Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Κ εκεί που λέτε που καθόταν ο Ντελιας με το εισιτήριο στο κινητό και άκουγε στα ακουστικά «το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό» σκάει βίντεο κλήση από τον ιβαν με δάκρυα στα μάτια να του λέει ότι έγινε παρεξήγηση και να γυρίσει πίσω.
Ούτε ο Φώσκολος.
Ούτε ο Φώσκολος.
- These users thanked the author Odi for the post (total 12):
- MagdiTolba, alexgarcia6, fidel, Skoufos_tou_Lucescu, Jim_Chatz, Montrealiotis, Patron, anticon4, Logistis, Blackgr4 and 2 more users
- Metagrafakias
Το ξερω φιλε οτι ειμστε ολοι στα κοκκινα και με συγχωρεις,αλλα καποιοι εδω μεσα που πουλανε και ειρωνεια δεν πρεπει καποια στιγμη η πλειοψηφια να τους κανει περα???2-3 ειναι δεν ειναι πολλοι...τουλαχιστον να μην προκαλουνε δεν θελω τπτ αλλο,ο κοσμος δειχνει να ξυπναει τουλαχιστον και αυτο μου δινει ελπιδα....george188 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:18Ειμαστε ολοι στα κοκκινα, με αυτη τη μη πω που λες βοηθάς? ή πρεπει σε ολα να γινομαστε μπιλιες ας πουμεMetagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14 Η Savvidis FC βρισκεται σε εξαρση....Συνεχιστε το καλα το πατε....
- These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 2):
- niknikos, Logistis
Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να φύγει ο Σαββίδης. Αύριο κιόλας.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- Unpsofable78, margas
το ζορι μου ειναι οι εχθροι του ΠΑΟΚ μας
οι υποστηρικτες του Λουτσε του Ιβαν του του του του
στα ριπαπα τους η ομαδα.
οι υποστηρικτες του Λουτσε του Ιβαν του του του του
στα ριπαπα τους η ομαδα.
Στην αναμπουμπουλα ο λύκος χαίρεται, δεν με ενδιαφέρουν τα τρολ, μόλις καταλάβω κάποιον τον μπλοκάρω.tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:58Μαζί σου κι εγώ. Κι εγώ ξενέρωνα έφαγα και με πείραξε το όλο. Και περιμένω να ακούσω τι ακριβώς έγινε, όχι χαζές δικαιολογίες από κανέναν, συμπεριλαμβανομένων ΠΑΕ και ιδιοκτήτη. Άλλο αυτό όμως και άλλο αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό με τα νέα 'μέλη' που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι στημένα trolls.Dimpatra έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:53Μέχρι χθες μαζί σου και με τους aiva19, eorptol κ.α.tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:46 Niknikos γράφει, axaristos4 βάζει like. Κοινό σημείο, εγγραφή και οι δύο 24/7/2025. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Και βέβαια εμείς οι 'άλλοι' είμαστε παρεάκι, οι όμοιοι που τελείωσαν τα ψωμιά μας. Να δούμε πόσα troll θα μαζευτούν ακόμη
Σήμερα θέλω όλη την διοίκηση της ΠΑΕ να την βάλω στην θέση του μ@λ@κ@ Τάκη στο βίντεο που υπάρχει στο YouTube.
Δυστυχώς κλονίστηκε η εμπιστοσύνη που είχα στον Σαββίδη.
Αλλά με ενδιαφέρει η άποψη μελών όπως ο odi και άλλοι.
-
Και χτύπησε το κινητό του με ποντιακό ringtoneOdi έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22 Κ εκεί που λέτε που καθόταν ο Ντελιας με το εισιτήριο στο κινητό και άκουγε στα ακουστικά «το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό» σκάει βίντεο κλήση από τον ιβαν με δάκρυα στα μάτια να του λέει ότι έγινε παρεξήγηση και να γυρίσει πίσω.
Ούτε ο Φώσκολος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MagdiTolba την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author MagdiTolba for the post (total 2):
- Odi, Kaizen
Ρε, ήταν δύσκολη η μέρα σήμερα. Βασικά, μαλακίες λέω. Πολύ δύσκολη.
Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και οι μεν και οι δε, μας έχει γίνει το κεφάλι καζάνι.
Άντε μπράβο ΠΑΟΚτσάκια μου καλά, φτάνει με το "φάγωμα".
Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και οι μεν και οι δε, μας έχει γίνει το κεφάλι καζάνι.
Άντε μπράβο ΠΑΟΚτσάκια μου καλά, φτάνει με το "φάγωμα".
Metagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22Το ξερω φιλε οτι ειμστε ολοι στα κοκκινα και με συγχωρεις,αλλα καποιοι εδω μεσα που πουλανε και ειρωνεια δεν πρεπει καποια στιγμη η πλειοψηφια να τους κανει περα???2-3 ειναι δεν ειναι πολλοι...τουλαχιστον να μην προκαλουνε δεν θελω τπτ αλλο,ο κοσμος δειχνει να ξυπναει τουλαχιστον και αυτο μου δινει ελπιδα....george188 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:18Ειμαστε ολοι στα κοκκινα, με αυτη τη μη πω που λες βοηθάς? ή πρεπει σε ολα να γινομαστε μπιλιες ας πουμεMetagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14 Η Savvidis FC βρισκεται σε εξαρση....Συνεχιστε το καλα το πατε....
Αντε ρε ρίξε λίγο νερό στα μούτρα σου να συνέλθεις. Αλλά δεν φταις εσύ, οι μοντς φταίνε που τέτοια μέρα έβαλαν κάθε πικραμένο στο φόρουμ να κράζει και να τρολλάρει.niknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:18Σοφοι σκακιστες ειστε ή του 20αρικου.tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:03Εμείς που παραθέταμε επιχειρήματα υπέρ του Σαββίδη είμαστε τρολλάκια που παίρνουμε 20αρικο;Metagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54 Ακυρωσε το ντιλ τελευταια στιγμη ποιος???ο Σαββιδης??το οκ ποιος το εδωσε τοτε???εγω??
Ρε μην μας περνατε για χαζους...
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ΠΑΟΚ θα ειμαι και γλυφτης δεν θα γινω ποτε.....
ΠΑΟΚ παντως δεν ειστε
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
-
Το σωστό πρωτοσέλιδο είναι ότι ο Σαββίδης κατάλαβε το αυτογκόλ που έβαλε αφουγκραζόμενος τις αντιδράσεις του κόσμου και τελικά πήρε πίσω το λόγο του. Γιατί για να υπάρξει ντιλ πρέπει να δώσεις το οκ.
Ας κάνει τώρα τα αδύνατα δυνατά να ικανοποιήσει το παιδί για να μείνει.
Αλλά να προσπαθείς να περάσεις σαν μαγκιά του Σαββίδη τη μη πώληση Κωνσταντέλια είναι γελοίο. Επικοινωνιακά έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.
Ας κάνει τώρα τα αδύνατα δυνατά να ικανοποιήσει το παιδί για να μείνει.
Αλλά να προσπαθείς να περάσεις σαν μαγκιά του Σαββίδη τη μη πώληση Κωνσταντέλια είναι γελοίο. Επικοινωνιακά έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 8):
- soigol, Skoufos_tou_Lucescu, blackzi, Metagrafakias, Montrealiotis, Patron, Logistis, margas
Μην ξεχάσουμε να πούμε Μπράβο και ένα ευχαριστώ στον Πρόεδρο που δεν επέτρεψε τη μετακίνηση του Ντελια...
- thomas Murg
Κάτσε εδώ που κάθεσαι ρε Τόλη. Ελάχιστες ψύχραιμες φωνές μείνανε. Μην τις λιγοστευεις κι άλλοtolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22 Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να φύγει ο Σαββίδης. Αύριο κιόλας.
- These users thanked the author thomas Murg for the post (total 4):
- Unpsofable78, trouman, tolis14, paok apo epilogi
Για μένα όσο αστείο είναι το " ο ιβάν έκοψε τη μεταγραφή" άλλο τόσο αστείο είναι και το παραπάνωchri5ti9 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31 Τον Ντελια τον κρατήσαμε εμείς και ο Ραζβαν .
Τελικά το μπινελίκι όταν πρέπει κάνει και καλό .
Νιαου
- These users thanked the author renegade for the post (total 4):
- tenten4GT, Unpsofable78, Montrealiotis, margas
-
Επικοινωνίακη νίκη Σαββίδη θα υπάρξει αν μέχρι το Σάββατο έχει κλείσει χαφ και φορ. Κραλ και μοχαμεντ αντίστοιχα.
Με τον ντελια πήγε να κάνει έγκλημα κι απλά τελευταία στιγμή δεν πάτησε την σκανδάλη
Με τον ντελια πήγε να κάνει έγκλημα κι απλά τελευταία στιγμή δεν πάτησε την σκανδάλη
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 4):
- elvetos giatros, Unpsofable78, Metagrafakias, margas
Ρε μη τρελαίνεσαι, στα φρύδια σου. Έχει πίκρα που δεν μπορεσε να ρίξει χολή, τώρα θα τους μάθεις; Προχωράμε έχουμε αγώνα σε 14 μέρεςtolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:25Αντε ρε ρίξε λίγο νερό στα μούτρα σου να συνέλθεις. Αλλά δεν φταις εσύ, οι μοντς φταίνε που τέτοια μέρα έβαλαν κάθε πικραμένο στο φόρουμ να κράζει και να τρολλάρει.
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Unpsofable78