Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Προχωρημένη σήψη είναι επίσης να λές ότι όποιος δεν βγαίνει να υπερασπιστεί τον Σαββίδη είναι του εικοσάρικου.
Τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος και έγινε αχάριστος σε δύο ώρες ....βρέχει εικοσάρικα.
Τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος και έγινε αχάριστος σε δύο ώρες ....βρέχει εικοσάρικα.
-
Εγω παλι ειδα δυο σοβαρα γεγονοτα τον τελευταιο μηνα :tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33Αδελφέ η κοινωνία μας είναι γενικώς σε προχωρημένη σήψη και ο λαός του ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της κοινωνίας. Έχει γίνει αχάριστος και νεόπλουτος (τουλάχιστον ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του). Οι περισσότεροι είδαν έναν 'υπέροχο' λαό που κράτησε τον Κωνσταντέλια, εγώ είδα να μπαίνουν όπου μπορούν να γράψουν σχόλια και να βρίζουν χυδαία, όπως έκαναν και στο instagram παίκτη που ακούστηκε για εμάς και δεν τους άρεσε. Όταν δε βγαίνεις να υπερασπιστείς τον Σαββίδη, που για μένα έχει αναμορφώσει τον ΠΑΟΚ και τον έχει φέρει εδώ που είναι (για να σας προλάβω, γνώμη μου είναι δεν χρειάζεται να την ασπαστείτε), τότε είσαι για το 20άρικο. Νοιώθεις αιρετικός πλέον αν πας να υπερασπιστείς τον Ιβάν. Καθημερινά Ακούω ότι δεν μπορεί ο Ιβάν, τελείωσε ο Ιβάν, πούλα και φύγε Ιβάν, εδώ δεν είναι Ρωσία, εδώ δεν είναι Ροστόφ κλπ. Ξέρει κάποιος από αυτούς τι έχει η επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ ή τους κούνησαν τα καθρεφτάκια και θαμπώθηκαν; Πιστεύουν ότι ένας τύπος που κινήθηκε πλαγίως με τις ευλογίες της κυβέρνησης και έφερε τον κόσμο, την ΠΑΕ και τον ΑΣ σε σύγκρουση για να πραγματοποιήσει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα είναι ο επόμενος σωτήρας του ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω αν αυτό είναι αφέλεια ή νεοπλουτισμός βασιζόμενος στα 250εκ. σε IOU του συγκεκριμένου. Σε κάθε περίπτωση, εγώ θεωρώ ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ χρειάζεται πλέον ένα ισχυρό μάθημα ταπεινοφροσύνης και συνεπώς επιμένω σε αυτό που έγραψα χθες. Θέλω και εύχομαι ο Σαββίδης να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το συντομότερο δυνατόν. Εδώ θα είμαστε όλοι και εγώ προσωπικά θα έχω ποπ κορν και θα παρακολουθώ τις αναγούλες τους. Γιατί η κοντή μνήμη και η αχαριστία ποτέ δεν μένουν ατιμώρητες.eorptol1 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:32 καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε παραπονα....
Υ.Γ. Ακουστήκατε όλοι σας, έχω και εγώ δικαίωμα άποψης. Πείτε ότι θέλετε αλλά δεν θα απαντήσω σε καμία επίθεση, ιδιαίτερα των γνωστών
1. Τα γεγονοτα με τον ΑΣ- Μυστακιδη, οπου ο λαος στηριξε τον Ιβαν
2. Τα γεγονοτα με τον Ντελια, οπου ο λαος εκραξε τον Ιβαν
Για μενα και στις 2 περιπτωσεις ο λαος επραξε πολυ σωστα, δειχνοντας οτι εχει ακομα συναισθημα και αλαθητο κριτηριο.
Εκανε στην πραξη το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και αυτο με κανει περηφανο και αισιοδοξο.
Δεν γινεται να λεμε οτι τη μια ειχε κριτηριο και την αλλη οχι.
ΥΓ. Προφανως και γραφτηκαν υπερβολες, αλλα οταν γινονται υπερβολικα πραγματα, να περιμενεις και υπερβολικες αντιδρασεις
ΥΓ2. Το συγχρονο πεδιο δρασης, μας αρεσει-δε μας αρεσει ειναι τα social media. Εκει θα αντιδρασει πλεον ο κοσμος, οχι στις πλατειες και στους δρομους. Ας μην το υποτιμουμε, αν δεν ειχε σημασια, δεν θα προσπαθουσαν οι εκαστωτε κυβερνωντες να το ελεγξουν
Τα στρατόπεδα ποιοι τα διαμορφώνουν και ποιοι τα δημιουργούν και τι αποσκοπούν....Τον λαό η την κοινωνία σαν σύνολο, διεθνής είναι ο κάνονας, ...η διαίρεσή και ο φόβος είναι το συστατικό της εξουσίας για έλεγχο...Equalizer έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:56 Πιστεύω κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα επιβεβαιωθεί η άποψη μου ότι χτισμένη μέσα στο ελληνικό DNA είναι η ρητή εντολή "χωριστειτε σε στρατόπεδα, εμείς και εσείς να είναι όλη ζωή"
Είπα εγώ ότι όποιος δεν βγαίνει να υπερασπιστεί το Σαββίδη είναι του 20άρικου; ποτε Δεν ειπα τέτοιο πράγμαalp920 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:00 Προχωρημένη σήψη είναι επίσης να λές ότι όποιος δεν βγαίνει να υπερασπιστεί τον Σαββίδη είναι του εικοσάρικου.
Αδελφέ συγχωράμε αλλά το χάρακα και το μέτρο κάποιοι άλλοι τον έχουνε βγάλει και ο νοών νοειτω.....tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:59Εντάξει ρε Joshua να στείλουμε ένα email στο Σαββίδη την επόμενη φορά που θα έρθει να πάρει το Μετρό για να είναι ένας από εμάς.joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:49 Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μην αγχωνεστε θα παρουμε συντομα τις απαντησεις σχετικα με το τι εγινε. Ο Ιβαν στη τελευταια του δηλωση ηταν ξεκαθαρος.
''Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια.''
Εγω παντως θα συμφωνησω με κατι που εγραψε χτες ο Tolaros. Το προβλημα ξεκιναει, σε αντιθεση με οτι ακουμε στους θουριους ,απο το γεγονος πως ο Ιβαν νιωθει οτι δεν χρωσταει απαντησεις και εξηγησεις σε κανεναν. Αλωστε υπαρχουν και πολλοι που συμφωνουν με αυτο οποτε ολα καλα.
''Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια.''
Εγω παντως θα συμφωνησω με κατι που εγραψε χτες ο Tolaros. Το προβλημα ξεκιναει, σε αντιθεση με οτι ακουμε στους θουριους ,απο το γεγονος πως ο Ιβαν νιωθει οτι δεν χρωσταει απαντησεις και εξηγησεις σε κανεναν. Αλωστε υπαρχουν και πολλοι που συμφωνουν με αυτο οποτε ολα καλα.
- These users thanked the author joshua for the post (total 5):
- Billpaok666, Metagrafakias, Nikodiai, soigol, Patron
Συνοπαδέ αυτό στο bold εσύ το έγραψες,όχι εγώ. Αν ήθελες να γράψεις κάτι άλλο διευκρίνισε το.tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33Αδελφέ η κοινωνία μας είναι γενικώς σε προχωρημένη σήψη και ο λαός του ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της κοινωνίας. Έχει γίνει αχάριστος και νεόπλουτος (τουλάχιστον ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του). Οι περισσότεροι είδαν έναν 'υπέροχο' λαό που κράτησε τον Κωνσταντέλια, εγώ είδα να μπαίνουν όπου μπορούν να γράψουν σχόλια και να βρίζουν χυδαία, όπως έκαναν και στο instagram παίκτη που ακούστηκε για εμάς και δεν τους άρεσε. Όταν δε βγαίνεις να υπερασπιστείς τον Σαββίδη, που για μένα έχει αναμορφώσει τον ΠΑΟΚ και τον έχει φέρει εδώ που είναι (για να σας προλάβω, γνώμη μου είναι δεν χρειάζεται να την ασπαστείτε), τότε είσαι για το 20άρικο. Νοιώθεις αιρετικός πλέον αν πας να υπερασπιστείς τον Ιβάν. Καθημερινά Ακούω ότι δεν μπορεί ο Ιβάν, τελείωσε ο Ιβάν, πούλα και φύγε Ιβάν, εδώ δεν είναι Ρωσία, εδώ δεν είναι Ροστόφ κλπ. Ξέρει κάποιος από αυτούς τι έχει η επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ ή τους κούνησαν τα καθρεφτάκια και θαμπώθηκαν; Πιστεύουν ότι ένας τύπος που κινήθηκε πλαγίως με τις ευλογίες της κυβέρνησης και έφερε τον κόσμο, την ΠΑΕ και τον ΑΣ σε σύγκρουση για να πραγματοποιήσει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα είναι ο επόμενος σωτήρας του ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω αν αυτό είναι αφέλεια ή νεοπλουτισμός βασιζόμενος στα 250εκ. σε IOU του συγκεκριμένου. Σε κάθε περίπτωση, εγώ θεωρώ ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ χρειάζεται πλέον ένα ισχυρό μάθημα ταπεινοφροσύνης και συνεπώς επιμένω σε αυτό που έγραψα χθες. Θέλω και εύχομαι ο Σαββίδης να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το συντομότερο δυνατόν. Εδώ θα είμαστε όλοι και εγώ προσωπικά θα έχω ποπ κορν και θα παρακολουθώ τις αναγούλες τους. Γιατί η κοντή μνήμη και η αχαριστία ποτέ δεν μένουν ατιμώρητες.eorptol1 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:32 καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε παραπονα....
Υ.Γ. Ακουστήκατε όλοι σας, έχω και εγώ δικαίωμα άποψης. Πείτε ότι θέλετε αλλά δεν θα απαντήσω σε καμία επίθεση, ιδιαίτερα των γνωστών
Δεν έβαλα εγώ κανένα bold, δεν ξέρω απο που προέκυψε. Ακόμη κι έτσι όμως, αν διαβάσεις το νόημα δεν είναι αυτό που λες. Λέω ότι αν βγεις να υπερασπιστής το Σαββίδη είσαι για 20άρικο σύμφωνα με μερικούς. Αυτό λέω όχι αυτό που είπες εσύ
Όταν δε, όχι όταν δεν
Όταν δε, όχι όταν δεν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δηλαδη ειναι τρολ οποιος ειδικα χθες αηδιασε με το φυγε ελα πισω ?
Ο Σαββιδης δειχνει οτι αν και δισεκατομμυριουχος, ουτε ευφυης ειναι, ουτε διορατικος ουτε να διοικησει με αλλο τροπο εκτος του Σοβιετικου που εχει μαθει μπορει. Αλλιως δεν θα ειχαμε αυτες τις παλινωδιες που ζουμε. Βεβαια το οτι ριχνει χρηματα καλυπτουν πολλες απο τις αδυναμιες του και ισοσκελιζεται καπως η κατασταση.
Καλο θα ηταν κατι προσωνυμιες τυπου σκακιστης Σοφος κτλ να μεινουν στο συρταρι για παντα.
Το σημερινο απο πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου θα μεινει ανεξιτηλο.
Αντι να εκμεταλευτει την στηριξη που εδειξε ? ο κοσμος στην φαση με τον ΑΣ, βαζει το χθεσινο αυτογκολ και εκει που ηταν καβαλα στο αλογο, τωρα βρισκεται με την πλατη στον τοιχο.
Εγω βασικα καποιον που με θεωρει δεδομενο και ηλιθιο οχι μονο δεν τον στηριζω αλλα δεν τον θελω κιολας.
Αν τα ταμεια ειναι και παραμεινουν αδεια για τους λογους που μονο ο Ιβαν ξερει, τοτε πρεπει να υπαρξει διαδοχη κατασταση.
Ο Σαββιδης δειχνει οτι αν και δισεκατομμυριουχος, ουτε ευφυης ειναι, ουτε διορατικος ουτε να διοικησει με αλλο τροπο εκτος του Σοβιετικου που εχει μαθει μπορει. Αλλιως δεν θα ειχαμε αυτες τις παλινωδιες που ζουμε. Βεβαια το οτι ριχνει χρηματα καλυπτουν πολλες απο τις αδυναμιες του και ισοσκελιζεται καπως η κατασταση.
Καλο θα ηταν κατι προσωνυμιες τυπου σκακιστης Σοφος κτλ να μεινουν στο συρταρι για παντα.
Το σημερινο απο πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου θα μεινει ανεξιτηλο.
Αντι να εκμεταλευτει την στηριξη που εδειξε ? ο κοσμος στην φαση με τον ΑΣ, βαζει το χθεσινο αυτογκολ και εκει που ηταν καβαλα στο αλογο, τωρα βρισκεται με την πλατη στον τοιχο.
Εγω βασικα καποιον που με θεωρει δεδομενο και ηλιθιο οχι μονο δεν τον στηριζω αλλα δεν τον θελω κιολας.
Αν τα ταμεια ειναι και παραμεινουν αδεια για τους λογους που μονο ο Ιβαν ξερει, τοτε πρεπει να υπαρξει διαδοχη κατασταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billpaok666 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Billpaok666 for the post (total 2):
- gk.box16, Special 4
δεκτό,δικό μου λάθος.Τζάμπα η επέμβαση καταρράκτηtolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:14 Δεν έβαλα εγώ κανένα bold, δεν ξέρω απο που προέκυψε. Ακόμη κι έτσι όμως, αν διαβάσεις το νόημα δεν είναι αυτό που λες. Λέω ότι αν βγεις να υπερασπιστής το Σαββίδη είσαι για 20άρικο σύμφωνα με μερικούς. Αυτό λέω όχι αυτό που είπες εσύ
Όταν δε, όχι όταν δεν![]()
Σου ζητώ συγνώμη.
σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ενισχυση της ομαδας αναλαμβανουν συγγενεις και φιλοι με τραγικες επιλογες και απαραδεκτα αποτελεσματα.
απο την αρχη του πολεμου εμφανιστηκε προβλημα μεταφορας κεφαλαιων. για χρονια ξεχαστηκε το γηπεδο, πωλησεις στηριζουν την λειτουργια της ομαδας. ποιος πιστευει οτι αν δεν ειχε εμφανιστει ο μυστακιδης θα υπηρχε αυτη η οποια κινητοποιηση για το γηπεδο. το παραπανω δειχνει οτι οι κινησεις ειναι προιον πιεσης και οχι θελησης.
εαν υπαρξει τροπος να βρεθουν κεφαλαια ο κωνσταντελιας θα μεινει, οχι γιατι αυτο θελουν αλλα γιατι πλεον μετα την εμφανιση μυστακιδη, τους ενδιαφερει σε πολυ μεγαλο βαθμο η αποδοχη του κοσμου. αν δεν βγαινει το πραγμα θα παμε σε πωληση ριχνοντας την ευθυνη στον παικτη. το εχουμε ξαναδει.
ειναι συνολικα υπο πιεση. εαν μπορουσε το γηπεδο θα τα ειχε ξεκινησει. ειναι ερωτηματικο εαν θα το καταφερει τα επομενα χρονια. αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα. κανεις δεν ξερει αν και ποτε θα τελειωσουν τα προβληματα του. θα ειναι σε 1 χρονο ή σε 10 χρονια. καλουμαστε να εχουμε ρολο πιστης πηνελοπης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ενισχυση της ομαδας αναλαμβανουν συγγενεις και φιλοι με τραγικες επιλογες και απαραδεκτα αποτελεσματα.
απο την αρχη του πολεμου εμφανιστηκε προβλημα μεταφορας κεφαλαιων. για χρονια ξεχαστηκε το γηπεδο, πωλησεις στηριζουν την λειτουργια της ομαδας. ποιος πιστευει οτι αν δεν ειχε εμφανιστει ο μυστακιδης θα υπηρχε αυτη η οποια κινητοποιηση για το γηπεδο. το παραπανω δειχνει οτι οι κινησεις ειναι προιον πιεσης και οχι θελησης.
εαν υπαρξει τροπος να βρεθουν κεφαλαια ο κωνσταντελιας θα μεινει, οχι γιατι αυτο θελουν αλλα γιατι πλεον μετα την εμφανιση μυστακιδη, τους ενδιαφερει σε πολυ μεγαλο βαθμο η αποδοχη του κοσμου. αν δεν βγαινει το πραγμα θα παμε σε πωληση ριχνοντας την ευθυνη στον παικτη. το εχουμε ξαναδει.
ειναι συνολικα υπο πιεση. εαν μπορουσε το γηπεδο θα τα ειχε ξεκινησει. ειναι ερωτηματικο εαν θα το καταφερει τα επομενα χρονια. αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα. κανεις δεν ξερει αν και ποτε θα τελειωσουν τα προβληματα του. θα ειναι σε 1 χρονο ή σε 10 χρονια. καλουμαστε να εχουμε ρολο πιστης πηνελοπης.
Πριν την σαπουνόπερα με έντονο σασπένς του Ντελια, ο κόσμος μιλούσε για τους παίχτες που λείπουν από το ροστερ... ένα χαφακι και έναν κιλλερ σίγουρα.
Τώρα ξαφνικά με ένα κόστος 800.000 - 900.000 το χρόνο δεν θα πάρεις κανέναν αλλά ο κόσμος θα ασχολείται με το ποιος έφταιγε για την σαπουνόπερα.
Θεμιτό να χρησιμοποιείς το "reputation capital" που έχεις χτίσει όλα αυτά τα χρόνια σε τέτοιες κινήσεις αποπροσανατολισμου (μνημόνιο για το γηπεδο με ισχύ 1 χρόνο μονο, σαπουνόπερα Ντελια κτλ), αλλά κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα Ιβάν μου θα πρέπει να το δεις αλλιώς νομίζω...
Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.
Τώρα ξαφνικά με ένα κόστος 800.000 - 900.000 το χρόνο δεν θα πάρεις κανέναν αλλά ο κόσμος θα ασχολείται με το ποιος έφταιγε για την σαπουνόπερα.
Θεμιτό να χρησιμοποιείς το "reputation capital" που έχεις χτίσει όλα αυτά τα χρόνια σε τέτοιες κινήσεις αποπροσανατολισμου (μνημόνιο για το γηπεδο με ισχύ 1 χρόνο μονο, σαπουνόπερα Ντελια κτλ), αλλά κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα Ιβάν μου θα πρέπει να το δεις αλλιώς νομίζω...
Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.
Βρε φίλε μου καλέ, με αυτά όλα που γραφεις είναι σαν ο ΠΑΟΚ να είναι το τελευταίο ποδοσφαιρικό χωριό των Βαλκανίων. Όλα κατά διαόλου πάνε. Ασ σταθούμε λίγο και ας δούμε τα βήματα που έχουν γίνει τα τελευταια χρόνια. Σε επίπεδο τίτλων θες, σε επίπεδο δυναμικής, σε επίπεδο ακαδημιών, σε επίπεδο Ευρώπης; δεν μπορεί, κάποια πράγματα έχουν γίνει σωστά, δεν είναι όλα τα παρουσιάζειςkos έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:19 σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
Έτσι, κράξιμο where is due, όχι αδικαιολογητο.joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:14 Οταν δε λεει,οχι οταν δεν...Οκ να τον κραζουμε αλλα για αυτα που λεει οχι για αυτα που δεν λεει...![]()
Να ειμαστε σωστοί