Αμα σε τρωει ο ποπος σου για μπαν, μπορεις να το ζητησεις ευθεως. Αλλα αραξε λιγο, σημερα γραφτηκες.mavri imera έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:30 που είναι οι φρουροί που δεν άφηναν υποψία άποψης να περάσει χωρίς να μας ζαλίζουν τα @@
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
(Διπλοποστάρισμα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ριαν_Καπαγιαννιδης την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- loukas karadimos
Don’t worrydanirifle έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:26ποια οργή να ανταπεξέλθει ρε αδερφέ?markos4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:21 Πρώτη φορά βλέπω τον κόσμο τοσο συσπειρωμένο.
Όπου και να κοιτάξω ,όπου και να διαβάσω το ,99% ρίχνει ευθύνες στον Σαββιδη.
Υπάρχουν βέβαια και τα πρόβατα που είναι ευτυχώς μόνο το 1%.
Λογικά μαζί με τον Ντελια τέλος και ο Σαββίδης.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου.
στο ροστόφ είναι. θα τον αγγίξει κάποια οργή πιστεύεις?
Ας καταλάβουν οι κάτω ότι δεν έχει τον κόσμο μαζί του και θα δεις πόσο γρήγορα ο ιβαν ο τρομερός βάζει την ουρά στα σκέλια
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Εγώ και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας πάντως δεν θέλω άλλες μεταγραφές.
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.
Τι κέρδισε η ομάδα με τον Κόλλει, τον Λόβρεν και τον Μπακαγιόκο; Απολύτως τίποτα.
Φέρτε πίσω τον Μπράντον που όσο κριάρι και να είναι τουλάχιστον τα δίνει όλα και πονάει την φανέλα και δώστε χώρο σε Χατσίδη, Μύθου, Τσοπούρογλου και Μπαλντέ να δούμε αν μπορούν να προσφέρουν.
Αφού δεν έχετε διάθεση να επενδύσετε, αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον, όχι άλλους άχρηστους και τελειωμένους ποδοσφαιριστές.
Χίλιες φορές να παίζουν τα πιτσιρίκια μας.
Θα μου πεις βέβαια ότι αν μας βγουν θα γίνουν τάλαρα σε χρόνο ντε τε. Έστω. Τουλάχιστον δεν θα πονάνε τα μάτια μας με τον κάθε άχρηστο που μαζεύουν λόγω της τσιγκουνιάς που τους τρώει..
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.
Τι κέρδισε η ομάδα με τον Κόλλει, τον Λόβρεν και τον Μπακαγιόκο; Απολύτως τίποτα.
Φέρτε πίσω τον Μπράντον που όσο κριάρι και να είναι τουλάχιστον τα δίνει όλα και πονάει την φανέλα και δώστε χώρο σε Χατσίδη, Μύθου, Τσοπούρογλου και Μπαλντέ να δούμε αν μπορούν να προσφέρουν.
Αφού δεν έχετε διάθεση να επενδύσετε, αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον, όχι άλλους άχρηστους και τελειωμένους ποδοσφαιριστές.
Χίλιες φορές να παίζουν τα πιτσιρίκια μας.
Θα μου πεις βέβαια ότι αν μας βγουν θα γίνουν τάλαρα σε χρόνο ντε τε. Έστω. Τουλάχιστον δεν θα πονάνε τα μάτια μας με τον κάθε άχρηστο που μαζεύουν λόγω της τσιγκουνιάς που τους τρώει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 14):
- ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ, delos15, Nikodiai, Iggy Pop, Dimpatra, mavri imera, chri5ti9, perestroik4, Blackgr4, margas and 4 more users
Ας πάμε στα γραφεία να τα ψάλουμε στην Γκοντσάρεβα για να μεταφέρει την οργή μας στο Πόρτο Καρράς ή στο Ροστώφ και ας αφήσουμε άδεια την Τούμπα κάνοντας απλώς συγκεντρώσεις έξω από το γήπεδο σε κάθε αγώνα και θα δούμε.danirifle έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:26ποια οργή να ανταπεξέλθει ρε αδερφέ?markos4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:21 Πρώτη φορά βλέπω τον κόσμο τοσο συσπειρωμένο.
Όπου και να κοιτάξω ,όπου και να διαβάσω το ,99% ρίχνει ευθύνες στον Σαββιδη.
Υπάρχουν βέβαια και τα πρόβατα που είναι ευτυχώς μόνο το 1%.
Λογικά μαζί με τον Ντελια τέλος και ο Σαββίδης.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου.
στο ροστόφ είναι. θα τον αγγίξει κάποια οργή πιστεύεις?
-
Είναι σίγουρο πλέον ότι θα κλείσουμε μες την εβδομάδα 2 παίχτες λογικά Κραλ και Μοχάμεντ.
Υπό άλλες συνθήκες θα πετούσαμε τώρα ξέρουμε ότι αυτά είναι απλά τα 5 μύρια από τον Κοταρσκι,ενώ ο Ντελιας έγινε ευρω ,και μάλιστα 18.000.000,ευρώ που κάνεις δεν θα ξέρει που πήγαν.
Υπό άλλες συνθήκες θα πετούσαμε τώρα ξέρουμε ότι αυτά είναι απλά τα 5 μύρια από τον Κοταρσκι,ενώ ο Ντελιας έγινε ευρω ,και μάλιστα 18.000.000,ευρώ που κάνεις δεν θα ξέρει που πήγαν.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- margas
Τόσο καιρό ήμουν ψύχραιμος, υπέρμαχος του Σαββίδη αναλογιζόμενος που ήμασταν και που φτάσαμε με αυτόν.
Αυτή την στιγμή είμαι απογοητευμένος - εκνευρισμένος μαζί του.
Με αυτή του την κίνηση την δεδομένη στιγμή είναι σαν να προκαλεί την επόμενη μέρα να έρθει με την απάντηση του Μυστακίδη.
Μόνο που αυτή την φορά δεν θα έχει την προστασία του συνόλου σχεδόν των συνοπαδών μας, απεναντίας μάλιστα.
Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσει ο ίδιος και να εξηγήσει πως έχει η κατάσταση με ειλικρίνεια.
Δύσκολο καλοκαίρι προβλέπω.
Αυτή την στιγμή είμαι απογοητευμένος - εκνευρισμένος μαζί του.
Με αυτή του την κίνηση την δεδομένη στιγμή είναι σαν να προκαλεί την επόμενη μέρα να έρθει με την απάντηση του Μυστακίδη.
Μόνο που αυτή την φορά δεν θα έχει την προστασία του συνόλου σχεδόν των συνοπαδών μας, απεναντίας μάλιστα.
Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσει ο ίδιος και να εξηγήσει πως έχει η κατάσταση με ειλικρίνεια.
Δύσκολο καλοκαίρι προβλέπω.
- These users thanked the author Dimpatra for the post (total 5):
- Unpsofable78, Kabamaru11, blackzi, margas, Logistis
Ο λαός του ΠΑΟΚ που εγώ θυμάμαι, με το άκουσμα μιας τέτοιας δήλωσης, θα είχε ξεσηκωθεί και θα είχε μαζευτεί κατά χιλιάδες, είτε έξω από την Τούμπα, είτε έξω από τα παλαιά γραφεία στην Εθν.Αμύνης και θα άρχιζε να φωνάζει συνθήματα και να σπάει κεφάλια.
Τώρα, απλά καθόμαστε και κλαίμε την μοίρα μας.
Που είναι οι σημερινοί συνδεσμίτες να ξεσηκώσουν τον κόσμο;
Που είναι οι ''οργανωτές'' να κάνουν κάλεσμα;;
Αν επιβεβαιωθεί η πώληση, δεν θα έχω λόγια να χαρακτηρίσω ομάδα, διοίκηση αλλά και ΟΠΑΔΟΥΣ.
Αν επιβεβαιωθεί η πώληση, δεν θα έχω λόγια να χαρακτηρίσω ομάδα, διοίκηση αλλά και ΟΠΑΔΟΥΣ.
- These users thanked the author gpap5 for the post (total 8):
- ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4, thios4, axaristos_4, Iznogoud4, Montrealiotis, margas, Logistis, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Να σου πω την αληθειά είμαι απο αυτούς που όταν εσκασε το θέμα με τον Μυστακίδη δεν το είδα με κακό μάτι. Ο λόγος ένας και απλός, απο το 2022 ειδικά, η ΠΑΕ έχει δυσκολεία με την ρευστότητα και αυτό φαίνετε. Ο ανταγωνισμός πλέον ρίχνει παραπάπανω λεφτά στο τραπέζι. Αυτό που λες με τον Μειτέ και εγώ το έπιασα και το ανέφερε πριν 2 ημέρες εδώ μέσα όταν ο Τζόρμπα είπε πως η ακριβή μεταγραφή στα χαφ ήταν αυτή άρα υπέθεσα πως παμε για δανεισμό.Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:20Φίλε προσπαθήσαμε να πιστέψουμε τον Ιβαν γιατί ήταν ο άνθρωπος που μας ξανά έδωσε χαρά. Κάναμε την στραβή σε λάθη του ,σε μεταγραφες που δεν έγιναν ,που έγιναν αργοπορημένα ή ακόμα και πριν τον μεγάλο στόχο του CL όταν πηγές χωρίς φορ.leftosss4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:13 Δύσκολες ημέρες για τον ΠΑΟΚ μας. Πλέον έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αίολου. Το πιο βασικό είναι να κλείσουν άμεσα είτε με πώληση της ΠΑΕ είτε με αποφασιστικές κινήσεις από την πλευρά της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να υπάρχει αυτό το κλίμα όλη την χρονιά. Δεν θελω ούτε που να φανταστώ τι μπορεί να γίνει σε πιθανή στραβή της ομάδας . Αυτοσυγκράτηση μάγκες. Ο χρόνος θα δείξει.
Ωστόσο σε 3 μεταγραφικές περιόδους έχει πουλήσει 3 ταλέντα ακαδημιών και τον καλύτερο τερματοφυλακα μέχρι στιγμής στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Ακόμα και έτσι να το καταλάβω αν πηγαίναμε και αγοράζαμε παίχτες καλής αξίας με καλά συμβόλαια, ωστόσο πάμε μόνο σε μικρές αγορές αναγκης( να καλύψουμε μια πωληση) και σε ελεύθερους η δανεικούς που μετά δεν πληρώνουμε τις ρήτρες.
Πλέον ο λόγος του πόντιου δεν μετράει όπως μετρούσε κι ας πληγωνομαι που το λέω.
Η τελευταία συμπεριφορά του με πώληση το καλοκαίρι των 100 χρόνων 2 περιουσιακών στοιχείων του ΠΑΟΚ ,και με την διαρροή ότι ο Μειτε είναι ο ακριβός χαφ που τον πήραμε με 1 μυριο και 1.4 συμβόλαιο καταλαβαίνω ότι δεν είναι εμπιστοσύνης.
Και αλήθεια πλέον δεν τον εμπιστεύομαι ούτε για το γηπεδο και ελπίζω ο ΑΣ να ζητήσει εγγυητική αν είναι να υπογράψει και μάλιστα να προσεξει πολύ καλά κάθε λεπτομέρεια
Επίσης, τα λεφτά που έχουμε πάρει έιναι πάρα πολλά απο πωλήσεις και κινούμαστε ουσιαστικά σε ελεύθερους και δανεικούς.
ΑΛΛΑ δεν μπορώ να επικροτήσω και τον τρόπο που πάει να μπει κάποιος έτσι απο το παράθυρο.
Πλέον, βλέπω μία δύσκολη Δευτέρα στον ΑΣ.
Εγώ ΠΑΟΚ είμαι, ούτε Ιβαν ούτε Τέλης. Αν έχει κάποιος παραπάνω λεφτά θέλω αυτόν με τα παραπάνω ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει ακόμα πιο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Η ηθική μου σας Παοκτσής δεν επέτρεπε τον Ιούνιο να μην βάλω πλάτη. Πλέον ίσως λέω ίσως άλλαξε αυτό.
Αδερφέ το μούδιασμα που έχουμε τώρα ούτε ο Κραλ ούτε ο Μοχάμεντ μπορεί να το αλλάξει δυστυχώς.Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:35 Είναι σίγουρο πλέον ότι θα κλείσουμε μες την εβδομάδα 2 παίχτες λογικά Κραλ και Μοχάμεντ.
Τέτοιο αυτογκόλ είχα πάρα πολλά χρόνια να δω. Κρίμα
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
- Unpsofable78, margas
Βασιλοπουλος πριν λιγο ποσταρισμα
"παντα υπαρχει ενας πυροτεχνουργος που στο τελος σωζει τον κοσμο
Στην περιπτωση μας ο πυροτεχνουργος θα σωσει την ενοτητα του ΠΑΟΚ.
και αν δεν κανω τρομερο-τρομερο λαθος....βρεθηκε"
"παντα υπαρχει ενας πυροτεχνουργος που στο τελος σωζει τον κοσμο
Στην περιπτωση μας ο πυροτεχνουργος θα σωσει την ενοτητα του ΠΑΟΚ.
και αν δεν κανω τρομερο-τρομερο λαθος....βρεθηκε"
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- Unpsofable78
- PAOK_Antarctica
Ε πήγαινε στα γραφεία, τι κάθεσαι;gpap5 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:36 Ο λαός του ΠΑΟΚ που εγώ θυμάμαι, με το άκουσμα μιας τέτοιας δήλωσης, θα είχε ξεσηκωθεί και θα είχε μαζευτεί κατά χιλιάδες, είτε έξω από την Τούμπα, είτε έξω από τα παλαιά γραφεία στην Εθν.Αμύνης και θα άρχιζε να φωνάζει συνθήματα και να σπάει κεφάλια.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
- black death
-
-
Η θρησκεία του που αναφέρεις τι σχέση έχει @Unpsofable78 όπως και το "μπουλινγκ"? Κάποιος θα μπορουσε να πει οτι ειναι μετατόπιση ευθυνων και γκαςλαιτινγκ το μηνυμα σου, εχουμε τεταμενα νεύρα όλοι και καλό θα ηταν να προσέχουμε τι λέμε
Τέλος είναι εντυπωσιακό πως κάποιων η άποψη ειναι πάντα εναρμονισμένη με συγκεκριμένες ..."τάσεις"... γιατι σας αρέσουν και οι τελίτσες
Επίσης καλό θα ήταν να αποφασίσεις αν παίζει ρόλο η όχι τελικαΘα μου πείτε ότι αυτό φταίει για την πώληση; Προφανώς και όχι αλλά όλα παίζουν τον ρόλο τους
Τέλος είναι εντυπωσιακό πως κάποιων η άποψη ειναι πάντα εναρμονισμένη με συγκεκριμένες ..."τάσεις"... γιατι σας αρέσουν και οι τελίτσες
- These users thanked the author perestroik4 for the post (total 2):
- mavri imera, Developer4
Επειδή τα μυαλά μας πονάνε και το λες και προκλητικό τέτοιες ώρες να βγαίνουν πάλι οι λογιστές, δικηγόροι, γεωπολιτικοι αναλυτές, κλπ του Σαββίδη, να απαντήσω εγώ.black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:43Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον πουλησεις μετα; Δεν το ηξερα.makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40 Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Ναι, ανανεώσεις ή μη, μπορείς να τον (ξε)πουλήσεις άνετα.
Η διαφορά είναι ότι κοροιδευοντάς τον, δέχεται πιο εύκολα την πώληση.
Επίσης, αφού ξέρεις ότι θα τον πουλήσεις και είναι στα @@ σου ο κόσμος και το επικοινωνιακο (εκτός εάν περιλαμβάνει ελικόπτερο), γιατί να ξοδέψεις κάνα μύριο παραπάνω για την ανανέωση?
Εδώ μόνο ότι πρέπει να πουλήσουν παίκτη για να πάμε προετοιμασία δεν έχουμε ακούσει
- These users thanked the author bane1980 for the post (total 5):
- mavri imera, Nikodiai, Developer4, JohnDag, Logistis