Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από john4serres »

Όπως είπε και ένα παλικάρι χθες πάνω στο χαμό, φανταστείτε τι ακούνε οι ξένοι από τους δικούς μας και τρώμε το ένα άκυρο μετά το άλλο.

Ιβάν, έφερες Τσίκνα και Σέρα. Ωραίος, καλες προσθήκες.
Έβαλες τον Αντρέ, ωραιότατα.

Παραμένουμε όμως σε ένα μοντέλο χωριατοβαλκανιοσοβιετικης ομάδας. Δεν προχωράμε έτσι όμως.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Γιατι απ το πουθενά φιλε μου. Αφού βγήκε οτι εχει κανει κινήσεις εδώ κ 2 τουλάχιστον χρόνια ακόμα κ για αγορα. Άλλοι λένε κ 4 χρονια πριν
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Η χθεσινή περιπέτεια αποτελεί την πιο εκκωφαντική μέχρι τώρα ένδειξη αδυναμίας του Σαββίδη να διαχειριστεί την προοπτική του ΠΑΟΚ.
Για πρώτη φορά φάνηκε σε τέτοια ένταση και έκταση ρήξη τουλάχιστον ψυχολογική μεταξύ πολύ μεγάλου μέρους του κόσμου και προσωπικά του ίδιου του Σαββίδη.
Προφανώς, όλα κρίνονται και αξιολογούνται από όσους έχουν συμφέρον γύρω από τον ΠΑΟΚ και άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα στη Θεσσαλονίκη. Ευκαιρίες και συγκυρίες αναζητώνται. Θα δούμε αν θα επιχειρηθεί να γίνει αξιοποίησή τους στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Η αλήθεια λέγεται με απλά λόγια και είναι μπροστά μας
Πλέον οι ενδείξεις υποψίες παραφιλολογία είναι γεγονότα συνεχόμενα.
Όποιος θέλει τα βλέπει όποιος θέλει δεν τα βλέπει.
Ο ΠΑΟΚ μας είναι πολύ μεγάλο καράβι ακόμα και για σένα.
Σε ευχαριστούμε για όλα αλλά ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους και από όλα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ιβάν, κρίμα για όσα έγιναν χθες. Κρίμα για όσα γίνονται από την ημέρα που ουσιαστικά, απουσιάζεις. Εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι. Και χθες, πήγες και πέταξες το καρπούζι στην αγκαλιά των ξένων. Γιατί; Για 20 φράγκα; Ανάγκη τα έχει ο ΠΑΟΚ; Έχει πωληθεί ό,τι πωλείται. Φτάνει! Νιώστε τι εστί Ντέλιας για τον ΠΑΟΚ. Ιβάν, στεναχωριέμαι γιατί δείχνεις να μη νιώθεις ούτε 5% του ΠΑΟΚ. Και στα λόγια λες άλλα, βαρύγδουπα. Δε σε είχα για να μας περνάς για πρόβατα.
Χθες ακύρωσες τι; Τη συμφωνία σου; Και νομίζεις τι; Όλα καλά; Κατάλαβες με πολύ ήσυχο τρόπο πόσο εύκολα μπορεί να γίνει η ανατροπή σου; Πόσο εύκολα μπορεί όσα έχτιζες σε σεβασμό, να καταρρεύσουν;
Δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις το κλίμα. Προσωπικά δε ξέρω κι αν μπορώ να πιστέψω πλέον όσα λες.
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
ramboutla
alexisozzy1984

Δημοσίευση από alexisozzy1984 »

Kαλημέρα παρακολούθησα όλα τα σχόλια στο διαδίκτυο σε σοσιαλ και εδω και πραγματικά ευχομαι να ηρεμησει η κατασταση προτου οδηγηθουμε σε εμφυλιες διαμαχες στα 100 χρονια της ιστοριας μας δηλαδη να μη μεταφερθει ολη αυτη η τοξικοτητα στο γηπεδο.
Στο προκειμενο πραγματικά αηδιασα με τα σχολια που διαβασα στο διαδικτυο που καποια στιγμη ηταν ισοπεδωτικα για εναν ανθρωπο που οντως εφερε τη χαρα στη Τουμπα. Αυτο που με εξεπληξε αρνητικα ειναι κατα τη τελευταια πενταετια εξαετια που αν και ο ΠΑΟΚ μοιαζει να ειναι ένα καράβι που οργανωτικά δεν έχει αρχή μέση και τέλος αρκετοι δεν περιμεναν οτι θα ερχοταν αυτη η στιγμη που θα εμπαινε πωλητηριο στο πιο ακριβο μας ασημικο αφου οι πωλησεις παιχτων το προηγουμενο διαστημα πεφτουν βροχη ενω η ελευση παιχτων μοιαζει να γινεται χωρις ιδιαιτερη προεργασια και σχεδιο (πχ Κολει, Μπακαγιοκο). Ευχομαι το χθεσινο να γινει μαθημα και η επομενη μερα να μας βρει συσπειρωμενους να ερθουν οι παιχτες που ακουγονται γιατι είναι κριμα στα 100 χρονια της ομαδας αγωνιστικά να παρουσιάζονται κενά. Με την ελευση πρωτοκλασσατων χαφ φορ και στοπερ ειναι ετοιμη να χτυπησει το πρωταθλημα και μια παρα πολυ καλη πορεια στην ευρωπη και αυτο πρεπει να γινει και θα γινει. Για τον μεγαλομετοχο θα πω ενα πράγμα αδικει την επενδυση του οταν αποδεδειγμενα φερνει παιχταραδες αλλα παντα κατι λειπει στο αγωνιστικο για την υπερβαση..Ο μεγαλομετοχος πρεπει να καταλαβει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι avenue ουτε οπεν ειναι η ζωη μας και αναρωτιεμαι πως τοσο εξυπνος ανθρωπος επεσε επικοινωνιακα σ αυτη τη λουμπα.
These users thanked the author alexisozzy1984 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

sn0ufel4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:56 Λες όλο το σημερινό να είναι επειδή είδαμε κάτι κάπου γραμμένο?
Και κάτι ακόμη αδελφέ μου...επειδή έγινε αναφορά και στην λέξη....ανακολουθος...

Υπάρχει η δυνατότητα να ξαναδούμε τι...γραπτά...εχουμε από την περσινή συνάντηση του ιβαν με τον ντελια;

Αν έγινε κουβέντα παραμονής της...τοτε..τρεχουσας χρονιάς με την προοπτική αποχώρησης της φετινής;
george188

Δημοσίευση από george188 »

soigol έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:06 Θα γράψω κάτι και μην το πάρετε στραβά.
Τα κοράκια πάνω από τα ψοφίμια μαζεύονται.
Η κίνηση του Μυστακίδη , από το πουθενά, μήπως είναι από πληροφόρηση αδυναμίας του Ιβάν;
Το συνδυάζω με ότι βλέπουμε από τις αρχές καλοκαιριού και βέβαια την έντονη αντίδραση του Ιβάν και την διάθεση του να δείξει ότι είναι εδώ.
Υποθέσεις και σενάρια βέβαια αλλά και τίποτα κανονικό το τελευταίο διάστημα.
Ναι ξεκάθαρα έτσι είναι
ConKont4

Δημοσίευση από ConKont4 »

:pano:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

george188 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:18
soigol έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:06 Θα γράψω κάτι και μην το πάρετε στραβά.
Τα κοράκια πάνω από τα ψοφίμια μαζεύονται.
Η κίνηση του Μυστακίδη , από το πουθενά, μήπως είναι από πληροφόρηση αδυναμίας του Ιβάν;
Το συνδυάζω με ότι βλέπουμε από τις αρχές καλοκαιριού και βέβαια την έντονη αντίδραση του Ιβάν και την διάθεση του να δείξει ότι είναι εδώ.
Υποθέσεις και σενάρια βέβαια αλλά και τίποτα κανονικό το τελευταίο διάστημα.
Ναι ξεκάθαρα έτσι είναι
Την ίδια ακριβώς υπόθεση κάνει η πλευρά Μυστακίδη.
Θεωρούν δεδομένη την οικονομική δυσχέρεια του Σαββίδη.
These users thanked the author Mīngus for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

eorptol1 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:32 καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε παραπονα....
Αδελφέ η κοινωνία μας είναι γενικώς σε προχωρημένη σήψη και ο λαός του ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της κοινωνίας. Έχει γίνει αχάριστος και νεόπλουτος (τουλάχιστον ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του). Οι περισσότεροι είδαν έναν 'υπέροχο' λαό που κράτησε τον Κωνσταντέλια, εγώ είδα να μπαίνουν όπου μπορούν να γράψουν σχόλια και να βρίζουν χυδαία, όπως έκαναν και στο instagram παίκτη που ακούστηκε για εμάς και δεν τους άρεσε. Όταν δε βγαίνεις να υπερασπιστείς τον Σαββίδη, που για μένα έχει αναμορφώσει τον ΠΑΟΚ και τον έχει φέρει εδώ που είναι (για να σας προλάβω, γνώμη μου είναι δεν χρειάζεται να την ασπαστείτε), τότε είσαι για το 20άρικο. Νοιώθεις αιρετικός πλέον αν πας να υπερασπιστείς τον Ιβάν. Καθημερινά Ακούω ότι δεν μπορεί ο Ιβάν, τελείωσε ο Ιβάν, πούλα και φύγε Ιβάν, εδώ δεν είναι Ρωσία, εδώ δεν είναι Ροστόφ κλπ. Ξέρει κάποιος από αυτούς τι έχει η επόμενη μέρα για τον ΠΑΟΚ ή τους κούνησαν τα καθρεφτάκια και θαμπώθηκαν; Πιστεύουν ότι ένας τύπος που κινήθηκε πλαγίως με τις ευλογίες της κυβέρνησης και έφερε τον κόσμο, την ΠΑΕ και τον ΑΣ σε σύγκρουση για να πραγματοποιήσει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα είναι ο επόμενος σωτήρας του ΠΑΟΚ; Δεν ξέρω αν αυτό είναι αφέλεια ή νεοπλουτισμός βασιζόμενος στα 250εκ. σε IOU του συγκεκριμένου. Σε κάθε περίπτωση, εγώ θεωρώ ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ χρειάζεται πλέον ένα ισχυρό μάθημα ταπεινοφροσύνης και συνεπώς επιμένω σε αυτό που έγραψα χθες. Θέλω και εύχομαι ο Σαββίδης να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το συντομότερο δυνατόν. Εδώ θα είμαστε όλοι και εγώ προσωπικά θα έχω ποπ κορν και θα παρακολουθώ τις αναγούλες τους. Γιατί η κοντή μνήμη και η αχαριστία ποτέ δεν μένουν ατιμώρητες.

Υ.Γ. Ακουστήκατε όλοι σας, έχω και εγώ δικαίωμα άποψης. Πείτε ότι θέλετε αλλά δεν θα απαντήσω σε καμία επίθεση, ιδιαίτερα των γνωστών
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
Apil44, Vet_eranos, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εσύ για αρχή να καθίσεις εκεί που κάθεσαι και μην τυχόν και φύγεις. Άσε τα τρολ στην διάθεση των μοντς. Κι εγώ κάνω τιτάνια υπομονή να μην απαντήσω. Αναφορές και μπλοκ. Άιντε Τόλη, δεν περισσεύει κανείς.
These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
tolis14, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...
These users thanked the author joshua for the post (total 5):
Billpaok666, soigol, gika, alexgarcia6, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πιστεύω κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα επιβεβαιωθεί η άποψη μου ότι χτισμένη μέσα στο ελληνικό DNA είναι η ρητή εντολή "χωριστειτε σε στρατόπεδα, εμείς και εσείς να είναι όλη ζωή"
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
Apil44, lkosmid, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:49 Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...
Εντάξει ρε Joshua να στείλουμε ένα email στο Σαββίδη την επόμενη φορά που θα έρθει να πάρει το Μετρό για να είναι ένας από εμάς.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
Apil44, Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”