Φίλε προσπαθήσαμε να πιστέψουμε τον Ιβαν γιατί ήταν ο άνθρωπος που μας ξανά έδωσε χαρά. Κάναμε την στραβή σε λάθη του ,σε μεταγραφες που δεν έγιναν ,που έγιναν αργοπορημένα ή ακόμα και πριν τον μεγάλο στόχο του CL όταν πηγές χωρίς φορ.leftosss4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:13 Δύσκολες ημέρες για τον ΠΑΟΚ μας. Πλέον έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αίολου. Το πιο βασικό είναι να κλείσουν άμεσα είτε με πώληση της ΠΑΕ είτε με αποφασιστικές κινήσεις από την πλευρά της ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να υπάρχει αυτό το κλίμα όλη την χρονιά. Δεν θελω ούτε που να φανταστώ τι μπορεί να γίνει σε πιθανή στραβή της ομάδας . Αυτοσυγκράτηση μάγκες. Ο χρόνος θα δείξει.
Ωστόσο σε 3 μεταγραφικές περιόδους έχει πουλήσει 3 ταλέντα ακαδημιών και τον καλύτερο τερματοφυλακα μέχρι στιγμής στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Ακόμα και έτσι να το καταλάβω αν πηγαίναμε και αγοράζαμε παίχτες καλής αξίας με καλά συμβόλαια, ωστόσο πάμε μόνο σε μικρές αγορές αναγκης( να καλύψουμε μια πωληση) και σε ελεύθερους η δανεικούς που μετά δεν πληρώνουμε τις ρήτρες.
Πλέον ο λόγος του πόντιου δεν μετράει όπως μετρούσε κι ας πληγωνομαι που το λέω.
Η τελευταία συμπεριφορά του με πώληση το καλοκαίρι των 100 χρόνων 2 περιουσιακών στοιχείων του ΠΑΟΚ ,και με την διαρροή ότι ο Μειτε είναι ο ακριβός χαφ που τον πήραμε με 1 μυριο και 1.4 συμβόλαιο καταλαβαίνω ότι δεν είναι εμπιστοσύνης.
Και αλήθεια πλέον δεν τον εμπιστεύομαι ούτε για το γηπεδο και ελπίζω ο ΑΣ να ζητήσει εγγυητική αν είναι να υπογράψει και μάλιστα να προσεξει πολύ καλά κάθε λεπτομέρεια