Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το μούδιασμα είναι τέτοιο από χθες που και Μπράντον να ανακοινώσουν δε θα μου κάνει αίσθηση.
Πίστη πραγματική για να πετύχει φέτος η ομάδα έχει μόνο ο Λουτσέσκου και οι παίκτες. Μέχρι το πρώτο δοκάρι και έξω.
Εκεί θα τα ακούσει ο Λουτσέσκου και μετά θα μπούμε σε νέο πλάνο τριετίας. Χωρίς μεταγραφές φυσικά.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
thios4, Nikodiai, margas
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Το 8αρι που ήταν κοντά και θα ερχόταν πριν τον Φορ τι απέγινε? Είναι πολλά τα 3μυρια λένε που ζητάει η Ουνιον.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
Nikodiai, margas
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτοι οι Ιταλοι μαθανε ποσα θα δωσουμε στην Ναπολι, μια εβδομαδα δεν εχουν μαθει ποσα θα παρει ο παικτης; Τους το κρατανε κρυφο;
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τώρα φίλε Icue για να λέμε και του στραβού το δίκιο κι εμείς όταν φεύγει παίκτης μας λίγο μας ενδιαφέρει πόσα θα πάρει εκεί που πηγαίνει. Δεν νομίζω να ενδιαφερόταν κανείς πόσα θα παίρνει ο Κοτάρσκι στην Κοπεγχάγη αλλά κυρίως πόσα πήρε ο ΠΑΟΚ.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Κεντιρα ε; Και χαλασε του χαφ τελικα ηταν ακριβος ε;

Ρε τα ΑΡΔ που μας λεγανε θα ριξει λεφτα εφετο... ΠΟΙΟΣ ΚΕΝΤΙΡΑ ρε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
Nikodiai, margas
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Λογικά όχι ο Sami αλλά ο Walid. :lol:
These users thanked the author wickerman for the post:
margas
icue

Δημοσίευση από icue »

thomas Murg έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:49 Τώρα φίλε Icue για να λέμε και του στραβού το δίκιο κι εμείς όταν φεύγει παίκτης μας λίγο μας ενδιαφέρει πόσα θα πάρει εκεί που πηγαίνει. Δεν νομίζω να ενδιαφερόταν κανείς πόσα θα παίρνει ο Κοτάρσκι στην Κοπεγχάγη αλλά κυρίως πόσα πήρε ο ΠΑΟΚ.
Τι να σου πω, εγω μια χαρα διαβαζα και ποσα θα παρει ο Κουλιερακης και ποσα θα παρει Κοταρσκι και ποσα θα επαιρνε ο Ντελιας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

embuji έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:50 Κεντιρα ε; Και χαλασε του χαφ τελικα ηταν ακριβος ε;

Και αυτος μας λεει θα μας φτιαξει το γηπεδο :lol:

Σταμάτα ΑΜΕΣΩΣ αυτή τη γελοία τακτική

ΑΛΛΟ θέμα το ένα ΑΛΛΟ θέμα το άλλο, ΑΛΛΟ εν γένει το άμα σ' αρέσει ο Σαββίδης ή όχι

Άμα θες να κάνεις κριτική καντην στα αντίστοιχα τοπικ
These users thanked the author Equalizer for the post:
Unpsofable78
embuji

Δημοσίευση από embuji »

wickerman έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:52 Λογικά όχι ο Sami αλλά ο Walid. :lol:
Κοιτα με την λειψανδρια στα χαφ, με 4-5 βδομαδες προπονησεις, τον σκεφτομαι τον Σαμι :opaokara:
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
wickerman, margas
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Πάντως είναι μια αλήθεια ότι το να έχεις τον Ντέλια να πασάρει στον Κεντίρα είναι σα να έχεις έναν σεφ να σου βράζει αυγά, οπότε τι γκρινιάζαμε χτες? :mrgreen:
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
margas, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

vasgias έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:20 @The Equalizer Πολλά μπράβο για το άρθρο, την ψυχραιμία και τη μεγάλη εικόνα που κατάφερες να δεις πριν το γράψεις. Μακάρι να διαβαστεί (και να υιοθετηθούν τα περιεχόμενά του) από πολλούς.
Να σαι καλά φίλε

Σίγουρα δεν είναι ακριβώς τέλειο αλλά νομίζω επιβάλλεται να καταλάβουμε τι μας συμβαίνει προτού μπούμε κάθε μέρα στο ίδιο "ρινγκ" με τα ίδια αποτελέσματα
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Unpsofable78, vasgias
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:56
ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:37 Όταν γράφεται εδώ μέσα ότι (λόγω μη πώλησης Ντέλια) ακυρώθηκε η συμφωνημένη αγορά του Kral, τι να ελπίζεις μετά;
Είναι δυνατόν να φτιάξουμε ομάδα, όταν δεν μπορούμε να διαθέσουμε 4-5Μ;
Μετά από τόσες πωλήσεις;
Και με Ντέλια μη ανανεωμένο επί 12 μήνες;
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά;
Αποστόλη θέλω να ηρεμήσεις , να μη ταράζεσαι και τώρα που είναι καλοκαίρι να παίρνεις το μισό χάπι της πίεσης - όχι ολόκληρο.
Μισό παίρνω ούτως ή άλλως...
Κι ακόμα είμαι νέος...
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
giapas
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Equalizer έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:55
embuji έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:50 Κεντιρα ε; Και χαλασε του χαφ τελικα ηταν ακριβος ε;

Και αυτος μας λεει θα μας φτιαξει το γηπεδο :lol:

Σταμάτα ΑΜΕΣΩΣ αυτή τη γελοία τακτική

ΑΛΛΟ θέμα το ένα ΑΛΛΟ θέμα το άλλο, ΑΛΛΟ εν γένει το άμα σ' αρέσει ο Σαββίδης ή όχι

Άμα θες να κάνεις κριτική καντην στα αντίστοιχα τοπικ
διορθωθηκε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Spike4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:37 Το PAOK24 έβγαλε ότι αναμένονται εξελίξεις με Κεντίρα ακόμη και εντός της ημέρας. Λένε για μεταγραφή 2,5 εκ. συν 500.000 μπόνους
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Δυστυχώς θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να μιλήσεις για μεταγραφικά, η πόλωση πλέον έχει φτάσει σε ακραία επίπεδα.

Προσωπικά, καίγομαι πολύ η ομάδα να αποκτήσει 2 χαφ και ένα στόπερ που δε θα φοβάται να παίξει ψηλά στο γήπεδο.

Στα χαφ μακάρι να καταφέρουμε να φέρουμε τον Κραλ, θα δέσει εξαιρετικά με τον τρόπο παιχνιδιού μας, ιδανικά θα ήθελα και ένα συμπλήρωμα ακόμα, καθώς δε μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω από Οζντόεφ.

Στα φορ από ό,τι ακούστηκε νο1 επιλογή -για εμένα- χωρίς δεύτερη σκέψη θα ήταν ο Αιγύπτιος (κουμπώνει εξαιρετικά στο σύστημά μας θεωρώ) και νο2 όσο παράδοξο και αν φαίνεται από τα λίγα βιντεάκια που είδα (και όσο "ασφαλή" συμπεράσματα μπορεί να βγάλεις από αυτά) νομίζω ο Μαροκινός συμπληρώνει αρκετά κουτάκια από αυτό που ζητάει ο προπονητής. Και έχει και τα μούτρα και το κίνητρο πιθανότατα.

Θα ήθελα γενικά να κρατηθώ μακριά από ρουκέτες και πυροτεχνήματα όπως ο Μοπέυ. Ο Ντουκς ωραίος παίχτης, μου αρέσει πολύ από το Ανόβερο ακόμα στα πρώτα του χρόνια, αλλά θα εξαφανιστεί στο σύστημά μας.

Καλώς ή κακώς το σύστημα Λουτσέσκου, έχει ως πρώτη προτεραιότητα στο φορ το χαμαλίκι και τη λειτουργία για το σύνολο. Οπότε σημασία έχει να βρούμε έναν παίχτη να κάνει αυτά που έκανε ο Σαμάτα σε πολλές περιπτώσεις εκτός περιοχής, απλά με καλύτερες τοποθετήσεις και αυτοπεποίθηση στο κουτί. Γενικά δεν είναι και το πιο εύκολο :lol:
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
DikefalosNisiotis, Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”