Εγω παλι ειδα δυο σοβαρα γεγονοτα τον τελευταιο μηνα :tolis14 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33Αδελφέ η κοινωνία μας είναι γενικώς σε προχωρημένη σήψη και ο λαός του ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της κοινωνίας. Έχει γίνει αχάριστος και νεόπλουτος (τουλάχιστον ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του). Οι περισσότεροι είδαν έναν 'υπέροχο' λαό που κράτησε τον Κωνσταντέλια, εγώ είδα να μπαίνουν όπου μπορούν να γράψουν σχόλια και να βρίζουν χυδαία, όπως έκαναν και στο instagram παίκτη που ακούστηκε για εμάς και δεν τους άρεσε. Όταν δε βγαίνεις να υπερασπιστείς τον Σαββίδη, που για μένα έχει αναμορφώσει τον ΠΑΟΚ και τον έχει φέρει εδώ που είναι (για να σας προλάβω, γνώμη μου είναι δεν χρειάζεται να την ασπαστείτε), τότε είσαι για το 20άρικο. Νοιώθεις αιρετικός πλέον αν πας να υπερασπιστείς τον Ιβάν. Καθημερινά Ακούω ότι δεν μπορεί ο Ιβάν, τελείωσε ο Ιβάν, πούλα και φύγε Ιβάν, εδώ δεν είναι Ρωσία, εδώ δεν είναι Ροστόφ κλπ. Ξέρει κάποιος από αυτούς τι έχει η επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ ή τους κούνησαν τα καθρεφτάκια και θαμπώθηκαν; Πιστεύουν ότι ένας τύπος που κινήθηκε πλαγίως με τις ευλογίες της κυβέρνησης και έφερε τον κόσμο, την ΠΑΕ και τον ΑΣ σε σύγκρουση για να πραγματοποιήσει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα είναι ο επόμενος σωτήρας του ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω αν αυτό είναι αφέλεια ή νεοπλουτισμός βασιζόμενος στα 250εκ. σε IOU του συγκεκριμένου. Σε κάθε περίπτωση, εγώ θεωρώ ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ χρειάζεται πλέον ένα ισχυρό μάθημα ταπεινοφροσύνης και συνεπώς επιμένω σε αυτό που έγραψα χθες. Θέλω και εύχομαι ο Σαββίδης να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το συντομότερο δυνατόν. Εδώ θα είμαστε όλοι και εγώ προσωπικά θα έχω ποπ κορν και θα παρακολουθώ τις αναγούλες τους. Γιατί η κοντή μνήμη και η αχαριστία ποτέ δεν μένουν ατιμώρητες.eorptol1 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:32 καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε παραπονα....
Υ.Γ. Ακουστήκατε όλοι σας, έχω και εγώ δικαίωμα άποψης. Πείτε ότι θέλετε αλλά δεν θα απαντήσω σε καμία επίθεση, ιδιαίτερα των γνωστών
1. Τα γεγονοτα με τον ΑΣ- Μυστακιδη, οπου ο λαος στηριξε τον Ιβαν
2. Τα γεγονοτα με τον Ντελια, οπου ο λαος εκραξε τον Ιβαν
Για μενα και στις 2 περιπτωσεις ο λαος επραξε πολυ σωστα, δειχνοντας οτι εχει ακομα συναισθημα και αλαθητο κριτηριο.
Εκανε στην πραξη το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και αυτο με κανει περηφανο και αισιοδοξο.
Δεν γινεται να λεμε οτι τη μια ειχε κριτηριο και την αλλη οχι.
ΥΓ. Προφανως και γραφτηκαν υπερβολες, αλλα οταν γινονται υπερβολικα πραγματα, να περιμενεις και υπερβολικες αντιδρασεις
ΥΓ2. Το συγχρονο πεδιο δρασης, μας αρεσει-δε μας αρεσει ειναι τα social media. Εκει θα αντιδρασει πλεον ο κοσμος, οχι στις πλατειες και στους δρομους. Ας μην το υποτιμουμε, αν δεν ειχε σημασια, δεν θα προσπαθουσαν οι εκαστωτε κυβερνωντες να το ελεγξουν