Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
niknikos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από niknikos »

tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22 Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να φύγει ο Σαββίδης. Αύριο κιόλας.
εδω κ χρονια μονοι σας τα λεγατε εδω μεσα αφοι οι υπολοιποι τρωγανε μπαν κοροιδια ή μονιμο μπουλινγκ απο τους γνωστους λογαριασμους
να μη σε κραταμε αλλο
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Εγώ λέω να γυρίσουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι....

Λέτε να φάμε άκυρο ΚΑΙ από τον κεντιρα;;;
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
margas
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν παντως ο σκοπος τους ηταν να μας μουδιασουν τον εγκεφαλο και να μην νιωθουμε απο εδω και περα τιποτα, το πετυχαν σε μενα τουλαχιστον. Πλεον ειτε μεινει, ειτε φυγει, ειτε ερθουν παικτες, ειτε δεν ερθουν, μαλλον την ιδια αντιδραση θα εχω.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
Kourdos, margas
niknikos

Odi έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22 Κ εκεί που λέτε που καθόταν ο Ντελιας με το εισιτήριο στο κινητό και άκουγε στα ακουστικά «το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό» σκάει βίντεο κλήση από τον ιβαν με δάκρυα στα μάτια να του λέει ότι έγινε παρεξήγηση και να γυρίσει πίσω.

Ούτε ο Φώσκολος.
τα εχεις 100 κιλα ρε φιλε, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
These users thanked the author niknikos for the post (total 3):
Odi, Metagrafakias, Logistis
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24 Ρε, ήταν δύσκολη η μέρα σήμερα. Βασικά, μαλακίες λέω. Πολύ δύσκολη.

Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και οι μεν και οι δε, μας έχει γίνει το κεφάλι καζάνι.

Άντε μπράβο ΠΑΟΚτσάκια μου καλά, φτάνει με το "φάγωμα".
Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου φίλε
These users thanked the author Dillinger for the post (total 2):
Dimitrisou, pagotatzis
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:28 Εγώ λέω να γυρίσουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι....

Λέτε να φάμε άκυρο ΚΑΙ από τον κεντιρα;;;
Ας είναι. Θέλω παίκτες που να θέλουν να παίξουν σε μας
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
margas
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22 Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να φύγει ο Σαββίδης. Αύριο κιόλας.
Ποιος τα δίνει τα 20άρικα γαμώτο; Μόνο εγώ ο μ@λ@κ@ς γράφω τζάμπα; :opaokara:
These users thanked the author Anthimox for the post (total 4):
Dimitrisou, aivas19, margas, theo G4
niknikos

Odi έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:40 Πουλήστε τον Ντελια και πάτε να γαμηθειτε ολοι εκεί μέσα σε αυτό το μπουρδελο.

Βάλτε και τις μακέτες στον κωλο σας ξεφτιλισμένοι.

Ντροπή και αίσχος και αηδία το ξεπούλημα που γίνεται και πάει να συνεχιστεί.

Ντροπή Ιβαν, ντροπή.

Καμία ανάγκη για μπαν, φεύγω μόνος.

Αντε καλή συνέχεια.
ετσι πρεπει να ειναι οι ηγετες σε ενα φορουμ
These users thanked the author niknikos for the post (total 3):
Odi, Metagrafakias, margas
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

niknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24 το ζορι μου ειναι οι εχθροι του ΠΑΟΚ μας
οι υποστηρικτες του Λουτσε του Ιβαν του του του του
στα ριπαπα τους η ομαδα.
ε πανε εσυ με τους φιλους του ΠΑΟΚ παρε την ομαδα και διωξε τους εχθρους..με το να τα γραφεις εδω δεν κερδιζεις κατι..δεν θα σου γραψω γιατι ειναι ακυρα αυτα που γραφεις γιατι και εγω θα γινω του 20αρικου..ολοι ειμαστε αντιθετοι και εκνευρισμενοι με το σημερινο..με το να γραφεις οτι να ναι τι κερδιζεις..?
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Unpsofable78
niknikos

JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24 Ρε, ήταν δύσκολη η μέρα σήμερα. Βασικά, μαλακίες λέω. Πολύ δύσκολη.

Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και οι μεν και οι δε, μας έχει γίνει το κεφάλι καζάνι.

Άντε μπράβο ΠΑΟΚτσάκια μου καλά, φτάνει με το "φάγωμα".
οχι δεν ειναι ετσι. Και εσυ αλλα και ο Special απο περυσι εχετε αλλαξει εντελως υφος και τονο.
Οταν στην πεφτουν συνεχως θα μου πεις καπου βαριεσαι κιολας......
Αλλα αυτο θελανε το πετυχανε να σας κουμανταρουν
Οπως καπως ετσι εγινε και με τον Joshua

Ηρθε η ωρα των μεγαλων αλλαγων
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

bane1980 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
Magpies4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19 Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).
Τραγελαφικό εάν άλλαξε απόφαση λόγω των αντιδράσεων. Δηλαδή τι περιμενε? Παλαμάκια και μπεεε?

Τραγελαφικό επίσης εάν ήταν όλο ένα κακοστημενο επικοινωνιακο παιχνίδι για να βγει ο Ιβάν σαν ιππότης στο άσπρο άλογο.

Τραγελαφικό να δείχνεις τέτοια ανοργανωσιά και ερασιτεχνικό επίπεδο ευρωπαϊκά. Δείτε το από την ανάποδη. Έρχεται παίκτης 20μ στον ΠΑΟΚ (έστω το ανάλογο) και μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος της πχ Κάλιαρι ενώ έδωσε ΟΚ, 5 ώρες μετά τον γυρίζει πίσω.

Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι σήμερα.
Ιθαγενείς ρε φίλε, για Ιθαγενείς μας περνάνε.
Φίλε μου έγραψες λες και είσαι μέσα στο μυαλό μου.
Ιβάν εδώ δεν είμαστε Σοβιέτ να μας λες πετά ο γάιδαρος και μείς να κοιτάμε τον ουρανό.
Σοβαρευτείτε αλλιώς πουλήστε να τελειώνουμε...
These users thanked the author NikLiverpool for the post (total 2):
soigol, bane1980
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:27 Επικοινωνίακη νίκη Σαββίδη θα υπάρξει αν μέχρι το Σάββατο έχει κλείσει χαφ και φορ. Κραλ και μοχαμεντ αντίστοιχα.
Με τον ντελια πήγε να κάνει έγκλημα κι απλά τελευταία στιγμή δεν πάτησε την σκανδάλη
Ποια επικοινωνιακή νίκη και χαζομάρες ; Δλδ ποιον να νικήσουμε επικοινωνιακά ;
Δεν είναι το θέμα οι μεταγραφές
Εδώ τρέχουμε μόνοι μας και βγαίνουμε 2οι, βάζουμε το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο , οι μεταγραφές είναι το θέμα ;
These users thanked the author -keeper- for the post (total 2):
soigol, margas
niknikos

tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:25
niknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:18
tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:03

Εμείς που παραθέταμε επιχειρήματα υπέρ του Σαββίδη είμαστε τρολλάκια που παίρνουμε 20αρικο;
Σοφοι σκακιστες ειστε ή του 20αρικου.
ΠΑΟΚ παντως δεν ειστε
Αντε ρε ρίξε λίγο νερό στα μούτρα σου να συνέλθεις. Αλλά δεν φταις εσύ, οι μοντς φταίνε που τέτοια μέρα έβαλαν κάθε πικραμένο στο φόρουμ να κράζει και να τρολλάρει.
αχουυυυυ οι μοντς φταινε
τι εγραφες τις τελευταιες μερες ? με τι υφος αφυψηλου δικαζες τους μιζερους εδω μεσα ?
αχουυυυυυ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο ποπολάρος έχει απασφαλίσει σήμερα :lol:
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
Dimitrisou, Montrealiotis, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Στην κανονική ζωή 7 στους 10 ΠΑΟΚτσήδες ήταν βέβαιοι ότι ο Ντέλιας θα έμενε στον ΠΑΟΚ και πως το θέμα όλο ήταν επικοινωνιακό.
Η κανονική ζωή βέβαια έφαγε μια φρίκη όταν πέρασε ότι ο παίκτης έφυγε για τη Γερμανία.
Από την άλλη όμως ήταν και οι συνήθεις ύποπτοι <όλοι τους στην Ολλανδία ανταποκριτές> που επί τρίωρο δεν υπέγραφαν είδηση στο όνομά τους. Αυτό άφηνε και μια ισορροπία για την ανατροπή.
Πώς είναι δυνατόν βέβαια το τμήμα γρήγορων πωλήσεων του ΠΑΟΚ να έχει φτάσει το θέμα σε κατάληξη, και από μηχανής θεός να παρεμβαίνει στο και 1' ο Ιβάν.. λες και είναι κάτι άλλο.. εξηγεί το γιατί οι 7 στους 10 ήταν βέβαιοι γιατί οι συνήθεις ύποπτοι δεν υπέγραφαν.
Η ζωή είναι ωραία και στον ΠΑΟΚ τα έχει με τον Ιβάν, με τα καλά του με τα στραβά του με τους γύρω του, και με τα όλα του.

*μάλλον είμαι όφ τόπικ :redcard:

Άνιωθοι φέρτε ένα φορ στον Ντέλια!
These users thanked the author SCIFO for the post (total 3):
Unpsofable78, Josey Wales, margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”