Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από joshua »

tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:24
kos έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:19 σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ενισχυση της ομαδας αναλαμβανουν συγγενεις και φιλοι με τραγικες επιλογες και απαραδεκτα αποτελεσματα.
απο την αρχη του πολεμου εμφανιστηκε προβλημα μεταφορας κεφαλαιων. για χρονια ξεχαστηκε το γηπεδο, πωλησεις στηριζουν την λειτουργια της ομαδας. ποιος πιστευει οτι αν δεν ειχε εμφανιστει ο μυστακιδης θα υπηρχε αυτη η οποια κινητοποιηση για το γηπεδο. το παραπανω δειχνει οτι οι κινησεις ειναι προιον πιεσης και οχι θελησης.
εαν υπαρξει τροπος να βρεθουν κεφαλαια ο κωνσταντελιας θα μεινει, οχι γιατι αυτο θελουν αλλα γιατι πλεον μετα την εμφανιση μυστακιδη, τους ενδιαφερει σε πολυ μεγαλο βαθμο η αποδοχη του κοσμου. αν δεν βγαινει το πραγμα θα παμε σε πωληση ριχνοντας την ευθυνη στον παικτη. το εχουμε ξαναδει.
ειναι συνολικα υπο πιεση. εαν μπορουσε το γηπεδο θα τα ειχε ξεκινησει. ειναι ερωτηματικο εαν θα το καταφερει τα επομενα χρονια. αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα. κανεις δεν ξερει αν και ποτε θα τελειωσουν τα προβληματα του. θα ειναι σε 1 χρονο ή σε 10 χρονια. καλουμαστε να εχουμε ρολο πιστης πηνελοπης.
Βρε φίλε μου καλέ, με αυτά όλα που γραφεις είναι σαν ο ΠΑΟΚ να είναι το τελευταίο ποδοσφαιρικό χωριό των Βαλκανίων. Όλα κατά διαόλου πάνε. Ασ σταθούμε λίγο και ας δούμε τα βήματα που έχουν γίνει τα τελευταια χρόνια. Σε επίπεδο τίτλων θες, σε επίπεδο δυναμικής, σε επίπεδο ακαδημιών, σε επίπεδο Ευρώπης; δεν μπορεί, κάποια πράγματα έχουν γίνει σωστά, δεν είναι όλα τα παρουσιάζεις
Aκριβως ετσι σκεφτεται και ο Ιβαν και για αυτο πιστευει οτι δεν χρωσταει εξηγησεις σε κανεναν. Μαντεψε ομως δεν ειναι ετσι τα πραγματα στη ζωη.Μια σχεση μεταξυ αλλων ανθρωπινη δεν μπορει να στηριζεται απλα και μονο στο δες που ησουν και που εισαι. Σε λιγο θα μας τραγουδησετε και καποιοι ησουνα τι ησουνα μια παξιμαδοκλεφτρα τωρα που σε πηρα εγω γυρευεις σουρτα φερτα...
These users thanked the author joshua for the post (total 3):
soigol, Patron, Logistis
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

paokovios1974 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:33 Η αλήθεια λέγεται με απλά λόγια και είναι μπροστά μας
Πλέον οι ενδείξεις υποψίες παραφιλολογία είναι γεγονότα συνεχόμενα.
Όποιος θέλει τα βλέπει όποιος θέλει δεν τα βλέπει.
Ο ΠΑΟΚ μας είναι πολύ μεγάλο καράβι ακόμα και για σένα.
Σε ευχαριστούμε για όλα αλλά ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους και από όλα
Στις γενναίες αποφάσεις ας ξεκινήσει ο λαός.
Διάλυση των οργανωμένων που μέχρι σήμερα μόνο διχόνοια έχουν φέρει στο λαό της ομάδας.
Ταυτοποίηση και δοσιμο στην αστυνομία όποιου κάνει οτιδήποτε που θα βλάψει την ομάδα με πρόστιμα για κάθε τι έρχεται στο μυαλό του, υβριστικά συνθήματα αντικείμενα στο γήπεδο κλπκλπ....

Γιατί μάγκες καλά τα λέτε αλλά κάθε χρόνο μια καλή μεταγραφή φροντίζουν οι οργανωμένοι να πάει σε πρόστιμα....

υ.γ Όσων αφορά τον Μυστακίδη αν είναι κ. νοιώθει ΠΑΟΚ, εκεί είναι το μπάσκετ, ας βοηθήσει τον Χατζόπουλο που τον έχουμε τεντώσει κ αν αποδείξει ποιός είναι, μετά συζητάμε....
These users thanked the author Grigorios_PAOK for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Guitarman έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:23

Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.

Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε μια ευθεία με άλλη.....

Οποίος και να είναι ποτέ δεν θα μπορέσει να τους έχει....ολους...ικανοποιημενους

Και αυτό δυστυχώς είναι πρόβλημα στον πλανήτη ΠΑΟΚ.....αργα η γρήγορα αρχίζει η αποκαθήλωση...
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 3):
theo-drama, Guitarman, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:33
tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:24
kos έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:19 σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ενισχυση της ομαδας αναλαμβανουν συγγενεις και φιλοι με τραγικες επιλογες και απαραδεκτα αποτελεσματα.
απο την αρχη του πολεμου εμφανιστηκε προβλημα μεταφορας κεφαλαιων. για χρονια ξεχαστηκε το γηπεδο, πωλησεις στηριζουν την λειτουργια της ομαδας. ποιος πιστευει οτι αν δεν ειχε εμφανιστει ο μυστακιδης θα υπηρχε αυτη η οποια κινητοποιηση για το γηπεδο. το παραπανω δειχνει οτι οι κινησεις ειναι προιον πιεσης και οχι θελησης.
εαν υπαρξει τροπος να βρεθουν κεφαλαια ο κωνσταντελιας θα μεινει, οχι γιατι αυτο θελουν αλλα γιατι πλεον μετα την εμφανιση μυστακιδη, τους ενδιαφερει σε πολυ μεγαλο βαθμο η αποδοχη του κοσμου. αν δεν βγαινει το πραγμα θα παμε σε πωληση ριχνοντας την ευθυνη στον παικτη. το εχουμε ξαναδει.
ειναι συνολικα υπο πιεση. εαν μπορουσε το γηπεδο θα τα ειχε ξεκινησει. ειναι ερωτηματικο εαν θα το καταφερει τα επομενα χρονια. αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα. κανεις δεν ξερει αν και ποτε θα τελειωσουν τα προβληματα του. θα ειναι σε 1 χρονο ή σε 10 χρονια. καλουμαστε να εχουμε ρολο πιστης πηνελοπης.
Βρε φίλε μου καλέ, με αυτά όλα που γραφεις είναι σαν ο ΠΑΟΚ να είναι το τελευταίο ποδοσφαιρικό χωριό των Βαλκανίων. Όλα κατά διαόλου πάνε. Ασ σταθούμε λίγο και ας δούμε τα βήματα που έχουν γίνει τα τελευταια χρόνια. Σε επίπεδο τίτλων θες, σε επίπεδο δυναμικής, σε επίπεδο ακαδημιών, σε επίπεδο Ευρώπης; δεν μπορεί, κάποια πράγματα έχουν γίνει σωστά, δεν είναι όλα τα παρουσιάζεις
Aκριβως ετσι σκεφτεται και ο Ιβαν και για αυτο πιστευει οτι δεν χρωσταει εξηγησεις σε κανεναν. Μαντεψε ομως δεν ειναι ετσι τα πραγματα στη ζωη.Μια σχεση μεταξυ αλλων ανθρωπινη δεν μπορει να στηριζεται απλα και μονο στο δες που ησουν και που εισαι. Σε λιγο θα μας τραγουδησετε και καποιοι ησουνα τι ησουνα μια παξιμαδοκλεφτρα τωρα που σε πηρα εγω γυρευεις σουρτα φερτα...
Έχω την εντύπωση ότι κάποιες φορές διαβάζεις αυτά που γράφω διαγώνια και βγάζεις το συμπέρασμα που θέλεις. Στη συνέχεια απαντάς ανάλογα. Δεν είπα κάτι που έχει σχέση με την απάντηση που έδωσες. Στο φίλο παραπάνω απάντησα που έγραφε ότι όλα είναι στραβά στον ΠΑΟΚ και του είπα ότι κάποια πράγματα έχουν γίνει σωστά τα τελευταία χρόνια, δεν είναι όλα μαύρα. Τώρα που κολλάει η παξιμαδοκλέφτρα, δεν το γνωρίζω
These users thanked the author tolis14 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτο το δεν νιωθει οτι μας χρωσταει εξηγησεις που διαβαζω δεν το καταλαβαινω. Εννοεις επικοινωνιακα; 'Η οτι θα πρεπει να μας ρωτησει ποιον θα αγορασει και ποιον θα πουλησει;

Επικοινωνιακα 100% ειναι μαυρο χαλι η ομαδα. Κανεις δεν ξερει γιατι γινεται το παραμικρο και τις περισσοτερες φορες δεν βγαζουν καν νοημα οσα γινονται. Εκει μαζι σου.

Αλλα καμια ομαδα στον κοσμο δεν "νιωθει" οτι χρωσταει εξηγησεις στο αν θα πουλησει ή θα αγορασει καποιον παικτη. Απλα το κανει και κρινεται απο τους οπαδους.
These users thanked the author icue for the post:
Unpsofable78
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Για μενα είχες ψιλοτελειωσει νωρίτερα λόγω της αδιαφορίας και των σόου που είναι ελκυστικά σε αφελής. Αν πρέπει να πιεστεις για να θυμηθείς ότι είσαι πρόεδρος αστο.

Το χθεσινό απλά κερασάκι που κατάλαβαν όλοι ότι δεν μιλάμε για ΠΑΟΚτση(που προσπαθούν να πείσουν κάποιοι) αλλά για κεφάλι εταιρείας που δεν έχει την παραμικρή ενσυναισθηση του οργανισμού. Ή ξυπνάς ή φεύγεις με τρόπο που δεν σου αξίζει σύμφωνα με αυτά που έχεις πετύχει στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, πρέπει να πω ότι απογοητευτικά.

Μέσα σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα μπαίνει στα 100 της χρόνια και που θα έπρεπε ως τώρα να είναι όλοι ενωμένοι και να ετοιμαζόμαστε για αυτή την ιστορική χρόνια, κάνεις το ένα φάουλ μετά το άλλο.

Ξεκινήσαμε αρχικά με την κόντρα με τον Ραζβαν. Για ένα 10ημερο σερνόταν το θέμα και όλα ήταν παγωμένα.

Πάνω που λες ότι ξεπεράστηκε αυτό, ξεσπάει το θέμα με Μυστακίδη. Οκ δεν είναι ακριβώς Σαββίδη αυτό το θέμα , αλλά η αλήθεια είναι πως αν είχαν γίνει στο θέμα γηπέδου όσα γίνανε τον τελευταίο μήνα , τα προηγούμενα 3 χρόνια κάνεις Μυστακίδης δεν θα έβλεπε φως για να μπει.

Και φτάνουμε τώρα στο θέμα Ντελια. Ένα θέμα που έπρεπε και αυτό να είχε λήξει από πέρσι το καλοκαίρι. Και αφού αντέδρασε ο κόσμος μαζικά αλλάζεις απόφαση, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως επικοινωνιακά είμαστε πανηγύρι.

Εκτιμώ τον Ιβάν και όσα πρόσφερε στον σύλλογο, αλλά δυστυχώς τα λάθη του αυτό το καλοκαίρι μπορεί να κάψουν όχι μόνο την φετινή χρονιά, αλλά και τις επόμενες..
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 11):
Azrael, gk.box16, Metagrafakias, astral, Billpaok666, soigol, gika, PaokFiesta, Montrealiotis, WeWillRockYou and one more user
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και όπως τα μετέφερε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

"Φέτος είναι τα 100 χρόνια και σίγουρα εγώ δεν περιμένω θαύμα, αλλά θέλω όλοι μαζί να δημιουργήσουμε αυτό το θαύμα. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος της φετινής σεζόν. Εμείς πρέπει από την πρώτη μέρα να καταλάβουμε ότι αυτή τη σεζόν την αφιερώνουμε στη δημιουργία αυτού του θαύματος. Είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη, ώστε κοιτώντας πίσω να μπορούμε να πούμε ότι γράψαμε σελίδες στην Ιστορία μας.

Να θυμάστε, είμαστε μια ομάδα που έχει επιτυχίες, αν είμαστε όλοι πολύ ενωμένοι. Αν δεν είμαστε ενωμένοι δεν θα πετύχουμε τίποτα.

Μου αρέσουν οι μάχες και θα σας δείξω ξανά ότι είμαι πιο δυνατός, όταν όλοι ενώνονται απέναντί μας

Σε καμιά περίπτωση, ότι συμβαίνει έξω από την Τούμπα, δεν είναι κάτι που σας αφορά. Θέλω να έχετε ηρεμία, ψυχραιμία και να είστε ενωμένοι γύρω από τον προπονητή

Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να πιούμε σαμπάνια. Θα κάνω τα πάντα ώστε να έχουμε επιτυχία και δεν θα αφήσω κανέναν να γίνει εμπόδιο σε μας. Δεν θα αφήσω κανέναν, εσωτερικό ή εξωτερικό εχθρό. Θα είμαι όσο πιο αυστηρός μπορώ μ' αυτούς!

Θα δώσω και φέτος το 100% των δυνατοτήτων μου, δώστε το κι εσείς. Θέλω να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν γονατίζει ποτέ. Εμείς πάντα πεθαίνουμε όρθιοι.

Νομίζετε πως όταν πήραμε το πρωτάθλημα, εγώ δεν έπαιζα σκάκι κάθε μέρα; Έλεγαν ότι ο Ρώσος προσπαθεί να πετύχει πράγματα μέσω Skype κι αυτό δε γίνεται, αλλά είδατε το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ 365 μέρες το χρόνο, δεν υπάρχει ούτε μία μέρα χωρίς ΠΑΟΚ στη ζωή μου. Στο πρωτάθλημα ήμουν κάθε μέρα μαζί σας. Ξέρω τα πάντα για σας, ασχολούμαι κάθε ώρα μαζί σας.

Δέχτηκα χτυπήματα στην πλάτη μου, όμως κατέστρεψα το σύστημα. Υποσχέθηκα ότι θα κάνω την Ελλάδα ασπρόμαυρη και το έκανα

Κάθε πρωί ξεκινώ με την προσευχή μου. Είμαι παραδοσιακός τύπος και κάθε τί βασίζεται στην ορθόδοξη πίστη μου.

Σ’ αυτή τη θέση θα υπάρχει η Νέα Τούμπα κι εγώ δε θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει από το παράθυρο ή να πει, αν θα λείπει ο Σαββίδης, ας μου ανοίξει κάποιος την πόρτα κι εμείς θα εισβάλουμε

Υπάρχειένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει.

Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ πετάει πάντα λίγο πιο ψηλά από μας.

Αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ με υπερβολικό συναισθηματισμό. Δεν βρήκα τον ΠΑΟΚ στη ζωή μου, βρήκα τον εαυτό μου μέσα από τον ΠΑΟΚ”.
These users thanked the author fidel for the post (total 2):
adam04, Andrew R
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Μέχρι λίγο καιρό πριν πίστευα ότι δεν μπορούσες λόγω του πολέμου και των δυσκολιών που προέκυψαν, αν και στα λιμάνια μια χαρά βρίσκεται το χρήμα.
Μετά τα όσα προέκυψαν μετά την εμφάνιση, πραξικόπημα άλλοι θα πουν, του Μυστακίδη και την αλλαγή ρότας για 1-2 εβδομάδες (με μακέτες για το γήπεδο, προπονητικό, επανεμφάνιση μετά από 5 χρόνια) κατάλαβα ότι απλά δεν ήθελες τόσο καιρό: μας είχες πετάξει και μία αυτάρκεια όλα αυτά τα χρόνια και όλα "καλά".

Μετά τα χθεσινά, γνώμη μου είναι ότι δεν σε ενδιαφέρει κιόλας και είναι κρίμα γιατί ο κόσμος έχει πιστέψει σε σένα.

Μπορείς να το γυρίσεις όλο αυτό ή έχει ξεκινήσει η κατηφόρα;
These users thanked the author omerta76 for the post (total 2):
soigol, bane1980
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς είπε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ πράγμα που εξόργισε τον Λουτσεσκου και έφτασε σε σημείο να παραιτηθεί για να γίνουν κάποιες διορθώσεις στο ρόστερ τον Γενάρη.

Σε συνάντηση του την άνοιξη με αντιπροσωπεία των συνδέσμων άκουσε για πρώτη φορά αλήθειες.
Άκουσε ότι η λειτουργία της ΠΑΕ είναι για γέλια
Άκουσε ότι δεν υπάρχει χρήμα για μεταγραφές
Άκουσε ότι ο κόσμος δεν τον στηρίζει όπως παλιά και άλλα πολλά.
Ταράχθηκε, θύμωσε και υποστήριξε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Στην συνέχεια είχαμε το θέμα Λουτσεσκου
Στην συνάντηση τους συμφώνησαν για τις φετινές μεταγραφές και για το μπάτζετ.
Όταν όμως ο Ρουμάνος πήγε στην Γκοντζαρεβα για να δουν τις λεπτομέρειες αυτή του είπε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει μπάτζετ ίσα ίσα το αντίθετο ότι είμαστε μέσα. Εκεί ειπώθηκαν βαριές κουβέντες και ο Λουτσεσκου νευρίασε και αποφάσισε να φύγει. Όχι ότι ήθελε να τον διώξει ο Ιβάν όπως κυκλοφόρησε αλλά το αντίθετο.

Κάτι παρόμοιο παίχθηκε και με τον ερασιτέχνη , τσαρική νοοτροπία ότι οι άλλοι είναι υποτελείς σε όλες τις συναλλαγές με τον ΑΣ , έφεραν στο προσκήνιο τον Μυστακίδη και το μπαχαλο που ακολούθησε.( Η πρόωρη ανακοίνωση της θ4 έχει σχέση με την ένταση της συζήτησης με τους συνδέσμους που ανέφερα πιο πάνω)

Και ενώ φαινομενικά βαδίζαμε σχετικά καλά σαν ομάδα, μετά από όλα αυτά,ανεξήγητα φτάσαμε στο χθεσινό επικοινωνιακό τσίρκο.
These users thanked the author gk.box16 for the post (total 4):
astral, Metagrafakias, soigol, Apil44
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Μην γράφεις τέτοια πράγματα χαλάς το αφήγημα....
These users thanked the author fidel for the post (total 2):
gk.box16, soigol
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλά κάνει και γραφει όσα γνωρίζει ο φίλος, και μάλιστα χωρίς σάλτσες και δράματα.

Χίλιες φορες από ειρωνείες, "ξέρω αλλα δε λέω" και υπονοούμενα.
These users thanked the author astral for the post (total 5):
Psaras, gk.box16, Montrealiotis, WeWillRockYou, Logistis
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Έχουμε και λέμε: Πωλήσεις και έσοδα της τελευταίας χρονιάς

Τζιμας: 18 + 2 εκ. €
Κουλιεράκης: 12 + 3 εκ. €
Κοτάρσκι: 5 + 1,5 εκ. €
Τισουντάλι: 1,7 εκ. €
Αουγκούστο: 1,3 εκ. € (από μεταπώληση)
Εκονγκ: 1,2 εκ. €
Πένια: 0,3 εκ. €

Επιπλέον έσοδα:
Εισιτήρια 2024–25 (εκτίμηση): 6–7 εκ. €
Europa League: 13,6 εκ. €
Τηλεοπτικά: περίπου 8 εκ. €

Σύνολο: Περίπου 67,5 εκ. € + πιθανότητα για άλλα 6,5 εκ. € από μπόνους.

Δεν είμαστε λογιστές, αλλά πραγματικά προκαλεί απορία ποια ανάγκη υπαγορεύει την πώληση του Ντελια, και μάλιστα σε ποσό που δύσκολα θα χαρακτηριζόταν δελεαστικό για την πραγματική του αγωνιστική και εμπορική αξία.

Πέρα από τη συμβολή του στο γήπεδο, η παρουσία του στην ομάδα ενισχύει και την εξωστρέφεια του συλλόγου: έχει ήδη καθιερωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας και η συμμετοχή του σε μελλοντική μεγάλη διοργάνωση θα μπορούσε να εκτινάξει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Επιπλέον, μια τέτοια απόφαση είναι σχεδόν δεδομένο πως θα προκαλέσει σοβαρή δυσαρέσκεια στη συντριπτική πλειοψηφία των κόσμου, γεγονός που ενδέχεται να μεταφραστεί και σε απώλεια εσόδων από εισιτήρια, διαρκείας και εμπορικές δραστηριότητες. Και αυτό μόνο αμελητέο δεν είναι.

Ειλικρινά, είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς τη λογική πίσω από μια τέτοια απόφαση, είτε αυτή λαμβάνεται από τον Σαββίδη, είτε από τη Γκοντζάρεβα. Προσωπικά, η όλη κατάσταση με απομακρύνει πλέον από κάθε στήριξη προς τον Σαββίδη. Αναγνωρίζω όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο εδώ και 13 χρόνια —δεν διαγράφονται— αλλά η ζωή έχει κύκλους. Και ίσως ο δικός του κάπου εδώ να κλείνει.

Η πρόσφατη παρέμβαση του Μυστακίδη δείχνει πως υπάρχει παρασκηνιακή πληροφόρηση του τύπου "δεν βγαίνει το μαγαζί", γι' αυτό και δεν δόθηκε σημασία στις επικοινωνιακές συνέπειες από την μεριά του. Πολύ πιθανό να ήταν μια απλή επίδειξη δύναμης προς την τωρινή ιδιοκτησία. Όμως η στάση του κόσμου μπορεί εύκολα να αλλάξει με την κατάλληλη «χρήση» των ΜΜΕ, και ο Μυστακίδης το ξέρει αυτό.

Δυστυχώς, όσο αισιόδοξος κι αν είμαι από φύση, φοβάμαι πως η επετειακή χρονιά των 100 ετών θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Ιβάν δεν είναι τύπος που εγκαταλείπει εύκολα – όπως και στην περίπτωση της Ροστόφ, έτσι και τώρα θα προσπαθήσει να κρατήσει το τιμόνι. Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε χωρίς τον ΠΑΟΚ, δύσκολα θα κρατήσει το λιμάνι. Όμως οι πιέσεις —από κυβέρνηση, πρεσβεία, αλλά και από τον κόσμο— θα είναι τεράστιες, ειδικά αν τα πράγματα στο γήπεδο δεν πάνε καλά.

Και σε ένα τέτοιο περιβάλλον, δυστυχώς, είναι εύκολο να στηθούν προβοκάτσιες.

Γερό στομάχι σε όλους μας.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να την πάρουν και να χώσουν λεφτά; επαναλαμβάνω, ειλικρινά το ρωτάω
These users thanked the author tolis14 for the post:
Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”