Η αντισαββιδης κουρνιαξε πάντως τώρα. Και για να το σοβαρεψω θα σε παρακαλέσω να μην το συνεχίσεις. Διότι και εσύ και οι υπόλοιποι που θα απαντήσουν στο απώτερο μέλλον θα μας χαιρετήσουν για εύλογο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ!Metagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14 Η Savvidis FC βρισκεται σε εξαρση....Συνεχιστε το καλα το πατε....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- These users thanked the author Μαυρο Χιονι for the post:
- giaxxo
- Skoufos_tou_Lucescu
Ποιες είναι οι σοβαρές καταγγελίες? Η αλήθεια? Ως πότε θα ψάχνουμε Μαρίες, Κυρ², Γιωργακηδες και Θωμαρεηδες για να μη φταίει αυτός που αποφασίζει ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ? Αυτός αποφάσισε να μην τον ανανεώσει και να τον πουλήσει και αυτός το πήρε πίσω γιατί είδε τι θα γινόταν.trouman έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:29Είστε σε θέση να τα ξέρετε αυτά ως paokmania ;sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύειpaokovios1974 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:43 Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Ένας ετσιθελικά έχει αποφασίσει να πουλήσει.
Ενας ετσιθελικά έκανε το Ντελια να μαζεύει πράγματα και να φεύγει από το ξενοδοχείο
Ενας έφαγε το κράξιμο της χιλιετίας από όλους εντός κ εκτός παε. ΚΑΝΕΙΣ άλλος εντός παε δεν ήθελε την πώληση. Ούτε η Μαρία ούτε ο κυρκυρ (ουπς λάθος αυτός μας τελείωσε) ούτε ο Βιερίνια ούτε ο Καρυπίδης.
Ενας έκανε πίσω γιατί έπεσε κράξιμο
Ενας είναι ανακολουθος σε όσα έχει υποσχεθεί στον παίκτη εδώ και ένα χρόνο.
Η σημερινή μέρα μόνο ένας βαραίνει και αυτός είναι ο Ιβάν.
Δικαιολογίες και στήριξη τελείωσαν. Χώσε χρήμα αν μπορείς.
Είναι πολύ σοβαρές καταγγελίες και θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο από εσάς ότι όντως ξέρετε τι λέτε και τη βαρύτητά του.
Ζητάτε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε κι για ποιον κι εδώ διαβάζουμε αυτό που διαβάζουμε από εσάς.
Το λέω κάθε καλή διάθεση.
- These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post (total 3):
- gk.box16, Metagrafakias, soigol
Η κατάσταση η σημερινή ήταν πραγματικά για γέλια και για κλάματα .
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ειπώθηκαν πράγματα που δεν θέλω καν να τα χαρακτηρίσω .
Ακόμα και στο σενάριο ότι πωλήθηκε ο καλύτερος μας παίχτης , η καψούρα μας ο μεσσι μας ο Κούδας μας και πάει λέγοντας ,οι κατάρες το ξέσκισμα και ότι άλλο ξεστομίσατε δεν τα λες ούτε στον χειρότερο σου εχθρό .
Οτι πολλοί περιμένετε στην γωνία για την στραβή και κράζετε είναι δικαίωμα σας .Οτι πολλοί στεναχωρεθήκατε που τελικά δεν έγινε το ντιλ κάνει μπαμ από χιλιόμετρα Προσωπικα στεναχωρέθηκα τρομερά με την ενδεχόμενη πώληση , ξενέρωσα με την διαχείριση από την ομάδα αλλά αισθάνθηκα ντροπή για το πεσιμο με τέτοια λύσσα .
Ανακουφίστηκα με την ανατροπή αλλά είμαι παγωμένος και μουδιασμένος .
Οσο παιχταρας και να είναι όσα και να σημαίνει για όλους μας ότι είμαστε ένα Τσακ από το να κάνουμε κατάληψη στα γραφεία και να γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα δεν με χαρακτηρίζει .
Αυτά με πιο ήρεμο κεφάλι γιατί δεν είχα διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν Ιβαν σήμερα .ασχετα αν με τα προηγούμενα ποστ μου αυτό έδειξα .
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερος από κάθε Ιβαν αλλά είναι μεγαλύτερος και από κάθε Κωνσταντελια . Και το λέω εγώ που η καψούρα που του έχω δεν περιγράφεται
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ειπώθηκαν πράγματα που δεν θέλω καν να τα χαρακτηρίσω .
Ακόμα και στο σενάριο ότι πωλήθηκε ο καλύτερος μας παίχτης , η καψούρα μας ο μεσσι μας ο Κούδας μας και πάει λέγοντας ,οι κατάρες το ξέσκισμα και ότι άλλο ξεστομίσατε δεν τα λες ούτε στον χειρότερο σου εχθρό .
Οτι πολλοί περιμένετε στην γωνία για την στραβή και κράζετε είναι δικαίωμα σας .Οτι πολλοί στεναχωρεθήκατε που τελικά δεν έγινε το ντιλ κάνει μπαμ από χιλιόμετρα Προσωπικα στεναχωρέθηκα τρομερά με την ενδεχόμενη πώληση , ξενέρωσα με την διαχείριση από την ομάδα αλλά αισθάνθηκα ντροπή για το πεσιμο με τέτοια λύσσα .
Ανακουφίστηκα με την ανατροπή αλλά είμαι παγωμένος και μουδιασμένος .
Οσο παιχταρας και να είναι όσα και να σημαίνει για όλους μας ότι είμαστε ένα Τσακ από το να κάνουμε κατάληψη στα γραφεία και να γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα δεν με χαρακτηρίζει .
Αυτά με πιο ήρεμο κεφάλι γιατί δεν είχα διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν Ιβαν σήμερα .ασχετα αν με τα προηγούμενα ποστ μου αυτό έδειξα .
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερος από κάθε Ιβαν αλλά είναι μεγαλύτερος και από κάθε Κωνσταντελια . Και το λέω εγώ που η καψούρα που του έχω δεν περιγράφεται
- These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
- Unpsofable78, magdy, renegade, Maedhros4, DikefalosNisiotis
Αυτό που έγινε αντιληπτό σήμερα είναι ότι ο κόσμος δε θέλει να παίζουν με την νοημοσύνη του.
-
ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος αχαριστου .
Ιβαν εχεις τον λαο μαζι σου και οι ελαχιστοι αχαριστοι αποτελουν μειοψηφια ισχνη .
Αναπολουν φαινεται τις διοικησεις πρωτοδικειου και βγαινουν τωρα ακομα και τωρα με περισσιο θρασος ν ασκησουν κριτικη στον ανθρωπο που αλλαξε το ελληνικο ποδοσφαιρο για να μπορουμε σημερα να απολαμβανουμε τις χαρες που μας χαρισε , αχαριστοι!!
συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα φαινεται αδιανοητο να υπαρχουν καποιοι που περιμεναν να πουληθει ο ντελιας για να βγουνε στα καγκελα.κριμα πραγματικα. αναξιο λογου.
μακαρι να ερθει ο αιγυπτιος παρεπιπτοντως και ο κραλ πραγμα δυσκολο αλλα σημερα το ηθικο ειναι ακμαιοτατον .
Νταβαριτς κλειστους τα στοματα ολα που τους καλομαθες και θελουν και τον βιτινια μερικοι μερικοι!
Ιβαν εχεις τον λαο μαζι σου και οι ελαχιστοι αχαριστοι αποτελουν μειοψηφια ισχνη .
Αναπολουν φαινεται τις διοικησεις πρωτοδικειου και βγαινουν τωρα ακομα και τωρα με περισσιο θρασος ν ασκησουν κριτικη στον ανθρωπο που αλλαξε το ελληνικο ποδοσφαιρο για να μπορουμε σημερα να απολαμβανουμε τις χαρες που μας χαρισε , αχαριστοι!!
συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα φαινεται αδιανοητο να υπαρχουν καποιοι που περιμεναν να πουληθει ο ντελιας για να βγουνε στα καγκελα.κριμα πραγματικα. αναξιο λογου.
μακαρι να ερθει ο αιγυπτιος παρεπιπτοντως και ο κραλ πραγμα δυσκολο αλλα σημερα το ηθικο ειναι ακμαιοτατον .
Νταβαριτς κλειστους τα στοματα ολα που τους καλομαθες και θελουν και τον βιτινια μερικοι μερικοι!
- These users thanked the author tsaousila1234 for the post (total 2):
- magdy, margas
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Θα παρακαλέσω όλους σας να μείνετε από εδώ και στο εξής ΟΝ ΤΟΠΙΚ!
- These users thanked the author Μαυρο Χιονι for the post (total 2):
- magdy, margas
Οι admin αδερφέ είναι όπως και εσύ, οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είναι δεδομένο πως ο ρόλος μας απαιτεί να έχουμε περισσότερη ψυχραιμία, όσο γίνεται καθαρό μυαλό και να βάζουμε ΜΠΌΛΙΚΟ νερό στο κρασί μας, αλλά η οπαδική μας ιδιότητα δεν αλλάζει.paokovios1974 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:43 Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Ως οπαδοί λοιπόν, θα υπάρξουν στιγμές που θα εκφραστούμε με τρόπο που ναι ίσως δεν σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.
Το ότι γύρισε η ιστορία υπέρ της παραμονής του Ντέλια, είναι 100% απόφαση Ιβάν, όπως άλλωστε ήταν και 100% δική του η απόφαση να πουληθεί ο μικρός.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση να μεταφέρουμε ψέματα. Αυτό γνωρίζαμε, αυτό γράψαμε. Όχι εγώ, ο Σνουφ και όποιος άλλος το έκανε.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
- Polichni1926, soigol
@tsaousila1234 ηρέμησε λιγο, σκοινι κορδόνι το πήρες, τόση αποθέωση ούτε Βεζύρης να ήταν
Ουτε το ένα άκρο προσφέρει κάτι, ούτε το αλλο
Ουτε το ένα άκρο προσφέρει κάτι, ούτε το αλλο
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- makispaspartou
- Metagrafakias
Δεν το συνεχιζω αλλα να μην το συνεχισει καμια απο τις 2 μεριες...Εγω θα σε παρακαλεσω να κανεις την αντιστοιχη παρατηρηση και στην αντιθετη πλευρα για να εισαι και εσυ δικαιος οτι δεν παιρνεις το μερος κανενος..Παντως αντιστοιχη αποψη με μενα εχουν και καποιοι mods με πολυ καυστικα κειμενα σημερα και ο Πανακας κειμενο του που ανεβασα πριν λιγο στο τοπικ Σαββιδη...Μαυρο Χιονι έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:37Η αντισαββιδης κουρνιαξε πάντως τώρα. Και για να το σοβαρεψω θα σε παρακαλέσω να μην το συνεχίσεις. Διότι και εσύ και οι υπόλοιποι που θα απαντήσουν στο απώτερο μέλλον θα μας χαιρετήσουν για εύλογο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ!Metagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14 Η Savvidis FC βρισκεται σε εξαρση....Συνεχιστε το καλα το πατε....
- abc_o_ karpouzas
Polichni1926 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:32 .................................
Ενας ετσιθελικά έκανε το Ντελια να μαζεύει πράγματα και να φεύγει από το ξενοδοχείο
Ενας έφαγε το κράξιμο της χιλιετίας από όλους εντός κ εκτός παε. ΚΑΝΕΙΣ άλλος εντός παε δεν ήθελε την πώληση. .
Ενας είναι ανακολουθος σε όσα έχει υποσχεθεί στον παίκτη εδώ και ένα χρόνο.
............................
ρε φίλε μήπως για μια φορά αυτός που πρέπει να αποδείξει με πράξεις είναι η διοίκηση που στηρίχθηκε και προφανώς καλώς στηρίχθηκε αλλά κάπου τελειωνει η πλάτη και ξεκινάει η κριτική πρέπει να μπούμε λεφτά στην ομάδα ξεκινώντας από χθες . ηδη έπρεπε να είχε δώσει απαντήσεις με το κλείσιμο του χάφ είμαστε με 3 χάφ αυτήν την στιγμή .
αν δεν καταλαβαίνεις φίλε μου τι γράφω μην κάνεις παρεμβαση...
ποίος ειναι ο...ετσιθελικα...
ποιος έφαγε κράξιμο απο όλους?? να κράξει κάποιος εντος της παε τον ....ποιον??
για να είναι κάποιος ανακόλουθος πρέπει και να γνωρίζουμε και τι υποσχέθηκε...
εσυ το γνωρίζεις??? στο είπε ο ντελιας ο ιβάν η ... περιρρέουσα... η ο μπουζος...
ας βγει να πει οτι τα...ξέρω ...διασταυρωμενα...
ακόμη δεν εμφανίστηκε ένας με...υπογραφή...που να είναι σιγουρος οτι ο ντελιας έφυγε απο το προπονητικο...
Η «αντιστοιχη» πλευρα δεν εγραψε να πας να παρεις 20ρικο. Εσυ το εγραψεςMetagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:52Δεν το συνεχιζω αλλα να μην το συνεχισει καμια απο τις 2 μεριες...Εγω θα σε παρακαλεσω να κανεις την αντιστοιχη παρατηρηση και στην αντιθετη πλευρα για να εισαι και εσυ δικαιος οτι δεν παιρνεις το μερος κανενος..Παντως αντιστοιχη αποψη με μενα εχουν και καποιοι mods με πολυ καυστικα κειμενα σημερα και ο Πανακας κειμενο του που ανεβασα πριν λιγο στο τοπικ Σαββιδη...Μαυρο Χιονι έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:37Η αντισαββιδης κουρνιαξε πάντως τώρα. Και για να το σοβαρεψω θα σε παρακαλέσω να μην το συνεχίσεις. Διότι και εσύ και οι υπόλοιποι που θα απαντήσουν στο απώτερο μέλλον θα μας χαιρετήσουν για εύλογο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ!Metagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14 Η Savvidis FC βρισκεται σε εξαρση....Συνεχιστε το καλα το πατε....
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- tolis14, Unpsofable78, giaxxo
Λίγο χαμηλά την μπάλα αδερφέ τσαουσιλα... Κάνεις αχάριστος ούτε αγνωμων..Αλλά σε κάθε εταιρεία (και νομικά) υπάρχει η ευθύνη του προστησαντος, πιο απλά του εντολέα, του αφεντικού πως το λένε.. και αυτός καλός η κακός δεν είναι ούτε ο κυρκυρ ούτε η Μαρία ούτε ο Μπάμπης ο σουγιάς, είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Όπως πιστώνεται και σωστά τα θετικά έτσι θα "ακούσει" και τα αρνητικά.. αυτός είχε υποσχεθεί Τούμπα στα 100, Champions League κτλ όταν ήταν Καβάλα στο άλογο , δεν τον απειλούσε κανείς να τα τάξει. Δεν δέχομαι ότι δεν ήξερε, και να μην ήξερε ευθύνεται για το ότι ακριβώς δεν ήξερε, όπως κάθε αφεντικό , κάθε CEO, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για έναν άκρως επιτυχημένο ΔΙΣεκατομυριουχο! Δεν θέλουμε διοικήσεις πρωτοδικείου ούτε ξεχνάμε που ήμασταν.. καλώς ή κακώς όμως πλέον είμαστε άλλου και επ αυτού μιλάμε.. και η Ελλάδα σαν χώρα τάπα πάει σε σχέση με το 1897 που την πτώχευσε ο Τρικούπης, τι σημαίνει αυτό ότι πάμε καλά; Ή ότι πρέπει να θυμηθούμε πως ζούσαν οι πρόγονοι μας στην τουρκοκρατία για να πούμε ότι είμαστε καλά; Με αυτά και με εκείνα μπερδεύτηκαν μυαλά τοπικ και γενικά τα μπούτια μας .. μακάρι αύριο να ηρεμήσουμε και να ανακοινωθεί και κάποιος παίκτης να επανέλθουμε σε μια κάποια "κανονικότητα".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epitropos την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NikLiverpool
Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος που έμεινε. Πλάκα μου κάνεις τώρα?Ορτζονικίδης έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:38Ποιοι άλλοι μας περνάνε για πρόβατα φίλε μου? Δε χρειάζεται να " λυπάσαι", μίλα ανοιχτά..NikLiverpool έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:53Ρε φίλε τι γράφεις?Ορτζονικίδης έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:59 Γεια χαρά παιδιά , πρώτη φορά στέλνω , ελπίζω εν τελεί όλα τα σημερινά να τα θυμόμαστε μέσα στη χρονιά και να γελάμε. Αλλά κάτι πρέπει να μας είναι ξεκάθαρο: δυνάμεις έξω - κυρίως, αλλά όχι μόνο έξω - από την ομάδα, με μια έννοια και έξω από τη χώρα , σκυλιάζουν ( και μάλιστα με άθλιες διαδικτυακές μεθοδεύσεις που βρωμοκοπάνε πολιτικάντικες πραχτικές..) για να αλλάξει ιδιοκτησία ο ΠΑΟΚ.
"Να αλλάξει ιδιοκτησία". Αυτή πιστεύω είναι η έννοια κλειδί. Δεν ασχολείται κανένας τους με το αν θα μεγαλώσει περισσότερο ο ΠΑΟΚ ( εξάλλου , αν εξαιρέσει κανείς τα παιδάκια, τα δεδομένα της αγοράς για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι συγκεκριμένα και αφορούν τους πάντες). Αλλού είναι η ουσία των όσων ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας, κι όποιος κρίνει ψύχραιμα, μπορεί να τα δει : καθώς η κατάσταση σφίγγει διεθνώς , και καθώς η τωρινή κυβέρνηση είναι αποφασιστικά με το δυτικό γεωπολιτικό άξονα, αυτά που βλέπουμε να γίνονται έχουν μικρή ( κατ'ουσίαν) σχέση με το ποδόσφαιρο.Η προσπάθεια είναι ο λαός του ΠΑΟΚ να συρθεί σαν πολιορκητικός κριός πολιτικών επιδιώξεων.
( ασφαλώς υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ: ότι δε μένει χώρος για καλόπιστη συζήτηση και κριτική για τα ( πολλά) στραβά του Ιβαν και του τρόπου διοίκησης του - και σίγουρα άμα δίνεις πόμολο, κάποιος θα ανοίξει την πόρτα).
Αλλά όλη αυτή η μεθόδευση, που φανερώνει ότι αντιμετωπίζουν το λαό του ΠΑΟΚ σαν πρόβατο, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Ο Μητσοτάκης πήγε να πουλήσει τον Ντελια?
Άλλοι μας περνάνε για πρόβατα και λυπάμαι που το λέω.
Παρεμπιπτόντως πες μου κιόλας : είσαι ευχαριστημένος που έμεινε ο Ντέλιας ή όχι?
ΥΓ. Δεν μ'ενδιαφέρει τί ψηφίζετε αλάνια. Αλλά πώς να το κάνουμε , ζέχνει αυτό που γίνεται...
Αυτή την εξυπνάδα μερικοί που άμα κάνουμε κριτική στις μαλακίες διοίκησης και ιδιοκτησίας δεν είμαστε ΠΑΟΚ και θέλουμε το κακό της ομάδας κοφτε την.
Πρόβατο στην παρούσα φάση και σαν ιθαγενή σε αντιμετωπίζει ο Ιβάν φίλε μου.
Είναι δυνατόν να μην ήξερε για την συμφωνία? Φυσικά και ήξερε. Αλλά δεν υπολόγισε το ακολούθησε.
- These users thanked the author NikLiverpool for the post (total 2):
- boogeyman77, soigol