"Η Στουτγκάρδη μάταια περίμενε τον Ντέλια…
Οι Γερμανοί υπολόγιζαν χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη"

Το ότι συμφωνώ μαζί σου κατά 99% το τελευταίο δίμηνο με ανησυχείrenegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα
Υγ πάντως άμα ήμασταν σειρά σε κανένα netflix το ένα επεισόδιο θα είχε μεγαλύτερη βαθμολογία από το επόμενο
Εχω τον τίτλο με αυτά που ζούμεrenegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
Υγ πάντως άμα ήμασταν σειρά σε κανένα netflix το ένα επεισόδιο θα είχε μεγαλύτερη βαθμολογία από το επόμενο
Κάτσε,θα αρχίσω να γράφω για ράσβαν σε λίγο και θα έχουμε κανονικοποίηση των ποσοστώνaivas19 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:12Το ότι συμφωνώ μαζί σου κατά 99% το τελευταίο δίμηνο με ανησυχείrenegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα
Αν είναι η ρηξη να είναι με τη θ4 και του υπόλοιπους ΠΑΟΚαρχες ο περισσότερος κόσμος με τον ΙΒΑΝ θα είναι....danirifle έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24 εγώ τώρα θα πω κάτι προφητικό που μου χει κολλήσει στο μυαλό, αλλά εύχομαι να βγω λάθος
δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση
πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε
renegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:23Κάτσε,θα αρχίσω να γράφω για ράσβαν σε λίγο και θα έχουμε κανονικοποίηση των ποσοστώνaivas19 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:12Το ότι συμφωνώ μαζί σου κατά 99% το τελευταίο δίμηνο με ανησυχείrenegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Χρειαζόταν να γίνει ένα ξεκαθάρισμα ώστε να φανερωθούν οι δήθεν καμουφλαρισμένες σαύρες. Έστω κι έτσι.
Όλο αυτό ήταν ένα κόλπο του Σαββίδη να δει ποιοί λογαριασμοί στο paokmania κάνουν κριτική,είμαι κ εγώ μέσα σε αυτούς με ξεσκέπασε με το τέχνασμα του.Parolos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:33Χρειαζόταν να γίνει ένα ξεκαθάρισμα ώστε να φανερωθούν οι δήθεν καμουφλαρισμένες σαύρες. Έστω κι έτσι.
Ελληνικό ρεπορτάζ στην περίπτωση δεν υπήρχε από κανέναν. Το έγραψα και πριν στο τοπικ των μεταγραφών.
Το ψέμα είναι ότι ασχολείται με την ομάδα και ξέρει τα πάντα σχετικά με αυτήν.gika έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45 Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 περίπτωση στο εκατομμύριο να αποφασίστηκε να μπει ο Κωνσταντελιας στο αεροπλάνο για Στουτγγαρδη και ο Ιβαν να μην ήξερε ότι τον πουλήσαμε; Ποιος τα πιστεύει αυτά;
Αιντε πια με τα σάλια και τις αηδίες τους. Κοροϊδεύαμε τους άλλους κάποτε για το σανό που έτρωγαν.
Η προβατοποιηση δεν ευνοεί τον ΠΑΟΚ. Δικαίωμα του καθενός να στηρίζει όποιον θέλει αλλά το να βάζετε παροπιδες δεν κάνει καλό σε κανένα.