7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πολλα σεναρια μπορω να σκεφτω παντως.
Σεναριο πρωτο. Ο Σαββιδης δεν ξερει τι θελει
Ο Σαββιδης συμφωνει να γινει η πωληση για τους χ, ψ λογους και στο τελος το μετανιωνει και κανει πισω.
Σεναριο δευτερο. Ο Ντελιας δεν ξερει τι θελει
Ο Ντελιας συμφωνει με την Στουτγκαρδη αλλα τελευταια στιγμη το μετανιωνει και κανει πισω.
Σεναριο τριτο. In Razvan we trust
Η ομαδα δεν εχει σαλιο και μονο με πωληση Ντελια θα ερθουν μεταγραφες, αλλα τελικα ο Σαββιδης προτιμα να μην ερθει κανεις παρα να ειναι αδεια η Τουμπα και ακυρωνει την μεταγραφη μετα τις αντιδρασεις.
Σεναριο τεταρτο. Πραβντα
Καποιος πειθει τον Σαββιδη να κανει πως πουλαει τον Ντελια και τελικα να τον κρατησει τελευταια στιγμη σαν τον Γκανταλφ που φτανει πανω στο ασπρο αλογο στο Χελμς Ντιπ. Σε αυτο το σεναριο με καποιο μαγικο τροπο μπλεκουμε και την Στουτγκαρδη.
Σεναριο πεμπτο. Οτι ναναι
Τυχαιες αποφασεις, σε τυχαιες στιγμες καταληγουν σε τυχαια αποτελεσματα και εμεις προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη.
Σεναριο πρωτο. Ο Σαββιδης δεν ξερει τι θελει
Ο Σαββιδης συμφωνει να γινει η πωληση για τους χ, ψ λογους και στο τελος το μετανιωνει και κανει πισω.
Σεναριο δευτερο. Ο Ντελιας δεν ξερει τι θελει
Ο Ντελιας συμφωνει με την Στουτγκαρδη αλλα τελευταια στιγμη το μετανιωνει και κανει πισω.
Σεναριο τριτο. In Razvan we trust
Η ομαδα δεν εχει σαλιο και μονο με πωληση Ντελια θα ερθουν μεταγραφες, αλλα τελικα ο Σαββιδης προτιμα να μην ερθει κανεις παρα να ειναι αδεια η Τουμπα και ακυρωνει την μεταγραφη μετα τις αντιδρασεις.
Σεναριο τεταρτο. Πραβντα
Καποιος πειθει τον Σαββιδη να κανει πως πουλαει τον Ντελια και τελικα να τον κρατησει τελευταια στιγμη σαν τον Γκανταλφ που φτανει πανω στο ασπρο αλογο στο Χελμς Ντιπ. Σε αυτο το σεναριο με καποιο μαγικο τροπο μπλεκουμε και την Στουτγκαρδη.
Σεναριο πεμπτο. Οτι ναναι
Τυχαιες αποφασεις, σε τυχαιες στιγμες καταληγουν σε τυχαια αποτελεσματα και εμεις προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη.
E για αυτό δεν έχουν νόημα τα σενάρια, και φυσικά την ευθύνη φέρει ο Ivan γιατί εξαιτίας του δημιουργήθηκαν.
Εμενα μου δίνει περισσότερο την εντύπωση ότι έχει δώσει αντικρουόμενες εντολές και αυτοί που τις εκτελούν καταλήγουν να τρακερνουν μεταξύ τους, μέχρι η υπόθεση να φτάσει στον ίδιο και να πάρει την τελική απόφαση.
Εμενα μου δίνει περισσότερο την εντύπωση ότι έχει δώσει αντικρουόμενες εντολές και αυτοί που τις εκτελούν καταλήγουν να τρακερνουν μεταξύ τους, μέχρι η υπόθεση να φτάσει στον ίδιο και να πάρει την τελική απόφαση.
Τι καθόμαστε και συζητάμε;
Ο Σαββίδης ήταν ανοιχτός να τον δώσει, ο Σαββίδης άλλαξε γνώμη
Αυτά
Στα τέτοια μας αν τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων την είχαν άλλοι
Πρόβλημα του Σαββίδη είναι το θέμα κωσταντελια από πέρυσι την άνοιξη μέχρι σημερα
Ο Σαββίδης ήταν ανοιχτός να τον δώσει, ο Σαββίδης άλλαξε γνώμη
Αυτά
Στα τέτοια μας αν τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων την είχαν άλλοι
Πρόβλημα του Σαββίδη είναι το θέμα κωσταντελια από πέρυσι την άνοιξη μέχρι σημερα
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- PAOKevolution, Ριαν_Καπαγιαννιδης, astral, paok apo epilogi, ASTNORD2
Δυστυχώς έτσι που τα έκαναν θα τα λουστούν
Το θέμα κάθε άλλο παρά τελειωμένο είναι
Ο παίκτης έχει ατζεντηδες, έχει οικογένεια, είναι άνθρωπος.
Δεν ξέρεις πως μπορεί να του έχει γυρίσει το μυαλό από χθές.
Να δω πως θα το μαζέψουν αν ο Ντελιας αρνηθεί την ανανέωση
Το θέμα κάθε άλλο παρά τελειωμένο είναι
Ο παίκτης έχει ατζεντηδες, έχει οικογένεια, είναι άνθρωπος.
Δεν ξέρεις πως μπορεί να του έχει γυρίσει το μυαλό από χθές.
Να δω πως θα το μαζέψουν αν ο Ντελιας αρνηθεί την ανανέωση
Φεύγει ο Ντέλιας αλλά τελικα μένει.
Το πρωί έτσι το βράδυ γιουβέτσι.
Και το πιο παράδοξο αυτός που αποφασίζει να φύγει ο Ντέλιας γίνετε σωτήρας και τον επαναφέρει.
Θέλουν με 45 βαθμους εξω να μας ξεκανουν
Μπράβο στην ΠΑΕ και στον Ιβάν δείχνουν ότι εχουν σταθερη στρατηγική και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο σχεδιασμό. Διοίκηση απο τα Lidl.
Λέτε για αυτό να έκανε τη διαφήμιση ο Ρουμάνος;
Το πρωί έτσι το βράδυ γιουβέτσι.
Και το πιο παράδοξο αυτός που αποφασίζει να φύγει ο Ντέλιας γίνετε σωτήρας και τον επαναφέρει.
Θέλουν με 45 βαθμους εξω να μας ξεκανουν
Μπράβο στην ΠΑΕ και στον Ιβάν δείχνουν ότι εχουν σταθερη στρατηγική και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο σχεδιασμό. Διοίκηση απο τα Lidl.

Λέτε για αυτό να έκανε τη διαφήμιση ο Ρουμάνος;
- PAOKevolution
Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι εδώ! Πάντα στα ασπρόμαυρα, πάντα με το δικέφαλο στο στήθος όπως… έμαθε από παιδί! Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη αλλά στο φινάλε… όλα καλά για την ομάδα, που δεν χάνει το καμάρι της.
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν χθες στο ξενοδοχείο με τον Ντέλια παρών και αφού πλέον είχε τελειώσει η περιπέτεια με το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Στουτγκάρδη, ήταν με βάση το ρεπορτάζ και την αποκάλυψη του PAOK24, συγκλονιστικές!
Την ώρα λοιπόν που μερικοί Γερμανοί τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, ο Κωνσταντέλιας ήταν μαζί με τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ οι οποίοι αποφάσισαν να του αφιερώσουν ένα τραγούδι. Με όλη τη δύναμή τους και με τεράστια χαρά μέσα τους, του τραγουδούσαν… «βουρκωμένα τα μάτια τα χείλη στο στόμα στεγνά, Δε θα πας, δε θα πας πουθενά…».
«Δεν θα πας πουθενά…» και σείονταν το ξενοδοχείο σε μία εξέλιξη που αντιμετωπίστηκε με μεγάλη χαρά, σε ένα απόγευμα που με βάση την εξέλιξή του, φάνηκε να τονώνει το ηθικό όλων
Και ο Ντέλιας με το γνωστό τεράστιο χαμόγελό του χειροκροτούσε, το απολάμβανε, ένα μοναδικό παιδί που όπως χαίρεται το ποδόσφαιρο, έτσι χαίρεται και τη ζωή, φυσικά και τη ζωή στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στον οποίο θα συνεχίσει να παίζει, να προσφέρει και να αποθεώνεται. Από τους δικούς του φιλάθλους, αλλά και από όλους τους Έλληνες που τόσο τον αγαπούν, από όλα τα παιδιά στη χώρα που τον έχουν πρότυπο.
Από PAOK24.
@nunies4 απάντηση στο δικό σου σχόλιο.
Σημαίνει από ότι κατάλαβα, ότι ουδέποτε έφυγε από την Ολλανδία ο παίκτης.
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν χθες στο ξενοδοχείο με τον Ντέλια παρών και αφού πλέον είχε τελειώσει η περιπέτεια με το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Στουτγκάρδη, ήταν με βάση το ρεπορτάζ και την αποκάλυψη του PAOK24, συγκλονιστικές!
Την ώρα λοιπόν που μερικοί Γερμανοί τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, ο Κωνσταντέλιας ήταν μαζί με τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ οι οποίοι αποφάσισαν να του αφιερώσουν ένα τραγούδι. Με όλη τη δύναμή τους και με τεράστια χαρά μέσα τους, του τραγουδούσαν… «βουρκωμένα τα μάτια τα χείλη στο στόμα στεγνά, Δε θα πας, δε θα πας πουθενά…».
«Δεν θα πας πουθενά…» και σείονταν το ξενοδοχείο σε μία εξέλιξη που αντιμετωπίστηκε με μεγάλη χαρά, σε ένα απόγευμα που με βάση την εξέλιξή του, φάνηκε να τονώνει το ηθικό όλων
Και ο Ντέλιας με το γνωστό τεράστιο χαμόγελό του χειροκροτούσε, το απολάμβανε, ένα μοναδικό παιδί που όπως χαίρεται το ποδόσφαιρο, έτσι χαίρεται και τη ζωή, φυσικά και τη ζωή στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στον οποίο θα συνεχίσει να παίζει, να προσφέρει και να αποθεώνεται. Από τους δικούς του φιλάθλους, αλλά και από όλους τους Έλληνες που τόσο τον αγαπούν, από όλα τα παιδιά στη χώρα που τον έχουν πρότυπο.
Από PAOK24.
@nunies4 απάντηση στο δικό σου σχόλιο.
Σημαίνει από ότι κατάλαβα, ότι ουδέποτε έφυγε από την Ολλανδία ο παίκτης.
Εμένα ρε μάγκες ξέρετε τι με προβληματίζει στην όλη φάση? Ούτε ένα έλληνας δημοσιογράφος δεν το πήρε πάνω του να το δώσει σαν δική του πληροφορία. Όλοι βγάζανε τα άρθρα των γερμανών....Δηλαδή είναι 10 δημοσιογράφοι Ολλανδία και άλλοι τόσοι Θεσσαλονίκη....Ένας....Ένας δεν είχε πληροφορία? Οι Γερμανοί ξέρανε μέχρι και τους διαλόγους με τον Σαββίδη και ότι χαιρέτισε τους συμπαίκτες και μαζεύει πράγματα κλπ και οι δικοί μας τίποτα?
Εμένα κάτι μου βρωμάει στην όλη υπόθεση...Μόνο εγώ είμαι καχύποπτος?
Κι επειδή δεν παρακολούθησα την ειδησιογραφία σήμερα αναφέρομαι στη χθεσινή ημέρα.....
Κι επειδή δεν παρακολούθησα την ειδησιογραφία σήμερα αναφέρομαι στη χθεσινή ημέρα.....
-
Αρα ο Ντελιας ήθελε να φύγει;
Γιατι να υποδεχτείς με παρτι και τραγούδια κάποιον που θέλει πάση θυσία να φύγει;
Γιατι να υποδεχτείς με παρτι και τραγούδια κάποιον που θέλει πάση θυσία να φύγει;
Το θεμα με τον Ντελια ειναι οτι ειναι τετοιος χαρακτηρας που και στα Ασπρα Χωματα να παει θα παιζει με ορεξη γιατι γουσταρει να παιζει μπαλα. Δινω ελαχιστες πιθανοτητες να δουμε εναν ξενερωμενο παικτη, λογω χαρακτηρα ομως, οχι γιατι θα ισχυει ή δεν θα ισχυει το οτι ηθελε να φυγει.
Το οτι κανεις δικος μας αρδ δεν εξεφρασε αποψη, περα απο κατι πουλια, ισως να σημαινει και οτι ξεραν οτι ολα ειναι οριακα και θα μπορουσε ανα πασα στιγμη να αλλαξουν τα δεδομενα και φυσικα φοβηθηκαν οτι θα φανε κραξιμο αν τελικα δεν γινει αυτο που γραφουν. Και σημερα μας το παρουσιαζουν σαν σοβαρη και μετρημενη αντιδραση.
Το οτι κανεις δικος μας αρδ δεν εξεφρασε αποψη, περα απο κατι πουλια, ισως να σημαινει και οτι ξεραν οτι ολα ειναι οριακα και θα μπορουσε ανα πασα στιγμη να αλλαξουν τα δεδομενα και φυσικα φοβηθηκαν οτι θα φανε κραξιμο αν τελικα δεν γινει αυτο που γραφουν. Και σημερα μας το παρουσιαζουν σαν σοβαρη και μετρημενη αντιδραση.
Ή πολυ απλα ήξεραν και δεν ηθελαν να το γραψουν.Sardan έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:38 Εμένα ρε μάγκες ξέρετε τι με προβληματίζει στην όλη φάση? Ούτε ένα έλληνας δημοσιογράφος δεν το πήρε πάνω του να το δώσει σαν δική του πληροφορία. Όλοι βγάζανε τα άρθρα των γερμανών....Δηλαδή είναι 10 δημοσιογράφοι Ολλανδία και άλλοι τόσοι Θεσσαλονίκη....Ένας....Ένας δεν είχε πληροφορία? Οι Γερμανοί ξέρανε μέχρι και τους διαλόγους με τον Σαββίδη και ότι χαιρέτισε τους συμπαίκτες και μαζεύει πράγματα κλπ και οι δικοί μας τίποτα?
- These users thanked the author Azrael for the post:
- Kabamaru11
λόγω δουλειάς έχω κάθε μέρα επαφή με ηλικίες δημοτικού και έχω γυρίσει όλη την ελλάδα 17 χρόνια τώρα μέσα από το δασκαλίκι
όσο ζω δεν έχω ξαναδει παίχτη του ΠΑΟΚ να έχει τόσο μεγάλο έρισμα στις μικρές ηλικίες
ο τύπος φτιάχνει ΠΑΟΚτσάκια σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, να το ξέρετε
την εποχή αυτή είναι κάτι παραπάνω από σπάνιο όλο αυτό. δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο παίχτη, σε καμία ομάδα. είναι μοναδικό
και φυσικά όλο αυτό δεν αποτιμάται με χρήματα
όσο ζω δεν έχω ξαναδει παίχτη του ΠΑΟΚ να έχει τόσο μεγάλο έρισμα στις μικρές ηλικίες
ο τύπος φτιάχνει ΠΑΟΚτσάκια σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, να το ξέρετε
την εποχή αυτή είναι κάτι παραπάνω από σπάνιο όλο αυτό. δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο παίχτη, σε καμία ομάδα. είναι μοναδικό
και φυσικά όλο αυτό δεν αποτιμάται με χρήματα
- These users thanked the author danirifle for the post (total 4):
- Kabamaru11, PAOKevolution, TylerDurden, potamda
Μα τηρουμένων των αναλογιών ο παίκτης Κωνσταντέλιας είναι το μεγαλύτερο μπραντ που είχαμε ποτέ.
Δε μπορείς να το αποτιμήσεις αυτό σε ευρώ.
Δε μπορείς να το αποτιμήσεις αυτό σε ευρώ.
-
Κι εγώ δεν πιστευω οτι θα εμφανιστει ετσι, οποιος κι αν ηταν πριν απο μουντιαλ κλπ, ακομα περισσοτερο ο ντελιας.icue έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:45 Το θεμα με τον Ντελια ειναι οτι ειναι τετοιος χαρακτηρας που και στα Ασπρα Χωματα να παει θα παιζει με ορεξη γιατι γουσταρει να παιζει μπαλα. Δινω ελαχιστες πιθανοτητες να δουμε εναν ξενερωμενο παικτη, λογω χαρακτηρα ομως, οχι γιατι θα ισχυει ή δεν θα ισχυει το οτι ηθελε να φυγει.
Βεβαια ενα ερωτημα ειναι σε τι βαθμο μπορει να ματσαριστει το 2,5 το χρόνο που διαβασα απο γερμανους. Γιατι θεωρησαμε και λιγο οτι η προταση σημαινει αυτοματη ανανεωση.
- Kabamaru11
Αργα η γρηγορα θα παει σε ανωτερο πρωταθλημα,δεν εχω απαιτηση απο τον παικτη να κατσει στην ψαροκωσταινα μας,ηδη παιζει με αλλο αερα,αλλη κλαση,οι υπολοιποι συμπαικτες του παιζουν μπαλα,ενω αυτος ποδοσφαιρο.
Δεν θα πω κακη κουβεντα για τον ποδοσφαιριστη,ειναι παιδι μαλαμα και φαινεται απο χιλιομετρα αυτο.
Με την διοικηση τα εχω που δεν του δινει το συμβολαιο που του αναλογει,που του αξιζει.Με την διοικηση τα εχω που φανηκε σαν να θελει να τον πουλησει και το εβγαλε παραεξω.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!
Υ.Γ.Μακαρι αν το θελει κ ο ιδιος,να μεινει για παντα εδω,δεν ξερω,αλλα αυτο το παλικαρακι εχει κ αυτο το κατι στον χαρακτηρα του που τον κανουν πολυ αγαπητο.
Υ.Γ.2 Οπου γραφω διοικηση προφανως εννοω τον Ιβαν.
Δεν θα πω κακη κουβεντα για τον ποδοσφαιριστη,ειναι παιδι μαλαμα και φαινεται απο χιλιομετρα αυτο.
Με την διοικηση τα εχω που δεν του δινει το συμβολαιο που του αναλογει,που του αξιζει.Με την διοικηση τα εχω που φανηκε σαν να θελει να τον πουλησει και το εβγαλε παραεξω.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!
Υ.Γ.Μακαρι αν το θελει κ ο ιδιος,να μεινει για παντα εδω,δεν ξερω,αλλα αυτο το παλικαρακι εχει κ αυτο το κατι στον χαρακτηρα του που τον κανουν πολυ αγαπητο.
Υ.Γ.2 Οπου γραφω διοικηση προφανως εννοω τον Ιβαν.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- ALexkarag4, ASTNORD2