ερθει καποιος και πει...30 ...ολα καλα?? δεν θα ειναι ξεπουλημα?? και να παει και στο μουντιαλ και να κάνει ...παπαδες??

το ερωτημα το μεγαλο που πρεπει να απαντηθεί ειναι ....γιατι να φυγει με τοσα? η γιατι να φυγει...

ποτε στον πλανητη ΠΑΟΚ δεν θα υπαρξει απαντηση χωρις οι μισοι να...σταθουν...απενατι στους υπολοιπους

ναι...θεωρω οτι ο ιβαν ακουσε τον κοσμο...εναν κοσμο που εαν ο ντελιας ηταν στασιμος στα περσινα του στανταρ δεν θα αντιδρουσε περσσοτερο απο οτι αντεδρασε με τον τζημα...
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
lkosmid
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μα αυτό που λες θα ήταν ξεπούλημα κ ειδικά στα 100 ένα παραπάνω...

Δλδ θες να μου πεις ότι ΔΕΝ ήξερε... ΠΩΣ θα αντιδρούσε ο κόσμος....

Τότε με συγχωρείς, αλλά πρέπει να τον θεωρήσω αφελή...
Δεν μπορώ να το πιστέψω κ ούτε το πιστεύω ακόμη.

Αν ισχύει αυτό.....
Δεν ήξερε ότι θα χάσει πολλά λεβελ, ακόμη κ σε άτομα υπερανου ηθικής, με αυτό που υποτίθεται ότι έγινε κι όχι μόνο.

Τι να πω, εγω που είμαι μια τρίχιτσα.... το έχω είχα σκεφτεί κι όχι αυτός...

Στα 100 έτη με ποιον θα πάρεις ΝΤΑΜΠΛ, καταμεσης της κ προς το τέλος της μεταγραφικής, σε ομάδα που είναι συνδεδεμένη με το παιχνίδι του μικρου

Κι οχι κάθε χρόνο δεν γίνεται να το πάρεις όπως περσι
Υποτίθεται ότι πρέπει να πας από θέση φαβορί(έστω κ 2ου μπάτζετ) Για να το πάρεις.

Δλδ δεν ήξερε.... το που έχει φτάσει η αξία του μικρού ΦΕΤΟΣ....

ΥΓ.
Ε εντάξει το Οπεν μόλις, είπε για ανατροπή κ ότι κράτησε τον μικρό...λες κι έκανε υπέρβαση....
Άστα να πάνε,τι να πεις μικροτητες...
These users thanked the author theo-drama for the post:
soigol
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξεραν πως θα αντιδρασει ο κοσμος, ειδικα μετα απο ολα οσα γιναν. Δεν υπαρχει. Σε σπηλια να ησουν, παλι κατι θα ειχες παρει χαμπαρι.

Αν οντως ο παικτης ηθελε να φυγει και το ξεραμε με καποιον τροπο, ειτε λογω αρνησης ανανεωσης συμβολαιου, ειτε με δηλωσεις οτι δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον κλπ οι αντιδρασεις σιγουρα θα ηταν αν οχι λιγοτερες σιγουρα ηπιότερες. Μεγαλη μεριδα το κοσμου πιστεψε οτι πανε να τον πουλησουν με το ζορι και ας γραφαν οτι θελαν οι Γερμανοι. Το ειχαμε πει οτι απο την στιγμη που δεν τον ανανεωνεις, οτι και να ισχυει ο κοσμος θα πειστει οτι εσυ καιγεσαι να τον πουλησεις και οχι ο παικτης να φυγει.

Κανεις δεν ειπε στα σοβαρα οτι πουλησαμε με το ζορι καποιον παικτη μας τοσο καιρο. Γιατι και προφανως δεν εγινε αλλα και γιατι με τον εναν ή με τον αλλον τροπο ειχε περασει προς τα εξω οτι οι παικτες θελαν να φυγουν. Και για αυτο υπηρχαν απο χαλαρες εως ανυπαρκτες αντιδρασεις στους προηγουμενους.

Χθες πηγε μια ομαδα να πουλησει τον καλυτερο της παικτη και τον αγαπημενο των οπαδων, σε αστεια τιμη, με την κοινη γνωμη να θεωρει δεδομενο οτι η ομαδα καιγεται να τον πουλησει. Σε οποια ομαδα και να γινοταν αυτο, θα υπηρχαν αντιδρασεις, μπορει και χειροτερες απο τις δικες μας.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
Nikodiai, WeWillRockYou
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

theo-drama έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:43 Μα αυτό που λες θα ήταν ξεπούλημα κ ειδικά στα 100 ένα παραπάνω...

Αν ισχύει αυτό.....
Δεν ήξερε ότι θα χάσει πολλά λεβελ, ακόμη κ σε άτομα υπερανου ηθικής, με αυτό που υποτίθεται ότι έγινε κι όχι μόνο.

Στα 100 έτη με ποιον θα πάρεις ΝΤΑΜΠΛ, καταμεσης της κ προς το τέλος της μεταγραφικής, σε ομάδα που είναι συνδεδεμένη με το παιχνίδι του μικρου

Υποτίθεται ότι πρέπει να πας από θέση φαβορί(έστω κ 2ου μπάτζετ) Για να το πάρεις.

ΥΓ.
Ε εντάξει το Οπεν μόλις, είπε για ανατροπή κ ότι κράτησε τον μικρό...λες κι έκανε υπέρβαση....
theo...αλλο πραγμα λεω...

αν...λεω..αν υπήρξε απο περσι συμφωνια με την προϋπόθεση παραμονης μιας χρονιας να φυγει την επομενη για ποιον λογο να σκεφτει την αντιδραση του κοσμου...

ο ντελιας απο περσι θα μπορουσε να μας χαιρετήσει και για καποιον λογο αυτο δεν εγινε...αυτος ο λογος πρεπει να μαθευτεί για να εχουμε ολοι μια καλυτερη εικονα....

απροβλεπτη ηταν για ολους και για τον ιβαν η αλματώδη...ποδοσφαιρικα... εξέλιξη του ντελια και η επιδραση που θα ειχε αυτη στον κοσμο του ΠΑΟΚ...πραγμα που ισως ο ιβαν δεν το ....ειδε...

το ειδε ...κατοπιν εορτης.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:28
theo-drama έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:52 .............................

Μερικά πράγματα, ΔΕΝ μπορούν να γράφουν, έτσι απλά....
σειρα....

δεν μπορω να πω με σιγουρια κατι γιατι δεν γνωριζω τι κουβέντα κανανε περσι τετοιον καιρο...

ποσο απιθανο θεωρεις να του ειπε...κατσε εναν ακομη χρονο και του χρονου φευγεις....?? ενας λογος γιατι δεν ειχαμε και την....ανανεωση..την επισημη...θεωρωντας οτι ...του χρονου θα φυγει

ηρθε...του χρονου...μαζι με το ...πληρωμα...

το ...απροβλεπτο...απο ολους ηταν τα γεωμετρικα αλματα της αποδοσης του ντελια...το τσακαλι πηγε σε αλλο λεβελ...

υπαρχει περιπτωση ο ντελιας να γινει ο ....βασιας...του ΠΑΟΚ?? δεν υπαρχουν αυτοι οι καιροι....τελειωσαν...

αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμο..πως ακριβως θα τον κρατήσουμε ....αν ερθει καποιος και πει...30 ...ολα καλα?? δεν θα ειναι ξεπουλημα?? και να παει και στο μουντιαλ και να κάνει ...παπαδες??

το ερωτημα το μεγαλο που πρεπει να απαντηθεί ειναι ....γιατι να φυγει με τοσα? η γιατι να φυγει...

ποτε στον πλανητη ΠΑΟΚ δεν θα υπαρξει απαντηση χωρις οι μισοι να...σταθουν...απενατι στους υπολοιπους

ναι...θεωρω οτι ο ιβαν ακουσε τον κοσμο...εναν κοσμο που εαν ο ντελιας ηταν στασιμος στα περσινα του στανταρ δεν θα αντιδρουσε περσσοτερο απο οτι αντεδρασε με τον τζημα...
Μόνος σου λες ότι παρόλο που η αξία του ανέβηκε ήθελε να τον πουλήσει με τα ίδια λεφτά με πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Καταρχάς στην περίπτωση του Τζίμα -με βάση αυτά που γνωρίζουμε από δημοσιεύματα- υπήρχε συγκεκριμένη ρήτρα που καλύφτηκε από τον αγοραστή. Στον Κωνσταντέλια δεν έγινε αυτό.
These users thanked the author zaffodb for the post:
MagdiTolba
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:03 .

Μόνος σου λες ότι παρόλο που η αξία του ανέβηκε ήθελε να τον πουλήσει με τα ίδια λεφτά με πέρυσι.

φιλοσοφικες κουβεντες κανουμε...αλλα

αν του υποσχέθηκε να μην τον εμποδισει στο να παει σε αλλη ομαδα τι ρολο ...για τον ιβαν...πιστευεις θα επαιζαν τα λεφτα...

και το ...ηθελε...εγω πουθενα δεν το εχω αναφερει...

ΥΓ...αρχιζουν σιγα σιγα και φωνες που μας λενε οτι ο ντελιας ποτε δεν εφυγε απο το προπονητικο...
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:12
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:03 .

φιλοσοφικες κουβεντες κανουμε...αλλα

αν του υποσχέθηκε να μην τον εμποδισει στο να παει σε αλλη ομαδα τι ρολο ...για τον ιβαν...πιστευεις θα επαιζαν τα λεφτα...

και το ...ηθελε...εγω πουθενα δεν το εχω αναφερει...
Μιλάω για το καθαρά οικονομικό κομμάτι που κι αυτό είναι λάθος. Εφόσον η ομάδα δεν έκανε μισή κίνηση για να τον δέσει και ακόμα και σε περίπτωση προτάσεων να έχει το πάνω χέρι, δε μπορώ να πιστέψω ότι ο Κωσταντελιας ήθελε να φύγει ούτε ότι υπήρχε τέτοια συμφωνία. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι θα πουλήσεις κάποιον κοιτας να είσαι σε όσο καλύτερη θέση γίνεται στη διαπραγμάτευση, άλλο δύο χρόνια συμβόλαιο με 550 κι άλλο τέσσερα με τα διπλάσια π.χ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:01
theo-drama έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:43 Μα αυτό που λες θα ήταν ξεπούλημα κ ειδικά στα 100 ένα παραπάνω...

Αν ισχύει αυτό.....

ΥΓ.
theo...αλλο πραγμα λεω...

αν...λεω..αν υπήρξε απο περσι συμφωνια με την προϋπόθεση παραμονης μιας χρονιας να φυγει την επομενη για ποιον λογο να σκεφτει την αντιδραση του κοσμου...

ο ντελιας απο περσι θα μπορουσε να μας χαιρετήσει και για καποιον λογο αυτο δεν εγινε...αυτος ο λογος πρεπει να μαθευτεί για να εχουμε ολοι μια καλυτερη εικονα....

απροβλεπτη ηταν για ολους και για τον ιβαν η αλματώδη...ποδοσφαιρικα... εξέλιξη του ντελια και η επιδραση που θα ειχε αυτη στον κοσμο του ΠΑΟΚ...πραγμα που ισως ο ιβαν δεν το ....ειδε...

το ειδε ...κατοπιν εορτης.... :lol: :lol:

Δεν συμφωνώ ότι ήταν απρόβλεπτη για τον ΙΒΑΝ

Τι θα πει απρόβλεπτη...

Κ αντε να ήταν 30 μύρια, αντε να το καταλάβω...
Που πάλι στα 100 χρόνια... δεν το κάνεις ή αν το κάνεις το
επικοινωνείς κ φέρνεις ήδη κάποιον κατά κάποιο τρόπο αντικατάσταση έστω.

Το κατόπιν εορτής δεν το δέχομαι, για τόν...Ιβαν. που πάντα σκέφτεται το τι θα γίνει μετα

Λες να φύγει την επόμενη χρονια...αλλα με πόσα.... είναι το ζήτημα κ με ποιον αντικαταστατη(που Δεν έγινε κι όχι δε είναι ο Ιβανιυσετς ως λύση), που δεν λες ότι έγινε κ σοβαρή προεργασία επ αυτου

Δλδ το να τον δωσει κοψοχρονια φέτος(ξεπούλημα για 18 μυρια) με βάση την περσινή του αξία.

Στα δικά μου μάτια, δεν βγάζει άκρη όλο αυτό, με βάση το μυαλό του Σαββίδη....
Θα δείξει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Κωσταντελιας δεν καιγοταν να φύγει και δεν πίεσε τον Ιβάν να τον αφήσει να φύγει.
Αν έγιναν όπως τα λένε και το πήραν τηλ. να επιστρέψει, ενώ ήθελε να φύγει, θα τους έλεγε οκ αφού δε με αφήνετε να φύγω δεν ανανεωνω και θα φύγω του χρόνου (τελευταίο χρόνο συμβόλαιου άντε να παιρνες και 5εκ.).
Τίποτα από αυτά όμως δεν έγινε απλά καποιοι αρδ προσπαθούσαν να μας το παρουσιάσουν σαν κάτι αναγκαίο γιατί πιέζει ο παίκτης
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
Azrael
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Σκουφε κι εγώ το είπα, σε ένα φηλαρακι μου, όλο αυτό που λες κ το πιστεύω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:42 Το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Κωσταντελιας δεν καιγοταν να φύγει και δεν πίεσε τον Ιβάν να τον αφήσει να φύγει.
Αν έγιναν όπως τα λένε και το πήραν τηλ. να επιστρέψει, ενώ ήθελε να φύγει, θα τους έλεγε οκ αφού δε με αφήνετε να φύγω δεν ανανεωνω και θα φύγω του χρόνου (τελευταίο χρόνο συμβόλαιου άντε να παιρνες και 5εκ.).
Τίποτα από αυτά όμως δεν έγινε απλά καποιοι αρδ προσπαθούσαν να μας το παρουσιάσουν σαν κάτι αναγκαίο γιατί πιέζει ο παίκτης
Από που προκύπτει ότι ο Κωνσταντέλιας δεν καιγόταν να φύγει ή τέλος πάντων δεν ήθελε να φύγει;
These users thanked the author tolis14 for the post:
Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”