Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ήταν ακριβώς
Πάει δεν πάει ο ΠΑΟΚ σας μαμαει
Πάει δεν πάει ο ΠΑΟΚ σας μαμαει
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- DamoN, paok apo epilogi, giaxxo
Εντάξει τι να μας πουν κι οι γιωτάδες που πούλησαν τον Guirassy πέρσι με 18 μύρια έπειτα από σεζόν με 30 γκολ κι ο τύπος πήγε σε ανταγωνιστή(Dortmund) κι έβαλε την περασμένη σεζόν 38 γκολ και μοίρασε κι 9 ασίστ; Αυτοί θα μας την πούνε; Άντε βρε κάντε καμία φούσκα με τη μύξα σας.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
- Unpsofable78, margas
Εχω φάει βροχή σε ματς μ αυτούς.
Ο βαψομαλλιάς 2 γκολ το 2ο στα χασομέρια .
Λιουμπογια κάπως έτσι . Το πρώτο μ μαλακια Φερναντεζ .
Ανατροπή με κόκκινη μας έκαναν . Όμιλος ΟΥΕΦΑ . Είχαν αρκετό κόσμο αν θυμάμαι καλά
Ανατροπή με κόκκινη μας έκαναν . Όμιλος ΟΥΕΦΑ . Είχαν αρκετό κόσμο αν θυμάμαι καλά
- These users thanked the author DamoN for the post:
- Metagrafakias
- Metagrafakias
Τους ασχετους ε??την χρονια που πουλησαν τον Γκιρασι ειχαν εσοδα απο πωλησεις 80εκ ενω αυτοι εδωσαν για αγορες μετα 92εκ...wickerman έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:12 Εντάξει τι να μας πουν κι οι γιωτάδες που πούλησαν τον Guirassy πέρσι με 18 μύρια έπειτα από σεζόν με 30 γκολ κι ο τύπος πήγε σε ανταγωνιστή(Dortmund) κι έβαλε την περασμένη σεζόν 38 γκολ και μοίρασε κι 9 ασίστ; Αυτοί θα μας την πούνε; Άντε βρε κάντε καμία φούσκα με τη μύξα σας.
Δεν βλεπουν τον τροπο διαχειρησης του ΠΑΟΚ να την βγαλουν με δανεικους και ελευθερους και παζαρια μεχρι 15 Σεπτεμβριου??
Δεν ξερουν αυτοι ειναι ασχετοι,πρεπει να τους διδαξουμε αυταρκεια και ffp...
Μα να κανουν επενδυσεις???τι ανωμαλα πραγματα ειναι αυτα και οι ισολογισμοι μετα??να φαινονται μειον???ασχετοι παιδι μου ασχετοι....
Αντι να του ειρωνευομαστε,ας παρουμε κανα μαθημα πως λειτουργουν σοβαρες ευρωπαικες ομαδες....
- These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 2):
- soigol, Patron
Δεν ξέρω για ποιο λόγο ένιωσες την ανάγκη σε forum του ΠΑΟΚ να υπερασπιστείς την Stuttgart ούτε και τη Γερμανική νοοτροπία. Αν σου πούλαγαν εσένα στον γαύρο τον Prijo την χρονιά που έκανε 27 γκολ κι 7 ασίστ ανεξαρτήτως από τον αν θα επενδύονταν σε νεανικές ταλεντάρες θα ήσουν ευχαριστημένος; Τι να σου πω ρε φίλε αυτά τα Γερμανικά αλλαξοκωλίκια εμένα δεν μου κάθονται ιδιαίτερα καλά. Μπορεί να είμαι μειοψηφία.
- Metagrafakias
Μεσα ημουν φαγαμε οντως πολυ βροχη..Προηγηθηκαμε εμεις με γκολ Καρυπιδη και μας το γυρισαν στο τελος....DamoN έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:20 Εχω φάει βροχή σε ματς μ αυτούς.
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- DamoN
-
Καλα τους γερμανους δεν τους πιανεις σε αυτο. Εδώ περα αν κανεις 50% λαϊκή βαση και τέτοια θα χρεοκοπησουν ολες οι ομαδες σε 2 χρονια.Metagrafakias έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:20 Αντι να του ειρωνευομαστε,ας παρουμε κανα μαθημα πως λειτουργουν σοβαρες ευρωπαικες ομαδες....
- These users thanked the author black death for the post:
- Metagrafakias
- Metagrafakias
Χεστηκα για την Στουτγκαρδη να την υπερσπιστω αλλα μετα το σημερινο φιασκο θα κραξουμε τον οποιοδηποτε ασχετο με το συμβαν αρκει να μην παει η κουβεντα στον πραγματικο υπαιτειο....Αυτο που εχουν οι Γερμανοι ειναι η σωστη νοοτροπια αλλα εδω ειμαστε Βαλκανια...Αν και δεν νομιζω οτι εχουν τοση εχθρα εκει περα μεταξυ τους...Αν μου πουλαγε τον Πριγιο στο γαβρο 10εκ αλλα μετα μου εδινε 20εκ για να αντικαταστατες εγω προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα...Γενικα εγω δεν εχω θεμα να πουλησει κανεναν ο Ιβαν, ακομα και τον Ντελια ας τον πουλησει, αλλα επειδη ξερω οτι αυτα τα λεφτα δεν θα επαναεπενδυθουν σε νεους παικτες, εκει ειναι το προβλημα το δικο μου και ολονων που κραζουμε σημερα....wickerman έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:26 Δεν ξέρω για ποιο λόγο ένιωσες την ανάγκη σε forum του ΠΑΟΚ να υπερασπιστείς την Stuttgart ούτε και τη Γερμανική νοοτροπία. Αν σου πούλαγαν εσένα στον γαύρο τον Prijo την χρονιά που έκανε 27 γκολ κι 7 ασίστ ανεξαρτήτως από τον αν θα επενδύονταν σε νεανικές ταλεντάρες θα ήσουν ευχαριστημένος; Τι να σου πω ρε φίλε αυτά τα Γερμανικά αλλαξοκωλίκια εμένα δεν μου κάθονται ιδιαίτερα καλά. Μπορεί να είμαι μειοψηφία.
- These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 2):
- Polichni1926, Patron
Αυτά δεκτά και λογικά. Ελπίζω το σημερινό να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι μπας και δούμε κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα καλοκαίρια. Δεν είμαι βέβαια και πολύ αισιόδοξος.
- These users thanked the author wickerman for the post:
- Metagrafakias
- Montrealiotis
Σε εκείνο το ματς μέχρι και το βρακι μου ήταν μουσκεμα.
Θυμάμαι όμως και πολύ καλή κερκίδα!
Θυμάμαι όμως και πολύ καλή κερκίδα!
-
Βασικα ήμασταν τυχεροι που δεν ειχαμε φαει 4 πριν την κοκκινη.
Και το γκολ πρεπει να ηταν μεγκαχεντ.
Ακυρο, καρυ ηταν
Και το γκολ πρεπει να ηταν μεγκαχεντ.
Ακυρο, καρυ ηταν
Ποιος ηταν αυτος?sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύειpaokovios1974 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:43 Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Ένας ετσιθελικά έχει αποφασίσει να πουλήσει.
Ενας ετσιθελικά έκανε το Ντελια να μαζεύει πράγματα και να φεύγει από το ξενοδοχείο
Ενας έφαγε το κράξιμο της χιλιετίας από όλους εντός κ εκτός παε. ΚΑΝΕΙΣ άλλος εντός παε δεν ήθελε την πώληση. Ούτε η Μαρία ούτε ο κυρκυρ (ουπς λάθος αυτός μας τελείωσε) ούτε ο Βιερίνια ούτε ο Καρυπίδης.
Ενας έκανε πίσω γιατί έπεσε κράξιμο
Ενας είναι ανακολουθος σε όσα έχει υποσχεθεί στον παίκτη εδώ και ένα χρόνο.
Η σημερινή μέρα μόνο ένα βαραίνει και αυτός είναι ο Ιβάν.
Δικαιολογίες και στήριξη τελείωσαν. Χώσε χρήμα αν μπορείς.
Δηλαδή, για να μην μπερδευτούμε, θεωρείς πως ο Ιβάν συμφώνησε με πώληση του Ντέλια, έδωσε εντολή να στείλουν τον μικρό στην Στουτγάρδη, αλλά επειδή είδε πως υπάρχει κράξιμο, το ξανασκέφτηκε και είπε ''όχι, φέρτε τον πίσω''.sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύειpaokovios1974 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:43 Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Ένας ετσιθελικά έχει αποφασίσει να πουλήσει.
Ενας ετσιθελικά έκανε το Ντελια να μαζεύει πράγματα και να φεύγει από το ξενοδοχείο
Ενας έφαγε το κράξιμο της χιλιετίας από όλους εντός κ εκτός παε. ΚΑΝΕΙΣ άλλος εντός παε δεν ήθελε την πώληση. Ούτε η Μαρία ούτε ο κυρκυρ (ουπς λάθος αυτός μας τελείωσε) ούτε ο Βιερίνια ούτε ο Καρυπίδης.
Ενας έκανε πίσω γιατί έπεσε κράξιμο
Ενας είναι ανακολουθος σε όσα έχει υποσχεθεί στον παίκτη εδώ και ένα χρόνο.
Η σημερινή μέρα μόνο ένα βαραίνει και αυτός είναι ο Ιβάν.
Δικαιολογίες και στήριξη τελείωσαν. Χώσε χρήμα αν μπορείς.
Καλά κατάλαβα την τοποθέτησή σου;
Υπενθυμίζω πως πέρσι τέτοια περίοδο, μετά το πρωτάθλημα, ο Ιβάν είχε ζητήσει από τον Ντέλια να κάτσει ακόμη μια χρονιά, και μετά θα μπορούσε να φύγει για το εξωτερικό. Του είχε πει ''κάτσε και φέτος, βοήθησε την ομάδα να παίξει CL, και του χρόνου (δηλαδή φέτος), μπορείς να φύγεις''.
Αν λοιπόν ισχύουν αυτά που λες, μήπως τελικά ο μόνος που δεν υπήρξε ανακόλουθος σε όσα είχε υποσχεθεί στον παίχτη ένα χρόνο πριν, είναι ο Ιβάν;;;;
Δεν γνωρίζω τι έγινε πραγματικά.
Απλά προσπαθώ, μετά το πρώτο σοκ, να καταλάβω.
-
+1926 likes για τον συνοπαδο , νύχτα ντροπής για το φόρουμ πραγματικά , ελπίζω να φύγει αυτή η νύχτα και να μη ξανάρθει είτε με Ιβάν ή όχι , είτε με Ντελια ή όχι είμαστε πάνω απ' όλα ΠΑΟΚΑΡΑ !!!DamoN έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:38 Η κατάσταση η σημερινή ήταν πραγματικά για γέλια και για κλάματα .
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ειπώθηκαν πράγματα που δεν θέλω καν να τα χαρακτηρίσω .
Ακόμα και στο σενάριο ότι πωλήθηκε ο καλύτερος μας παίχτης , η καψούρα μας ο μεσσι μας ο Κούδας μας και πάει λέγοντας ,οι κατάρες το ξέσκισμα και ότι άλλο ξεστομίσατε δεν τα λες ούτε στον χειρότερο σου εχθρό .
Οτι πολλοί περιμένετε στην γωνία για την στραβή και κράζετε είναι δικαίωμα σας .Οτι πολλοί στεναχωρεθήκατε που τελικά δεν έγινε το ντιλ κάνει μπαμ από χιλιόμετρα Προσωπικα στεναχωρέθηκα τρομερά με την ενδεχόμενη πώληση , ξενέρωσα με την διαχείριση από την ομάδα αλλά αισθάνθηκα ντροπή για το πεσιμο με τέτοια λύσσα .
Ανακουφίστηκα με την ανατροπή αλλά είμαι παγωμένος και μουδιασμένος .
Οσο παιχταρας και να είναι όσα και να σημαίνει για όλους μας ότι είμαστε ένα Τσακ από το να κάνουμε κατάληψη στα γραφεία και να γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα δεν με χαρακτηρίζει .
Αυτά με πιο ήρεμο κεφάλι γιατί δεν είχα διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν Ιβαν σήμερα .ασχετα αν με τα προηγούμενα ποστ μου αυτό έδειξα .
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερος από κάθε Ιβαν αλλά είναι μεγαλύτερος και από κάθε Κωνσταντελια . Και το λέω εγώ που η καψούρα που του έχω δεν περιγράφεται
- These users thanked the author DikefalosNisiotis for the post (total 4):
- tzo_1926, Unpsofable78, giaxxo, Ypnos