Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τεράστια νίκη για την PAOK FC η παραμονή Ντέλια. Τεράστιο φάουλ απο Σαββίδη η πιθανή πώληση Ντέλια την ώρα που ο ίδιος δεν πιέζει.tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:58Μαζί σου κι εγώ. Κι εγώ ξενέρωνα έφαγα και με πείραξε το όλο. Και περιμένω να ακούσω τι ακριβώς έγινε, όχι χαζές δικαιολογίες από κανέναν, συμπεριλαμβανομένων ΠΑΕ και ιδιοκτήτη. Άλλο αυτό όμως και άλλο αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό με τα νέα 'μέλη' που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι στημένα trolls.Dimpatra έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:53Μέχρι χθες μαζί σου και με τους aiva19, eorptol κ.α.tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:46 Niknikos γράφει, axaristos4 βάζει like. Κοινό σημείο, εγγραφή και οι δύο 24/7/2025. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Και βέβαια εμείς οι 'άλλοι' είμαστε παρεάκι, οι όμοιοι που τελείωσαν τα ψωμιά μας. Να δούμε πόσα troll θα μαζευτούν ακόμη
Σήμερα θέλω όλη την διοίκηση της ΠΑΕ να την βάλω στην θέση του μ@λ@κ@ Τάκη στο βίντεο που υπάρχει στο YouTube.
Δυστυχώς κλονίστηκε η εμπιστοσύνη που είχα στον Σαββίδη.
- These users thanked the author dragon for the post:
- paok apo epilogi
- Unpsofable78
Magdi Tolba
Το σημαντικό δεν είναι το πόσα. Το σημαντικό είναι να μείνει ικανοποιημένος ο Ντελιας και να βγει ανακοίνωση ότι φέτος δεν πωλείται.
Το σημαντικό δεν είναι το πόσα. Το σημαντικό είναι να μείνει ικανοποιημένος ο Ντελιας και να βγει ανακοίνωση ότι φέτος δεν πωλείται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- MagdiTolba, margas
Λίγη ντροπή
ντροπή στους ΠΑΟΚτσηδες του φόρουμ που ένιωσαν μεγάλη απογοήτευση που έμεινε ο Ντελιας
Όλοι αυτοί περίμεναν να πουληθεί για να ξεκινήσουν έναν πόλεμο
Τελικά έμεινε και τώρα ξύνουν τα απιδια και το κεφάλι τους...
ντροπή στους ΠΑΟΚτσηδες του φόρουμ που ένιωσαν μεγάλη απογοήτευση που έμεινε ο Ντελιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athens την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είμαστε με ΠΑΟΚ. Οι εχθροί του Λουτσέσκου, του Ιβάν, του Ντέλια κ του Μπάλντε δεν είναι φίλοι του ΠΑΟΚniknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24 το ζορι μου ειναι οι εχθροι του ΠΑΟΚ μας
οι υποστηρικτες του Λουτσε του Ιβαν του του του του
στα ριπαπα τους η ομαδα.
- These users thanked the author dragon for the post (total 3):
- Dimpatra, paok apo epilogi, margas
Υπάρχουν τέτοιοι;;;Athens έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:09 Λίγη ντροπή

-
Δε θα πω ακριβές ποσό, σίγουρα από τα μεγαλύτερα, αν οχι το μεγαλύτερο...MagdiTolba έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:06 Από gazzetta
Το τρέχον συμβόλαιο είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2027 με αποδοχές 650.000 ευρώ ετησίως.
Πόσο άραγε θα δώσει για να πει ναι κ να μην έχουμε τα ίδια κάθε χρόνο?
Για μένα του Ζιφκοβιτς το ίδιο.
Απλά προφανώς και θα έχουμε τα ίδια, απλά αν είναι του χρόνου πχ θα φύγει ο Ντέλιας με τις ευχές όλων μας, αφού έχουμε δρομολογήσει τη διαδοχή και τσιμπώντας το ανάλογο τίμημα με Μουντιάλ μέσα κλπ...
Είναι δεδομένο πως ΔΕΝ μπορούμε να τον κρατήσουμε για πάντα, θα ήταν ουτοπικό και κακό και για αυτόν και για τον σύλλογο να μην τον αφήσει να ανοίξει τα φτερά του.
- These users thanked the author Developer4 for the post (total 5):
- Unpsofable78, MagdiTolba, Shadow, paok apo epilogi, margas
-
Δε φάνηκε πουθενά τίποτα τέτοιο, αλλά δε γαμείς πες πες πες κάτι θα μείνει....Athens έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:09 Λίγη ντροπή
- These users thanked the author Developer4 for the post (total 2):
- NikLiverpool, soigol
Φεύγω από τη δουλειά παρακαλώντας να μου τη βγει κανένας στο δρόμο να του πάρω την ψυχή. Ο δρόμος γεμάτος κουλες λεβιεδες σαραντακιλους με medium φανέλες της φλοριτζιναλ. Δεν θέλω πολύ, και θα μου βγει σε κακο γιατί είναι πολλοί. Μπαίνω σπίτι και βλέπω άκυρο το ρεζιλικι με το Ντελια και ανατροπή του Εβραίου στα σκατοχωραφα. Σκωτσέζικο ευχάριστο ντους
- These users thanked the author hawklord for the post (total 2):
- Josey Wales, Dimpatra
-
τσακάλια για έναν φίλο δεν θα ονοματίζω που είπε ότι ο κόσμος από το πληκτρολόγιο τον κράτησε . προσωπικά εγώ ήμουν στην γέφυρα της τούμπας με κάποια παιδιά από διάφορους συνδέσμους και παιδιά εκτός συνδέσμων ήμασταν 150 σίγουρα οπότε η όποια διαμαρτυρία δεν έγινε μόνο από σοσιαλ όπως είπε !
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 4):
- axaristos_4, Metagrafakias, thios4, margas
Εννοείται ο καθένας έχει την άποψη του και είναι όλες σεβαστές. Κι εμείς είχαμε αντιπαράθεση όπως είπες, αλλά οκ λέγαμε τις απόψεις μας και το κλείναμε εκεί. Πολύ σωστά, το καλό του ΠΑΟΚ είναι αυτό που μας ενδιαφέρει. Για κάτι άλλους υπόπτους λογαριασμούς δεν είμαι σίγουρος. Τέλος πάντως, ας το κλείσουμε εδώ γιατί ήταν δύσκολη μέρα σήμερα και όλοι μας κουράστηκαμε λίγο παραπάνω. Thanks πάντως!omerta76 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:00Φίλε, αστούς να λένε. Και στο λέω εγώ που έχουμε έρθει σε κόντρα 1-2 φορές. Ο καθένας έχει την άποψη του, και κρίνεται για αυτήν.tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22 Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να φύγει ο Σαββίδης. Αύριο κιόλας.
Στην τελική όλοι το ίδιο άγχος έχουμε για την ομάδα
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
Για τον χειρισμό της υπόθεσης από την διοίκηση δεν θα πεις ντροπή;Athens έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:09 Λίγη ντροπή
Άντε για εμάς όλους που μας ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι δεν υπάρχει δικαιολογία, για την διοίκηση που υποτίθεται ότι είναι σοβαρή επιχείρηση με στελέχη ακριβοπληρωμένα τι πρέπει να πούμε;
Φανταστικοι εχθροιAthens έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:09 Λίγη ντροπή
-
ναι πολυ κακό ήταν για την Μπαρτσελονα που κρατησε τον Messi 10 χρόνια.Developer4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:13 Δε θα πω ακριβές ποσό, σίγουρα από τα μεγαλύτερα, αν οχι το μεγαλύτερο...
Απλά προφανώς και θα έχουμε τα ίδια, απλά αν είναι του χρόνου πχ θα φύγει ο Ντέλιας με τις ευχές όλων μας, αφού έχουμε δρομολογήσει τη διαδοχή και τσιμπώντας το ανάλογο τίμημα με Μουντιάλ μέσα κλπ...
Είναι δεδομένο πως ΔΕΝ μπορούμε να τον κρατήσουμε για πάντα, θα ήταν ουτοπικό και κακό και για αυτόν και για τον σύλλογο να μην τον αφήσει να ανοίξει τα φτερά του.
Εγω θα τον κρατούσα για πάντα και το 3ετές είναι λίγο, τουλάχιστον 4-5ετες συμβόλαιο. αποδεδειγμένα ο παίχτες φέρνει στον σύλογο παραπάνω απο 10 μύρια τον χρόνο αν υπολογίσεις της καλύτερες εμφανήσεις που κάνουν οι γύρο του χάρις αυτον και τους πουλάς, αν υπολογίσεις οτι χαρις αυτόν πλασαρίζεσαι σε ψιλοτερες θέσεις στο πρωτάθλημα και στην ευρώπη, οτι αποδεδειγμένα πουλάει της περισσότερες φανέλες, δημιουργεί νεους φιλάθλους που με "snowball effect" αυριο μεθαύριο θα ερχονται στο καινούριο/ακριβότερο γήπεδο σου. Ταλέντα 12-13χρονα τον εχουν σαν πρότυπο και μπορει να επιρεαστή η αποψη τους και να επιλέξουν εσένα ως ακαδημία και πόσα άλλα μπορό να σκεφτώ.
Αυτή η "οργανική αναπτυξη" που δημιουργή δεν αγοράζεται με 20-30-40 εκατομύρια γιατι απλά δεν υπάρχει σε όλοι την γη να αγοραστεί κατι τέτοιο, δεν κοστολογείται, είναι να σου πετύχει 1/1000.
Μόνο αν θελει να φύγει κάποια στιγμή μόνος του.
- These users thanked the author Refused1337 for the post (total 2):
- axaristos_4, soigol
μπα υπαρκτοι ειναι και μεσα στους οπαδους πρωτα απο ολα,αυτο ειναι σιγουρο