Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Psagmenos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

leftosss4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:13 Δύσκολες ημέρες για τον ΠΑΟΚ μας. Πλέον έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αίολου. Το πιο βασικό είναι να κλείσουν άμεσα είτε με πώληση της ΠΑΕ είτε με αποφασιστικές κινήσεις από την πλευρά της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να υπάρχει αυτό το κλίμα όλη την χρονιά. Δεν θελω ούτε που να φανταστώ τι μπορεί να γίνει σε πιθανή στραβή της ομάδας . Αυτοσυγκράτηση μάγκες. Ο χρόνος θα δείξει.
Φίλε προσπαθήσαμε να πιστέψουμε τον Ιβαν γιατί ήταν ο άνθρωπος που μας ξανά έδωσε χαρά. Κάναμε την στραβή σε λάθη του ,σε μεταγραφες που δεν έγιναν ,που έγιναν αργοπορημένα ή ακόμα και πριν τον μεγάλο στόχο του CL όταν πηγές χωρίς φορ.
Ωστόσο σε 3 μεταγραφικές περιόδους έχει πουλήσει 3 ταλέντα ακαδημιών και τον καλύτερο τερματοφυλακα μέχρι στιγμής στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Ακόμα και έτσι να το καταλάβω αν πηγαίναμε και αγοράζαμε παίχτες καλής αξίας με καλά συμβόλαια, ωστόσο πάμε μόνο σε μικρές αγορές αναγκης( να καλύψουμε μια πωληση) και σε ελεύθερους η δανεικούς που μετά δεν πληρώνουμε τις ρήτρες.
Πλέον ο λόγος του πόντιου δεν μετράει όπως μετρούσε κι ας πληγωνομαι που το λέω.
Η τελευταία συμπεριφορά του με πώληση το καλοκαίρι των 100 χρόνων 2 περιουσιακών στοιχείων του ΠΑΟΚ ,και με την διαρροή ότι ο Μειτε είναι ο ακριβός χαφ που τον πήραμε με 1 μυριο και 1.4 συμβόλαιο καταλαβαίνω ότι δεν είναι εμπιστοσύνης.
Και αλήθεια πλέον δεν τον εμπιστεύομαι ούτε για το γηπεδο και ελπίζω ο ΑΣ να ζητήσει εγγυητική αν είναι να υπογράψει και μάλιστα να προσεξει πολύ καλά κάθε λεπτομέρεια
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4, leftosss4, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ »

Τι να πεις τώρα στα μικρά ΠΑΟΚτσακια που έχουν πλανταξει στο κλάμα. Μου θύμισαν τον μικρό μου εαυτό όταν πωλήθηκε ο Βιεϊρίνια. Ότι μεταγραφή και να κάνουν αυτό δεν αλλάζει.
These users thanked the author ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ for the post (total 10):
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4, PaokFiesta, blackzi, chri5ti9, vasgias, Blackgr4, margas, bane1980, MagdiTolba, Logistis
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:03 Ο παίκτης έχει ήδη πωληθεί με άνωθεν εντολή δε ξέρω τι περιμένετε να αλλάξει
Δηλαδη του βαλαμε και κορδελα γαμω τα παντα μου?
These users thanked the author paokovios1974 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

tzo_1926 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:15
don PAOK έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:11 Όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικός είναι αλλά αν ο παίκτης ζήτησε να φυγει δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι.
Εννοείται οτι δεν μπορείς. ΤΟ θεμα είναι τι έκανες για να τον κρατήσεις... Ο παικτης αν υποθέσουμε οτι πίεζε , πίεζε και στις προηγούμες προσφορές. ¨Η και στην περσινή της Μπενφίκα.

Εμείς τι του δώσαμε;; ΑΝ του είπαμε πάρε 1,5 εκ και μας είπε οχι, τότε πάω πάσο.

Στον Κουλιεράκη πχ έγινε πρόταση τον Φεβρουάριο για ανανέωση και είπε όχι. Εδώ;;;

και γω αν με ρώτούσε κάποιος θα έλεγα γιατί να μέινω κάπου με 650Κ ενώ ο άλλος μου δίνει 1,5Εκ;;;
Η αλήθεια είναι ότι από το περιβάλλον του Ντελια έχει βγει προς τα έξω ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και ότι θα δεχόταν να φύγει μόνο εάν μια ομάδα κάλυπτε τις φιλοδοξίες του.

Πάνω σε αυτό βγήκε πολλές φορές ρεπορτάζ ότι η Στουτγάρδη τον έπεισε για το πρότζεκτ της, όπως επίσης ότι άρεσε πολύ στον Ντελια το ότι στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κοινότητα της θρησκείας του.

Δεν θα ξεχάσω και το μπουλινγκ που του κάνανε κάποιοι συνοπαδοι κάθε φορά που είχε ίωση στα sm. Ότι δεν δεχόταν να πάρει αντιβίωση, φάρμακα κτλπ. Χλευαστικα σχόλια.

Θα μου πείτε ότι αυτό φταίει για την πώληση; Προφανώς και όχι αλλά όλα παίζουν τον ρόλο τους, ειδικά για μία ιδιαίτερη προσωπικότητα όπως ο Ντελιας.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Πρώτη φορά βλέπω τον κόσμο τοσο συσπειρωμένο.
Όπου και να κοιτάξω ,όπου και να διαβάσω το ,99% ρίχνει ευθύνες στον Σαββιδη.
Υπάρχουν βέβαια και τα πρόβατα που είναι ευτυχώς μόνο το 1%.

Λογικά μαζί με τον Ντελια τέλος και ο Σαββίδης.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου.
These users thanked the author markos4 for the post (total 9):
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4, lnlnx, theo86, axaristos_4, chri5ti9, Blackgr4, margas, bane1980, Logistis
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Εγώ προσωπικά έστειλα mail sto helpdesk της ΠΑΕ για ακύρωση του διαρκείας μου χωρίς επιστροφή χρημάτων. Δεν με απασχολεί με νοιάζει απλά να φαίνεται η δυσαρέσκεια μου γιατί καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λεφτά ο Σύλλογος. Απλά δε θα τους κάνω την χάρη να στηρίξω με τη φωνή μου φέτος. Μέχρι να μου περάσει. Μία χρονιά είναι αυτή. Στήριξα πόσα χρόνια τώρα και εγώ και ο πατέρας μου. Δεν έγινε κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author vasgias for the post (total 10):
thios4, ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ, axaristos_4, gogos2003, Mitsospaoki4, VfB v2, Theios, chri5ti9, margas, Logistis
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Ας μην γελιόμαστε. Παίκτες σαν τον Ντελια ΔΕΝ μπορούν να αντικατασταθουν. Παίκτες σαν τον Ντελια από την ακαδημια θα βγαίνουν ισως μια φορά στα 100 χρόνια. Η ομαδα σημερα έχασε το διαμάντι της, τον παικτη που έκανε πολλά νέα παοκτσακια και απο τον οποίο θα ξεκινά η Εθνική τα επόμενα χρονια. Για αυτόν τον παικτη μιλαμε. Και ο τρόπος που του φερθηκαμε θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία. Και βάζω 1ο πληθυντικό γιατι θεωρώ οτι και εμεις σαν οπαδοί, σαν οργανωμένοι ισως έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο, δεν ξερω. Το Βλέπαμε ολοι να έρχεται απο το Πάσχα και μετα.

Δυστυχώς, αποτύχαμε.
These users thanked the author Michael Scott for the post (total 3):
thios4, gogos2003, margas
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Tupac έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:18 Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ
Το πρόβλημα δεν είναι από μόνο του το ότι έβγαλε 60Μ από πωλήσεις, να είμαστε δίκαιοι.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν επένδυσε ούτε σεντ από αυτά πίσω στην ομάδα.

Τελειωμένοι πρώην ποδοσφαιριστές και δανεικοί μιας χρήσης.

Αυτό είναι το πρόβλημα.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 9):
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4, makispaspartou, thios4, st4this, lnlnx, Montrealiotis, margas, bane1980, Logistis
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Αν είχαν χιούμορ οι παίκτες την Πέμπτη θα αγωνίζονταν με μαύρα περιβραχιόνια.

Στα σοβαρά τώρα δεν ξέρω τι να πω. Ένα μούδιασμα σαν να σε πρόδωσε ο κολλητός σου ή να έπιασες τη γυναίκα σου στο κρεβάτι με άλλον. Ψυχρολουσία.
These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 2):
st4this, margas
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

vasgias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:22 Εγώ προσωπικά έστειλα mail sto helpdesk της ΠΑΕ για ακύρωση του διαρκείας μου χωρίς επιστροφή χρημάτων. Δεν με απασχολεί με νοιάζει απλά να φαίνεται η δυσαρέσκεια μου γιατί καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λεφτά ο Σύλλογος. Απλά δε θα τους κάνω την χάρη να στηρίξω με τη φωνή μου φέτος. Μέχρι να μου περάσει. Μία χρονιά είναι αυτή. Στήριξα πόσα χρόνια τώρα και εγώ και ο πατέρας μου. Δεν έγινε κάτι.
Σωστός, λέω να σ αντιγράψω ....
These users thanked the author fidel for the post (total 2):
thios4, margas
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Tupac έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:18 Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ
Και δεν θα βαλει ουτε το 20%* να προσθεσω.
These users thanked the author st4this for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Νέο άρθρο στο sportdog, πως μετά την πώληση Ντελια, πάμε για αγορά του Αιγύπτιου φορ της Ναντ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:23
Το πρόβλημα δεν είναι από μόνο του το ότι έβγαλε 60Μ από πωλήσεις, να είμαστε δίκαιοι.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν επένδυσε ούτε σεντ από αυτά πίσω στην ομάδα.

Τελειωμένοι πρώην ποδοσφαιριστές και δανεικοί μιας χρήσης.

Αυτό είναι το πρόβλημα.
Η απουσία / διαχείριση του πλέον περισσότερο κακό κάνει παρά καλό στην ομάδα
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 2):
lnlnx, Logistis
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Η ουσία είναι οτι τα τρία Κ πωλήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και με χαμηλές τιμές σχετικά με το τί αξίζουν (αν αυτό είναι επιχείρημα).

Ο Ντέλιας είναι ειδική περίπτωση και το τάιμινγκ της πώλησης είναι εντελώς λάθος.

Νομίζω οτι αυτή εδώ η πώληση θα δημιουργήσει τσουνάμι αμφιβολιών για τις προθέσεις Σαββίδη να φτιάξει γήπεδο. (Για μεταγραφές ούτε συζήτηση, στην πράξη δεν γίνεται τίποτε).
These users thanked the author Magpies4 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τζολης Κουλιερακης Τζιμας Ντελιας Κοταρσκι
Προεδρε σ ευχαριστουμε
Εσπασες ολα τα ρεκορ ξεπουληματος οτι καλυτερο ειχε η ομαδα
ΜΠΡΑΒΟ
These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 3):
thios4, st4this, -keeper-