7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Παλικάρι μου σε ευχαριστώ για όλες τις μαγικές στιγμές και για όλα τα παιδάκια που έκανες να αγαπήσουν την ΠΑΟΚαρα
Θα σε στηρίζουμε ότι και αν γίνει, μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ
Θα σε στηρίζουμε ότι και αν γίνει, μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ
- These users thanked the author mavri imera for the post (total 2):
- axaristos_4, Andrew R
Επειδή διαβάζω ότι ο ντελιας έχει πάρει την πτήση των 17:30 για Γερμανία.....
Εάν είναι αλήθεια...... τότε ας αποδεχτούμε την μοίρα μας ότι μια ζωή θα είμαστε βαλκανοπαπαρες πολίτες τρίτης κατηγορίας αουγκανοι και ότι άλλο μας προσάπτουν
Εάν είναι ψέματα.... αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση μέχρι το ποσό των 20 μυρίων....
Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να σκεφτώ ότι υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο ντελιας για 20 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ
Εάν είναι αλήθεια...... τότε ας αποδεχτούμε την μοίρα μας ότι μια ζωή θα είμαστε βαλκανοπαπαρες πολίτες τρίτης κατηγορίας αουγκανοι και ότι άλλο μας προσάπτουν
Εάν είναι ψέματα.... αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση μέχρι το ποσό των 20 μυρίων....
Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να σκεφτώ ότι υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο ντελιας για 20 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ
-
Γιαννακη μου, σ ευχαριστω για τις χαρες που μας χαρισες, αλλα κυριως για τη φλογα στα ματια του γιου μου οταν σε εβλεπε...
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ, ΜΗ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- axaristos_4
Ντελιας Ζιφκοβιτς νομιζω ειναι οι μονοι αναντικαταστατοι στην ομαδα μας αυτη την στιγμη
Πολυ κακο timing, ελπιζω να μην ισχυει. Αν και βεβαια τα λεφτα δεν ειναι και λιγα και αν ηθελε ο παικτης εξαρχης για το βημα παραπανω,δεν μπορεις να κανεις πολλα
Οτι και να γινει , εγω 1 Σεπτεμβριου θα κανω πορισμα για το συνολο των πραματων.
Μην ξεχναμε οτι την χρονια του κλεμμενου , κλεισαμε 31 αυγουστου 3 παικταραδες .
Κραταω μια πισινη,γιατι ειδικα στην χρονια των 100 χρονων, δεν θεωρω χαζο τον Σαββιδης να μας κανει τετοια νιλα.
Πολυ κακο timing, ελπιζω να μην ισχυει. Αν και βεβαια τα λεφτα δεν ειναι και λιγα και αν ηθελε ο παικτης εξαρχης για το βημα παραπανω,δεν μπορεις να κανεις πολλα
Οτι και να γινει , εγω 1 Σεπτεμβριου θα κανω πορισμα για το συνολο των πραματων.
Μην ξεχναμε οτι την χρονια του κλεμμενου , κλεισαμε 31 αυγουστου 3 παικταραδες .
Κραταω μια πισινη,γιατι ειδικα στην χρονια των 100 χρονων, δεν θεωρω χαζο τον Σαββιδης να μας κανει τετοια νιλα.
- These users thanked the author Alastor for the post:
- paok apo epilogi
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Εννοείται ότι αν γυρίσει Ελλάδα εκεί θα πάει. Γιατί πέρα απ' όλα της τα τραγικά της πώλησης, φεύγει και ξενερωμενος με τον ΠΑΟΚ.xrisitsapa έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:47 Γιαννακη μου, σ ευχαριστω για τις χαρες που μας χαρισες, αλλα κυριως για τη φλογα στα ματια του γιου μου οταν σε εβλεπε...
Μεγάλη ανατροπή με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος τελικά δεν ταξίδεψε στη Στουτγκάρδη και επιστρέφει οδικώς στο προπονητικό κέντρο στο Ζαλτμπόμπελ, εκεί όπου βρίσκεται η υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο νεαρός άσος αποχαιρέτησε το μεσημέρι τους συμπαίκτες του μετά το γεύμα και ξεκίνησε για το αεροδρόμιο, με σκοπό να πετάξει μέσω Άμστερνταμ για Γερμανία, όπου θα ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του στη Στουτγκάρδη.Ωστόσο, την τελευταία στιγμή τον κάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης και του είπε να επιστρέψει πίσω.
Αν ισχυει οντως γιατι επρεπε να γινουμε πουτανα εδω και 3 ωρες;Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντέλιας είχε δεύτερες σκέψεις και ενώ ταξίδευε για τη Στουτγκάρδη τον κάλεσε να γυρίσει πίσω, ακυρώνοντας το deal και καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης στον παίκτη!
Περισσότερα σε λίγο...
- Montrealiotis
Γιατί μας περνάνε για χαζούς και μας κοροϊδεύουν
Αν αυτό δεν ήταν ενορχηστρωμένο να βγει ο κουβεντιδης και να το πει. Και να μην αρχίσει λιβάνισμα στον μεγάλο ιβαν.
Αν αυτό δεν ήταν ενορχηστρωμένο να βγει ο κουβεντιδης και να το πει. Και να μην αρχίσει λιβάνισμα στον μεγάλο ιβαν.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Apil44
Φίλε μου καμία σημασία δεν έχει αν ήταν ενορχηστρωμένο ή αν έγινε έτσι όπως το γράφουν. Μόνο η ουσία μετράει κι αυτή είναι να ανανεώσει ο παιχταράς με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:39 Ηρεμια και ας κραταμε μια πισινη. Δεν πιστευω πως θα φυγει.
alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:41 Δεδομενο για οσους ζουν θεσνικη οτι ο Ντελιας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Δεδομενο οτι πωληση του ειναι αυτοκτονια για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Υπομονη, το θεωρω ακατανοητο και αρα δυσκολο να πουληθει
alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:50 Και περσι εμφανιστηκε κλεισμενος στη Σαλτσμπουργκ και με "επεμβαση Ιβαν" εμεινε... Ηρεμα...
alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:56 Εδω καπου να αναφερουμε οτι ο Γνωστος Ομιλος δεν αναφερει τιποτα στο ρεπορταζ του..
μισω να φτιαξω την φωνη μου... αχεμ..
ΣΑΣΤΑΛΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
@Equalizer ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΟΥ
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 6):
- Montrealiotis, paok apo epilogi, Kabamaru11, ToMousiTouCrespo, thomas Murg, elvetos giatros
Έχετε υπόψη οτι ο Πρόεδρος πέρα από Επιχειρηματίας διατέλεσε και πολιτικός ... Έκανε ένα βήμα πίσω σφυγμομετρώντας την αντίδραση του κόσμου η απλά ήταν όλο ενορχηστρωμένο.... Πρέπει να προβληματίσει εμάς το πως μας αντιμετωπίζουν....
- These users thanked the author fidel for the post (total 3):
- Montrealiotis, elvetos giatros, Special 4
Εντάξει, τραβηγμένο λίγο το οτι έκανε αναστροφή το αυτοκίνητο.Pachanga έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:14 Τραβηγμένο σενάριο, αλλά ελπίζω να είναι ένα μαγειρεμένο επικοινωνιακό show για να έχουμε ανατροπή με ανανέωση συμβολαίου Ντέλια με 1,5 το χρόνο και να φαίνεται ο Ιβάν μεγάλος και τρανός.
Δεν έχει λογική μετά από όσα έγιναν με Α.Σ., Τέλη Μυστακίδη να πυροβολήσει τα πόδια του.
Δεν ξερω αν ειναι ο βιερινια , ο ραζβαν ή ο ιδιος ο Σαββιδης , αλλα μεινε εσυ και ας μην παρουμε αλλον παιχτη ! Ας παιξουν οι μικροι!!!
Εννοειται το πρωτο που με νοιαζει ειναι η νικη αλλα το δευτερο ειναι να βλεπουμε παιδια που δεθηκαμε να παιζουν για την φανελα της ομαδας μας!!!
Μεινε για τα μικρα τα ΠΑΟΚτσακια που κλαινε απο το μεσημερι!
Μεινε για να γινουν και αλλα μικρα παιδακια σιγα σιγα ΠΑΟΚτσακια!!!
Ισως ο πιο αναντικαταστατος πλεον στον ΠΑΟΚ. Ακομα και απο … Σαββιδη!
Εννοειται το πρωτο που με νοιαζει ειναι η νικη αλλα το δευτερο ειναι να βλεπουμε παιδια που δεθηκαμε να παιζουν για την φανελα της ομαδας μας!!!
Μεινε για τα μικρα τα ΠΑΟΚτσακια που κλαινε απο το μεσημερι!
Μεινε για να γινουν και αλλα μικρα παιδακια σιγα σιγα ΠΑΟΚτσακια!!!
Ισως ο πιο αναντικαταστατος πλεον στον ΠΑΟΚ. Ακομα και απο … Σαββιδη!
- Kabamaru11
@alexgarcia6 δεν θα σε συγχαρω που τα ελεγες,θα σε συγχαρω που κρατησες αισιοδοξη σταση.Εγω προτιμησα να μη μπω καν στην συζητηση και να περιμενω αυτο που περιμενα βασικα,την ανατροπη 2ο σερι καλοκαιρι.Δεν νιωθω μαγκας,νιωθω λιγο μ@λακας που βγηκα αληθινος να σου πω την αληθεια.
- john4serres
Αυτά τα επικοινιωνιακά τρικ ο Σαββίδης να τα κάνει στο Ροστόφ, όχι σε εμάς.
Έχουν καταντήσει τη παε ... αντε να μην πω τι.
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Azrael
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Φιλαρακι το πιο σημαντικο απο ολο αυτο ειναι οτι ο Ντελιας θα παιζει στον ΠΑΟΚ των 100 χρονωνKabamaru11 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:33 @alexgarcia6 δεν θα σε συγχαρω που τα ελεγες,θα σε συγχαρω που κρατησες αισιοδοξη σταση.Εγω προτιμησα να μη μπω καν στην συζητηση και να περιμενω αυτο που περιμενα βασικα,την ανατροπη 2ο σερι καλοκαιρι.Δεν νιωθω μαγκας,νιωθω λιγο μ@λακας που βγηκα αληθινος να σου πω την αληθεια.
Εγω προσωπικα νιωθω μ@λ@κ@ς εδω και αρκετο καιρο και για αυτο το σημερινο δεν αλλαζει τιποτα στις αποψεις μου.. Δεν ειχαμε ντε και καμια πληροφορηση οτι θα μεινει.. απλα η φαση εκραζε επικοινωνιακο τρικ το οποιο οπως λες, σε κανει να αναρωτιεσαι για το πως σε αντιμετωπιζουν...
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 4):
- Kabamaru11, elvetos, elvetos giatros, mavri imera