Αύριο πάλι, δεν έχουμε για σήμερα άλλο χρόνοicue έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:22 Εγω δεν εχω καταλαβει τωρα τι εγινεΧαλασε η μεταγραφη τελος; Κατι για ποκερ διαβαζω απο τους Γερμανους.
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- BlackMagicPAOK
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ.dikomou01 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:17 Θα μάθουμε άραγε τι πραγματικά έγινε στην Ολλανδία; Έφυγε δεν έφυγε από προπόνηση, πήγε δεν πήγε στο αεροδρόμιο. Ένα είναι σίγουρο μας έχουν βάλει να φαγωθουμε μεταξύ μας , και τα καταφέρνουμε υπέροχα
Τι από όλα αυτά έγινε στα αλήθεια;
Ή "είδηση" μάλλον ξεκίνησε από τον Β. Ιωάννου, τον μπασκετικό της ερτ! Ίσως έχει εσωτερική πληροφόρηση.
Ίσως να παίζει παιγνίδια.
Είναι δυνατόν να έχει κλείσει πτήση ενώ δεσμεύεται με συμβολαιο; του είπε κάποιος (ποιος όμως; ) το οκ; και μετά το πήρε επάνω του ο Ιβαν;
Ανεξηγητα φαινόμενα..
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post:
- ConKont4
-
Διαβάστε τις δηλώσεις του θρύλου του συλλόγου Άνχελ Κρέσπο, για να δείτε ποιος αποφασίζει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.BlackMagicPAOK έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:39Αυτό σκέφτομαι κι εγώ.dikomou01 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:17 Θα μάθουμε άραγε τι πραγματικά έγινε στην Ολλανδία; Έφυγε δεν έφυγε από προπόνηση, πήγε δεν πήγε στο αεροδρόμιο. Ένα είναι σίγουρο μας έχουν βάλει να φαγωθουμε μεταξύ μας , και τα καταφέρνουμε υπέροχα
Τι από όλα αυτά έγινε στα αλήθεια;
Ή "είδηση" μάλλον ξεκίνησε από τον Β. Ιωάννου, τον μπασκετικό της ερτ! Ίσως έχει εσωτερική πληροφόρηση.
Ίσως να παίζει παιγνίδια.
Είναι δυνατόν να έχει κλείσει πτήση ενώ δεσμεύεται με συμβολαιο; του είπε κάποιος (ποιος όμως; ) το οκ; και μετά το πήρε επάνω του ο Ιβαν;
Ανεξηγητα φαινόμενα..
- These users thanked the author mavri imera for the post:
- Andrew R
-
Από PSYXRAS PAOK
Μπορούμε λοιπον να θέσουμε το θέμα στη σωστή του βάση τώρα οτι η ΠΑΕ εχει ήδη αργήσει 1 χρόνο (εγω λέω 1,5 αλλα τεσπα) στην ανανέωση του παίκτη, και επειδή έχουμε ενα παιδί διαμάντι απο τα 12 του στην ομάδα που βλέπει τη ζωή και τη καριέρα διαφορετικά απο το 99% των παικτών και εκτος αυτου ειναι και ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ που δε θα βλέπαμε/δούμε ΠΟΤΕ σα μεταγραφή στην ομάδα. Μπορούμε λοιπόν να του κανουμε μια πρόταση >1,5Μ το χρόνο με τα ανάλογα μπονους και οτι θα χτισουμε πάνω του την ομάδα για να μεγαλωσουμε μαζι? Γιατι παρατράβηξε το αστειο, ευχαριστω
Τζολης, Κουλιε, Τζιμας εχουν φύγει ηδη ΟΚ, τουλαχιστον αν ειναι να μέινει ενας ας ειναι ο Ντελιας που ειναι κ ο πιο σπανιος
Για να το κλείνουμε το θέμα, επειδή πολυ συζητήθηκε απο καποιους συγκεκριμένα τελευταία για το αν και πόσο ο Ντέλιας θελει να φύγει, που ξέρουμε το ένα και που ξέρουμε το άλλο, και επειδή όλα τα δεδομένα δείχνουν το ίδιο που λεει ο Ψυχρας και δεν υπάρχει ούτε μια τόσο δα ένδειξη για το αντίθετο.Παρόλο που τα ΜΜΕ παίζουν συγκλονιστικό ρόλο στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης, παρόλο που θα μας πούνε ότι ο παίκτης πιέζει να φύγει, η αλήθεια είναι αυτή:
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχε συμφωνήσει πέρσι το καλοκαίρι, να πάρει αύξηση απο το σύλλογο.
Απο τις 550 χιλιάδες, να πάει στο 1,5 χαρτί.
Αυτή η αύξηση δε δόθηκε. Συνεπώς ο παίκτης αν τα βάλετε με αριθμούς, δεν έλαβε ένα πολύ σημαντικό ποσό που προέβλεπε η συμφωνία.
Φέτος το καλοκαίρι,του δόθηκε αύξηση 100.000 ευρώ. Πήγε δηλαδή στις 650.000.
Υπάρχει ξεκάθαρη αδικία στον καλύτερο ποδοσφαιριστή μετά τον Γιώργο Κούδα που έβγαλε ο σύλλογος. Στον ποδοσφαιριστή που γεννάει ΠΑΟΚτσάκια σε όλη την Ελλάδα με την ποιότητα του στο χορτάρι, αλλά και ως άνθρωπος.
Την ώρα που έχουν πληρωθεί σαπάκια με υπέρογκα ποσά βάσει αξίας απ το σύλλογο, αυτό που συμβαίνει δεν είναι fair για τον Γιάννη.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην συντριπτική του πλειοψηφία, στήριξε τον Ιβάν Σαββίδη μετά το θέμα που ανέκυψε με το γήπεδο. Τώρα διαβάζει ότι η Στουτγάρδη είναι πολύ κοντά στον παίκτη
Στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ.
Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή, να παρέμβει ο Ιβάν Σαββίδης να κρατήσει τον παίκτη.
Δεν είναι ένας απλός παίκτης αυτός, συμβολίζει πολλά πράγματα. Δε ξέρουμε αν το έχουν καταλάβει αυτό, και τι συνέπειες θα έχει η φυγή του στην ψυχοσύνθεση του κόσμου.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δε θέλει να φύγει απο το σύλλογο.
Είναι αδικία για τον χαρακτήρα του παίκτη, να διαρρέεται ότι πιέζει να φύγει.
Το παιδί αυτό είναι ηθικότατο, ώστε να του προσάπτεται κάτι διαφορετικό.
Θα φύγει μόνο επειδή θέλει να τον πουλήσει ο σύλλογος.
Μπορούμε λοιπον να θέσουμε το θέμα στη σωστή του βάση τώρα οτι η ΠΑΕ εχει ήδη αργήσει 1 χρόνο (εγω λέω 1,5 αλλα τεσπα) στην ανανέωση του παίκτη, και επειδή έχουμε ενα παιδί διαμάντι απο τα 12 του στην ομάδα που βλέπει τη ζωή και τη καριέρα διαφορετικά απο το 99% των παικτών και εκτος αυτου ειναι και ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ που δε θα βλέπαμε/δούμε ΠΟΤΕ σα μεταγραφή στην ομάδα. Μπορούμε λοιπόν να του κανουμε μια πρόταση >1,5Μ το χρόνο με τα ανάλογα μπονους και οτι θα χτισουμε πάνω του την ομάδα για να μεγαλωσουμε μαζι? Γιατι παρατράβηξε το αστειο, ευχαριστω

Τζολης, Κουλιε, Τζιμας εχουν φύγει ηδη ΟΚ, τουλαχιστον αν ειναι να μέινει ενας ας ειναι ο Ντελιας που ειναι κ ο πιο σπανιος
- These users thanked the author perestroik4 for the post (total 3):
- axaristos_4, nikvasil, Magdi Tolba 4
Aν ήθελε ο Ντελιας να φύγει δεν τον σταματούσε κανένα τηλέφωνο. Αντε δώστε στο παιδί αυτά που αξίζει και του υποσχεθήκαμε πριν ένα χρόνο και μετά πετάξτε τα εκατομμύρια σε σαματαδες και σία. Αντε ψυχουλες μου αύριο όχι του χρόνου.
- These users thanked the author shogoon for the post (total 4):
- nikvasil, Kabamaru11, Magdi Tolba 4, Amsterdamer_87
πάντως, αν όλα όσα έγιναν εχθές, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια επικοινωνιακή συνωμοσία, τότε χάνω κάθε σεβασμό και κάθε εκτίμηση στην διοίκηση.
Διότι, εάν όντως ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ, είναι ξεκάθαρο πως μας βλέπουν ως χάπακα, ως πρόβατα.
''Ρίξε τους λίγο σανό, κι ας τους να βράζουν στο ζουμί τους''.
Από την άλλη, περσι τέτοια περίοδο, που ο Ντέλιας είχε προτάσεις από Αυστρία, ο Ιβάν είχε παρέμβει και είχε ζητήσει από τον παίχτη να μείνει ακόμη έναν χρόνο (περσινή δηλαδή αγωνιστική περίοδο), ώστε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να παίξει CL, και του χρόνου (δηλαδή φετινή μεταγραφική περίοδος), θα μπορούσε να φύγει.
Εάν λοιπόν το χθεσινό, ήταν απλά το κλείσιμο του περσινού ζητήματος (η υπόσχεση που ολοκληρώθηκε), τότε ίσως και να αποδεχθώ το χθεσινοβραδινό μπάχαλο - μην ξεχνάμε πως οι άντρες τηρούν τις συμφωνίες τους.
Εάν όμως, επαναλαμβάνω, ήταν απλώς ένα επικοινωνιακό τρικ από την διοίκηση, χάνω κάθε εκτίμηση και κάθε σεβασμό.
Δεν είμαι πρόβατο, δεν τους επιτρέπω να με αντιμετωπίζουν ως πρόβατο.
Διότι, εάν όντως ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ, είναι ξεκάθαρο πως μας βλέπουν ως χάπακα, ως πρόβατα.
''Ρίξε τους λίγο σανό, κι ας τους να βράζουν στο ζουμί τους''.
Από την άλλη, περσι τέτοια περίοδο, που ο Ντέλιας είχε προτάσεις από Αυστρία, ο Ιβάν είχε παρέμβει και είχε ζητήσει από τον παίχτη να μείνει ακόμη έναν χρόνο (περσινή δηλαδή αγωνιστική περίοδο), ώστε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να παίξει CL, και του χρόνου (δηλαδή φετινή μεταγραφική περίοδος), θα μπορούσε να φύγει.
Εάν λοιπόν το χθεσινό, ήταν απλά το κλείσιμο του περσινού ζητήματος (η υπόσχεση που ολοκληρώθηκε), τότε ίσως και να αποδεχθώ το χθεσινοβραδινό μπάχαλο - μην ξεχνάμε πως οι άντρες τηρούν τις συμφωνίες τους.
Εάν όμως, επαναλαμβάνω, ήταν απλώς ένα επικοινωνιακό τρικ από την διοίκηση, χάνω κάθε εκτίμηση και κάθε σεβασμό.
Δεν είμαι πρόβατο, δεν τους επιτρέπω να με αντιμετωπίζουν ως πρόβατο.
-
Του είπε να κατσει μια χρονιά αλλα απο οτι ξέρω με ανανέωση συμβολαίου, όχι να παίρνει όσο ο Μούργκ. Διαφορετικά δεν θα γύριζε πίσω με ένα σφύριγμα.
Ωχ... υπήρχε και νήμα;; Γιατί στο μεταγραφές έγινε μαδο@@@νι..
Εγώ λέω ας περιμένουμε. Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα.
Επίσης σε αυτή την φάση το κάθε χρόνο μείνε ένα χρόνο ακόμα αρχίζει και κουράζει.
Κάλεσε τον κάντε μια κουβέντα κρυστάλλινη και καθαρή και πες του.
Είσαι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ πάνω στον οποίο θα κτίσω τα επόμενα χρόνια. ΟΤΙ συμβολαιο και να δοθεί από εδώ και στο εξής εσύ θα έχεις ένα κλικ μεγαλύτερο. 1,5 ο Ζιλε; 1,7εσυ. 2 ο νέος φορ; 2,1 εσύ αυτόματα.
ΑΛΛΑ για να μην έχουμε κάθε χρόνο τα ίδια πες και στον μάνατζερ σου ότι για προτάσεις κάτω από 40εκ δεν θα ξανασυζητησουμε. Καθαρά πράγματα

Επίσης σε αυτή την φάση το κάθε χρόνο μείνε ένα χρόνο ακόμα αρχίζει και κουράζει.
Είσαι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ πάνω στον οποίο θα κτίσω τα επόμενα χρόνια. ΟΤΙ συμβολαιο και να δοθεί από εδώ και στο εξής εσύ θα έχεις ένα κλικ μεγαλύτερο. 1,5 ο Ζιλε; 1,7εσυ. 2 ο νέος φορ; 2,1 εσύ αυτόματα.
ΑΛΛΑ για να μην έχουμε κάθε χρόνο τα ίδια πες και στον μάνατζερ σου ότι για προτάσεις κάτω από 40εκ δεν θα ξανασυζητησουμε. Καθαρά πράγματα
- loukas karadimos
Σε όλα όσα έχουν γραφτεί το μόνο το οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο είναι το σχόλιο του equalizer στην κεντρική ότι αυτά τα λεφτά για σένα είναι απλά προσβολή
Εύχομαι να πάρεις το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου και γύρω σου να χτιστεί μια μεγάλη ομάδα
Αξίζει τόσο σε σένα όσο και στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλογου στον πλανήτη . Ως οπαδός της σου ζητώ συγγνώμη απ τη μεριά μου για όσα γελοία και προσβλητικά έζησες χθες και ελπίζω να βρεις το μυαλό σου στο γήπεδο και να τους γαμησεις όλους τα σωψυχα και φέτος
Εύχομαι να πάρεις το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου και γύρω σου να χτιστεί μια μεγάλη ομάδα
Αξίζει τόσο σε σένα όσο και στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλογου στον πλανήτη . Ως οπαδός της σου ζητώ συγγνώμη απ τη μεριά μου για όσα γελοία και προσβλητικά έζησες χθες και ελπίζω να βρεις το μυαλό σου στο γήπεδο και να τους γαμησεις όλους τα σωψυχα και φέτος
-
Ακριβως ετσι.nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:28 Ωχ... υπήρχε και νήμα;; Γιατί στο μεταγραφές έγινε μαδο@@@νι..![]()
![]()
Αξιζει το μεγαλυτερο συμβολαιο. Και να μπει ρητρα 40 για οποιον θελει.
- PAOKevolution
Τραγικά τα όσα συνέβησαν χθες. Τραγικά. Δε μπορεί η διοίκηση ένα χρόνο τώρα να αδιαφορεί για τον συμβόλαιο του Κωνσταντέλια. Δε ξέρω τι να γράψω πια. Απίθανη ξενέρα, παρά την ανατροπή.
Χαμπάρι δεν πήρα! Δούλευα μέχρι τις 19:30 και μέχρι να γυρίσω σπίτι, να κάνω μπάνιο και να ανοίξω κινητό, η μεταγραφη ειχε ηδη ακυρωθεί. Δεν το περίμενα οτι θα ήταν έτοιμοι να τον δώσουν. Μυαλό δεν έχουν καθόλου;
Καταλαβαινω πως το εννοεις φιλε μου αλλα επιτρεψε μου να εξηγησω το σκεπτικο μου. Θα το προσεγγισω οσο λιγοτερα συναισθηματικα μπορω γιατι χθες περασαμε ολοι πολλα.
* Ο Ντελιας ηταν κοντα στο να φυγει απο περσι, του υποσχεθηκε η διοικηση του συλλογου ενα συγκεκριμενο ποσο. Ενα χρονο μετα δεν εχει γινει ακομα τιποτα για τον κατα γενικη ομολογια καλυτερο παιχτη της ομαδας. Αντ'αυτου διαρρεεται οτι ο παιχτης θελει να φυγει και πιεζει λες και ειναι ο Τζολης, αυτο προσωπικα δεν το πιστευω, αλλα ο καθενας μπορει να εχει την γνωμη του.
* Μαθαινουμε οτι πωλέιται το σημαντικοτερο περουσιακο στοιχειο του συλλογου για 18+3 εκατομμυρια (συν ποσοστο), αντιτιμο μικροτερο ακομα και του Τζιμα, 2 εβδομαδες πριν τα πρωτα προκριματικα σε μια χρονια οροσημο (που υποτιθεται οτι πας για νταμπλ και ευρωπαικη πορεια) οταν ηδη υπαρχουν βασικες ελλειψεις σε φορ, χαφ και σεντερ μπακ. Το καζο με την Κρασνονταρ μαλλον δεν διδαξε σε κανεναν τιποτα.
Βασει των παραπανω, εμενα μου δημιουργουνται καποιες εντυπωσεις.
* Δεν υπαρχει κανενα απολυτως πλανο, αν υπηρχε τοτε η αποφαση για πωληση του Ντελια θα εiχε παρθει μηνες τωρα και θα επρεπε να δουλευουν την περιπτωση προς σε αυτην την κατευθυνση. Βεβαια αν ισχυει αυτο τοτε πανε περιπατο οι υποσχεσεις για καινουργιο συμβολαιο, το οποιο αν ο Ντελιας αποδεχτηκε περσι και περιμενε, σιγουρα δεν φανερωνει διαθεση για να φυγει.
* Σιγουρα αν υπηρχε πλανο δεν θα βλεπαμε τις χθεσινες παλινωδιες, φευγει - μενει; αυτο το μονο που φανερωνει ειναι μια η κατασταση "οπου φυσαει ο ανεμος". Ή εχεις παρει αποφαση να τον πουλησεις σε μια τιμη που νομιζεις (χαμηλη οπως φανηκε) και φερνεις Ιβανουσετς σαν αντικαταστατη και το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ, ή εξαρταται απο πιο πλευρο ξυπνας καθε Δευτερα. Οργανωση σοβαρη ομαδας παντως αυτο δεν δειχνει.
* Πως να εχει ο οπαδος την ηρεμια οτι η ομαδα στηνεται με καποια συγκεκριμενη λογικη? Με 3 κενα που στο ενα απο οτι μαθαινουμε τουλαχιστον τρωμε το ενα ακυρο πισω απο το αλλο για οποιονδηποτε λογο, παμε να δημιουργησουμε ενα 4ο αναντικαταστατο απο αγωνιστικης και μη αποψης? Τιναζεις δηλαδη αγωνιστικα ολο τον κορμο σου στον αερα, για να παρεις 18+3 απο εναν παιχτη που παιζει πλεον βασικος στην Εθνικη, ερχεται Μουντιαλ, και μπορει να τιναχτει η αξια του στα υψη? Αρπαχτη με τον Ντελια ρε, ειναι ποτε δυνατον, οταν ηδη η Μπενφικα εδινε 20 χερι? Που φυσικα ουτε αυτη ηταν καλη προσφορα, αλλα σου αφηνει το φετινο την γευση του ξεπουληματος!
* Δεν μπορω να διαννοηθω οτι υπηρχε αποφαση να πουληθει ο Ντελιας και ο Σαββιδης να μην ειχε δωσει το οκ. Σε κανενα παραλληλο συμπαν, οταν ξερουμε ακριβως πως λειτουργει η ΠΑΕ. Αρα τι να καταλαβουμε εμεις απο το χθεσινο καραγκιοζιλικι, γιατι ειναι και light η εκφραση και να με συγχωρειτε. Οτι 2 το μεσημερι δινει το οκ και 6 το απογευμα του λεει οχι Γιαννη γυρνα? Ειναι σοβαρη κατασταση και αντιμετωπιση αυτη ενος παιχτη κοσμημα που δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα?
Για ολα αυτα και για αλλα τοσα που δεν εχω τον χρονο να γραψω και δεν θελω και να κουρασω, ναι ειναι αυτονοητο οτι επρεπε να μεινει ο Γιαννης. Και δεν ανεφερα καν τα οσα εξωαγωνιστηκα δινει στον ΠΑΟΚ. Με καθε καλη προθεση λοιπον και με γνωμονα μονο το καλο της ομαδας, αλλα και με ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ την διαθεση για αυτοκριτικη επιτελους στο πως λειτουργουμε σαν οργανισμος, εγω μπραβο δεν βρισκω τον λογο να πω που εγινε το αυτονοητο. Με την πιο ψυχρη λογικη ματια, καθε αλλη εξελιξη θα ηταν κατα του συμφεροντων του ΠΑΟΚ.