Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
axaristos_4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από axaristos_4 »

https://www.paok24.com/podosfairo/56881 ... on-ntelia/

"Η Στουτγκάρδη μάταια περίμενε τον Ντέλια…
Οι Γερμανοί υπολόγιζαν χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author axaristos_4 for the post:
Special 4
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μετά από όλη αυτή την φασαρία που έγινε, όλη αυτή την κοσμοχαλασιά που δημιουργήθηκε, δεν πρέπει να έχουμε μία ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Μπήκα να κάνω παγωμένο ντους για να συνέλθω με τον Κωνσταντέλια στην Στουτγάρδη και βγαίνω και μου λέει η γυναίκα μου που τρόμαξε όταν με έβλεπε, πως το ΟΡΕΝ ανακοίνωσε ότι τελικά ο Κωνσταντέλιας παραμένει στον ΠΑΟΚ.
Τρομερή οργάνωση Ανώνυμης Εταιρείας, να μαθαίνουμε τις εξελίξεις από τα κανάλια!
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Είναι για κλουβια αυγά και λεμονοκουπες
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μολών λαβέ που είπε κ ο Αλεξάντερ Νέφσκι. Ευτυχώς ο Ιβάν απέτρεψε την πώληση που έιχε δρομολογήσει η ΠΑΕ κ οι εχθροί εντός των τειχών.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα

Υγ πάντως άμα ήμασταν σειρά σε κανένα netflix το ένα επεισόδιο θα είχε μεγαλύτερη βαθμολογία από το επόμενο
Το ότι συμφωνώ μαζί σου κατά 99% το τελευταίο δίμηνο με ανησυχεί
These users thanked the author aivas19 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
Υγ πάντως άμα ήμασταν σειρά σε κανένα netflix το ένα επεισόδιο θα είχε μεγαλύτερη βαθμολογία από το επόμενο
Εχω τον τίτλο με αυτά που ζούμε
Black and White Mirror
These users thanked the author gika for the post (total 3):
aivas19, elvetos giatros, PaokFiesta
renegade

Δημοσίευση από renegade »

aivas19 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:12
renegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα

Κάτσε,θα αρχίσω να γράφω για ράσβαν σε λίγο και θα έχουμε κανονικοποίηση των ποσοστών
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Montrealiotis, Unpsofable78
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

danirifle έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24 εγώ τώρα θα πω κάτι προφητικό που μου χει κολλήσει στο μυαλό, αλλά εύχομαι να βγω λάθος

δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση

πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε
Αν είναι η ρηξη να είναι με τη θ4 και του υπόλοιπους ΠΑΟΚαρχες ο περισσότερος κόσμος με τον ΙΒΑΝ θα είναι....
These users thanked the author Grigorios_PAOK for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:23
aivas19 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:12

Κάτσε,θα αρχίσω να γράφω για ράσβαν σε λίγο και θα έχουμε κανονικοποίηση των ποσοστών
:lol: :lol: :lol: πάμε λίγο να επέλθει το ΜΠΑΛΑΝΣ :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Apil44, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

PAOK_Antarctica έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:43 Όχι.
Οι σαύρες όμως χαίρονται.
Χρειαζόταν να γίνει ένα ξεκαθάρισμα ώστε να φανερωθούν οι δήθεν καμουφλαρισμένες σαύρες. Έστω κι έτσι.

Ελληνικό ρεπορτάζ στην περίπτωση δεν υπήρχε από κανέναν. Το έγραψα και πριν στο τοπικ των μεταγραφών.
These users thanked the author Parolos for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Parolos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:33
PAOK_Antarctica έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:43 Όχι.
Οι σαύρες όμως χαίρονται.
Χρειαζόταν να γίνει ένα ξεκαθάρισμα ώστε να φανερωθούν οι δήθεν καμουφλαρισμένες σαύρες. Έστω κι έτσι.

Ελληνικό ρεπορτάζ στην περίπτωση δεν υπήρχε από κανέναν. Το έγραψα και πριν στο τοπικ των μεταγραφών.
Όλο αυτό ήταν ένα κόλπο του Σαββίδη να δει ποιοί λογαριασμοί στο paokmania κάνουν κριτική,είμαι κ εγώ μέσα σε αυτούς με ξεσκέπασε με το τέχνασμα του.
These users thanked the author tenten4GT for the post (total 3):
-keeper-, Metagrafakias, soigol
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;

Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.

Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;

Υπάρχει 1 περίπτωση στο εκατομμύριο να αποφασίστηκε να μπει ο Κωνσταντελιας στο αεροπλάνο για Στουτγγαρδη και ο Ιβαν να μην ήξερε ότι τον πουλήσαμε; Ποιος τα πιστεύει αυτά;

Αιντε πια με τα σάλια και τις αηδίες τους. Κοροϊδεύαμε τους άλλους κάποτε για το σανό που έτρωγαν.

Η προβατοποιηση δεν ευνοεί τον ΠΑΟΚ. Δικαίωμα του καθενός να στηρίζει όποιον θέλει αλλά το να βάζετε παροπιδες δεν κάνει καλό σε κανένα.
These users thanked the author gika for the post (total 18):
Tisis, Mrcool, joshua, boogeyman77, niknikos, fidel, mavri imera, beyes4, Montrealiotis, Metagrafakias and 8 more users
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μαλακίες κάνουν

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και καμία εξήγηση δεν τιμά τον ΠΑΟΚ. Ούτε η μια ανάγνωση ούτε η άλλη
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
Montrealiotis, Unpsofable78, paok apo epilogi
mavri imera

Δημοσίευση από mavri imera »

gika έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45 Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;

Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.

Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;

Υπάρχει 1 περίπτωση στο εκατομμύριο να αποφασίστηκε να μπει ο Κωνσταντελιας στο αεροπλάνο για Στουτγγαρδη και ο Ιβαν να μην ήξερε ότι τον πουλήσαμε; Ποιος τα πιστεύει αυτά;

Αιντε πια με τα σάλια και τις αηδίες τους. Κοροϊδεύαμε τους άλλους κάποτε για το σανό που έτρωγαν.

Η προβατοποιηση δεν ευνοεί τον ΠΑΟΚ. Δικαίωμα του καθενός να στηρίζει όποιον θέλει αλλά το να βάζετε παροπιδες δεν κάνει καλό σε κανένα.
Το ψέμα είναι ότι ασχολείται με την ομάδα και ξέρει τα πάντα σχετικά με αυτήν.

Έχει βγει από αρκετά στόματα κατά καιρούς ποιος κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Αν δεν φύγει σύντομα (και με κακό τρόπο θα ήθελα εγώ) η συγκεκριμένη κυρία από το πόστο της, η κατάληξη θα είναι πολύ άσχημη, και σίγουρα με αυτά που έγιναν σήμερα, πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό όλων μας.

Βέβαια και αυτό είναι δική του και μόνο ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Δλδ βγαίνει ότι δεν πουλάμε και πάλι κράζουμε αληθεια??Χωρίς να ξέρουμε καν τι έχει γίνει εντωμεταξυ...

Εγώ να βγω και να πω τώρα καλό μπούκωμα στους υπερασπιστές του κάθε τυχοδιώκτη Τελη...???
These users thanked the author Hayate for the post (total 3):
Parolos, ALexkarag4, Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”